به احتمال 90% دی وی دی بازی خرابه یا شاید هم لنز دی وی دی رام شما ضعیف شده که نمی تونه اون فایل رو بخونه شما رو یه سیستم دیگه هم تست کن اگه نشده ببر دی وی دی رو نصب کننقل قول:
Printable View
به احتمال 90% دی وی دی بازی خرابه یا شاید هم لنز دی وی دی رام شما ضعیف شده که نمی تونه اون فایل رو بخونه شما رو یه سیستم دیگه هم تست کن اگه نشده ببر دی وی دی رو نصب کننقل قول:
Its Over
سلام
این بازی هم با تمام زیبایی ها و کاستی ها تموم شد. بازی خیلی قشنگ بود. زیبایی هاش گرافیگ و گیم پلی عالی و داستان جذاب و گیرا. ولی کاستی هاش القا نکردن حس بازی اویل (البته برای اویل بازای قدیمی) و یه مقدار کنترل سخت(اونم تو بازی بش عادت میکنید).
کلا خیلی خوب بود. من هر وقت یه سری اویل رو تموم میکنم یه حس ناراحت کننده ای بم دست میده . اینبار هم همینطور در حالی که بازی چندان شباهتی به اویل نداشت.
دوستان فيلمي كه بعد از Chapter 4-1 ميزاره كه همون مرد عينكيه كه تو قلعه بود رو نشون ميده و دختره هم كنارشه!! اون دختر Jill هست ديگه؟يا كس ديگه ايست؟
ميگم اين ارور چي ميگه ؟
RE5DX9.exe - Fatal Application Exit
---------------------------
inflate: invalid block type : -3
chpter 5 هستم
در رو باز ميكنم ميندازه بيرون
نه جیل نیست. یکی دیگه است.نقل قول:
دوستان فيلمي كه بعد از Chapter 4-1 ميزاره كه همون مرد عينكيه كه تو قلعه بود رو نشون ميده و دختره هم كنارشه!! اون دختر Jill هست ديگه؟يا كس ديگه ايست؟
سلامنقل قول:
یکی این سوال رو جواب بده ممنون میشم....
مشکل رو چجوری میشه حل کرد...
خدمت شما :نقل قول:
سلام
s313 رو می خواستم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4243969&postcount=2812
دوستان کمک
من این بازی رو رو ویندوز ویستا سرویس پک 1 64بیت نصب کردم با این سیستم اما احساس میکنم زیاد با
این ویندوز سازگار نیست به نظرتون چیکار کنم
ATI HD 4650 512 MB Dedicated up to 2.2 GB
RAM: 4 GB
ویندوز مشکل نداره ، خیلی هم خوبه! کارت گرافیکتون ضعیفه ، احساس ناسزاگاری می کنید!:دینقل قول:
چون شنیدم بازی ها بیشتر با ویندوز های 64 بیتی مشکل داره برای این پرسیدمنقل قول:
راستی 2.2 مگه بده! بازی رو روون اجرا میکنه برای فریم و بنچ مارک هم تا 56 فریم گرفت
اما فکر کنم زیاد سازگار نیست با این ویندوز
راستی َATI HD 4650 هرچی باشه از GeForce FX 5200 که خیلی بهتره :31: