دوست عزیز اگر سایر مطالب این فروم رو مطالعه کنید میتونید راهنمایی مورد نظرتون رو پیدا کنید.
اما چون فرمودید که دانشجو فیروزکوه هستید من خودم هم از مهندسین مسکن مهر دشت ناصر فیروزکوه هستم و این مسیر رو هفته ای 4 بار میرم و می ام. باید اینو بگم که تعادل و راحتی ماشین سر پیچ های مسیر خیلی عالیه و دیگه لازم نیست 1500 (ماهی 24000 تومن واسه شما)تومن پول به عوارضی پرداخت کنید و با خیال راحت می تونید از جاده قدیم(جاجرود ) تردد کنید. و من خودم همین کار رو می کنم.و قدرت ماشین هم در حدی هست که اون شیب های سخت جاده فیروزکوه بخصوص نمرود رو به راحتی و بدون افت دور موتور طی کنید و این رو هم یگم که من توی این زمستون با این همه رفت و آمد توی کولاک و یخبندان هیچ مشکلی برام پیش نیومد و کنترل روی یخ و برف عالیه مخصوصآ اگه لاستیک خارجی زیرش بندازید.
اما با پولی که شما دارید حق انتخاب هاتون توی بازار زیاد نیست مثلآ ریو و تندر شرایطی نیست و تنها 206 تیپ 2 رو می تونید شرایطی بگیرید و یا سمند و 405و اینم بگم که تیبا EX تولید نمیشه و فقط SX تولید میشه.
واگه از من نظرم رو بخواهید اگه 10 بار دیگه هم حق انتخاب بهم بدن تیبا رو انتخاب میکنم. چون ازش راضی هستم.