روزانه خیلی با هم فرقی ندارن ظاهراً. شبانه هم خیلی بستگی به مرکز مخابراتی داره که پهنای باندش چطوریه. در ضمن این که از چه سایت یا سروری دانلود کنی هم خیلی تأثیر میذاره. داخلیا خوبن. اما سرورهای خارج از کشور تو مراکز شلوغ تعریف چندانی ندارن. اینجا بعضی از دوستانی که 512 محدود داشتن شبانه از سرورهای خارجی تا 30 کیلوبایت در ثانیه بیشتر سرعت نمیگرفتن. سرورهای داخلی هم فکر کنم حداکثر تا 200 کیلوبایت. بعضیا هم که حتی 256 محدود داشتن سرعتای خیلی بالاتر از این رو میگرفتن.
سرویسای 2 مگ محدود اما به نظر پایدارتر میآن. سرعت شبانه حداقل 350 تا 400 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای داخلی و خارجی که از سرورهای داخلی میتونه به ویژه تو ساعتهای پایانی شبانه رایگان تا 900 کیلوبایت هم افزایش پیدا کنه.
به هر حال هر چی که هست از سرویسای آسیاتک (یا به قول شما آسیاتر) بهتره. من خودم همین 2مگ محدود رو دارم. در بدترین شبا تا 6 گیگ دانلود داشتم. اما قبلاً که منم آسیاتک بودم و سرویسم همین 2مگ محدود بود، شبانه رایگان سرعتم فیکس میشد روی 128 کیلوبایت (یعنی 1مگابیت در ثانیه) که حجم دانلودم تو 7 ساعت رایگان شبانهاش به زحمت به 3 گیگ میرسید.
راستی آسیاتک الآن چطوره؟ وضعیت دانلودش با چیزی که شما میگی باید خیلی بد باشه.