دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل Private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
Printable View
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل Private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
ممنونم از راهنماییتنقل قول:
یه سوال گوشی شمام وقتی توی منو های grid (عمودی) میرین ، آیکان ها یکی یکی میاد؟؟؟
مثلا وارد settings که میشین general و phone و connection یکی یکی ظاهرمیشن؟ یا اینکه تا توی settings میرین همه با هم توش هستن؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این بستگی به گوشیت داره
مثلا وقی که چنتا برنامه بازه و یا اینکه به هر دلیلی گوشی به سرعت اولیش بر نگشته باشه
آیکون ها یکم آروم نشون داده میشن.
شما وقتی می خوای بری رو ستینگ برو روش ولی بازش نکن حدود 1 ثانیه بعد بازش کن میبینی که فوری باز میشن.
این روش رو امتحان کن نتیجه میگیری
با كمك usb فقط ميشه به مموري كارت دسترسي داشت ولي واسه انتقال installserver بايد به حافظه داخلي گوشي دسترسي داشته باشي .نقل قول:
نقل قول:
مرسی از جواب ، بازهن همش با هم ظاهر نمیشه. این آنقدر کند نیست که اذیتم کنه اما رو n78 دیدم همه چی سریع میاد شاکی شدم!
خوب اون بخاطر سی پیوش هستنقل قول:
در 369 arm 11 سرعت منوهاشاید در بعضی مواقع بالاتر از 332 باشه ولی تو کارای گرافیکی و دیگر موارد برایند 332 بالاتر هست
من فكر مي كنم اصلا طراحيش اينجوريه . واسه قشنگي اينكارو كردن . چون الان كه گوشي رو مستر ريست كردم و خاليه ، بازم همينجوريه . تنها منويي هم كه اين شكلي ميشه همين منو هستش .نقل قول:
من كه اتفاقا خوشم مياد ازش . يه جورايي انگار animated شده .
با سلام
دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده گوشیم n82 هست
ولی وارد gallery میشم و image & video رو باز میکنم اصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره یا اصلا نمیشناسه یه opening میکنه ولی هیچی نمیاد
در صورتی توی فایل منیجر کاملا میشه به عکس ها و ویدیو ها دسترسی داشت هر کاری هم بگید کردم ولی نمیدونم چی شده !!
لطفا راهنمایی کنید !!
دوستان سلام..نقل قول:
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
البته اگه در این مورد رم رو با رم ریدر به پی سی وصل کنید یا با استفاده از خشاب رم به لپتاب خیلی راحت کارتون حل میشه..
[quoteاصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره][/quote]
کدوم عکسا اونایی که گرفتی یا ریختی رو گوشیت؟؟؟