مرکز مخابراتیه ما....از دی ماه گفته پورت آزاد نداریم.....چند روز پیش دوباره تماس گرفتیم....گفتن اردیبهشت....فعلا فقط همه رو دست به سر میکنن.....نقل قول:
Printable View
مرکز مخابراتیه ما....از دی ماه گفته پورت آزاد نداریم.....چند روز پیش دوباره تماس گرفتیم....گفتن اردیبهشت....فعلا فقط همه رو دست به سر میکنن.....نقل قول:
امروز رفتم مخابرات.گفتن که تا 20 که هیچ کاری نمیکنن.نقل قول:
2 مگ هم میدن ولی دیگه نامحدود نیست:n03:
2 مگ حجمی بهتون میدن یا همه سرویسای مرکزتون رو محدود کردن؟
چیزی نگفت که کل مرکز محدود شده یا اینکه با مشتریان قدیمی میخوان چه کار کنن.نقل قول:
فقط گفت بهتون 2 مگ میدیم ولی دیگه نامحدود نیست؟!!!
بعد از 20 فروردین دوباره میرم ببینم چی میگن
خوب دوستان امروز که من نبودم خط رو وصل کردن یه مودم d-link n150 adsl 2 دادن با 2 ماه 1 مگ و نصب 120 گرفت
الان بخوام رمز عبور و اسم مودم رو عوض کنم چی کار کنم؟پنل کاربری هم داره؟چطور سرعت 2 مگ کنم؟چطوری پرداخت کنم؟این مودم یه انتن کوچیک داره خودم قدیم یه انتن 8b خریده بودم اون بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟الان 1 مگم نامحدوده؟2مگ چی؟
این ایرانسل از بس دانلود کرده بودم هی اس میداد وسرعت رو کم میکرد
قن د شک ن خوب که روی این جواب بده چیه چون الان هرچی داشتم کار نمیکنه
مخابرات چقدر خوب شده!!!!!!!
امروز رفتم مخابرات برا گرفتن سرويس
گفتم adsl ميخوام گفت كارت ملي كارت ملي رو دادم گفت چه سرعتي ميخواي گفتم ٥١٢ نامحدود دو دقيقه نشد گفت بيا اين برگه رو امضا كن بعد يه برگه ديگه داد گفت اين برا خودتونه!! گفتم كي وصل ميشه گفت حداكثر ٣ساعت ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم خونه يه ساعت بعد زنگ زدن گفتن وصله!!!!!!!!!!!!
Sent from my HTC One X
البته بحث در این مورد ممنوعه ولی همه فعلا مرخصانقل قول:
ای وای پس چی کار کنم؟اگه کار نکنه بدرد نمیخوره نت مخابراتنقل قول:
پینگشون تو حلقم :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ نامحدوده. بعد از عید میرم 2 مگش میکنم. البته اگه نامحدود باشه همچنان
اره واسه منم 3 ساعت بعد از اقدام وصل شد.نقل قول:
با سرور داخلی پینگ گرفتی خوشحالی ؟ :n02:نقل قول:
برو با فرانسه ای آلمانی چیزی بگیر تازه این اسپیدتست بهت پکت لاست رو نمی گه تو گیم که بری تازه می فهمی چه سرویس مزخرفی هست این مخابرات
همین امروز رفتم یک مگش کردم و اومد خونه سرعت زیاد شده بود .
انقدر سرعتشون توی ثبت نام رفته بالا دیگه فرمم پر نکردم چاپی و آماده با اسم و... آورد گفت امضا کن :n02:
در مورد تغییر قیمت پرسیدم گفتن چیزی به ما ابلاغ نشده
گفتم خبر روی سایت مخابرات هستش اما از چهرش معلوم بود آدرس سایت مخابراتم نمیدونه چیه!! چه برسه به اخبار
قیمت ها هم مثل قبله و یک مگ 43000
خبری از سرویس های محدود هم نبود و کلا سرویس ها نامحدوده
اینطوری که من فهمیدم برای بعد عید تا یکی دو ماه اولم خبری نیست چون اگر بود حداقل یک شایعاتی چیزی به گوش امور مشترکینشون میرسید اما هیچی نمیدونستن
دوست من کریو کار میکنه منتها باید پورتش از سروری که بهش وصل میشی عوض بشهنقل قول:
webfreer هم کار میکنه البته اگر با تبلیغاتش کنار بیایی
میثم خان چطوری عوض کنم؟
دوستان من تو باشگاه مشتریان ثبت نام کردن و بهشون مطلبی رو راجبه پینگ تایم با سرور های خارجی برای گیم آنلاین و مسیر دهی رو مطرح کردم .
امید وارم رسیدگی بشه . از شما هم میخوام که تو قسمت ارسال نظرات این مطالب رو بیان کنید تا بهتر رسیدگی بشه
دوستان دو روز ميشه psiphon کار نميکنه براي شما هم همينطوره؟،خواهش ميکنم يه نفر جواب بده
از توی سرور باید انجام بشه هانقل قول:
من خودم عوض نکردم و خیلی وقته به داشبورد کریو دسترسی ندارم که تست کنم به همین خاطر نمیتونم راهنماییت کنم اما اینطوری که شنیدم کار خیلی سختی نیست
یه ذره بگرد دیگه :n02: آموزشی چیزی پیدا میشه
مال من یکی دو هفته پیش از کار افتاد . کلا داره همه جا از کار میوفتهنقل قول:
داستانی شده ها میخوایم چند چوق متال بگیرم همه فیلتر هی بابا ایشالله موقتیه:n02:نقل قول:
دوستان شما چه dns ای برای اینترنت مخابرات استفاده میکنین ؟
چند روزه پینگ ام رفته بالا
نقل قول:
من دو مگ دارم با گوشيم فيس بوک و اينا رو چک ميکردم چون داداشم از سيستم استفاده ميکنه ، حالا نميدونم چيکار کنم راه ديگه اي هم هست که بشه با گوشي اندرويدي ....رو دور زد؟
همون سایفون کار می کنه. یه بار دیگه ازسایتش دانلود کن احتمالا مشکلت برطرف بشه.نقل قول:
Hotspotshield هم خوبه مثل اینکه نسخه اندرویدی هم داره.
بعد 15 دقیقه وصل میشه . مشکل از خود سرور سایفون هست.نقل قول:
با فری گ.....ی....ت برو هیچ مشکلی هم نداره
دوستان . امروز افت سرعت احساس میشه. واسه شما هم اینطوره؟؟؟
سرعت من در همه ساعات بین 120 تا 130 هست ولی امروز بیشتر وقتا بین 70 تا 100 بود!
^
منم 1 مگ دارم،تا 1 ساع تپیش افت سرعت داشتم،الان نرمال شده با همون 120-130 دانلود میکنه...........
ویرایش :
الان باز سرعتم اومده پایین :| سرعت دانلودم بین 60-90 هست............
امروز فقط من ترکیدم یا همه اینجورین ؟
دیروز از صبح تا راس 12 شب پایدار بود و عالی ! راس 12:30 پینگ رفت بالا و به ترتیب از سرعت هم کم شد تا الان که اینجوریه !!
آقا امروز رسما پدرم در اومد
۱ ساعت وصل بود ۲ ساعت قطع..
چی کار کنم ؟
تو عید میخواستم از اینترنت استفاده کنم که اونم پوکید
از دیشب ساعت 1-2 تا امروز صبح ساعت 9 سرعت خوب وثابت بود ولی باز الان نوسان داره :| مشکل هم مثل اینکه برا همه هست...........
+خوشبختانه من حداقل قطعی نداشتم و فقط سرعتم نوسان داره،مشکل رو فکر کنم همه دارن ولی باز شما به پشتیبانی زنگ بزنید.......(هرچند مخابرات پشتیبانیش بدرد خودش میخوره :| )نقل قول:
آقا امروز رسما پدرم در اومد
۱ ساعت وصل بود ۲ ساعت قطع..
دمه عیده همه سرویسا اینطورین:n02: درست میشه
d-link n150 adsl 2 دوستان من این مودم رو دارم ولی طبقه دوم خوب انتن نمیده هرکاری کردم انت پشتت در نیومد رهای هست بشه انتنشو عوض کرد؟یا یه مودم قوی تر بخرم؟
میخوام سرعتمو از 1 مگ به 2 مگ عوض کنم چطوری این کار رو کنم؟بعد مخابرات پنل کاربری نداره؟که ببینی چقدر مصرف کردی؟
سلامنقل قول:
اول اینکه سال نوتون مبارک
برای تغییر سرعت از این لینک استفاده کنید
برای مشاهده ریز مصرف هم از این لینک استفاده کنید
دوستان عیدتان مبارک، امیدوارم امسال سالی متفاوت، و سرشار از شادی رو پیش رو داشته باشید.
اون ریز مصرف سایتش باز نشدنقل قول:
بعد رفتم برای تغییر سرعت کدوم یکی از گزینه هارو پر کنم؟کسب کار و تجارت الکترونیک پر کنم؟شماره نامه موافقت با پهناي باند چی هست؟
کی عوض میشه الان 1 هفته هست1 مگ گرفتم -2 مگ نامحدود هست؟من پردیس بومهن هستم
فرقی نداره چی انتخاب کنی، اون شماره نامه موافقت هم خالی بذار.نقل قول:
هر 30 روز فقط 1 بار می تونی تغییر پهنای باند بدی، اگه یک هفته اس که یک مگ هستی، سه هفته دیگه باید صبر کنی.
فکر کنم مشکل اصلی مخابرات کمبود بهنای باند باشه. تا حالا همچین پینگی با لندن نداشتم.
مثل اینکه همه رفتن مسافرت خیلی خلوته :n09:
نوروز 93 با پینگ 500 الی 1700 با سرورهای ایرانی.
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .
ولی مشکلی که هست اینه که وقتی با اسکایپ ویدیو کال میکنم کیفیت (Quality) واسم روی ضعیفترین حالت ممکنه ینی (Low) در صورتی که من با 512 وایمکس ایرانسل راحت ویدیو کال میکردم .همچین مشکلی هم نداشتم.
موضوع چی هست؟؟ کسی همچین مشکلی داره؟؟؟ من تا الان با سرعت مخابرات مشکل نداشتم. سرعت دانلودم هم خیلی خوب بوده. ولی این موضوع خیلی واسم عجیبه!!!:n13:
شاید به خاطر اینه که سرعت آپلودت پایینه ؟نقل قول:
سرعت آپلودت چیزی حدود 28 کیلوبایته و فکر کنم برای همین کمترین کیفیت رو برات انتخاب کرده
درست یک روز قبل از سال تحویل دوباره همون محدودیت رو روی پروتکل udp ایجاد کردن!
بعد از مثلا یک دقیقه قطع میشه و دیگه تا یه مدتی نمیشه وصل شد ...
کی بشه از این خراب شده برای همیشه برم و دیگه مجبور نباشم هر روز تعفن این جماعت رو استشمام کنم ...