یک کاره قدیمی و خوب و قیمت مناسب برای آقایان.
خنک و تلخ
رایحه ی جنگلی و چوب های معطر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یک کاره قدیمی و خوب و قیمت مناسب برای آقایان.
خنک و تلخ
رایحه ی جنگلی و چوب های معطر
سلام دوستان
من از بو و میزان پخش شوندگی عطر اینسیدنس مردانه ابی رنگ خیلی خوشم میاد و معمولا از اون استفاده میکنم
ممنون میشم چند تا عطر دیگه مشابه همین و در همین بو سبک معرفی کنید مرسی
سلام دوست من.من خودم کارم فروش عطره و فقط برندهای شرکتی دارم.چیزی که تو این اوضاع مهمه اینه که سعی کنین حتما از فروشگاهایی که جنس شرکتی دارند خرید کنید چون جنسشون از طریق قانونی وارد کشور میشه و وارکننده دارند.البته خیلی از اونایی هم که جنسشون غیر شرکتی هست میگن شرکتی هستیم اما حالا از کجا بفهمین که شرکتی هستن یانه؟ببینین هر عطر شرکتی دوتا برچسب روش باید داشته باشه اول برچسب وزارت صنعت و معدن که یه کد روش داره و به برچسب اصالت معروفه و دومی که مهمتره برچسب و یا هولوگرام شرکت وارد کننده است.حتما باید دوتاشا داشته باشه و مخصوصا دومیرو.برای مثال عطر الین که شما گفتی یه هولوگرام داره که دایره ای شکله و روش نوشته NPH که مخفف اسم شرکت وارد کنندشه.
امیدوارم گیجتون نکرده باشم :n01: اگه سوالی داشتین خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم.
- - - Updated - - -
Alfred dunhill Desire Blueنقل قول:
Etienne Aigner Pour Homme Blue Emotion for men
Adidas Dynamic Pulse for Men
Etienne Aigner Black Icedrops for men
Armand Basi silver nature for men
Antonio Banderas Blue Seduction for men
سلام کسی از دوستان آبسشن دارک رو تست کرده؟
از این کار بازخورد بوی صابون و حموم میگیرید. مثل نرولی پورتوفینوی تام فورد یا گری وتیورش وکارهای صابونی دیگهنقل قول:
اما برا من که مهم نیست مهم اینه که رایحه ی زیبا و ملایم این کارو خیلی میپسندم. آروم و بی حاشیه. عطرخوش بو که میگن یکیش اینه:n05:
سلام دوستان
نظرتون راجع به derrick orlane چیه؟
توی اکثر سایتها دیدم ازش تعریف و تمجید کردن با توجه به قیمت مناسبش ایا ارزش خرید داره؟
سلام دوستان
من برای اولین بار میخوام عطر بگیرم لطفا راهنمایی کنید
بودجم حدود 300 هست. البته اگه ارزش داشته باشه تا 400 هم می تونم هزینه کنم
بیشتر برای استفاده روزانه میخوام ولی رسمی و مردانه هم باشد
رایجه و ماندگاری عطر برام مهمتر از پخششه
از بین عطرهایی که شنیدم از encre noir بدم اومد از بوهای ترش و همجنین بوهای صابونی هم خوشم نمیاد ولی بوهای گیاهی و گلی رو میپسندم
چه عطرهایی پیشنهاد می دید؟
یه سوال دیگه اینکه
آکورد های آروماتیک و پودری به چه معنا هستند؟
- - - Updated - - -
یه سوال دیگه اینکه
آکورد های آروماتیک و پودری به چه معنا هستند؟
عطرهای مردونه بسیار کمی گل بو هستند!نقل قول:
آکوا اسنشیال colonia از سالواتوره فرگامو (متعادل-تلخ-فرش)
کنزو وودی (خنک-چوبی-گیاهی و تلخ)
- - - Updated - - -
Aromatic notes are usually combined of sage, rosemary, cumin, lavender and other plants which possess a very intensive grass-spicy scent. They are often combined with citrusy and spicy notes. Aromatic compositions are typical of fragrances for men.نقل قول:
خود روایح آروماتیک هم دسته بندی های مختلف دارن.
نت های پودری هم باز وسیعه.تا اونجایی که من میدونم ترکیبات وانیل ، بنزوئین ، کومارین و ... حالت پودری پیدا میکنن و به نوعی یادآور بوی لوازم آرایشی.
Fahrenheit 32 از کریستین دیورنقل قول:
بوی بسیار دلنشین گیاهی داره. ماندگاری و پخش هم بالاست. البته من تولید سال 2007 رو دارم نمیدونم اگر الان کیفیت تغییر کرده یا نه؟
البته عطریه که بوی سنگین نداره و با اینکه مردانه است میتونه مشترک هردو جنس استفاده بشه.
سلام- من عطرایی که بوی میوه بدن اصلا دوست ندارم و عطرایی مثل الین بنفش برای من خیلی گرمه . عطرای زیر رو می پسندم:
بولگاری بی ال وی - گرلن ایدل- ورساچه نویر- بوربری ویکند - کلوین بیوتی-
(مطمئن نیستم اما احساس می کنم عطرمیوه ای دوست ندارم و عطرای چوبی دوست دارم)
حالا تصمیم دارم از بین عطرای زیرخرید کنم لطفا برام توصیفشون می کنین و این که کدومشون بیشتر به درد من می خورن و کدومشو نو اصلا نخرم- خواهشن زود جواب بدین اخه عجله دارم- خیلی ممنون
YSL - Manifesto
Yves saint Laurent cinema
BURBERRY LONDON
Tom Ford-White Patchouli
راستش انتخاب برام خیلی سخته امکان اینو هم ندارم که برم و تست کنم به نظر شما با توجه به اون عطر هایی که من دوست دارم و اسم اون 4 تا عطری که نوشتم میشه لطفا اسم دوتاشونو بگین که من با احتمال بیشتری بپسندمشون
من دوست ندارم بوی اول ومیانی و انتهایی عطرم میوه ای باشه حالا اگه نت اولش گلی باشه اشکال نداره اما نت وسط و اخر خیلی برام مهمه که میوه ای نباشه
سلامنقل قول:
مانیفستو و سینما تقریبا در یک حال و فضا هستند وانیلی شیرین و گرم
نمیگم بد چون عطر سیلقه ای هست اما خودتون رو برای یک شرینی اور اماده کنید باز مانیفستو شیرینیش به نسبت کمتره یا حداقل برای من قابل تحملتر اما هر دو از لحاظ پخش و ماندگاری شرایط بسیار خوبی دارند و قطعا به تندی الین هم نیستند...
در مورد باربری لاندن خب بنظر عطری گل بو میرسه و متوسط چه پخش چه ماندگاری اما رایحه غالب مخلوطی از گل ها هست قطعا
و وایت پچولی از اسمش مشخصه که نعناع هندی در اون غالب هست بهمراه گل ها و اندکی تم چوب
بنظر میرسه که وایت پچولی بهترین انتخاب در این حالاتی که ذکر کردید هست از طرفی باربری هم صرف گل بو بودن انتخاب خوبی میتونه باشه
اما اگر خودم بخوام بهتون عطری پیشنهاد بدم در رده متوسط جاسمین نویر بولگاری هست قطعا و در کلاس بالاتر کوکونویر چنل
کوکونویر ترکیبی بسیار زیبا از رایحه ی گل یاس در کنار چوب هست . اولی که اسپری میشه بوی غلیظی داره که قابل قضاوت نیست اما با گذر زمان رایحه گل-چوب با تم گرم بسیار دلشنینی خودنمایی میکنه....
موفق باشید
خیلی ممنونم که جواب دادیم . میشه در مورد velevet orchid تام فوردم برام توضیح بدین؟نقل قول:
من یک سوال دارم نظرتون در مورد این عطرای طرح اصلی که با قیمت 30 فروش میرن چیه؟ بوشون چطوره؟بوی الکل می دن یا میشه برای مصرف روزانه ازشون استفاده کرد؟ ارزش خرید دارن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین:n40:
یه عطر خوب با ماندگاری و پخش بالا... شیرین باشه و گرم.. معرفی کنید مرسی
نقل قول:
پیور هاوانا از تری ماگلر
والنتینو اومو
ال هوم اینستنت از گرلن
پک چهار عددی اسپری خوشبو کننده با بهترین رایحه های دنیا برند لاریکت ترکیه
من خودم استفاده میکنم دوستان و آشنایان هم مصرف کردن خیلی خوششون اومده اگه کسی خواست من درخدمتم
هرکی خواست به ایمیلم شماره همراشو بفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا من باهاش تماس بگیرم در ضمن 4 تاش 44 هزار
atghia جان ممنونم که جواب دادین:n40:
من یک سوال دارم نظرتون در مورد این عطرای طرح اصلی که با قیمت 30 فروش میرن چیه؟ بوشون چطوره؟بوی الکل می دن یا میشه برای مصرف روزانه ازشون استفاده کرد؟ ارزش خرید دارن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
بین عطرای تام فورد کدوم ارکید ولوت - وایت پیچولی و عود ود کدوم برای خانمی که عطر چوبی می پسنده مناسبتره میشه توصیفشون کنین؟ممنون
مرسی. قیمتاشون چطوره؟ ارزونه یا گران؟ تو نت جایی هست اینا رو بفروشهنقل قول:
خواهش میکنم عزیزم:n16:نقل قول:
نه اصلا خوب نیستن...
