اوصیکم به پارس آن لاین!من اشتباه کردم دیروز تمدید کردم،نهایتش دو سه روزه وصل میشد دیگه،فرم اینترنتیش رو هم حتی پر کرده بودم،پنجشنبه هم رفته بودم قرارداد رو بنویسم ولی دیر رسیده بودم...شاتل در حال حاضر اشتباه محضه،اشتباه
Printable View
اوصیکم به پارس آن لاین!من اشتباه کردم دیروز تمدید کردم،نهایتش دو سه روزه وصل میشد دیگه،فرم اینترنتیش رو هم حتی پر کرده بودم،پنجشنبه هم رفته بودم قرارداد رو بنویسم ولی دیر رسیده بودم...شاتل در حال حاضر اشتباه محضه،اشتباه
فرزاد جان منم خواستم همین کار رو بکنم. ولی متاسفانه پارس آنلاین توی اهواز ( شاید هم فقط مرکز مخابراتی گلستان ) سرعت ها رو واقعی کرده. من پسر خاله ام پارس داره و خیلی های دیگه هم میشناسم پارس دارن.نقل قول:
اونها هم سرعتشون کم شده. وگرنه حتمی میرفتم.
گفتم که متاسفانه چاره ای نیست. :41:
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
آره خب. پول همیشه راه گشاست. ولی کیه که این کلید طلایی رو داشته باشه :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما اهواز هستید ؟
اگه پارس توی اهواز اینطوریه بگو ماهم بریم
شاتل داغون کرده
تاييد ميشه.نقل قول:
پارس توي اهواز سرعت ها رو واقعي كرده.100درصد شك نكنيد.من دوستام پارس دارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جدی جدی رو من فن FUP رو اجرا کردن! :31: سرعتم 11-12 شده! خدا من 11 روز با سرعت 11 چی کار کنم؟؟!
دوستان حواسشون باشه این قانون fair use policy جدی هست شوخی هم نداره!
فک نمیکردم شاتل انقدر نامرد باشه...
مگه شما قبل از اینکه محدودتون کنن سرعت دانلودتون با 128 شاتل چقدر بود ؟؟؟نقل قول:
بچه ها my.shatel.ir خرایه؟
سالمه دوست عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که داخلش میشه بری؟نقل قول:
سه روزه واسه من میزنه در حال بروزرسانی نرم افزار تا دقایقی دیگر مراجعه کنید
من اصفهان هستم
از این استفاده کننقل قول:
کنترل + اف 5 هم یادت نرهکد:http://online.shatel.ir/