سلام من قم هستم بسته صبحانه آسیا تکی رو گرفتم که 10bg داره و از ساعت 6 تا 10 صبح توی مدت یک سال 1395gb دانلود رایگان که البته سرتم همیشه یکسانه و روی 1.2mb هستش یعنی همون 1200kb و قیمتش هم تقریبا 26.000 تومان هستش
Printable View
سلام من قم هستم بسته صبحانه آسیا تکی رو گرفتم که 10bg داره و از ساعت 6 تا 10 صبح توی مدت یک سال 1395gb دانلود رایگان که البته سرتم همیشه یکسانه و روی 1.2mb هستش یعنی همون 1200kb و قیمتش هم تقریبا 26.000 تومان هستش
نمیدونم زنگ بزنید به 1544 و سوال کنیدنقل قول:
و تا جایی که میدونم برای من تا 10 باز گذاشتن و خطم دیگه بیشتر جواب نمیده شما هم باید ببینید خطتون تا چه سرعتی جوابگو هستش
تشکر از شما بابت نظرتون.
دوستان دیگه هم نظرشون بگن اگه اطلاعاتی که دارن
اگه ارزش داره ما هم تهیه کنیم هرچند قیمتش نسبت به مخابرات بالاتر هست
الان یک ساعتی هست دارم نت استفاده میکنم سرعت داغون شده ! یعنی p30 درست باز نمیشه ! تلگرام کانکت نمیشه ! لاین پیام ها دیر میرن ! افتضاح شده !
از دیروز تا حالا وب گردی نابود شده یهو کیفیت عالی میشه یهو هم جوری میشه که هیچ سایتی باز نمیشه یعنی هر ساعت این اسیاتک یه جور هس:n37:
یه چیزی که خیلی جالبه اینه که فقط در کشور عزیز ما هست که هر روز در بعضی ساعت ها مشکل اینترنت کاملا مشهود هست و هی دو دقیقه خوبه و دو دقیقه مشکل داره !! ولی در دیگر کشورها مردم راحت دارند اینترنت استفاده میکنن بدون کاهش سرعت بدون قطعی های لحظه ای و بدون نارضایتی زیاد این همه از اینترنت!!
فکر نمیکنم مخابرات اینترنت یکساله 12 گیگ با روزانه 4 ساعت دانلود رایگان را 26 هزار تومان بدهد، با پین تخفیف فقط 9 هزار تومان میشود.نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده در هر صورت تهیه کردم از اسیاتک
با توجه به اشنا و نفوذی که داشتم ۲ ساعته خطم راه اندازی شد.
پکیج ۱۰ مگابیت رو خریداری کردم سرعت ۹۰۰ ۸۰۰ ۵۰۰ در نوسان
یکی از دوستان که ۵۱۲ دارد همین سرعت رو داره . پس نتیجه میگیریم که سرعت برای همه یکسان هست درسته؟
با کد تخفیف میگرفتی میشد 4تومان ! saman724.ir/asiatechنقل قول:
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
ضمنا آسیاتک آپلود هم رایگان است. اگر خواستید آسیاتک بگیرید حتما کد تخفیف استفاده کنید خیلی ارزانتر میشه saman724.ir/asiatech
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk