دوستان
کدوم رنج IPهای آسیاتک برای وبگردی بهتره؟
من الآن رنج IP که بهم میافته با 37.63 شروع میشه. قطعیش خیلی کمه. یعنی الآن 4 روزه لینکم نپریده. میخواستم ببینم این رنج خوبه تو آسیاتک؟
گیتوی هم اینه 10.201.32.42
Printable View
دوستان
کدوم رنج IPهای آسیاتک برای وبگردی بهتره؟
من الآن رنج IP که بهم میافته با 37.63 شروع میشه. قطعیش خیلی کمه. یعنی الآن 4 روزه لینکم نپریده. میخواستم ببینم این رنج خوبه تو آسیاتک؟
گیتوی هم اینه 10.201.32.42
قیمتش هم تقریبا مفت است، با پین تخفیف 9 هزار تومان در سال میشود، مخصوصا برای کسانی که خط و مودم اضافی و یک اینترنت نامحدود یا پرحجم برای وبگردی دارند، ایده آل است. هر گیگ 7 تومان میشود.نقل قول:
سرویس شدیم چیکار کنیم؟نقل قول:
کی پایه هست دست جمعی بریم دخلشونو بیاریم؟
من پایه ام هر بلایی سر اینا بیاد بازم کمه :n24:بریم هکشون کنیم :n33:نقل قول:
مفت آشغال به چه درد میخوره تازه تو شبانه اش سرعت واقعی اش رو نمیده.نقل قول:
کاش شبانش میشد 8-10 ولی سرعت 2 برابر میشد:n35:نقل قول:
خب چه فرقی کرد؟!:n31:نقل قول:
خیلی فرق میکنه 2 ساعت هر روز تو مصرف برق صرفه جویی میشه :n26:نقل قول:
این سرویس صبحانه اسیاتکی تایم رایگانش سرعت خیلی نوسان داره یهو سرعت 1 کیلوبایت هس و یهویی 300 کیلوبایت هرچند که وضعیت تایم غیر رایگان هم اغلب اوقات خرابه سرعت دانلود از سرور های داخلی حتی سایتایی که سرورشون روی خود اسیاتکه معمولا زیر 500 کیلوبایت یا حتی زیر 200 کیلوبایت(بدتر از تایم رایگان)
نمیدونم برا من اینجوریه یا وضعیت بقیه هم مثل من هس
اینا ترافیک اضافه داشتن خواستن نصف قیمت ردش کنن و هم اینکه کاربرای شرکتهای دیگه رو گول بزنن که بیان آسیاتک و شبانه اش هم الکی برای جلب توجه کردنه برای همین تو تایم غیر رایگان افتضاحه چون با اکانتینگ محدود میکنن حالا اگه باز پهنای باند کم بیارن و یا شبکه اختلال داشته باشه که باز بدتر میشهنقل قول: