سلام حسین جان امشب حبیب نتونست بازی کنه یعنی پس دچار مشکل شد اگه میشه بازی فردا رو به کامپیوتر واگذار نکن تا اونو تا شب با بازی بعدیش بازی میکنه حتما حسین یادت نره که گفتم
Printable View
سلام حسین جان امشب حبیب نتونست بازی کنه یعنی پس دچار مشکل شد اگه میشه بازی فردا رو به کامپیوتر واگذار نکن تا اونو تا شب با بازی بعدیش بازی میکنه حتما حسین یادت نره که گفتم
سلام به همه
من از آخر این هفته تا دو هفته بعد از عید کمتر فرصت میکنم به تاپیک سر بزنم اگه کسی میتونه کارها رو پیگیری کنه و گرنه این ایام بازیها رو مجبوریم تعطیل کنیم تا بعد از عید .
البته پیگیری کارها زیاد مشکل نیست فقط باید هر روز برنامه مسابقات اون روز رو همراه با فرصت زمانی برای بازیها قرار داده بشه و بازیهای معوقه هم به کامپیوتر واگذار بشه . حالا کسی حاضره اینکار رو برای این مدت انجام بده ؟
خب فایل ستینگ رو انتخاب نکن اینکه دیگه کاری نداره .نقل قول:
حبیب امروز فرصت داره بازیشو انجام بده .
شاید من بتونم. البته مطمئن نیستم. ولی یه مشکل الان دارم اینکه دسته بازی ندارم:31::31::31::31::31:
وحید چرا بازی دیروزتو انجام ندادی من الان میخوام به کامپیوتر واگذارش کنم . اگه این مدت جایی نمیرین فکر کنم فرصت خوبی باشه تا بازیهای بیشتری در روز برگزار بشه من فقط در این حد میتونم به تاپیک سر بزنم که بازیمو انجام بدم .نقل قول:
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ----------فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :
کد:http://www.multiupload.com/X3TP1UHT7O
چلسی 0 --------------------------------------- یوونتوس 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
اینتر 1 ------------------------------------------- میلان 2
من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
بارسلون 1 --------------------------------------- لاتزیو 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
گالاتاسرای 0 ------------------------------------ منچستر یونایتد 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
مارسی ------------------------------ بایرن مونیخ
یوونتوس ----------------------------- لیورپول
لاتزیو 0 -------------------------------- اینتر میلان 2
آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
منچستریونایتد----------------------- بارسلون
آرسنال ------------------------------ رئال مادرید
میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1
برنامه هفته ششم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا پنج شنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
چلسی ---------------------------بایرن مونیخ
لاتزیو ----------------------------- یوونتوس
اینتر -------------------------------بارسلون
لیورپول --------------------------- آرسنال
رم 2 ---------------------------------میلان 1
منچستر سیتی ----------------- منچستر یونایتد
رئال مادرید ----------------------- لیون
برنامه هفته هفتم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا جمعه 21 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب پنچشنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
بایرن مونیخ ----------------------------- لیورپول
منچستریونایتد-------------------------- یوونتوس
مارسی --------------------------------- اینتر
رئال مادرید ------------------------------ چلسی
بارسلون -------------------------------- وردربرمن
رم -------------------------------------- لاتزیو
آرسنال --------------------------------- پورتو
میلان ----------------------------------- آژاکس
سیو بازیها :
کد:http://www.multiupload.com/5O8SEPMP70
امروز هفته چهارم مسابقات هم تموم شد و امشب تصمیم نهائیو در مورد آپشن فایل نهایی بازیها میگیریم . تا الان دو نفر از سه نفر گفتم تعدیلاتی که توی لیگ قبلی داشتیم طبیعی تر و بهتر بود , اگه کسی دیگه ای نظری در این رابطه نداد آپشن فایل نهایی بازیها رو بر اساس گیم پلی لیگ قبل تعدیل خواهیم کرد .
لاتــزیو 0 - 2 اینتر میــلاناینسیو بازی :کد:http://www.multiupload.com/0Q833DQZE9
بازی رو با تمرکز بالا شروع کردم و تمام سعی رو کردم تا پاس اشتباهی ندم . و موفق شدم تو نیمه اول به این مهم برسم ویه گل هم با اتوئو بزنم . نیمه دوم هم با حملات پی در پی لاتزیو شروع شد . که نمیدونم اگه ژولیو سزار نبود چه اتفاقی برا تیمم میفتاد. به هر حال تو این گیرودار حملات لاتزیو با یک ضد حمله به گل دوم هم رسیدم. در پایان اتوئو بهترین بازیکن میدان شد . و آوراژ پاس تیم من هم 195 تا شد.
آرمین جان مثل اینکه حواست با پست بالایی من نبوده من گفتم که الان بازیهای معوقه رو دارم به کامپیوتر میسپارم . از طرفی قبل از بازی باید بگین من الان میخوام برم بازیمو انجام بدم تا یکی دیگه همزمان با شما بازیشو انجام نده .نقل قول:
حالا من این دفعه رو درست میکنم اما از این بعد حواست باشه . گل دومتو کی زد ؟
آخرین سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/5O8SEPMP70