خیر امن نیستنقل قول:
اگه وصل بشی دیگه ازت نمیپرسه آپدیت کنم یا نه.خودش یهو بدون اینکه متوجه بشی آپدیت میکنه و دیگه نمیتونی بازیهای جدیدو بازی کنی.فعلا بیخیال لایو و دو روز گلد شو:20:
خیر امن نیستنقل قول:
اگه وصل بشی دیگه ازت نمیپرسه آپدیت کنم یا نه.خودش یهو بدون اینکه متوجه بشی آپدیت میکنه و دیگه نمیتونی بازیهای جدیدو بازی کنی.فعلا بیخیال لایو و دو روز گلد شو:20:
دوستان همونطور که میدونید فردا آبدیت داشبرد جدید برای این کنسول عرضه میشه.
به همه دوستان توصیه میکنیم که آبدیت نکنن و صبر کنن هکر ها و کنسول بسیجی ها آبدیت رو امتحان کنن.
فردا بعد از عرضه میتونید داشبرد رو از محیط لایو و از طریق لینک زیر دانلود کنید:
نکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه.کد:http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates
نقل قول:تکبیـــــــــــــــــر :31::31:
راست میگه فعلا بیخیال داشبورد جدید بشید:20:
خوب الان همونgears3رو بازم اجرا میکنه دیگه درسته؟
نه دیگه خیلی وقته لازم نیست درایو عوض بشه و این حرفا به نظرم قبل اینکه خرج کنی یه3تومن بدهneed for speed the runرو از یه جای مطمین بخر اگه اجرا شد که هیچ اگه نشد خیلی مشکوک میشه اونموقع.
آخه مگه نمیگیgears of war3رو اجرا میکنه؟خوب اگه اجرا میکنه که دیگه آبدیت نمیخواد مرد مومن اگه گیرز3رو اجرا میکنه پسlt+2داری و نیازی نداریlt+2بریزی که.آخرین بار کی کنسول رو دادی فریم ویرشو آبدیت کنن؟
---------------
داداش گلم من تازه گرفتم ایکس باکس رو و همینجوری بود نمیدونم کی آپدیت شده والا منم موندم اون بازی هم میگیرم تست میکنم بابا 3 تومن فدای سرت این درست بشه حرف پولش نیست مهم اینه خودم میخام درست کنم من اصولا ادمی هستم دوست دارم کارای ایکس باکس و موبایلم رو خودم انجام بدم هزینه که برام مهم نیست
-------------------
دوست عزیز این پیغام Disk not supported رو من وقتی دیدم که به لایو وصل شدم و مایکروسافت فایل Dae.bin کنسول منو تغییر داد. ازون به بعد هیچ کدوم از بازی های XGD3 اجرا نشد. شما که میگی الان Gears of war برات اجرا میشه منظورت Gears 3 هست یا Gears of war 1,2؟ اگه gears 3 بدون مشکل برات اجرا میشه پس به خاطر این مشکلی که من گفتم نیست. اما اگه واسه این قضیه باشه مسلماً هیچکدوم از بازیای AP2.5 و XGD3 نباید اجرا بشه و همشون باید پیغام DIsk not supported بده مگه اینکه با اون روش خاص بیای با برنامه horizon ، اپدیت مربوط به اون بازیو بریزی تو USB و وقتی USB وصل هست بازیو اجرا کنی. ولی بازیای معمولی قدیمی باید اجرا شه.
راه حلش هم همینه که چند روزی صبر کنیم تا LT+3 بیادو اونوقت بریزیمش:46:
راستی چیزی به اسم اپدیت ناقص نداریم :دی
------------
داداشی منم میدونستم آپدیت ناقص وجود نداره شک کرده بودم بعدشم گرز 3 اجرا میشه 1-2 رو من اصلا ندارم بازی هایی که اجرا کردم توش عبارتند از:L.A.NOIRE و tomb rader , pes12, gears of war 3, perison break,saw,mortal kombat
که بازی l.a.noire فروشنده گفت کنسولت آپدیت جدید lt2 رو داره منم گفتم داره و اجرا شد حالا نمیدونم واسه این بازی لازمه آپدیت یا اون یه چیزی پرونده............ کمک کمک منتظرم داداشای گلم
دوستان من گنسولم رو -- نکردم و بازی ای که الان دارم ، GOW 3 هستش(اوریجینال).
من که مشکلی برا آپدیت داشبورد که ندارم ؟
ضمنا دوستان ، بعد از آپدیت داشبورد آیا سیو بازی ها باقی می مونه ؟
حذف شود...........
نه عزیز جان مشکلی واسه شما نیست آپدیت کن برو تو لایو حالشم ببر.سیو بازی هاتم هیچیش نمیشه.نقل قول:
منم اگه بازی ارجینال مطمئن گیرم میومد دلم میخواست یه چند تا بازی توپ رو ارجینال بگیرم با خیال راحت لایو برم عقده هام خالی شه:31:حیف که اینجا ایرانه:27:
تغییرات؟نقل قول:
[PHP]نکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه. [/PHP]
میشه یه چندتا تغییری که توش ایجاد میشه رو بگی مثلا:20:
دوستان جواب من فراموش شدنقل قول:
ببینl.a noireنسخهlt+2رو نمیخواد.نقل قول:
شما تونستیgears3رو اجرا کنی پس یعنیlt+2داری و جواب داده.
احتمالا اون بازی رو که خریدی مشکل داره فقط همین جای نگرانی هم نیست عوضش کن
-------------------------------------------------------------
ببین برای این کار باید از قبل به لایو وصل شده باشی و سیو های مد نظرتو تو لایو آپلود میکردی.خوب اگه این کارو نکردی هیچ کاری نمیشه کردنقل قول:
-------------------------------------------------------------
والا حرف در موردش فعلا زیاده و تقریبا هیچکدوم موثق نیست.نقل قول:
ظاهرا تغیرات گرافیکی زیادی کرده ولی داشبرد فعلا عرضه نشده به محض عرضه تستش میکنم و میگم