با سلامنقل قول:
این طوری خیلی سخته که بشه راهنمایی کرد. اما جسارتاً موارد زیر رو بررسی کنید. شاید اشکال از اینها باشه:
- مودم باید با کابل شبکه به آداپتور شبکه کامپیوتر متصل باشه.
- ممکنه اشکال از تنظیمات ------ سرور مرورگرتون باشه.
Printable View
با سلامنقل قول:
این طوری خیلی سخته که بشه راهنمایی کرد. اما جسارتاً موارد زیر رو بررسی کنید. شاید اشکال از اینها باشه:
- مودم باید با کابل شبکه به آداپتور شبکه کامپیوتر متصل باشه.
- ممکنه اشکال از تنظیمات ------ سرور مرورگرتون باشه.
از کاربر _kami_ به خاطر جوابش ممنونم.
ممنون میشم باقی صاحبنظران نیز دیدگاهشون رو اعلام کنن.
راستی کسی میدون ایرانسل کی مودم های جدیدش رو اعلام میکنه؟
در مورد سوال آخر: فایروالتون رو بررسی یا خاموش کنید و دوباره امتحان کنید.نقل قول:
اگر درست نشد بررسی کنید که مودم شما در حالت روتر است یا bridge . اگر حالت اول بود می توانید با توجه به آموزش های سایت ایرانسل مودم را در حالت bridge قرار دهید.
امروز امدن بعد از 40 روز برای من هم وصل کردن ولی بجای 632 مودم 635 آورده بودن.من خونه نبودم که بپرسم چرا؟
میخواستم ببینم حالا واقعا این قدر که دوستان نوشته اند فرق می کنه؟
اگر برای تعویض پیگیری کنم نتیجه میگیرم؟
این مودم هم فیرم ویرش اپ گرید میشه اگر میشه لینکشو محبت کنید.
با تشکر
دوست عزیز منم 635 دارم البته از مبین نت. مزیت 632 دارا بودن استاندارد n در وای فای هست و مزیت 635 دارا بود 4 پورت خروجی لن که من به شخصه 635 رو بیشتر میپسندم. در کل از لحاظ کارایی هیچکدوم مشکل ندارن.نقل قول:
من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
ممنون از پاسختنقل قول:
از اون لحاظ برای من هم 4 تا لن بهتره ولی امروز که از یکی از دوستام که تو مبین نت هست پرسیدم گفت حتما گیر بده 632 رو بگیر میگفت 632 چیپ ستش خیلی بهتره البته او اسمو ایناشم گفت که من یادم نیست.
در هر صورت من امروز زنگ زدم دختره اول یه خورده جستو جو کرد که نه باید 632 بهت میدادند شما مطمعن هستید میگم بابا این قیافش تابلوِ بعدش میگه این بهتره چهار تا لن داره اون نداره در آخر هم میگه شرکت مودم وایمکس میده مدلش مهم نیست.
گفتم شما رسید اون یکی رو گرفتید به من اینو دادید من همینو میخوام باز دوباره رفته امده میگه با سرپرستش صحبت کردم تا 48 ساعت کاری دیگه زنگ میزنند به شما یعنی یکشنبه.
در نهایت پیچوند دقیقا یک ساعت پشت خط بودم.میگم یه شماره پیگیری بدیین میگه چون به ما ربطی نداره به یه قسمت دیگه ربط داره.
حالا دیگه نمیدونم چی میشه!
سلام.
کسی میدونه خیابان عقیل تو بلوار آیتاله کاشانی میشه مودم داخلی استفاده کرد یا نه؟ من نقشهاش رو نگاه کردم ولی خیابان عقیل توش مشخص نیست و به نظر لب مرز محدوده سبز و زرد میآد. زنگ زدم بخش فروش، بعد از کلی معطل شدن، یه خانومهای اومد پشت خط که جوابمو نداد و گفت باید از همون نقشه سایت استفاده کنم. من هم نمیخوام مودم فضای بیرونی بگیرم.
راستی، در ضمن خونه ما طبقه سومه!
ممنون میشم اگه کسی میتونه جواب بده.
دوست عزیز من خونمون کلا تو قسمت زرد بود ولی الان دارم و هر 3 تا چراغ مودم هم روشنه خیلی هم راضیم . اون نقشه زیاد واضح نیست به اون زیاد توجه نکننقل قول:
سرعت اینترنتم نصف شده، از هرجا دانلود می کنم سرعتش حدود 9-8 کلیو هستش، مال شما هم این طوره ؟