فلشش همین الان یه نوری زد سریع باتری رو در اوردم فک کنم
داره درست میشه واییییییییییییییییییییییی یییی؟
Printable View
فلشش همین الان یه نوری زد سریع باتری رو در اوردم فک کنم
داره درست میشه واییییییییییییییییییییییی یییی؟
نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین باید باتری رو در میوردی...بذار باشه تو کیسه برنج ...
بقیه بچه ها بعد از ظهر بیان کمکت کنن...میتونی یه سرچ کنی تاپیکای زیادی هست که توضیح دادن...
فعلن بذار تو برنج باشه...
دوست من نگران نباش اگه یک درصد هم با این روش درست نشد طبقه پائین علاالدین تعمیرکارهای خوبی داره ....
من یه گوشی N96 داشتم که توی برزخ مونده بود بدبخت ..... اصلاً روشن نمیشد ....... با فلش JAF و Phonix هم به این دنیا برنگشت ...
تا اینکه بردمش طبقه پائین علالدین با باکس در عرض 10 دقیقه و هزینه 10 تومن گوشی زنده شد .....
.
در ضمن برای مشکل شما اون سشواری که خونه داری که روی گوشی جواب نمیده ..... تعمیرکارها سشوارهای مخصوص این کار دارن .... که به دقت و با حوصله گوشیتو باز میکنن و تمام قطعات گوشیتو خشک میکنن ......
از همه متشکرم ال سی دیش سوخت + باند هاش سولفات شد و داخلش کاملا اب رفته تعمیر کار گفت تاشب ببینم روشن میشه اگه شد بهم زنگ میزنه(دعا کنید)
کلا گوشیم داغون داشت
بابام هم یه زیر گوشی طللب کار شد
خدا رو شکر n96 توی اب نرفت وگرنه دیگه نور الا نور میشد(کاملا بد بخت میشدم)
بازم ممنون
دعا یادتون نره اگه تا شب روشن نشد بهتون خبر میدم فاتحه براش بخونین
دوست من ایشالا که روشن میشه و مشکلش حل میشه ....
اگر هم نشد خودتو اذیت نکن ... باید مراقب میبودی که اینجوری نشه ..... دوست من برای همینه میگم همیشه گوشیتون رو توی کیف بزارید ....
ای بابا. ناراحت شدم !:41:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود گوشی به درک.گاهی اطلاعات داخلش خیلی عزیزتر از خود گوشیه !!!
شما علی الحساب یک تاپیک مشاوره برای خرید گوشی جدید بزن !!!!!!!!!
وقتی آب میره توی گوشی ، همه بلایی میاد سرش
بدبخت تعمیرکار باید جون بکنه تمام اتصالی هاشو بگیره
توکل به خدا
نقل قول:
از همه متشکرم ال سی دیش سوخت + باند هاش سولفات شد و داخلش کاملا اب رفته تعمیر کار گفت تاشب ببینم روشن میشه اگه شد بهم زنگ میزنه(دعا کنید)
کلا گوشیم داغون داشت
بابام هم یه زیر گوشی طللب کار شد
خدا رو شکر n96 توی اب نرفت وگرنه دیگه نور الا نور میشد(کاملا بد بخت میشدم)
بازم ممنون
دعا یادتون نره اگه تا شب روشن نشد بهتون خبر میدم فاتحه براش بخونین
واااای.....:18:
ایشالا روشن شه...منم دعا میکنم...روشن شه...
اون دوستمم که گوشیش تو آب افتاده بود بهش تعمیرکار همینو گفت...بعد گفت درس نمیشه 20 تومن ازت
میخرم!
خدا کنه مال شما درست شه...ایشالا درس میشه....
سامان جان یک لطف میکنی یک عکسی ازش بزاری ؟؟؟؟ ببینم که مدلش تو ذهنم باشه ؟؟؟ :11:نقل قول:
شهرام جان متاسفانه دسترسی به دوربین ندارم .....
ببین دوست من این کیف طوری هست که گوشی بطور عمودی داخل و خارج میشه .... از پشت قلاب برای کمر داره ... از جلو روی کیف آرم نوکیا روش حک شده ..... بالای کیف هم یه ضامن آهنربایی هست که با اون در کیف بسته میشه ....
داخل کیف یه بند هست که اگه بخوایم گوشی رو داخل بزاریم این بند باعث میشه در کیف خود به خود بسته بشه ... یعنی با فشار دادن گوشی به داخل در کیف هم بسته میشه ......
و همینطور هم اگه کسی تماس گرفت یا خواستی گوشی رو بیرون بیاری با باز کردن در کیف که باعث کشیده شدن اون بند میکنه گوشی خودش براحتی بالا میاد .....
خیلی شیک و محکم هست ....
سعی میکنم اگه گوشی دوربین داری پیدا کردم حتماً عکسشو بزارم