[QUOTE=clau;6981493]
نقل قول:
یه بار جوابتو دادم اما همکار محترم لطف کرد حذفش کرد.به علت لحن نامناسب.خوب حالا با لحن مناسب جوابتو میدم.
عزیز من کجای پست من نوشته بود حق استقلال قهرمانی بود یا حقشو خوردن؟
نقش فدراسیون در قهرمانی ها یا سقوط تیم ها 40% موثره.نمونش محروم کردن یه تیم از حمایت تماشاگراش.کسر امتیاز به علل مختلف.محروم کردن بازیگنان کلیدی تیم ها و داوری!
این آخری تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی داری و تنها موردی به حساب میاد که احتمال سواستفاده ازش وجود داره.
این از نقش فدراسیون در قهرمانی یا عدم قهرمانی یه تیم که منظورم همه تیم ها بود نه فقط اون تیمه.
این فصل هم چندتا حرکت مشکوک از فدراسیون داشتیم مثل رفع محرومیت محسن بنگر در دقیقه نود قبل از بازی حساسشون به دلیل نداشتن سابقه قبلی!!!!!!!!!!!!!
اگه یادت باشه محرومیت بنگر 2جلسه بود یک جلسه محرومیتش کشید یک جلسش بخشیده شد چون اگه برنامه90دیده باشی تو قانون اومده کسی که نصف محرومیتش گذرونده باشه میتونه درخواست تعلیق حکم بده اگه اینطوری باشه رودریگو توزی یک جلسه محروم شد صبح بازی با سپاهان درخواست دادن همون لحظه خیلی خودجوش بخشیدنش و همین بازیکن گل تراکتور به سپاهان زد که اگه بنا به این حرف شما باشه تراکتور اگه اون بازی بازیکنش بخشیده نمیشد الان سپاهان قهرمانیش 2هفته مونده به آخر مسجل میشد جشن قهرمانی میگرفتن:27:
پستم رو کامل بخون بعد نقل قول بده:
نقل قول:
این از نقش فدراسیون در قهرمانی یا عدم قهرمانی یه تیم که منظورم همه تیم ها بود نه فقط اون تیمه.
البته فکر کنم اون خنده رو باید برای تیم خودتون نگه دارید که وضع خنده داری در آسیا پیدا کرده.:27:
نقل قول:
ما تو زبون فارسی چند یه ضرب المثل خوب داریم که میگه "خلایق هر چه لایق" ولی متاسفانه در عمل هیچکدوم به چنین چیزی باور نداریم. چند نفر را تا الان دیده باشی که مشکلات و کاستی هاش رو مستند به خودش کنه و نخواد اونو گردن دیگران بندازه؟ چند نفر رو دیدی که اشتباهش رو بپذیره و معترف باشه که مقصر وضع موجود اونو. متاسفانه ما ایرانی ها برای تبرئه خودمون همه زمین و زمان رو مقصر میکنیم.
تو ایران از قبل از تولد من و شما فوتبال برگزار میشده و بعد از مرگ ما هم ادامه خواهد داشت. لیگ امسال اولین لیگ فوتبال ایران نیست آخرین هم نخواهد بود. تو ادوار مختلف لیگ تو همین عمر کوتاه ما حوادث مختلفی پیش اومده. چه بسا که در آخرین لحظات قهمرانی ها جا به جا شده. چه بسا تیمی که لابق تر بوده قهمران نشده. چه بسا داوری که قهمرانی رو از یه تمی گرفته و ...
بله همه جور اتفاقی تو این فوتبال افتاده و خواهد افتاد که همه اش فوتبالیه و نه غیر فوتبالی
اینجا همه میدونن که من فدایی امیرخانم ولی انتقادی که نسبت بهش دارم تو بحث دست های پشت پرده است. بنظر من هیچ دست پشت پرده ای وجود نداره. بله اشخاص ممکنه با یکی دوست و با یکی دشمن باشند ولی سیستم ها و گروه ها هیچ عزم و اراده ای برای بالا بردن یا پائین بردن نفرات و تیم ها ندارن.
واقعا محو این جملات زیبا شدم آفرین!
خوب بفرما من کجا کم و کاستی استقلال رو گردن زمین و زمان انداختم؟
دست های پشت پرده اونجایی که یه بازیکن دوپینگی رو بجای محرومیت 2ساله با زد و بند فقط توبیخ و درج در پرونده میکنن!دست های پشت پرده اونجایی که دو بازیکن معلوم الحال و منحرف رو که روی هم 5 سال محروم بودن بعد از 5ماه اونا رو توی زمین فوتبال می بینیم! دست های پشت پرده همون منشور اخلاقیه مسخره است که آخر هم نفهمیدیم کارش چیه!بازم بگم؟
شما دیگه دنیا رو بیش از حد داری رمانتیک می بینی! بدی و هم توی این فوتبال هست همون دست های پشت پرده!
نقل قول:
لیگ برتر سوم: پاس با مجید جلالی قهرمان ایران شد. قوی ترین خط حمله هم متعلق به این تیم بود. ما هم با 2 امتیاز اختلاف دوم شدیم( خودمون تو تهران با ضربه استگاهی خداداد از پاس تو تهران باخته بودیم - همون رو مساوی گرفته بودیم قهمران شده بودیم ) اون زمان تماشاگران استقلال شعار میدادن " تیم کثیف ایران-پاس سوراخ تهران"
این همون سالی نبود که پاس استقلال اهواز رو 5 بر 0 شکست داد؟مصاحبه کریم بوستانی رو یادت میاد؟
نقل قول:
لیگ برتر ششم: لیگی بسیار سطح پائین و ضعیف. استقلل با مربی ضعیف خودش چهارم شد و اشتباه داوری قهرمانی رو از استقلال اهواز گرفت و به تیم دایی داد
میگم داوری و کمیته داوران مگه جزیی از فدراسیون نیست؟
نقل قول:
لیگ برتر هفتم: بی شک این لیگ متعلق به این افراد است: مظفری زاده، سرباز احمدی و افشین قطبی
بدون شرح...
نقل قول:
بحث رو بردید رو تیم خودمون و بیخیال فدراسیون شدید. خب این خیلی خوبه.
در مورد دلایل عدم موفقیت استقلال هم در گذشته صحبت شده. ولی باید اینو توجه کنید دلایل ضعف ما یه چیزه و دلایل قهرمان نشدن ما چیز دیگه. اگر ما فقط شاهین رو برده بودیم مطمئن باش بازی نفت رو هم می بردیم چون اولا انگیزه ها بیشتر بود و دوما جو استادیوم چیز دیگه ای میشد. ما با وجود همه این ضعف ها و مشکلات هم میتونستیم قهرمان شیم. ولی نشدیم و فقط و فقط هم خودمون مقصریم نه کسی خارج از مجموعه استقلال
این تیکه رو من متوجه نشدم که دلیل ضعف ما با دلیل قهرمان نشدنمون یکی نیست!؟
وقتی یه تیم ضعیف باشه مطمئنا قهرمان هم نخواهد شد!درسته؟ دلایلی که من آوردم رو با دلایل خودت مقایسه کردی؟
ضعف بدنی و مدیریت ضعیف تاثیرش بیشتر یا اگر و اماهایی که شما آوردی که اگه اینو میبردیم اونو میبردیم و...
نقل قول:
بنظر میاد شما از سپاهان خوشت نمیاد. خب این یه حسه و ایرادی هم نداره ولی بهتره تو قضاوتت تاثیرش ندی. سپاهان تیم قابلیه و چند ساله ثابت کرده که افتخاراتش اتفاقی نیست
شک نکن نه از سپاهان نه از پرسپولیس و نه از تراکتور دل خوشی ندارم چون مثل بعضی ها پرچم فرودگاه نیستم هربار به یه طرف تغییر جهت بدم! ولی دلیلی هم نداره بی دلیل به این سه تیم و طرفداراشون بی احترامی کنم
نقل قول:
دوستان بیائید به قهرمانی ها و برتری های دیگران احترام بگذاریم تا دیگران هم به قهرمانی و افتخارات متعدد ما احترام بگذارند
فعلا که ما هنوز زیر شرمندگی احترام دیگران به تیم مون داریم له میشیم.