داداش گرافیک من 1024 8600 Gt هستش . از بابت گرافیک خیالت جمع . کرایسیس رو با آخرین تنظیمات به راحتی میکشه !
Printable View
داداش گرافیک من 1024 8600 Gt هستش . از بابت گرافیک خیالت جمع . کرایسیس رو با آخرین تنظیمات به راحتی میکشه !
با سلام.
یه سوال دارم ، بعضی از بازیکنا که برای اونا فیسی درست نشده (مثل بویان کرکیچ یا اصلا همه بازیکنای ایرانی) وقتی فیسشون رو دانلود می کنی و اونو ایمپورت میکنی ، توی بازی که میری فیس اونا تغییری نمیکنه.
یکی از دوستان گفت که باید از kit server استفاده کنی ولی این برنامه هیچ جایی برای انجام همچین کاری نداره ، من با اینکه با برنامه ای مثل GGS کاملا آشنایی دارم اما این برنامه به نظرم باهاش هیچ کاری نمیشه کرد. اگه کسی منه راخنمایی کنه ممنون میشم.:10:
برادرایی که روی پی اس 2 بازی میکنن این فایل آپشن رو من تازه پیدا کردم
اسم همه بازیکنها - اسم و همه لباسها تیمهای باشگاهای انگلیس و هر کدوم که نادرست بوده درست شده - اسم ورزشگاهها - کل بازیکنها - کل کاپها - کل امتیازها باز شدن
فایل بسیار مشتیه !
با استفاده از کدبریکر کپی کنید تو مموریتون.کد:http://db.gamefaqs.com/console/ps2/save/winning_eleven_2008_b.cbs
خوب دوست من شما باید بری تو برنامه ای مثل pes-arg و از اون آدرس فیس بازیکنایی که مهم نیستن رو بدی به اون بازیکن.مثلا فیس آن یون هوان یا علی کریمی که تو بازی نیستن رو آدرسش رو بدی به بویان.بعد از تو ggs عکس بویانو وارد کنی.آسونه:10:نقل قول:
در تكميل صحبتهاي اين دوستمون اضافه كنم، بعضي از فيس ها مثل علي كريمي و يا زيدان داخل فايل ها هستن، اما در بازي نيستن. شما مي تونيد با همين برنامه PES-ARG اونا رو رلينك كنيدنقل قول:
آقا ممنون:40:نقل قول:
ولي حجمش خيلي زياده قبلا يه دونه بود با حجم كمتر كسي اونو نداره؟
آقا چطوری میشه یه عکس رو رو کله بازیکن چسبوند به شرطی که قیافش خوب در بیاد . ابعادشو چند بگیرم؟ از کجای صورت باشه دقیقا . ممنون میشم کامل توضیح بدید. آخه عکسمو گذاشتم رو صورت بازیکن خوب در نیومد . ممنون !
کجا میشه نحوه استفاده از این نرم افزارهای DKZ Studio یا kitserver پیدا کرد
چجوری میشه تو قسمت Network بازی کرد؟
من عکسو دست کاری نمیکنم.کیفیت متوسط باشه کافیه.(حتی الامکان صورت خالی متوسط باشه.والا مثه مرده میشه رنگ و روش)نقل قول:
من بهت ggs رو پیشنهاد میدم.انقدر راحت بود که من خودم یاد گرفتم.شاید بچه ها آموزششو داشته باشن ولی.نقل قول:
نمیشه.آنلاین فقط بازی اورجینال. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: