من حدود 2 ماهی در مورد خرید گوشی تحقیق کردم و خواسته هام از گوشی از شما بیشتر بود و قیمتم هم همون حدود ها
و به این نتیجه رسیدم :
تو بازه قیمت زیر 130 تومن هیچ گوشی مثل Cookie نیست
1- من خودم الان رو گوشیم یعه shmessenger ، saradic , Opera Mini نصب کردم + 10-15 تا بازی 1 مگی یا 500 کیلوبایتی (مجموعاً یه چیزی حدود 15 مگ برنامه روش دارم)
2- من کل برنامه هام رو مموریمه فقط یه سارادیک رو رو حافظه داخلی نصب کردم چون مموریم ضعیفه و می خوام سارادیکم سریع باشه ...
3- صداش اینقدر بلنده که من هیچوقت رو آخرش نمی زارم و همیشه سایلنتش می کنم !!!نگران صدای این گوشی نباش از 5800 بهتره (تست کردم خودم)
4- بلوتوثش نسخه 2 هستش و مموری هم تا 16 گیگ امتحانش کردم
فقط یه مموری پر سرعت کلاس 4 یا 6 بگیر که مثل من به مشکل بر نخوری (مشکل نه ، صبر کردن !!!)
5- 1 که دوربین نیست که :27: دوربین کوکی 3.15 :8:
6- اس ام اس اش فوق العاده راححته
33 زبان رو پشتیبانی می کنه
فارسی هم جزوشه (اگه از گارانتی بگیری)(اگه نگرفتی هم 5-6 تومن پیاده می شی می دی اونا برات فریم ویر فارسی نصب می کنن)
حالت عمودیش مثل گوشی های معمولیه (دکمه 1 میشه abc دکمه 2 میشه efg و .....)
حالت افقیشم که QWERTY ـه و مثل کیبورد کامپیوتر
فقط تنها اشکالش اینه که تو نرم افزار ها (غیر از اپرا) کیبوردها همه عمودین
7-صفحه 3 اینچی که نسبت به 256000 رنگ بودنش خیلی خوبه و من توش Prison Break + فیلم Remember Me و چند فیلم دیگه رو نگاه کردم
8- واقعاً شیکه (اگه مشکلی کامل گیرت بیاد اون خیلی شیکه) و اینکه تو کل شهر ما 2-3 نفر بیشتر ندارن اینو :10:
9- باتریش 900 امپره میتونی 1000 آمپرشو بگیری 2 تا باتری داشته باشی
کلاً اگه زیاد از گوشی استفاده می کنی باتری زیاد مهم نیست می تونی 2 تا باتری بگیری تموم شد عوض کنی (البته اگه بخوای هزینه کنی !!!):20:
تجربه شخصی : 1100 بگیر ولی champ و کوربی نگیر :27::27:
حسن های دیگه کوربی :قابلیت نصب تم که تم فلش هم نصب میشه و میشه بازی های فلش و فیلم های فلش روش ریخت که هر گوشی این قابلیتو نداره
صدای فوق العاده با کیفیت و بلند در هدفون ها که من با هدفون صدا رو بیشتر از 9 نمی کنم گوشم اذیت میشه !!!(تا 30 میشه فول)
:31:)
خز نبودن !!!(مهم ترین) 2 دسکتاپه بودن (چه قابلیت بزرگی