خيلي زيبا صحبت ميكنيد واقعا خيلي ها از روي چشم و هم چشمي ميرن ماشين ميگيرن
تشكررررررر
پونتياك جي تي او 67 يا موتور440 همي!!!!
Printable View
خيلي زيبا صحبت ميكنيد واقعا خيلي ها از روي چشم و هم چشمي ميرن ماشين ميگيرن
تشكررررررر
پونتياك جي تي او 67 يا موتور440 همي!!!!
سلام
دوستا يه خبر خوب!!!!جاده ورامين كجاست؟؟؟؟؟ گويا هنوز اون ريويرا هستش اما در مورد فروشي بودن خبري نيست!!!!!!
خوبه..یه سر نخ بدست آمد..البته میدونی که خیلی ها دنبال این چیزها میگردند و ممکنه همین الان هم جناب هادی نیکپور دنبالش باشه!که البته اگر بتواند بگیردش ما هم میتونیم مراحل بازسازی اون را در سایت خودش ببینیم..من کسی را که واقعا وقت بگذاره و دنبال این ماشین بره توی تهران ندارم..شما اگر داری حتما ترغیبش بکن شاید تونستی بگیریش..
سلام
منم كسي رو ندارم آقا علي اما طي هفته آينده ميخوام برم تهران برا اون ترنس ام 74(مركز اسقاط)و دنبال رييويرا هم ميرم...
ببين عشق چي به سر آدم مياره!!!!
خوبه..امیدوارم موفق باشی و اخبار خوبی بیاری بخصوص در مورد مرکز اسقاط خودرو و اینکه اصولا از چه روشی میشه ماشینهای توی آنجا را نجات داد؟اینجور اطلاعات بهتری پیدا میکنیم و میشه جستجو را روی این مراکز تمرکز بیشتری داد
سلام.
اینم چندتا عکس از کاپریس....
یکم توضیح درباره ی ماشین بدم....
فنی:عالی و قابل اطمینان تا حالا باهاش 3 بار مسافرت رفتم...
لاستیکها:جلو نو 100% عقب 85%
تزعینات:خیلی خوب شیشه جلو فابریک داشبورد فابربک رادیو فابریک و سالم تمام آلارمهای کمربند و جا گذاشتن کلید کار میدن...
تودوزی موکت کف و پارچه سقف فابریک
اتاق بدون کوچکترین صدا(تا حالا آمریکایی به این بی صدایی ندیدم!!!داخل دست انداز کوچکترین صدایی ازش در نمیاد....
صندلی برقی درب صندوق برقی و... همه سالمند
معایب:
چرم سقف تعویض شده
رنگ فابریکه ماشین نارنجیه(تو کارت و سند هم نارجی زده)ولی ماشین رو که رنگ کردن نارنجی خیلی خیلی پر رنگ زدن و جنس رنگش هم خوب نیست و نقاش هم بدنه ماشین رو خوب در نیورده(موج داره)
رنگ این ماشین نارجیه خیلی خوش رنگیه ولی این رنگی که روشه اصلآ دلچسب نیست...
====
معاینه فنیش رو هم 1 هفته پیش گرفتم خیلی راحت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG]http://up.--------.com/Files/cfb636077d9345959638.jpg[/IMG
آهان یادم رفت این عکس رو بزارم
کاپریس تو صف معاینه فنی
7 هزار تومن خرجش شد...!
خیلی شیکه..مبارک.رنگش هم بد نیست فکر کنم یه پولیش حسابی بخوره باز و درخشان بشه.الان کارت سوخت داره؟
هر چیز دیگه ای هم که فکر میکنید میتونه اطلاعات خوبی برای ما باشه لطف کنین بنویسید.
باشه امروز من افتادم رو دور تایپ کردن!!
اتفآقآ فکر پولیش افتادم ولی بعد گفتم چون رنگش براق میشه موجهاش بیشتر پیدا میشه!!
فعلآ این عکس رو داشته باشید کاپریس در جاده تهران
از اصفهان تا تهران حدود 50 لیتر سوزوند....
یه سری کارها روش انجام دادم الان میگم....
بله کارت سوخت هم داره و بنزین هم داره....
خب یکم در مورد کاپریس بگم.....
اول این که تا قبل اینکه این ماشین رو بخریم من فکرش رو هم نمیکردم که کاپریس این قدر ماشین بی آزار و دارای امکانات رافاهی بالایی باشه....
سواری بی آزار نرم و بی صدا کشتی!:31:
صندلیهای فوقولاده راحت مخصوصآ صندلی راننده که در 8 جهت تنظیم میشه....
من که اصلآ تو جاده احساس خستگی نمیکنم....تازه یه چیز جالب دیگه تو جاده حتی 10 ساعت پشت سر هم ,هم رانندگی کنم خوابم نمیگیره از بس سواری این ماشین لذت بخشه
صندوق عقب جا دار(هر چی چیز توش جا میدادم بازم جا داشت!)
