پسر خوب مگر v p n فقط انتی ب کونه ؟؟نقل قول:
شما هم مثل کارمندای شاتل فکر می کنی ...
Printable View
پسر خوب مگر v p n فقط انتی ب کونه ؟؟نقل قول:
شما هم مثل کارمندای شاتل فکر می کنی ...
آنتی چی؟: دی
چه ربطی داره؟!
وی پی ان مصرفش اینه که باعث دور زدن فیلترینگ و سایت هایی که ایران رو تحریم کردن میشه!
حالا اینکه کارمندای شاتل چی فکر میکنن من اطلاعی ندارم:دی
یکی هم مارو دریابه!نقل قول:
این کم شدن سرعت برای همه هستش حالا نمیدونم چی شده که اینکارو کردن . من اینترنت 128 دارم تست گرفتم اینو بهم داد الان یعنی خوبه یا بد ؟ پینگ یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار واقعا یکی اینجا نفوذیه من گفتم خطم 160 بسته شده امروز کردنش 128 سرعتم افتضاحه تازه یکی ار بچه ها سرعتش 122 بسته شده زنگ زدم پشتیبانی می گه پرت ها قبلا همه 512 بودند الان داریم پورتها رو عوض می کنیمنقل قول:
در ضمن snr margrin من 40 بود الان با عوض شدن پورت شده 22 نویز خطم هم از 27 شده 31 فلان فلان شاتل
شاتل توی اهواز ارزش گرفتن نداره ملت دیگه شاتل نگیرید منم به زیر شاخه هام گفتم دیگه شارج نکنند وقتی 20 ، 30 نفر یه دفعه باهم از شاتل کشیدیم بیرون حساب کار دستشون میاد.
شاتل اهواز بدرد نمی خوره آهای ملت گول نخورید شاتل توی اهواز نگیرید بدرد نمی خوره
ارور هیچی اشتباه شد پست اشتباه است
شاتل اونقدر مشتری داره که فکر نکنم با 20 30 نفر کارش لنگ باشه . از میزارن شلوغی این تاپیک معلومه چقدر مشتری داره .:41:نقل قول:
این الان خوبه / یعنی از قراردادتون سرعتتون بیشتره .نقل قول:
پینگ به زبان ساده یعنی مدت زمانی که طول میکشه تا کامپیوتر شما یه ای پی یا ادرس اینترنتی رو صدا کنه. :31:
سلام
میگم وقتی این پیش فاکتور 3 ماهه رو واریز کردیم نباید 6 گیگ ترافیک بده ؟
راست میگه شاتل گند زده به اینترنت تو اهواز سرعتم رو روی 122 بستند بهشون گفتم چرا اینجوریه میگه همینه که هست؟؟؟؟؟؟
می دونید مشکل ما چیه تارسرعت رو میارنند بالا میگیم شاتل عالیه
تا شاتل سرعت رو پایین میاره میگم اه اه شاتل
به نظر من باید سراسری از شاتل بیرون بیایم تا به کل جمع بشه تا همه خیلمون از این شرکته دزد راحته بشه
حتی سرویس خریداری شده خودمونو هم نمی دند
به همه میگم مخصوصا همشهریان اهوازی از شاتل سرویس نگیرید