هنوز ورژن جدید نیومده ....
Printable View
هنوز ورژن جدید نیومده ....
من که با dial up آپدیت کردم همش 4.5 ساعت طول کشید:8:نقل قول:
من به شخصه نه ولی واسه یکی دیگه رو که چند روز پیش آپدیت کردم، برنامه world 2 رو واسش ریختنقل قول:
نمیدونم والله ...
ولی اگه به کل قسمت world 1 و world 2 نگاه کنیم جز تو تاریخ تفاوت دیگه ای هم میبینیم؟؟؟؟؟
مهیار جان شما درست میگیننقل قول:
منظور من در حالت کلی و بدون استفاده از برنامه بود:10:
[QUOTE=Farshadd;1739828]دستت طلا.
ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟
[[/I[/QUOTE
دوست عزیز فقط دقت کن که اگه وسط آپدیت dc یا هر اشکال دیگه رخ داد که باعث ایراد در دانلود آپدیتت شد، باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب و سپس شروع به دانلود و سپس آپدیت کنی ولی اگه بعد دانلود ( که شروع به آپدیت میکنه) وسط آپدیت قطع شد دیگه unistall نکن چون بصورت کامل دانلود کردی این دانلود داخل کش برنامه ذخیرست و فقط آپدیت کن :8::21::10:
دوست عزیز منظورم از انتقال دیتا ، انتقال دیتا با کامپوتر بود نه با شخص:46:نقل قول:
آقا سر جدتون این لینک آپدیت رو بدبد . هرچی خودمو خفه کردم نتونستم تو سایت سونی اریکسون پیداش کنم.نقل قول:
10 بار این کارو کردم ولی...نقل قول:
نقل قول:
کدوم برنامه رو دوباره نصب کنم؟؟ فلش پلیر یا آپدیت سرور؟؟
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن. شاید هم اشکال از اینترنتت هست، از یه شرکت دیگه استفاده کن.نقل قول:
منظور حامد همین برنامه update service هست.
عزیز آپدیت که لینکی نیست. اول باید برنامه update service رو دانلود کنی بعد توسط اون گوشی رو آپدیت کنی.نقل قول:
لینک آموزششو ندارم. هر کی داره بذاره واسه آقای نخورده مست. من اگه پیدا کردم میذارم واست.