سعید جان الان با این بلوری کاملن راحتی، هیچ مشکلی نداره؟
Printable View
سعید جان الان با این بلوری کاملن راحتی، هیچ مشکلی نداره؟
نقل قول:
خدا رو شکر بعد از دوسال هیچ گونه مشکلی ندارم ، ساپورت هارد اکسترنال 1 ترابایتی و 500 گیگابایتی ، اون هم به راحتی ...!!!
فقط شما تغییر فرمت زیر نویس رو انجام بدی دیگه هیچ مشکلی نداری . ( که این عدم سازگاری با فرمت srt بین همه بلوری ها هست )
در مورد فرمت ها هم یک توضیح تکممیلی بدم : فرمت های FLV و MP4 که از روی YOU TUBE دانلود کردم به راحتی اجرا میشه .
این دو فرمت رو اسم بردم تا حرفه ای بوذن دستگاه رو کاملا نمایش بدم .
ببخشید من یه چند تا سوال ساده دارم کلا از این چیزا سر در نمی یارم یکی جوابمو بده لطفا
1- بلوری پلیر ،سی دی و دی وی دی معمولی هم می خونه؟
2- مدیا پلیر چی هست قیافش که مث دی وی دی پلیر نبود ! اصلا دی وی دی یا سی دی می خوره یا فقط یو اس بی ؟
3-مارک پلیر با تی وی یکی باشه یا نباشه مزیتی داره یا نه؟
ما یه دی وی دی سونی قدیمی داشتیم اما نمی دونم چرا فیلمای ویدئو ( نمایش خانگی) رو نشون نمی داد گیر می کرد حالا می خوام یکی بخرم ولی نمی دونم چی لطفا راهنماییم کنید
بهترین دی وی دی پلیر یا بلوری یا .. که بیشتر فرمت های رایج رو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی مشکل نداشته باشه حداکثر تا 300 چی هست؟ بعد گفته بودین MKV و زیر نویس SRT رو هیچ دی وی دی پلیری درست نشون نمی ده بجز ال جی BD760 انگار. درسته یا من اشتباه م کنم
1-بعضی از بلوری پلیرها از سی دی پشتیبانی نمیکنند ولی هیچ مشکلی با دی وی دی ندارند.نقل قول:
2-مدیا پلیر برای پخش فرمت های ریز و درشت از روی یو اس بی یا هارد هست.بعضیهاشون هم دی وی دی رام اکسترنال ساپورت می کنند.
3-نه اهمیتی نده
4-مدل زیاده با توجه به بودجتون باید انتخاب کنید
5-از بلوری پلیر یا دی وی دی پلیر نباید انتظار معجزه داشته باشید.بله بلوری های ال جی تو این زمینه خوبه.
خیلی ممنون که جواب دادید. اون ال جی رو نگا کردم vcd پخش نمی کرد ، دی وی دی یا بلوری پلیری نیست که MOV و VCD و MKV رو پخش کنه با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه؟نقل قول:
mkv همه بلوری پلیرها میشه گفت پخش می کنند.vcd هم الان بلوری پلیری تو بازار نیست که پخش کنه.mov اطلاعی ندارم.نقل قول:
کلا برای پخش این فرمت های ریز و درشت خرید یه HD پلیر عاقلانه تر هست.
خیلی ممنون حالا با سیصد میشه بهترین hdپلیری که میشه خربد رو بفرمایید؟نقل قول:
منتها فکر نمیکنم کیفیت مدیا پلیرها به خوبی بلوری باشد.
مدیاپلیرها هم بعضی هایشان با زبان فارسی مشکل دارند.
himedia h8 پیشنهاد می شود دارای پلیری قدرتمند و پشتیبانی کامل از زیرنویس ,سه بعدی , پشتیبانی از داریو usb و..نقل قول:
himedia h8 پیشنهاد می شود دارای پلیری قدرتمند و پشتیبانی کامل از زیرنویس ,سه بعدی , پشتیبانی از داریو usb و..نقل قول: