نه این یاد نمیده با اون ابزار انریل کار کنی ( همون کانال کشی رو میگی دیگه ؟ ) این مدلینگ رو یاد میده بعد معمولی میبره قرار میده تو انریل همین - من قبلا این رو داشتم .نقل قول:
Printable View
نه این یاد نمیده با اون ابزار انریل کار کنی ( همون کانال کشی رو میگی دیگه ؟ ) این مدلینگ رو یاد میده بعد معمولی میبره قرار میده تو انریل همین - من قبلا این رو داشتم .نقل قول:
کسی نبود که جواب این سول های ما رو بدونه!
یا حداقل یه تستی تو UDK بزنه شاید برای اون کار کرد یا مثل من نبود!
این سوالا ت همه بعد از دیدن آموزش های 3dbuzz برام پیش اومده!
1- نمیشه یه FracturedDtaticMesh رو به عنوان InterpActor آورد و بعد با matinee انیمشن سازیش کرد؟
یعنی من قسمت آوردمش و تو متنی هم انیمیشنش رو ساختم و تو خود متنی که میزنم کار میکنه و انیمیشن رو نشون میده اما وقتی میزنم تو ادیتور بازی کنم، کلا اون آبجکتم رو نشون نمیده!یعنی از صفحه روزگار محوش میکنه!
کسی میدونه مشکل کجاست؟
2- Reverb Volume رو وقتی تو آموزش ها نشون میده تو قسمت Properties تو قسمت Ambient Zone Setting یه تیک داره به نام Inside?
ولی تو مال من نداره...
یارو میگه اگه اون تیک رو نزنی کار نمیکنه و Ambient Zone نمیسازه.
چه کار باید بکنم؟
3- تو آموزش های کیسمت از یه delay switch میسازه ولی الان اون نودی که تو آموزش استفاده کرده دیگه تو کیسمت نیست!
کسی میدونه کجا رفته (مثلا شاید matinee) یا چطوری باید درستش کرد؟
(البته به جز راه حلی دیگه ای که خودش تو فیلم استفاده میکنه)
نه نه . اون نیست .نگاه کن اینه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست رو بخون .(((حال می کنی شانسی یه شماره زدم در اومد. ))
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5469013&postcount=1847
1-من فعلا یو دی کی ندارم که بهت بگم ولی اینرو با FracturedDtaticMesh اماده خود یو دی کی تست بزن. نشد یا نشون نداد فیزیکش رو تغییر بده.نقل قول:
2-UDK ندارم
3-منظورت همین چیزیه که بزنی کار با چند ثانیه تاخیر میاد؟ مگه من نگفته بودم ؟ روی نودی که اون رو می خوای به یکی دیگه وصل کنی راست کلیک و DELAY رو انتخاب کن.حالا اونجا عدد رو بزار
حسین جان من اون پوشه ی کلاسو برات آپ کردمنقل قول:
نگرفتیش؟
مشکل udk ت حل نشد آیا ؟
نه .هنوز خرابه .ندارم
نقل قول:
ممنون از اینکه جوب دادی!
1- من یه استاتیک مش خود UDK رو fractured کردمو امتحان کردم نشد.حالا یه بار هم مال خود UDK رو تست میزنم ببینم چی میشه!ممنون.
2- پس منتظر میمونم اگه وقت کردی و حوصله داشت هر وقت UDK دار شدی یه نگاه بنداز
3- در مورد اینی که گفتی:
اولا خود طرف تو ویدئو این راه رو میگه! و من گفتم که اینرو نمیخوام
دوما قبلا که این سوال رو پرسیده شما همین جواب رو داده بودی و من و یکی دیگه از بچه ها اونجا هم گفتیم که منظورم اون نیستسوما در این مورد دوباره همون دوستمون به طور کامل با عکس این روند رو نشون دادن.ممنون
منظورم اینه که راه دیگه ای باید باشه!
احتمالا این delayed switch رو برداشتن از کیسمت و بردن یه جای دیگه که کاربردش بیشتر باشه!
چون روشی که شما میگی( و من هم امتحان کردم و فعلا دارم ازش استفاده میکنم) یه مقداری بعضی جاها به مشکل میخوره!
بازم ممنون
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
خوب از هادی جان بگیر!نقل قول:
ایشون که به شما نزدیکه!
بگو با اتوبوس CD اش رو برات بفرسته!
یا با پست!
مرسی . یکی از دوستانم واسم UDK رو فرستاده . باید تا موقعی که میاد صبر کنم .
سلام
-
قبل از اینکه سوالمو بپرسم ، باید بدونیم که اگه این روش فهمیده شه سایه های بازی هامون واقعا طبیعی تر میشه و میتونیم گرافیک بازیه خودمونو افزایش بدیم
اگه بتونیم با هم به این سوال جواب بدیم من قول میدم آموزشی در مورد لایت مپ گرفتن توی مکس اینجا میزارم و طوری که همتون بتونید اینکارو به راحتی انجام بدید
ممنونم :X
ببینید من مدلمو آوردم توی UDK و توی تنظیمات مدلم بهش گفتم که با lightmap نه با vertexlight سایه ها رو بنداز روی مدلم و بهش گفتم که کانال uv دومی مدلمو برای لایت مپ بشناسه ،بعد یه نور براش گزاشتمو پردازش کردم تا نتیجش شد اینکه udk یه لایت مپ برای مدلم ساخت که سایه ها توشه و همونطوری که توی تصویر میبینید اونو توی یه پکیج سیو میکنه
خوب تا اینجا مشکلی نیست
خوب ، اما من برای بهتر شدن سایه ها ، توی محیط 3dmax یه لایت مپ ساختم که با همون uv ست شده
به شکل تکسچر ذخیرش کردمو آوردمش توی UDK و این زیر تصویرشو میبینید :
خوب حالا تمام سوال من میگه که چطوری میشه این تکسچری که من آوردم بیاد جای اون تکسچری که uDk ساخته ( همون که توی تصویر اولی هست !؟ ) ؟
یعنی udk به جای استفاده از تکسچر لایت مپ خودش ، از ماله من استفاده کنه ؟
-------
-------
در همین رابطه من یه گزینه پیدا کردم توی تنظیمات استاتیک مشم که مشکوکه
این قسمت برای چه کاریه ؟
-------
-------
میدونم که بعضیاتون میگید چرا از سایه های خوده UDK استفاده نمیکنی ؟
خوب جوابش توی عکس های زیر هست
یه مدل ، یه بار توی مکس لایت مپ گرفته شده و یه بار توی udk
کدوم طبیعی تره ؟!
من نمي فهمم
يعني مدل كه مياد تو udk خودش لايت مپ ميگيره ؟
كه بعد تو لايت مپ رو بر داري