خوب گویا همراه اخر دوسته همیشه نادوستتان بسته هاش رو تغییر و غیر قابل حضم گران و محدود را من بعد عرضه میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون ایرانسل همچنان قابل حضم تره.:n26:
Printable View
خوب گویا همراه اخر دوسته همیشه نادوستتان بسته هاش رو تغییر و غیر قابل حضم گران و محدود را من بعد عرضه میکنه:
همون ایرانسل همچنان قابل حضم تره.:n26:
اینم عیدی همراه اول
فعلا توی سیم کارت هاتون بگردید ببینید بسته ی همراهی خوب چی میده بهتون.
پارسال که سیستم باگ داشت که ما 7-8 سری بسته ی دو گیگ ماهانه ی صفر ریالی فعال کردیم.:n09:
هنوز تو بعضی از نرم افزار ها مثل سکه میشه بدون مالیات خرید
خیلی وقت مالیات نمیگیره این سکه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
لول: برا منم همین اس اومده، البته رزرو من 10 گیگ 180 روزس ولی جایگزینش همین بسته ای که به شما پیشنهاد شده به منم همینو داده.نقل قول:
الان راهی هست این بسته رزرو نپره و بشه فعالش کرد؟ ( الان اینترنت فعال دارم)
یعنی جوری با هم این دوتا اپراتور همراه اول و ایرانسل هماهنگ میکنند انگار مدیر هر دوتاشون یکیه.خیلی اسفناک هست این وضعیت.به این میگن فضای آزاد و رقابتی!!!
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
در اصل هم یکی هستنقل قول:
کل سیستم مخابرات
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
کلا سیستم توی ایران مبتنی بر رضایت مصرف کننده نیست، بر استثمارشه. خداروشکر مصرف کننده ها هم که اکثرا حالیشون نیست وگرنه نمیرفتن با پراید خودشون رو به کشتن بدن تو این جاده ها.نقل قول:
این وضعیت هم مدت طولانی ایه که اینطوری بوده، منتها هرچی جلوتر بریم بیشتر ملموس میشه برامون.
چجوری بگردیم؟نقل قول:
ظاهرا محدودیت ها به سرویس ها بلند مدت ختم نمیشه!
همراه اول در اقدام پسندیده ای
وقتی ببینه بسته شبانه به ظاهر نامحدود خریداری کردید و بکوب زدید دانلود
و سقف دانلود شبانتون بگذره توجه فرماید هر شب اگه بسته شبانه ماهیانه خریداری کرده باشید و سقف هر شب رو پر کنید
سرعت دانلودتون رو ال تی ای میاره خیلی خوش شانس باشید رو دو مگابایت یعنی زیر 20 مگابیت
بد شانس تر باشید میندازتتون رو تریجی که سرعتی کمتر از 10 مگابیت داشته باشید
حتی دیده شده no service هم زده شده و عملا انتن گوشیمون رو زده پریده! دیگر خط در گوشی در همون نقطه فول انتن میده!
خب لامصب یکی اصن سکته زد تو خونه مرد باید خط گوشیمون رو قطع کنی؟
VOLTE در نت 8 هم بصورت رسمی در سایت همراه اول رویت شد!
لیست دیوایس ها قطعا بیشتر از اینی هست ک در سایت درج شده!
note 9 S9 S9+ و .... دیگر گوشی های هواوی!
ببینید هر سیم کارتی چه بسته ای پیشنهاد میدهنقل قول:
*1000*21#
ترابد به همراه اول هدیه میده؟
قبلا میداد الان فکر کنم مکالمه داخل شبکه +1گیگ حجم میده ..اگر بر نداشته باشه شوننقل قول:
اصلا این چه معنی داره که فقط برای چندتا گوشی این ویژگی فعال باشه؟ الان گوشیای 100 دلاری هم volte دارن اونوقت اینا این قابلیتو محدود کرن به یسری گوشی خاص. واقعا مسخرست.نقل قول:
ببنید volte داستانش با تماس رو 3g و 2g یکم فرق دارهنقل قول:
تماس رو ولت یک سرور بصورت VOIP با شخص برقرار میشه
تقریبا میشه اینتطور گفت تماس رو اینترانت هست! رو یک ایپی داخلی!
خب هرکسی میتونس بیاد volte رو مثل تنظیمات اینترنت بیاد برا گوشی بزنه و تماس رو مثلا یک شخص حرفه یا اصن هکر بیاد سرور بزنه و تماس هارو به سمت خودش بریزه
این رو باید اپراتور با وندور هماهنگ کنه و مستقیما اپراتور ادرس و تنظیمات ولت خودش رو به اطلاع تولید کننده گوشی برسونه! و تولید کننده بصورت پیشفرض و غیر قابل دستکاری رو گوشیاش بزنه!
خب بدلیل تحریم ها و مسایل دیگر مثلا اپل و همون گوشی ک شما فرمودید
اپراتور های ایرانی رو به هیج جاشون نمیگیرن! و طبعی هست چنین مشکلی
بله تقریبا خیلی از گوشیا ساپورت دارن و تو کشور های مختلف قابل استفادس
ولی مشکل از اینجاس ک گفتم
بله ماهی 5 گیگ در مجموع 15 گیگ من تو ماه دوم هستم بار اول هم که شارژ کردم 5 تومن اضافه دادنقل قول:
سلام
اینترنت فورجی روی فرکانس 900 قابل ارائه هست ؟ جایی در ایران هست که فورجی روی 900 باشه ؟
من اومدم یه پلن یه ساله گرفتم تا از فری شبانه استفاده کنم و حجمش بالای 20 باشه، الان که این پلن ها عوض شده دیگه فری شبانه ندارم؟ اکثرا هم گرونش کردن.نقل قول:
دوستان اگ کسی همچین مشکلی رو داره اعلام کنه خواهشانقل قول:
الان سقف هر شب برای بسته 1 تا 11 که 450 تاس حد مصرفش، میشه 15 گیگ دیگه درسته؟نقل قول:
اگه واقعا بعد از عبور از مصرف منصفانه بکنه که شاید تنها کاری که بشه کرد اعلامشه، اینکه قانونا بشه شکایتی چیزی کرد رو دیگه مطمئن نیستم، مگه فقط بابت قطع کردن آنتن.
پیامک جدید :n02:
همراه من نگاه کردم بسته های بلند مدتم برگشته. فک کنم بخاطر این باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما باید زور بالاسرشون باشه
نیست این جوجه رو واسه دور بعدی تو آبنمک خوابونده بودن، داره حالا خودشیرینی میکنه.
بری ته قضیه در بیاری میبینی خود این یارو درست کرده این بساط رو با دار و دسته ش و این حرف رو زدن بعد این گفته نه غلط کردن باید برگردونن و من آنم که رستم بود پهلوان و این حرفا.
وگرنه چند وقت پیش بود کی بود درست یادم نیست که کلا بسته ها رو گرون کرد همراه اول، من که البته خداروشکر دیگه درست هم یادم نمیمونه.
خوب دولت و ملت به هم میان ولی.:n09:
موافقم این همون عوضیه که بازار موبایلو نابود کرد. یه پایین رده اقتصادی شده 3 میلیون، اس 10 پلاس 18 میلیون
هنوز منتظریم اون چند هزار گوشی رو وارد بازار کنه قیمت متعادل بشه[emoji19][emoji19][emoji19]نقل قول:
الان شما این بسته10گیگ به بالا داری شبانه رایگان داره؟نقل قول:
اگه اره هست جواب من طرح جدید بگیرم به نظرتون شبانه داره؟
بله، این بسته مال قبله، رزروشم همینطور و اینها اینترنت رایگان ۳ تا ۷ رو دارن.نقل قول:
خیر، طرح های جدید شبانه رایگان ندارن. شبانه رایگان از ابان ماه برای بسته های جدید با هر حجمی حذف شد.نقل قول:
خیلی هم فرقی نداشت بسته های جدید با قدیمی ها
اتفاقا بسته 4 ماهه 8 گیگ خوب بود
ن اخه یعنی چینقل قول:
پول بدی بعد اینطوری باشه؟
باو حداقل یه توجی معمولی بذار دم دست
اینترنت پیش کشت
شکایت زدم !
منتظر جوابم
سرعت بسته های نامحدود ریده3شبه زدم2-7 یه شب5گیگ شب دوم20 ودیشب1گیگ دانلود کرده تو منطقه ای که من دانلود میکنم میزان دانلود کمه(ازمخابرات منطقه پرسیدم) ولی ازوقتی محدودیت گذاشتن افتضاحهنقل قول:
البته من وکیل مدافع همراه اول نیستم ولی خب شاید واقعا ایراد دیگه ای هم باشه، هرچند احتمال قوی تر همونیه که شما گفتید.نقل قول:
من که اصلا تا حالا بسته ی شبانه نگرفتم، دیشب هم با همون ترافیک رایگان بسته ی خودم که 2 گیگ دانلود کردم سرعتش بدک نبود، حدود 52 که البته تا 70 هم گاهی اینجا میکشه.
شکایت هم که ضرر نداره ولی بد هم نیست با 9990 قبلش تماس بگیرید.
کلا سر باید یه جوری گرم بشه دیگه وگرنه مردم به مسائلی فکر میکنن که نباید بکنن... .
داداش زور از اینجا میاد ک زنگ میزنی 40 هزار نفر پشت خط ان ادم میدونه هیچکی پشت خط نیست سریع وصل نمیکنن و الافی دارهنقل قول:
ایمیل زدم به 9990 ولی جوابی ندادن
شکایت زدم تماس گرفتن گفتن بررسی میکنیم!
ایراد دیگه ای هم نیست چون من قبلش همه چیو چک میکنم
تا چند گیگ اول خیلی سریع و پر سرعت هس عکس و شات هم دادم میتونی ببینی
بعد از دانلود رگباری محدود میکنه! تا صبح فردا حتی 12 ظهر هم همینطوریه ! خط و گوشی دیگه هم تست کردم مشکلی نداشته!
