نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی بازهم کار نمیکنه لینک اگه میتونی خودت بگیری بگیرش و بزارش تو سایت 4shared یا یک سایت دیگه ای که فضای اینترنتی رایگان میده تا دانلودش کنیم لینک که فعلا خرابه و کار نمیکنه:41:
Printable View
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی بازهم کار نمیکنه لینک اگه میتونی خودت بگیری بگیرش و بزارش تو سایت 4shared یا یک سایت دیگه ای که فضای اینترنتی رایگان میده تا دانلودش کنیم لینک که فعلا خرابه و کار نمیکنه:41:
ببخشيد! در آدرس اشتباهي بود كه ويرايش شد. شما بجاي * ، g s m a r i a . c o m بنويسيد(البته فاصله ها حذف ميشوند)نقل قول:
مشكلي در گوشي 5700 من پيدا شده از دوستان خواهشمندم مرا كمك كنند.
هر فايل با فرمت جار كه ميخواهم نصب كنم، بعد از اينكه تا حدود 80-90 درصد نصب شد، اين پيغام خطا را ميدهد:
certificate error
please contact the application supplier
مشكل از كجاست؟
همچنين تا هفته پيش گوشيم چند بار بيشتر ريست نكرده بود، ولي الان بطور متوسط روزي 2 بار ريست ميشه. چكار كنم؟
شما یه مستر ریست کنین.نقل قول:
فکر نمی کنم اون برنامه فلش کار کنه من از یه ساتی دانلود کردم با همون پسوردم کرک کردم می نوشت فلش روشن است ولی خوب نبود، البته گوشی من 6120 ولی به نظرم که نباید فرق کنه
پایین سایت این برنامم نوشته که اگه زیاد روشن بمونه واسه فلش خطر سوختن داره...!!!
یه پیشنهاد به hardblack :
پسوند فیلو از jar به jad تغییر بده شاید کار کنه من نقشه تهرانو با همین مشکل با این روش تونستم نصب کنم
دوستان کسی میدونه در قسمت network چند تا انتخاب هست به نامهای 1-dual mod
2:UMTS
3:GSM
باید روی کدام را انتخاب کنم؟؟و هر کدام به چه درد میخوره؟؟
سلام
NTorch_Lite_v1.00
برای کسانی که نتونستن دانلود کنن:
می خوام گوشیمو عوض کنم 5500 داشتم
بین 5700 و 7500 موندم کدوم رو بخرم؟
اين امضا خوبه
5700 گيرم نمياد هر چي ميگردم
مخصوصا مشكيش:41: