خواهش ميكنم... به سلامتي مشكل شما حل شد.... ولي بقيه كاربرا چي؟ واقعا دور از انسانيت هستش با اين وضع بد اينترنت ايران باز بعضي شركتها دست به همچين كارهايي ميزنن و اينكه بايد بدونن براي خوب بودن واقعا بايد خوب بود....نقل قول:
Printable View
خواهش ميكنم... به سلامتي مشكل شما حل شد.... ولي بقيه كاربرا چي؟ واقعا دور از انسانيت هستش با اين وضع بد اينترنت ايران باز بعضي شركتها دست به همچين كارهايي ميزنن و اينكه بايد بدونن براي خوب بودن واقعا بايد خوب بود....نقل قول:
اگر دانلود منیجرمون رو هم در حالت چند سگمنت تنظیم کنیم باز همین مشکل پیش میاد و بیشتر از واقع از حجممون کم میشه؟نقل قول:
یک سوال دیگه: برای این شبانه قم یه فکری نمیکنید؟ من نزدیک 5 سال هست که مشترک صبانت هستم و تا چند ماه قبل سرعت شبانه خوبی داشت.
اما در این چند ماه اخیر سرعت شبانه همه رو روی 128kb محدود کردند و در عوض سرعت روزانه خیلی بیشتر شده. من به شخصه راضی هستم سرعت روزانهام کمتر بشه
ولی در عوض سرعت شبانه به حالت قبل برگردد.
با سلام؛
نه منظور پشتیبانی این بود که برنامه های تورنت، (نظیر utorrent, emule,...) بنا به ساختارشون همزمان فایلی رو که دانلود میکنند، آپلود هم میکنند (منتها به صورت نسبتاً جزئی) و در نهایت این ترنسفر (مجموع upload و download) هست که به اصطلاح براتون آب میخوره.
دوستانی که صبا دارن رضایت داریدیا...
من به غیر از قیمت ترافیک صبانت از همه چی راضیمنقل قول:
سرعت شبانه روی 240
هر شب 3.2 گیگ دانلود
سه ماهه 28 تومن
فوق العاده است
برای هر شهر و منطقه نوع سرویس دهی فرق میکنهنقل قول:
شما کدوم شهر هستی ... ؟؟؟
از دوستان همشهریتون بپرسید
برای ما ( مشهد ) روزانه 128 و شبانه 60 ( سرعت دانلود )
والا دیگه فکر نکنم سیستم کاری شما رو ندونه چجوریه!نقل قول:
یک سوال شما با دانلود چند connection با IDM هم مثل تورنت مشکل دارید؟ والا هر وقت با اینم تست میکنم میبینم هجمم بیشتر کم شده!
دوستمون راس میگه..واسه هر منططقه یه جوره . مثلا من اصلا سرعت بالای 65-70 واسه دانلود ندداشتم تاحالا...فقط دو سه ثانیه اول از 20 شرو میشه تا میرسه به 60 .. سرعت شباناه و روزنمم یکیه...نقل قول:
خلاصه که خیلی مسخرست...
نقل قول:
شما چه سرویسی دارین که سه ماه 28 تومنه؟
من 128 میگیرم سه ماهه جمعا 9 گیگ 39 تومن.
128 سه ماهه 5 گیگنقل قول:
سرعتم رو هم 2 مگ بستن
خوش به حالت...من که اصلا واسم دیدن سرعت بالایه 70 یه رویا شده...نقل قول: