بایوس که اصلا ردخور نداره خودم امتحان کردم 100% عملی و قابل اطمینان فقط ساعت بایوس باید تنظیم باشه بعدش تنظیم کنی که مثلا سر ساعت 4 روشن بشهنقل قول:
Printable View
بایوس که اصلا ردخور نداره خودم امتحان کردم 100% عملی و قابل اطمینان فقط ساعت بایوس باید تنظیم باشه بعدش تنظیم کنی که مثلا سر ساعت 4 روشن بشهنقل قول:
قبل از همه این کارا اگه خطط pcm شد برو شکایت کن کوتاه هم نیانقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اخه دفعه قبل باهاشون دعوام شد و به زور خطمو عادی کردن الان این دفعه ممکنه باهام لج کنن و دیگه درستش نکنن:n21:نقل قول:
یه سوال
مخابرات الان به شرکت ها نامحدود میده ?به سپاه چطور ?اگر نامه داشته باشی .....
Sent from my HTC One max using Tapatalk
مخابرات که خودش سپاه سهام دار اصلیشه اصننقل قول:
اگه نامه بهشون بدی یا اشنایی داشته باشه فکر کنم 10مگ با شبانه یا 10مگ نامحدود هم بهت بدننقل قول:
بدبختی داریم با این شدت پروفسفری پشتیانی ها :n09:نقل قول:
نه گفت همه میتونن با سیترا شارژ کنن...
حقیقتا برای پژوهش سرای دانش اموزی میخوام که زیر نظر سپاه امام علی(زیتون کارمندی) !نقل قول:
حدود 8تا pcداریم .
میشه درخواست داد که دان استریم هم بالا برد ?از لحاظ نامه مشکلی نیست ....
خط هم فیبر نوریه...
رفتم مخابرات محله مون گفت چون خط فیبر نوریه باید بری فلکه شهدا شرکت پاس ماناماد ....
نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه :)
شما نامه پژوهش سرا ببر، حتما میدن...نقل قول:
بگی سپاه و ما رو هم توصیه کنی که فکر کنم برای اونایی هم که تخلیه کردن هم نامحدود رو باز کنن :n02:
سروش اگه تونستی ازشون دان استریم بالاتر از 2مگ بگیر:n02:نقل قول:
متاسفانه فیبر نوری کارت افتاد دست اسیاتک سرعت نامحدود و شبانش میگن افتضاحه مخصوصا تو اهواز که اصلا شرکتش سرو سامون نداره ولی با نامه نمیدونم چطورهنقل قول:
برو با ماناماد صحبت کن شاید اونا تونستن بهت بدن ماناماد خیلی بهتره
اون سری بش میگم، مثلا 4مگ دان و 1مگ آپ ببندید، میگه نمیشه :n27: حالا اینجوری بستن...نقل قول:
بچه ها اگه عجله ندارید صبر کنید از یه منبع مطمعن بهم خبر رسیده تا نهایتن 2هفته دیگه نامحدود بر میگرده... من خودم که 3 ماهه شارژ کردم ولی شماها صبر کنید بگیرید... به حرفاش اطمینان کامل دارم چون کم کسی نیست... فقط خواهشا سوال نکنید کیه :D
اگر درست شد این، یه شیرینی کلفت بت میدم، فقط نپرس چیه :n02:نقل قول:
چقدر شیرینی میدی به اینو اون :))))نقل قول:
اعصابم خورده اندازه نا محدود پول دادم 20 گیگ گرفتم 3 ماه... حالا خبر میرسه داره بر میگرده نا محدود.. یعنی یه ذره شانس ندارم چیز توش..:n01:
شوما دوشواری داری با این مشکل؟نقل قول:
شیرینی میخوای؟ :n10: علی هم شیرینی فروشی داره :n09:
يعني تا هفدهم برميگردن؟نقل قول:
اگه كسي تخليه نكنه كه برشون نميگردونن!
ممكنه هم برگردن ولي با قيمتاي خيلي بالاتر مثلا 512نامحدود 80هزار تومن فكر نكنم به قيمت قبلي بدن
اره دقیقا بخاطر تخلیه کردناست که داره بر میگرده اونجور که میگفت... حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه... من تا با چشم خودم نبینم قبول نمیکنم ولی طرف خودش اونجا کار میکنه جایی که نمایندگی های مخابرات زیر دستشونه... آره تا اون موقع اینطور که میگفت بر میگرده... من خودم که تا شهریور شارژ کردم چند روز پیش
مطمئن باش اگه برگشتن 512 نامحدود كمتر از 70 تومن نيستنقل قول:
والا چی بگم... درست میگی با توجه به چیزایی که تا الان دیدیم حدس میزنم قیمتا فرق کنه... ولی اگر بخوان مشتری هاشون را حفظ کنن نباید قیمت هارو عوض کنن... باید مثل قبلا باشه...
512نا محدود قبلن چقدر هزینه سرویسش بود ?
سرعت دانلودش روی چند بود ?
22 فکر کنم درست یادم نیست ولی بین 20 تا 25 بود سرعت دانلود بین 60 تا 65
خیلی پایینه که :|نقل قول:
نامحدودهای های وب بهتره فکر کنم !
آره مخابرات برای قیمت هاش بود که کلی مشتری داشت و وقتی نا محدود اراعه میکرد هیچ قانونی نداشت که سرعت بیاد پایین یا سرویس بعد از حجم خاصی محدود بشه...نقل قول:
من صبانت نامحدود داشتم ماه پیشنقل قول:
27تومن سرعت 128 بود
10گیگ اول سرعت 300
بعد 10 گیگ سرعت 25ثابت !
بهتر مخابرات نیست ??
همون روزی که میخواستم تخلیه کنم ، مسئول فروش گفت از ماه بعد به احتمال زیاد ، نامحدود ها برمیگرده اما گفت مثل قبل نیست و با یک مقدار حجم تضمینی هست ، ازش پرسیدم بعد از تمام شدن اون حجمنقل قول:
چی میشه ، گفت سرعت کمتر میشه. ( فکر کنم پاس ماناماد هم نامحدود هاش به همین صورته )
مخابرات اون موقع 512 نامحدود میداد 27000نقل قول:
با فرض 24 ساعت دانلود کردن :
با 128 صبانت میشه در ماه 71 گیگ دانلود کرد
با 512 مخابرات میشد 148 گیگ دانلود کرد
.
.
.
.
نامخدود مخابرات قیمت هاش ارزونه خیلی. سرعتشم واقعی، هست کم و زیاد و از این قرتی بازیا نداره :n02:نقل قول:
شما کجا پیدا میکنی 1مگ رو 45تومن بدن، سرعتشم همیشه 120+ ؟ :n13:
من خودم میخواستم تابستون برم مخابرات برا نامحدود هاش ....نقل قول:
2مگ میخواستم بگیرم .
واقعا حیف شد
واقا شانس آوردی نیومدی، ترافیک دزدیش تو سرویسهای حجمی بسیار شدیده :n02: بذار هر وقت نامحدودا فعال شدن، دوباره بیا.نقل قول:
لعنت خدا بر کسی که باعث و بانی این مسخره بازی شرکت هاس.
محتوای مخفی: بقول دوستان:
داداش من خودم قنادی دارم :))) شیرینی هن هرچی خواستین بیاین ببرین lolنقل قول:
واقعا قنادی داری؟ :n04: اگر داری یه بار خدمت برسم، 50% زیر قیمت حساب کنی :n02:نقل قول:
واقعا گرزت گرزه .قربون شخماتنقل قول:
نقل قول:
اره .شیرینیش همون نون خامه ایه ؟ من خامش رو دوست دالم .
هر کی شیرینی خواست من درخدمتم.:n09:
وضع نتت در چه حاله؟ :))نقل قول:
خوبه .دانلودش که همیشه 200 تا رو میده اما تک کانکشن گاهی میاد پایین و برای پیج باز کردن مثل سرویس 128 هست شایدم کمترنقل قول:
دوستان میگم که این سرویس های یعنی نامحدود تا سقف 20 گیگ قضیشون چیه ؟ بعد از 20 گیگ دانلود قطع میشن یا سرعتت محدود میشه ؟ اگر محدود میشه چقدر محدود میشه ؟
قبلا نامحدود 1 مگ 1 ماهه 46 تومن بود الان تا سقب 20 گیگ هم باز دارن با همون قیمت میدن . روی چه حسابی دارن اینکارارو میکنن ؟!
چیییییک سروش یعنی خواستی اون متنو مخفی کنی علی اومد همشو نمودار کرد:n02: