خدا خیر بهشون بده. یک نفر به من نیازمند کمک کنه :n03: پسفردا، لایسنس من Expire میشه. مخواستم بخاطرش Downgrade کنم به 2013نقل قول:
Printable View
خدا خیر بهشون بده. یک نفر به من نیازمند کمک کنه :n03: پسفردا، لایسنس من Expire میشه. مخواستم بخاطرش Downgrade کنم به 2013نقل قول:
اگه امکانش هست شما یک سیستم مجازی نصب کنیدنقل قول:
بعد کاسپر 2013 رو نصب کنید
بعد کلید معتبری رو بهش معرفی کنید و فعال کنید
و در آخر با استفاده از برنامه ای که بهترین دوستمون امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درست کردن و در سایت قرار دادن، کلید را استخراج و در نسخه 2014 استفاده کنید
حتی میتونید به دوستانتون هم کلید خود را به اشتراک بزارید.
:n16:
این پست با آموزش جدید ویرایش شد : بعد از دیدن تست حتما گزارش رو در این تایپیک بدهید . ممنون:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به آموزشی که دوست خوبمون امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای فعال کردن کاسپر 2014 قرار دادن و زحمت بسیاری کشیدن
من تصمیم گرفتم با اجازه از ایشون، فایلهای اجرایی این روش رو برای شما عزیزان قرار بدم تا کارتون راحت شه و بتونید بدون دردسر روی تمام سیستم ها استفاده کنید
نکته: بعضی از کلید ها که در نسخه های قبلی کاسپر هستند در نسخه 2014 به عنوان کلید نامعتبر شناخته میشن. پس یک کلید جدید رو امتحان کنید.
دانلود فایل و اجرای آن بنا به معماری سیستمی که دارید. (64 بیت یا 32 بیت)
اجرا کردن فایل استخراج کلید از کاسپر و کپی گرفتن از دو فایلی که برنامه ایجاد میکنه و انتقال به سیستمی که کاسپر 2014 روی آن نصب هستش. (فایل های SystemCertificates.reg و LicStorage.reg)
غیرفعال کردن Self-Defence و حذف کلید قبلی و Exit کردن کاسپر 2014 از نوار وظیقه
و در آخر اجرای هردو فایل برای فعال کردن کاسپر و در آخر ریست کردن سیستم و مشاهده نتیجه کار و فعال کردن Self-Defence
سوالی بود در خدمتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل: forum.p30world.com
خوب با این وضع که نمیشه به کسپر ادامه داد !! :n13:
به نظرتون رو ویندوز 8.1 چی نصب کنم ؟
برم کسپر 2013 نصب کنم ؟ من حال حوصله به رجیستری ور رفتن ندارم:n03:
چرا نمیشه؟! :n13:نقل قول:
شما اصلا با ریجستری کاری ندارین و نمیکنید. اصلا!
فقط طبق آموزش پیشروی میکنید.
برای نصب کاسپر 2013 باید قبلش ویندوز 8 نصب کنید، کاسپر رو آپدیت کنید تا به آخرین پچ آپدیت شه، بعد ویندوز 8 رو به 8.1 ارتقا بدین، اینجوری هم برنامه ها دست نخورده باقی میمونند و هم شما کاسپر 2013 رو از دست نمیدید.
من امروز کاسپر2014 روی ویندوز8.1 نصب کردم خیلی راحت نصب شد با یه تریال ریست هم 91روز فعال شد
حالا سوالم اینه فرق تریال با دادن کلید چیه و تریال بدون کاسپر فرقی با دادن کلیدها داره؟
و بهتره اون تریال ریست رو حذف کنم و با این روش گرفتن کد از 2013 اکتیو کنم یا نه؟
سوال بعدی اینکه من تنظمیات کاسپر2013 رو بکاپ گرفتم ایا میش همون فایل تنظیمات رو به 2014 بدم یا ممکنه مشکل ایجاد کنه؟
بچه ها بین انتی ویروس کسپر وبیت دیفندر و اویرا کدومو ترجیح میدین؟
کسپر یه خورده سنگین و بعد ابدیت کی هاشو نامعتبر میشناسه!!!!
راستی به نظرتون انتی ویروسو تو حالت اتو اسکن بزارم؟؟؟ سرعت سی پی یو رو زیاد پایین میاره؟
ممنون:n26:
خواهشا کمک کنین کسپرم هی کی هاشو نامعتر میشناسه !
کار نمیکنه!