آخه من تا یه هفته پیش داشتم با و همین کابل بازی اسمشو نیار 3 رو بازی میکردم:41:
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من تا یه هفته پیش داشتم با و همین کابل بازی اسمشو نیار 3 رو بازی میکردم:41:
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مانیتورت 1080 رو پشتیبانی میکنه؟نقل قول:
شاید تنظیمات کنسول رو 1080 هستش و مانیتورت پشتیبانی نمیکنه................
یه سوال ! فرق 1080i با 1080p چیه؟
رو تنظیمات Xbox من روی تلویویزونمون این دوتا دور داره. آیا ازنظر کیفیت با هم فرق داره!؟
البته از نظر من که فرقی نداشت. حالا دقیقا نمیدونم!
حالا فرضا پشتیبانی نمیکنه خب چجوری بیارمش پایین تر؟نقل قول:
مثلا بزارمش رو 720p بعد تصویر داد ببرمش بالاتر:41:
من خودم این مانیتور رو دارم و 1080p رو پشتیبانی میکنه. اتفاقا این از مدل های ال جی هست که اصلا برای بازی ساخته شده. امکانات جالبی داره. البته من با ps3 باهاش کار میکنم. فکر کنم ایراد از کابلتون هست.نقل قول:
از نظر کیفیت نهایی فرقی نداره. فرقش توی نوع اسکن تصویر هست.نقل قول:
نیازی نیست مانیتور شما پشتیبانی میکنه.نقل قول:
دوستان میشه برای اجرا بعضی بازیها رمزی چیزی گذاشت هر کسی نتونه بازی کنه؟
در مورد این family setting یه توضیحی بدین ممنون میشم زیاد نفهمیدم چجوریاس
:11:
خوب دقیقا با همون فمیلی ستینگ میتونی این کارو بکنی.نقل قول:
ببین برو تو تو داشبرد و قسمتFAMILY SETTINGبعدش یه رمز تعریف کن(با کلید های کنترلر)
بعد هم رده سنی بازی هایی که میخوای رمز دار باشن رو تعریف بکن.
از اون به بعد هر بازی رو که اجرا کنی رمز میخواد ازت.
البته بعد اجرای بازی و دادن رمز میتونی بعضی بازی های دلخواه ات رو رمزشو برداری تا همه بازی کنن.
اگه جای خاصی مشکل داری بگو
این قسمت ها رو رفتم ولی نفهمیدم چطوری باید بازیهایی رو که می خوام انتخاب کنم تا رمز فقط برای اونا باشه
یاخودش شناسایی میکنه و مثلا من رده +17 رو رمز دار بکنم فقط موقع اجرا اون بازیها رمز میخواد؟
آره درسته اگه از رده بازی ها مثلا+17رو انتخاب بکنی اون رده سنی رمز دار میشه.نقل قول:
البته من توصیه میکنم کمترین رده سنی رو انتخاب کنی که همه بازی هارو شامل بشه بعد اون بازی هارو که میخوای بدون رمز بشن رو اجرا بکن و بعد رمزو بزن بعد یه سوال میپرسه که این بازی رو بزارم تو لیست استسنا ها تا رمز رو نپرسه تو هم بایدYESرو بزنی.اونموقع اون بازی ها بدون رمز اجرا میشه برات
گرفتم ممنون :11: :40:
دوستان ناظر و مدیر لطفا سرعت عمل رو ببینید ( البته حتما میبینید برای تاکید بیشتر گفتم!)
این آقا ساجد یه جورایی مثل اورژانس کنسول تو این انجمن فعالیت داره و ماشالله همه چیز بلدم هست
فکر کنم فعالی تشکر کوچیکی باشه برای زحمتاشون