یه تایمی هم یهو منطقمون انتنش میپرید ن تنها خط و گوشی من واسه همه ک تو این منطقه بودن
تماس گرفتم 9990 گفتن بررسی میکنیم بعد تماس گرفتن گفتن مشکل از سایت و لینکهامون هست تو هفته اتی درست میشه
ک دیگه مشکل رفت تا اینکه این بسته با این محدودیت هارو من دیدم
من اگه بخوام خلاصه و خودمونی بگم، باید بگم که تو این مملکت تا موی دماغ اینا نشید و از سماجت ذله شون نکنید کارتون رو راه نمیندازن.نقل قول:
متاسفانه شرایط جالبی نیست ولی خب فعلا باید ساخت دیگه.
چند روز پیش من زنگ زدم 9990 اپراتور سریع جواب داد، ولی خب یه دفه که تو همراه من زده بودم باهام تماس بگیرم انقدر مدت ها بعد زنگ زدن که اصلا یادم رفته بود واسه چی زنگ زده بودم.:n02:
بعیده اپراتور ها رو بر اساس مشکل تقسم بندی کنن، شاید هم بکنن نمیدونم ولی من که زدم نگفت برای چی کی رو بگیر و سریع وصل شد.
الان من خودم روی یکی از سیم هام که گوشی ش 3 جی داره فقط و از دیتاش استفاده میکنم، سرعتم نهایتش 4 مگه. هرچی هم گوشی رو جا به جا کردم مثل قبل که تا 11 مگ هم میکشید و واسه کار من بس بود نشد.
تنها راه رسیدن به خواسته خوردن مخشونه و بس، که البته واسه مخ خود ما هم بی تاثیر نیست... .
دوستان کسی با دانلود از تورنت مشکل داشته این چند شب؟ با بسته نامحدود شبانه.
دوستان دوشنبه سوری بهم ۱۰۰ گیگ اینترنت هدیه داده امروز دوشنبه هست دیگه اما اینترنتم متصل نمیشه کد استعلام هم میزنم میگه ۱۰۰ گیگ از ساعت ۵ تا ۱۷ فعاله اما نت ندارم شماهم این مشکلو دارید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
هدیه امروز مشخص میشه ولی زمان استفادش روز بعد از 5 صبح تا 5 عصر هست. یعنی برای من که دو ماه اخیر و این ماه اینطور نوشته تو پیامک.
خوب شانسی دارینقل قول:
من بار اول ۱ گیگ
الانم ۵ گیگ
بسته های اینترنت فیروزه ای برای خرید با امتیازها، خیلی محدود شدن
صبح دیدم 30 روزه 5گیگ رو زده 450 امتیاز
عیدی همراه اول به تمامی مشترکان دائمی و اعتباریبه مناسبت آغاز سال جدید، همراه اول امسال نیز به تمامی مشترکان خود عیدی می دهد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، به مناسبت آغاز بهار طبیعت و عید نوروز، همراه اول به تمامی مشترکان دائمی و اعتباری خود در ۵ مبلغ متفاوت تا ۵۰۰ هزار ریال عیدی می دهد.
در طرح «عیدی ۹۸» همراه اول که از نخستین روز فروردین آغاز و تا پایان روز سه شنبه ۱۳ فروردین ۹۸ اجرا می شود، تمامی مشترکان دائمی و اعتباری می توانند با شماره گیری کد دستوری #۹۸* که به منزله ثبت نام در این طرح است، به صورت تصادفی یکی از مبالغ ۱۰، ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ یا ۵۰۰ هزار ریالی را عیدی بگیرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با وجود اینکه مشترکان تنها برای یک بار امکان ثبت نام و دریافت بسته عیدانه را در طول بازه زمانی مذکور دارند، اما ممکن است براساس رفتار مصرفی، برای برخی از مشترکین علاوه بر بسته های اعتبار، یک گیگابایت اینترنت نیز ارائه شود که باز هم مهلت استفاده از آن از زمان فعالسازی تا روز سیزدهم فروردین است.
این بسته عیدانه که به صورت رایگان برای مشترکین فعال می شود، در قالب اعتبار داخل شبکه همراه اول بوده و مشترکین می توانند برای مکالمه و پیامک داخل شبکه همراه اول یا اینترنت موبایل، از آن استفاده کنند.
در این طرح امکان خرید بسته یا استفاده از سرویس های ارزش افزوده، تماس های رومینگ، خارجه و تلفن ثابت، با اعتبار عیدی امکان پذیر نیست.
مشترکانی که علاقه مند به فعالسازی این بسته هستند باید کد دستوری #۱*۹۸* را شماره گیری کنند.
استعلام بسته هدیه هم از طریق کد دستوری #۰*۹۸* امکانپذیر است؛ همچنین جهت دریافت راهنما می توان از کد دستوری #۹*۹۸* استفاده کرد.