بله قطعا با پچ شدن باabgx360وlt+3مشکل حل میشه البته حجم همه اون آبدیت ها کمه همشونو امتحان بکن شاید درست شد ها!!!نقل قول:
بله قطعا با پچ شدن باabgx360وlt+3مشکل حل میشه البته حجم همه اون آبدیت ها کمه همشونو امتحان بکن شاید درست شد ها!!!نقل قول:
سلام
بچه ها یه کابل مخصوص 360 ازینا که فروشنده گفت توی ساختش طلا به کار رفته( آره تو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )خریدم 34 تومن
تصویر ردیف شد
ولی ازون جا که مانیتوره خروجی صدا داره میخوام صدارو از مانیتور بگیرم ولی وقتی فیش اسپیکر رو وصل میکنم صدا نداره
چچچچچیییییییییککککککککککک اااااار کنم؟
راستی از همه ی بچه هایی که کمک کردن ممنون
بابا بگید دیگه
پیشاپیش ممنون:10::11::40::20::46::5:
اینجارو بخون:(آموزش وصل کردنx360به مانیتور)نقل قول:
اگه مشکلی بود همونجا مطرح کنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
سلام من تاپیک وصل کردن 360 به ایکس باکس رو خوندم ولی اونجا گغته اصولا من باید صدارو از خروجی مانیتور بگیرم ولی نمیگیرم تو کنسول تنظیمات خاصی داره؟ راستی کابل رو نمیشه همزمان هم کابل کامپوزیت( همون که میزدم به تلوزیون قدیمیه crt ) همزمان وصل کرد؟ اگه میشه وصل کرد شاید بشه یه کارایی کرد:41:
شما کابل HDMI خریدی؟خب اگه مانیتورت پورت HDMI داره که باید صدا هم داشته باشی!!!نقل قول:
اگرم نداره،خب کابلو برای چی خریدی؟
چرا بابا مانیتورم سه مدل کابل میخوره
HDMI VGA سومی نمیدونم چیه ازین بزرگاس
این ساجد هم هی تشکر میکنه جون من کمک کن:41:
تصویر ردیفه ولی صدا:41:
خب آخه اگه HDMI گرفتی که صدا و تصویر رو با هم داری!!مگه اینکه کابل ایراد داشته باشه!!!!!!
شاید حواست پرت شده و صدای مانیتورتو کم کردی که نمیشنوی؟:31:نقل قول:
آخه htmi صدا و تصویر با همه
صدای مانیتورتو زیاد کن :20:
تنظیمات خاصی تو تنظیمات کنسول نداره؟
این بهترین کابل بازاره
کابل مطمئن هست حالا فرضا اصلا مانیتوره خروجی صدا نداره
اونوقت تکلیف چیه؟
اصلا ما فرض میکنیم مانیتوره خروجی صدا نداره
چه جوری واس ازش صدا گرفت؟
نمیشه که!اکثر تجهیزاتی که ورودی پورتHDMI دارن،یا اسپیکر دارن،یا به اسپیکر وصل میشن.احتمالاً یا Sound رو Mute کردی!!یا کابل مورد داره!!(چه گیری دادم به کابلت:27:!!؟؟!!)کابل دیگه ای نداری که تست کنی؟یا وسیله دیگه ای که بتونی این کابلتو باهاش چک کنی؟:31:نقل قول:
مانیتور شما یه خروجی هدفونم باید داشته باشه.هدفونتو وصل کن بهش ببین صداش درمیاد؟:8:حواست باشه، اگه تو جک 3.5 میلیمتری هدفون چیزی گذاشته باشی، هم صدا از اسپیکر ها در نمیاد.اگه هدفون بهش وصله اول درش بیار ببین اسپیکر صدا میده؟اگر نه هدفونو بزن ببین تو هدفون صدا میاد؟!