لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول:8:نقل قول:
اینطوری که تو میگی احتمالا مسئول اونجا in :40: with u!!!!!!
درضمن قابل توجه همه! پورت هارو دونه دونه نمیبندن که یکی هنوز آن شه یکی نه!!! اینو خودشون گفتن! به مرکز مخابرات مربوطه!!!:23:
یکی از دوستام اشتباهی 1 >لحظه< با حساب خودش وصل شدو فکر کرد نشده چون چراغ internete روشن نشده بود و لی آخر ماه با 1s حسابش تموم شدنقل قول:
پس فکر نکنم با کم کار کردن باشه امروز باید تمام میشد ولی یه ماه برای دومین بار برام تمدید شد ماه قبل همینطور بود من 2 ماه پیش پول دادم ولی 3 ماه تمدید شدنقل قول:
دوستان یک مشکل پیش اومده
اون طرفی که من دارم از خطش استفاده میکنم( البته موقع بی استفادگی طرف) مشکل error 909 داره یعنی طرف دیگه نمیتونه به خطش وصل بشه انگار خط طرف مال من شده !!!!!
خودم از این قضیه خیلی ناراحتم نمیدانم چی کار کنم تا الان کاری هم طرف خط نکرده آخه حط مال یکی از این ارگانها است
زنگ بزنه بگه براش پسوردشو عوض کنن
در هر صورت براش درستش می کنن:31:
اگه با گرفتن حال شماها وضعیت مزخرف اینترنت ما درست میشه و کیفیت بیشتر میشه
امیدوارم حال همتون رو بگیرن :7:
فکر نکنم با پسورد عوض کردن درست بشه چون خودم اون خطهایی که برایم غیر فعال شدند، پسوردشون را هم عوض کردم اما باز هم افاقه نکرد و باز error 909 میداد.نقل قول:
نگاه کن دوست من شاید شما بگید ما داریم کار غیر قانونی میکنیم ولی کار غیر قانونی را اول دفعه خود دولت میکنه که اینترنت را 1 به 10 داره میده یعنی یک خطش را به 10 نفر میده ... خوب به این میگن دزدی توی روز روشن و از زرففی اینقدره داره گرون خطهاشو میفروشه، در ضمن به نظر شما adsl 64 باید قیمتش 9 هزارتومان باشه یا اصلا باید مجانی باشه ... پس ماها هم باید جبران این خلافشون را بکنبمنقل قول: