خخخخنقل قول:
از تاینی مووز با 900 دان میکنم
دلیلی نداره دروغ بگم
Printable View
خخخخنقل قول:
از تاینی مووز با 900 دان میکنم
دلیلی نداره دروغ بگم
به خاطر اینکه سرور دانلود تاینی تو دیتاسنتر آسیاتکه و آسیاتکم محدودیت سرعت داخل شبکشو برداشته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تازه اومدم اسیاتک سرویس صبحانه با سرعت 6 مگ هم برام وصل کردن حودشون.
مشکل اینه که به شدت داره حجم مصرف میکنه.در حالی که کار خاصی هم من نمیکنم.
اینکه اسیاتک دزده رو خودم میدونم و الان هم مجبور شدم برگردم اسیاتک.ولی دیگه تا این حد؟:| یا دلیل دیگه ای داره؟
عزیز شما باید اول بیبینی ویندوزت خودکار اپدیت نکنه ویندوز 10 بدجور حجم می خوره 500 مگ ازم خورد تونستم متوقفش کنم ویندوزه 7 هم یه بار 1 گیگ البته ویروس گرفته بود شما اول ببین ویندوزت یا نرم افزارا چیزی رو اپدیت یا دانلود نکنن اسیاتک نمی تونه چیزی رو از شما دانلود کنه... البته دزد بودنشونو قبول دارم تو ساعت شبانه 2 گیگ از حجممو خوردن یه خوردشو برگردوندم این ریز مصرفش خیلی مسخرسنقل قول:
از توی انتی ویروست قسمت فایر وال چک کن ببین کدوم نرم افزارا به اینترنت وصل میشن اونایی که میشناسی هیچ اونایی که نمیشناسی بلاک کن انشاللله مشکلت حل میشه
طی صحبتهای دوستمون binamplayer شما نرم افزار کنترل ترافیک نصب کن ببین کدوم برنامه چقدر مصرف میکنه.نقل قول:
الان بعضی از سایتها هستن از اسکریپت هایی مثل reload خودکارو اینا استفاده میکنن که اونا هم خیلی مصرف میکنه. بعضی از سایتای دانلود که پر از تبلیغ هستن و هر یه دقیقه یه بار reload میکنه. خلاصه که هیچوقت هیچ سایتیو رو مرورگرت باز نزار. 400 مگ حجم من همین جوری هدر رفت.
دوستان سایت برای شما هم رفت برا تعمیر ؟
خب چرا بعضی ها سرعت تاینی موییز آزاده ولی مال بعضی ها نه من زنگ زدم گفتن سرعتت هنوز زیادم هست باید 32 کیلوبایت باشه.نقل قول:
ّبله اگه حجمتون تموم بشه آی پی اینولید بهتون میده و جز سایت آسیاتک و سایت پرداخت جای دیگه ای باز نمیشه!نقل قول:
احتمال داره مرکزتون شلوغ باشه و پهنای باند بیشتر از سرویس خریداری شده بهتون نرسهنقل قول:
بابا این دیگه چه وضعیه ! سایت هایی که سرور داخل نیستن رو باید دو سه بار رفرش کنم تا شاید باز بشن !
اینترنت رسما اینترانت شده !