نه ! :31:نقل قول:
وقتی 3 ماهه جدید شروع شد بهتون میده ترافیک رو .
البته من یادمه یک بار پشتیبانی فروش این کارو برام کرد .
یعنی 4 روز تا پایان دوره م مونده بود و گفتم اگه میشه این کارو بکنید و انجام دادن .
:10:
Printable View
نه ! :31:نقل قول:
وقتی 3 ماهه جدید شروع شد بهتون میده ترافیک رو .
البته من یادمه یک بار پشتیبانی فروش این کارو برام کرد .
یعنی 4 روز تا پایان دوره م مونده بود و گفتم اگه میشه این کارو بکنید و انجام دادن .
خب از ساعت 12 این 3 ماه شروع شده ولی ترافیک نداده :41: ... من خودم الان 3 گیگ گرفتم .. اون که فرت نمیشه ؟نقل قول:
نه فکر نکنم فرت بشه . اینقدر ها هم دقیق نیستن که راس ساعت دوره جدید شروع بشه .نقل قول:
تا صبح صبر کن اگه ترافیک نیومد ، زنگ بزن پشتیبانی .
وی پی -ان ما که راه افتاد : دی
سرعت هم خوبه!
عجیبه!
خوابش برده مسوولش پاشو از رو کابل برداشته
آنتی چی؟؟؟؟نقل قول:
اصطلاحات جدید و عجیب و غریب از خودت در وکردی
اونم تو تاپیک شاتل!!!
وی پی ان من ساعت 3 یهو قطعید
فکر کنم سیمه وقتی داشته تو خواب غلط می زده دورش پیچیده
دوست عزیز خیلی ها همین رو میگن که سرویس نگیرین. ولی هیچ کس به سوال من جواب نمیده.نقل قول:
اگر از شاتل نگیریم بریم از کی بگیریم ؟
انتظار نداری بعد از 2 سال ADSL برگردم رو دیال آپ ؟
من خودم شاتل برام روی 1024 بسته بود الانم کردنش 128. خیلی ناراضی هستم. ولی خب راه دیگه ای هم هست ؟ کدوم شرکت بهتره که بخوایم بریم ؟
می بینی که مجبوریم :13:
با سلام خدمت همه دوستان
مجددا" پکت لاست هنگام استفاده از وی - پی - ان در سرویش شاتل بشدت بالاست ولی ظاهرا" شرکت های دیگه (پارس آنلاین و . . .) این مشکل رو ندارن. پشتیبانی شاتل هم یا واقعا" خبر ندارن داستان چیه یا خودشونو میزنن به بی خبری و میگن مشکلی نیست! آیا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
با تشکر
کسی که پول داشته باشه همیشه راه براش هست.نقل قول:
بیا پارس 512 بگیر روی 2 مگ می بندنت.
مشکل اینجاست اکثر ما نمیتونم پول بیشتر از 128 بدیم یعنی نداریم که بدیم:41:
نحوه ی جدید دزدی شاتل : 300 مگ دانلود رو توی پنلم زده 700 مگ،دو شب متوالی این اتفاق افتاده که یک بار 300 و خورده ای رو و یک بار 600 مگ رو زد 700 و خورده ای مگ...
بیا از پارس بگیر . باور کن 128 دارم . روزانه بین 190 تا 200 سرعت . شبانه هم بین 90 تا 150 .نقل قول: