دوست عزیز.
من تازه 2هفته است دوباره بعد از 3 سال برگشتم آسیاتک. من هم پریشب نزدیک به 4.5 گیگ از ترافیکم مصرف شد در حالی که دانلودی نداشتم. اولش من هم به همین ایده شما رسیدم که ترافیکم رو الکی خورده آسیاتک. اما چون این مشکل رو همون 3 سال پیش با آسیاتک و چند ماه پیش با ایرانسل هم داشتم، وقتی لاگ نرمافزار NetLimiter رو روی سیستم دیدم، متوجه شدم که ترافیک در واقع روی سیستمم ایجاد شده، اما در عمل فایلی دانلود نشده و همه این ترافیک مصرف شده، رفته به چاه ویل و هدر شده. این یه مشکل عجیب و غریبه که همونطور که گفتم قبلن تجربهاش رو داشتم.
مشکل هم از یه باگه بین ویندوز و نرمافزار آنتیویروس (در مورد من کاسپرسکی) که لینکهای دانلود با این که داخل IDM یا مرورگر قطع میشن، اما نرمافزار آنتیویروس که برای Realtime Protection همه جریانهای دانلود و آپلود رو به صورت واسطه بین اون نرمافزارهای اصلی و اینترنت کنترل میکنه، جریان برقرار شده رو قطع نمیکنه. البته این وسط تنظیمات ISP هم دخیله. چون روی همه ISPها این اتفاق نمیافته. (من با همین سیستم و اینترنت پارسآنلاین یا عصرتلکام این مشکل رو نداشتم.)
مثلن همین پریشب، من لینک چند تا فایل ویدیوی بالای 1 گیگ رو تو مرورگر مستقیم کردم تا بتونم اونا رو روی آپلودبوی ریموت کنم برای دانلود تو ساعت رایگان. با وجود این که این دانلودها رو توی مرورگر قطع کردم، اما به دلیل همین باگ که حواسم اون موقع بهش نبود بین ساعت 9 تا 11 شب، نزدیک به 4.5 گیگ ترافیکم مصرف شد. (یعنی دود شد رفت هوا.)