البته بگم بعد آبدیت هم اگه درست بشه بایدLT+2بریزی.پس یا از همون اول خودت بریز و اگه حرفه ای نیستی بده بیرون
البته بگم بعد آبدیت هم اگه درست بشه بایدLT+2بریزی.پس یا از همون اول خودت بریز و اگه حرفه ای نیستی بده بیرون
بازی فورزا 4 یا توی بعضی لودینگ ها به مدت طولانی گیر میکنه بعدش اررور میده یا وسط بازی چیکارش کنم؟
من ************** 3 و مردن وارفر 3 و فیفا 12 و چندتا بازیه دیگه رو بازی میکنم ولی این؟
ارورش یه چیزی تو ایم مایه هاست
The disk is coruptade .... clean the disk .... نم چیشی:18:
نقل قول:
این وصل کردن کامپوزیت و HDMI زیاد توصیه نمیشه چون من یادمه قدیما اکثرا هی ایراد میداد اخر سر میزد میترکوند کسنول رو
این کابل VGA هم که هست عکسشو گذاشتید کیفیت کار رو نصف میاره پایین می تونم بگم یه جورایی یه روحشکل هم کنار شخصیت اصلی همیشه میاد بنابراین اگر تواناییشو دارین بهتره که مانیتورتون رو عوض کنید تا کار رو یکسره کنید.
سلام دوستان من ایکس باکس اسلیم 4 گیگ خریدم که بازی گرز آف وار رو میاره اما بازی ass creed رو نمیاره و ارور میده اما با وجودی که گرز آف وار رو اجرا میکنه باید آپدیت lt+2 باشه من شک کردم و وقتی خواستم dvd key رو استخراج کنم که آپدیتش کنم وقتی slim key رو میزنم ارور filed میده نمیدونم چرا ...چند بار هم امتحان کردم درایو رو میشناسه اما موقع که slim key رو میزنم ارور key filed میده به نظرتون ممکنه از این باشه که کابل تصویر رو وصل نکردم اگه حتما مال اینه که امتحان کنم وگرنه کنسول رو بستم نمیخام الکی دوباره بازش کنم اگه هم با اجرای بازی گرز آف وار معلومه lt+2 هست ممکنه آپدیت جدید داشبرد رو انجام بدم و بازی ass creed اجرا شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نچ نمیشه:31:نقل قول:
نهایتا میرم میشینم تو حال با تلویزیون بازی میکنم:27:
نه به وصل بودن سیم تلویزیون ربطی نداره.نقل قول:
ببینید اگهGOW3رو اجرا کرده پس یعنی شماLT+2رو دارید. و داشبردی که این بازی رو اجرا میکنهASSASSINSرو هم اجرا میکنه.و اگه خود بازی آبدیت بخواد پیغام آبدیت میده خودش.
پس به داشبرد هم ربطی نداره.راستی وقتی این بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده یا چی میگه؟
تا حالا لایو رفتی؟
البته شاید هم اون بازی که داری خراب رایت شده باشه.شما با بازی های دیگه مثلMW3وTHE RUNمشکلی نداری؟
--------------------------------------------------
خوب ببینید احتمالا این نسخه رو که دارید قبل از اومدنLT+2و قبل از اومدن روشی برای رایت دیسک هایXGD3براتون رایت شده و این نسخه ها عموما این مشکلات رو داشتن.اگه این بازی رو تازه خریدید عوضش کنید اگه نه خیلی وقته خریدید که فکر نکنم عوضش بکنهنقل قول:
---------------------------------------------------
البته یه توصیه کنم اگه کنسول رو میبری اونجا تو انجام دادن بازی ها دقت کن.:دی میدونی که چی میگم.: دینقل قول:
مراقب باش تو جمع چه بازی هایی رو انجام میدی
خب اگه مانیتورت Vga و Dvi هم داره
کنسولو بزن به DVI بعدش PC هم بزن به Vga
من خودم همین کارو میکنم
کیفیتش برابر HDMI هست.
برای سوییچ هم مشکلی نیست.
ببخشید بی ربطه به تاپیک....
دوستان این داشبورد جدید کی میاد ؟
والا میگفتن12 آذر ولی هنوز نیومدهنقل قول:
فردا میاد
6 دسامبر