خلاصه کاپریس رو حتمآ یه بار تجربه کنید
======
======
خب موقعی که ماشین رو خریدیم به لطف صاحب قبلیش دریچه ی 4 کاربراتور باز نمیشد,(گفت کورش کردم تا مصرف بیاد پایین)در صورتی که به نظر من کور کردن دریچه 4 کاربراتور اصلآ تاثیری تو مصرف نداره...درست میگم؟
چون دریچه 4 مخصوصآ شتابگیریه و تا وقتی که گاز رو تخته نکردیم دریچه 4 باز نمیشه.....پس تاثیری نداره...
تعمیر و سرویس کاربراتور اولویت داشت بنابر این بردمش تعمیر کاربراتور
کار براتور رو کامل باز کرد و توی یه تشت آهنی اوراقش کرد و به من گفت بپر 2 لیتر تینر بخر بیار گفتم چشم:46:
خلاصه رفتم خریدم قیمتش هم اگه میخواهید بدونید شد 2 هزار تومن
شروع کرد با تینر کاربراتور رو شستن خیلی خوب پاک میکرد تمام جرمهای تو ی کاربراتور رو پاک پاک کردن....
بعد که کاربراتور کامل خشک شد(شده بود مثل روز اولش!:8:)شروع کرد به جمع کردن کاربراتور تو این هین فیلتر بنزین توی کاربراتور رو نگاه کرد و گفت یه فیلتر بنزین هم میخواد که من ندارم!
منم باید میرفتم از شاهپور میخردیم که کلی راه بود....
خلاصه تاکسی سوار شدم رفتم شاهپور و یه فیلتر با جنس مرغوب خریدم شد 2500 تومن
تقریبآ 3 ربع ساعت تو راه بود...
تا حالا چقدر خرج کردم؟؟:31::31:
4500 تومن
حسابش رو داشته باشید!:31:
موقعی که رسیدم کابرات رو بسته بود فقط مونده بود که فیلتر رو بزاره سر جاش
فیلتر رو گذاشت و کاربراتور رو بست رو موتور....
گفت استارت بزن استارت زدم چند ثانیه هم نگه داشتم ولی روشن نشد(بنزین هنوز به کاربرات نرسیده بود)دوباره استار زدم و ماشین روشن شد....
با دست گاز رو تا ته فشار میداد که ببینه دریچه 4 باز میشه یا نه که میشد...
گفت ماشین رو خاموش کن و بشین پشتش و پات رو تا ته بزار رو گاز(میخواست معکوس رو تنظیم کنه)با پیج گوشتی تنظیمش کرد.
هواکش هم بست روش
آهان یادم رفت بگم قبلش خودم یه باد درست و حسابی به فیلتر هوا گرفتم گرچه فیلترش نو بود ولی کار از محکم کاری......:31:
درب کاپوت رو زد پایین و گفت الان که معکوس میدی ماشین باید پرواز کنه..!:40::8:
برو به سلامت....
خب گفتم چند شد حسابمون؟
قابل نداره!
خیلی ممنون....
35 تومن اجرتش میشه
2000 تومن هم یه واشر بستم روش
37 تومن میشه....
خلاصه آخرش 35000 تومن ازمون گرفت....
تا حالا چند پیاده شدیم؟
39500
===
جالب این جاست که دقیقآ 40 هزار تومن تو جیبم پول داشتم..:31::31::31:
===
سوار بر رخش شدم و از گاراژ اومدم بیرون
همون لحظه پامو تا ته گذاشتم رو گاز وایییییییییییییییی خوشحال نشید معکوس نکشید:31::31::31: ماشین کم میورد نمیدونم چرا ولی ماشین شروع میکرد به پت پت کردن و شدیدآ دود سیاه هم میکرد....
کم کم داشت جوش میورد ماشین رو نمیگم ,خودم رو میگم....:2:
پیش خودم گفتم حتمآ معکوسش رو درست تنظیم نکرده میرم اونجا با پیچ گوشتی بهش ور میره و درست میشه...
برگشم پیش و ماجرا رو براش تعریف کردم...
درب کاپوت رو زدم بالا سریع وکیوم کاربرات رو باز کرد و یه دونه دست مومش رو که داشت انداخت روش درب کاپوت رو بست و گفت درست شد...
حالا منو بگو :19: تو اون لحظه هر رنگی که بگید عوض کردم دیگه پولی تو جیبم نداشتم این وکیوم هم حداقل 3-4 تومنی فکر کنم آب میخورد....
بهش گفتم چند این وکیوم رو؟؟؟گفت 20هزار تومن.....
منم روحیه ام حساسسسسس تو این کار ها اگه پول کم بیارم خیلی خجالتیم...:31:
گفتم خب صبح تا حالا 50 تومن پول داشتم همش خرج شد الان پولی برام نمونده این وکیوم رو باز کنید من میرم پول میارم و بعد بندازین روش....
گفت قبولت دارم برو هر وقت داشتی بیار منم گفتم دمت گرم...:10:
نشستم پشت ماشین و گاز روتخته کردم و کاملآ درست شد....
فردا صبحش 20 تومن رو آوردم دادم بهش....
این چندی؟
39500+20000
نزدیک 60 تومن برای کاربراتور پیاده شدم....ولی ارزشش رو داشت...
=====