شرمنده میشه علاوه بر اینا با یه تستم با speedtest بگیرین؟نقل قول:
میخوام ببینم سرعت تک کانکشن چطوره؟
512 10 gig جواب میده؟
Printable View
شرمنده میشه علاوه بر اینا با یه تستم با speedtest بگیرین؟نقل قول:
میخوام ببینم سرعت تک کانکشن چطوره؟
512 10 gig جواب میده؟
وقتی از پارس آنلاین SMS میاد که تجهیزات مرکز مخابراتیتون میخواد آپدیت میشه شکه زده نشید:18:چونکه از این بعد باید قید adsl بزنید چون باعث قطعی زیاد (به قول یکی از دوستان پریدن لینک) و سرعت به میزان شدید افت میکنه و از اون سرعتی که داشتید و راضی بودید خبری نیست و باید باهاش وداع کنید و هر چی هم سر و صدا کنید هم کسی صداتون نمیشنوه (همون پشتیبانی):33:
این سوال منم هست کسی فقط جواب نمیده تازه من پارس هم هستم نمیدونم چیکار باید بکنم از 128 برم 2 مگ یکماهه (البته فقط واسه شبانش احتمالا بالاترین سرعت شبانه رو داره)!!نقل قول:
الان شما با 128 میانگین سرعت شبانتون چقدره؟نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام دوستان
من یک هفته ای هست سرعت دانلود شبانم افتضاح شده
از 30 بیشتر نمیشه
رسما اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم
سرویسم 512 حدود هست و زاهدانم
به نظرتون راهی هست؟
از سایت تینی مووی دانلود می کنم که سرورشم داخلیه ولی سرعت افتضاح
راهی چیزی اگه میدونین ممنونتون میشم بگین
اصلا من به خاطر افتضاح بودن سرعت شبانه شاتل اومدم پارس
الان فرقیبا شاتل نداره
نمیدونم چی کار کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما کدوم مرکز مخابراتی کرج هستین؟
پس این جریان چه طوریه بعضی از دوستان با سرعت 9 مگ دانلود شبانه هم دارن اونوقت شما این طوری تعریف میکنید
راستش بین پارس انلاین و صبانت گیر کردم .
واقعا عجب وضعی شده واسه ساده ترین نیازهامون این همه هزینه میخوام کنیم ولی اخرشم هم از کیفیت خبری نمی خواد بشه
ا
2 مگابیت پارس آنلاین. ساعات شبانه رایگان :n10::n09::n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود از سرورهای خارج چنده؟نقل قول:
بین 512 و 2 مگ تو ساعت رایگانش فرقی میکنه؟؟
اینترنت ۲۰ درصد ارزان شد/مردم منتظر باشند
دوشنبه 14 بهمن 1392
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین پست اجتماعی خود خبر از کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت و موافقت نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای ندا با این مصوبه داد و گفت: باید به زودی منتظر اعمال این مصوبه در بازار باشیم.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از لحظه آغاز به کارش در این وزارتخانه به مشکلات و چالشهای پهنای باند و کیفیت اینترنت پرداخت و یکی از وعدههای اولیهاش این بود که قیمت اینترنت کاهش و کیفیت آن افزایش یابد.
بر این اساس در راستای افزایش کیفیت ظرفیت پهنای باند را از حدود 70 گیگا بیت بر ثانیه به بیش از 100 گیگا بیت رسانید و حال هم در شبکه اجتماعی خود عنوان کرده است که در راستای کاهش تعرفه اینترنت، جلسات کارشناسی را با نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای ندا (PAP) داشتهایم که در نهایت با کاهش هزینهها موافقت کردهاند.
محمود واعظی همچنین گفته است که این نمایندگان با تقلیل سود و افزایش بهرهوری موافقت کرده و بر این اساس تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20% کاهش مییابد.
این پیشنهاد صبح روز گذشته و در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب و طبق گفته واعظی با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسیده است و باید به زودی منتظر اعمال آن در بازار بود.
وی همچنین درباره گام بعدی اقدامات این کمیسیون گفته است: گام بعدی پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم عزیزمان است که امیدواریم با پیگیری سازمان تنظیم مقررات و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی با رعایت اشتراک 1 به 8 ، بخشی از مشکلات فعلی مرتفع گردد.
با این مصوبه قیمت اینترنت پرسرعت 20 درصد کاهش خواهد یافت.
حالا پارس انلاین می تونه 128 نامحدود که 20 گیگ برگردونه به جای 28 تومان 20 تومان کنه:n09::n09::n02::n02:
من نامحدود داشتم البته شش ماه اخیر به غیر از این ماه که نامحدود رو محدود کردن به 10 گیگ من اصلا دانلود شبانه نداشتم ولی حالا در عرض 6 روز 10 گیگم تموم شد چون دانلودم زیاده واسه همین نامحدود گرفتم حالا میخوام برم 2 مگ بگیرم ولی نمیدونم چه جوری اخه مثله اینکه مراحل داره لطفا کمک کنید!!!نقل قول: