من که بیشتر سایتارو دارم با فی*لتر شکن باز میکنم ، فرقی هم نداره سایت فی*لتر باشه یا نه ، کلا سیستمشون مشکل داره !
Printable View
من که بیشتر سایتارو دارم با فی*لتر شکن باز میکنم ، فرقی هم نداره سایت فی*لتر باشه یا نه ، کلا سیستمشون مشکل داره !
هیچوقت تاکید می کنم هیچوقت فریب این جمله اپراتور آسیاتک رو نخورین که میگن " مشکل سراسریه " بلافاصله بعد اینکه گفت مشکل سراسریه اگه بگید که من همین الان با ایرانسل یا شاتل بدون مشکل وصلم یهو با یه چرخش معنا دار جملشون از "مشکل سراسریه " به "مشکل سراسری در آسیاتکه" تبدیل میشه!!
ما که بعد هفت سال بلاخره عطای این شرکت دزد رو به لقاش بخشیدیم رفت!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
زنگ زدن به پشتیبانی فقط وقت تلف کردن و هزینه تلفن دادن هس و هیچ فایده ای هم نداره از دستشون که کاری برنمی یاد فقط یه مشت حرف حفظ کردن تحویل مشتری میدن
دقیقا، یادم رفت بهشون بگم که چطور با pn/\ هیچ مشکلی نیست ولی بدون اون هستنقل قول:
دقیقا، فقط خواستم ثبت بشه که اگه 195 پرسید باهاشون تماس داشتید بگم بلهنقل قول:
امروز 15 گیگ حجمم خورده شد
زنگ زدم قبول نکردند و دختره میگفت مشکلی نیست!
تو دو روز ۲گیگ حجم مصری داشتم سیستم ۱۷گیگ کم کرده!
بعد از ۱۵دقیقه علافی قرار شد شکایتم ثبت شه اگر مغایرتی بود! بررسی کنن.
چک کنین نخورده باشن
عجبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ
البته این دوره که تموم شد می رم شاتل . :n20:
دوست عزیز.نقل قول:
من تازه 2هفته است دوباره بعد از 3 سال برگشتم آسیاتک. من هم پریشب نزدیک به 4.5 گیگ از ترافیکم مصرف شد در حالی که دانلودی نداشتم. اولش من هم به همین ایده شما رسیدم که ترافیکم رو الکی خورده آسیاتک. اما چون این مشکل رو همون 3 سال پیش با آسیاتک و چند ماه پیش با ایرانسل هم داشتم، وقتی لاگ نرمافزار NetLimiter رو روی سیستم دیدم، متوجه شدم که ترافیک در واقع روی سیستمم ایجاد شده، اما در عمل فایلی دانلود نشده و همه این ترافیک مصرف شده، رفته به چاه ویل و هدر شده. این یه مشکل عجیب و غریبه که همونطور که گفتم قبلن تجربهاش رو داشتم.
مشکل هم از یه باگه بین ویندوز و نرمافزار آنتیویروس (در مورد من کاسپرسکی) که لینکهای دانلود با این که داخل IDM یا مرورگر قطع میشن، اما نرمافزار آنتیویروس که برای Realtime Protection همه جریانهای دانلود و آپلود رو به صورت واسطه بین اون نرمافزارهای اصلی و اینترنت کنترل میکنه، جریان برقرار شده رو قطع نمیکنه. البته این وسط تنظیمات ISP هم دخیله. چون روی همه ISPها این اتفاق نمیافته. (من با همین سیستم و اینترنت پارسآنلاین یا عصرتلکام این مشکل رو نداشتم.)
مثلن همین پریشب، من لینک چند تا فایل ویدیوی بالای 1 گیگ رو تو مرورگر مستقیم کردم تا بتونم اونا رو روی آپلودبوی ریموت کنم برای دانلود تو ساعت رایگان. با وجود این که این دانلودها رو توی مرورگر قطع کردم، اما به دلیل همین باگ که حواسم اون موقع بهش نبود بین ساعت 9 تا 11 شب، نزدیک به 4.5 گیگ ترافیکم مصرف شد. (یعنی دود شد رفت هوا.)
بدبخت شدی رفت سره همین کاره اسیاتک 3 گیگم پرید حجمم منفی 1 شد خخخخ 3 روز به اسیاتک مهلت دادم هیچ کاری نکردن تا تو 195 شکایت کردم 1200 تاش برگشت و سه خسارت به دلیل اینکه مصرف نکردم تو 195 شکایت کردم یعنی به 3 سوت خدا خیرشون بده درست شد البته اونم با نرم افزار dumeter اندازه گیری شده بودنقل قول:
به من گفتن پورت خالی داریم یه هفته پیش و از شرکت مزخرف عصرتلکام جمع کردم. حالا میگن پورت خالی نداریم! موندم و 4G ایرانسل :/
مرکز مخابراتی شما هم شلوغه؟ مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) که حسابی داغونه. یعنی یکی از بدترین مرکزهاست از این نظر. تقریبن هیچ پورت خالیی پیدا نمیشه. تازه یه مفهومی به اسم «پورت اختصاصی» هم داره که فکر نکنم تو مراکز دیگه کسی شنیده باشه تا حالا.نقل قول:
من بعد از ثبت نام، 1.5 ماه منتظر موندم تا خطم وصل شد.