که البته تا سه چهار ماه پیش هم اسیاتک همین سیاست داشت ولی نمیدونیم چی به سرشون خورد دوباره سرعت واقعی دادننقل قول:
Printable View
که البته تا سه چهار ماه پیش هم اسیاتک همین سیاست داشت ولی نمیدونیم چی به سرشون خورد دوباره سرعت واقعی دادننقل قول:
اسیاتک خوبه واسه کرج میخوام بگیرم
به نظر شما 256 بگیرم یا 128 کلاسیک فرق قیمتش 5000 تومنه کدوم بهتره
نقل قول:
بالاخره کارشناس آسیا تک اومد خونمونو معلوم شد مشکل از سیم کشی داخل خونس .. جدا منم خنگما .. خودم اينو تست نكرده بودم ...:13:
امشب ردیفش کردم و الان هم این سرعتم شده :
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
شما چه سرویسی گرفتید؟نقل قول:
امتحان کنید ببینید سرعت شبانه چطوره لطفا:31:
من سرعتم 512 هست .. چشم ايشالا يك شب هم تست مي كنم و مي گم براتون .. :5:نقل قول:
سلام خدمت دوستان
بنده اینترنت آسیاتک دارم. برای دانلود شبانه از برنامه کانکت انوماتیک و دانلود منجر بصورت زمانبندی شده استفاده میکنم.
از دوشب پیش اتفاق عجیبی افتاد...!
حدود ساعت 6 صبح بیدارشدم دیدم چیزی دانلود نشده، در صورتی که کانکشن وصل بود و صف دانلود منجر متوقف شده بود!!!!!
دیشب هم دقیقا همین اتفاق افتاد....
.... احتمالا خود شرکت داره اینترنت رو واسه مدتی قطع میکنه و باعث میشه صف دانلود منجر هم بعد از یه مدت تلاش متوقف بشه!!!!
میخواستم ببینم دوستان دیگه هم به همچنین مشکلی برخورد کردن....!
خیلی گشتم اما راهی برای دوباره شروع کردن صف دانلودمنجر وقتی که قطع بشه نیست.
اگر راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید......
من با 128 پارس آنلاین و صبانت کار کردم، آدم شوکه میشه، سرعت دانلود از 190 پایین نمیاد. پدر کافی نت هارو درآورده ولی تو آسیاتک از این خبرا نیست اگه سرعت استانداردتو بدن خیلی بهت حال دادن.نقل قول:
ابنم سرعت الان منه، مثلا 512 گرفتم :41:
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
دو شب پیش منم همین مشکلو داشتم ولی نه به شدت !!!نقل قول:
ولی دیشب مشکلی نبود و حدود 600تا گرفتم.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
واسه من سرعت شب و روزم تقریبا برابرهنقل قول:
سلام.
میخواستم بدونم شبانه با 512 چقدر دانلود میشه کرد و اینکه مثل شرکت های دیگه شبانه اش رو محدود کرده است یا نه ؟(سرعتش اولش بالا باشه و بعد بیاد پایین)
ممنون
نقل قول:تائید میشه.نقل قول:
منم دو ساله از آسیا تک سرویس می گیرم اوائل تا همین 10 روز پیش 50-60 سرعت دانلودم بود ولی الان بین 15-16 تا 20 نوسان داره.
از بد شانسی 6ماهه 60 گیگ شارژ کردم .. واقعا موندم چی کار کنم .. این سرعت جی پی آر اس ایرانسله .. یه ماهه نامحدود 10000 تومن:13:
هزینه شارژ رو هم پس نمی دن .. من که این دوره تموم بشه قرارداد رو فسخ می کنم....فایده نداره:13:
پس برین دایلاپ بگیرین
مهدی جون این 60 گیگ را با این سرعت 10 ساله نمیتونی تمومش کنی
lool