من میخوام برم یه شهر دیگه اونجا هم شاتل هم نمیانده داره هم اون منطقه ی ما رو سرویس میده باید برم قرارداد جدید ببندم؟
پ.ن: هنوز تا 12/25 قرارداد دارم !
با سپاس...
Printable View
من میخوام برم یه شهر دیگه اونجا هم شاتل هم نمیانده داره هم اون منطقه ی ما رو سرویس میده باید برم قرارداد جدید ببندم؟
پ.ن: هنوز تا 12/25 قرارداد دارم !
با سپاس...
با با شاتل داره چی کار میکنه ....دیگه تحمل ندارم ساعت 1 به بعد سرعت فیکس رو 5k :2:
سه روز پیش یه ایمیل از طرف شاتل آمد که نوشته بود خط از 6 تا 8 صبح قطع میشه بعد از اون قطعی من وقتی با v.p.n کانکت میشم سرعت دانلودم از وقتی که از v.p.n استفاده نمی کنم کمتر شده،حتی از s.s.t.p هم نمی تونم استفاده کنم و سرعتم نهایتا از 20 کی بیشتر نمیشه تازه مثلا اکو 2 مگ دارم ولی رو خط مخابرات هیچ مشکلی ندارم،دوستان شما هم همچین مشکلی توی این چند روزه داشتید؟در کل من هم از شاتل خط دارم و هم از مخابرات،والا مخابرات با 13 در ماه و دانلود 60 گیگ خیلی اقتصادی تره
دان استریم که 320 هنقل قول:
اما تازه فهمیدم با ریکانکت درست شده بود نتم اما الان هرچی ریکانکت میکنم نمیشه :41:
پس این مشکل آی دی ام همگانی بوده
الان کلی ور رفتم یهو درست شد
از یه مدل کرک استفاده کردم بعد با یه مدل دیگه پچش کردم درست شد
تازه واسه من مشکل قطع نکردن سر ساعتش هنوز بر قراره
با این سرعت افتضاح شاتل جونم در اومد تا چند تا پچ و کرک پیدا کنم
به نظرم هر چی هست زیر سر این شاتله پدر سوختس
سلام بچه ها من مودم zyxel دارم و وقتی با usb اونو bridge میکنم دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد ...منظورم با gameranger و garena است .. اگه میشه کمک کنید :41: درضمن من شاتل 128 eco دارم
چندتا کرک و پچ نمیخواست. صفحه قبل پچ جدید قرار داده بودم :)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5762045&postcount=28560
من شنیدم تو اخبار که قراره پهنای باند به مراکز مخابراتی کشور اضافه:27:بشه.
امروز تو اخبار گفت.
حالا خبر دقیقشو نمیدونم.از دوستان اگر کسی میدونه کاملا تشریح کنه.:27:
به روح مادرشون خندیدن.همین شاتل دزد تا 3-4 هفته پیش کلی توروزنامه ها برای سرویس 1مگ و 2مگ تبلیغ میکرد که ملت بیاید از این سرویسا بگیرید.آخرشم که گفتن برای این سرویسا شبانه رایگان نمیدیم.نقل قول:
اون وزیرم دری وری گفته.فعلا که اینقدر شرکتارو تحت فشار گذاشتن تا مجبور بشن پهنای باند رو برای یوزرا پایین بیارن
کمی هم رعایت کنیم ....