اگر میخواید هزینه کمی داشته باشید میتونید عطرای بنتون یا نهایتا امپر رو تهیه کنید که کیفیت بسیار بهتری دارند. امپر که حدود 50 تومن هست و بنتون هم حدود 100 تومن
از امپر شیفون رو توصیه میکنم که پخش و ماندگاری بسیار جالبی داره و یک عطر معتدل کم شیرین و گل بو هست
از بنتون هم انرژی رو توصیه میکنم که میوه ای گلی هست
بین 3 عطری که نام بردید مورد اخر چوبی تر هست
ولوت ارکید بیشتر یک رایحه ی گرم و گلی داره...
محتوای مخفی: توصیف ولوت ارکید
وایت پچولی هم بر پایه نعناع هندی و گل طراحی شده
اما عوود وود رو خودم سمپل ازش دارم...میشه گفت واضح ترین رایحه حالتی عودی زعفرانی هست که با چوب همراه شده بسیار مطبوع هست اما متاسفانه پخش بوی خوبی نداره!
هر سه مورد بین 250 تا 300 هستند البته مورد اخر رو احتمالا بشه کمتر یافت...نقل قول:
بله در سطح نت موجود هست البته نمیشه از فروشگاههای نتی نام برد خصوصی بهتون میگم...
سلامبنتلی ابسولو پخش بوش بیشتره یا اینتنس؟ ادکلن هالووین بهتره یا لانوین اوانت گاردبرای زمستون. بوی شیک. تیپ اسپرت فشنبوی پیچیده با پخش بالا
سلام
بنتلی ابسولو پخش بوش بیشتره یا اینتنس؟
ادکلن هالووین بهتره یا لانوین اوانت گارد
برای زمستون. بوی شیک. تیپ اسپرت فشن
بوی پیچیده با پخش بالا
اگر شد لطفن یه سایت که محصولاش اصل باشه برا من پی ام کنید
که تجربه خرید دارید
پرفیوم شاپینگ. عطرافشان. عطرسرا. هر کدوم معتبرتره
اگر عطر تنباکویی میپسندید لانویننقل قول:
اگر عطر با بوی چرم ترجیح میدید (شبیه وان میلیون) هالوین
هردو عطرای خوبی هستند سلیقه ای هست انتخابش
قیمت رو مشخص نکردید اما کوکو ریکو از ژان پل گوتیر بسیار خاص و پیچیده هست رایحه خوبی داره از دید من و قیمت و شرایطش کاملا مناسبه
بزودی عطرهای پگاسوس و دارسی از مارلی، د وان نقره ای از دی اند جی، کد لونا از ارمانی، اپیوم بلک از ایو سن لورن، ولوت ارکید از تام فورد، لاو این وایت از کرید به دستم میرسه (حجم های 10 میل) و سعی میکنم که توضیحاتشو برای اشنایی بیشتر دوستان اینجا بگذارم:n16:
ببخشید یه سوال
من مثلن
سیلورسنت
لانویت
گرلین
لالیک
خوشم میاد
به نظرتون از توسکان لیدر خوشم میاد؟
ببخشید یه سوال
من مثلن
سیلورسنت
لانویت
گرلین
لالیک
خوشم میاد
به نظرتون از توسکان لیدر خوشم میاد؟
خب من چون تعدادش زياده سعي ميكنم در حد امكان كوتاه بگم از هركدومشون...نقل قول:
در مورد پگاسوس بسيار عطر خوش رايحه اي هست و از اون مهمتر اصلا تكراري نبود. كاملا شيرين اما به هيچ عنوان آزار دهنده نبود شيرينش با مثلا پيورهاوانا متفاوت بود. يك حس خوشايندي داشت منتهي از لحاظ پخش و ماندگاري متاسفانه اصلا راضي كننده نبود...
دارسي عطر زنونه ي بسيار شيكي هست به نظرم واقعا شيفته رايحش شدم تركيب زيبايي از نعناع هندي با مختصري وانيل و گل مخلوط شده ولي قطعا نعناع هندي غالبه بعضي ها تند ميدوننش اما بنظرم بي نظيره ماندگاري خوب اما پخش كم! فقط در نيم ساعت اول رايحه براي ديگران قابل حس هست
كلا بعد از تست كردن كارهاي دارسي پگاسوس ملوريا و گالووي از برند مارلي به اين نتيجه رسيدم به هيچ عنوان ارزش هزينه ي زيادشون رو ندارن در عين شيك بودن روايح (خصوصا دارسي و پگاسوس) اما همچنان مشتاق به تست شاگيا و هيرود هستم
-------------------------
د وان نقره اي از دي اند جي يك عطر مليح ميوه اي و گلي زنونه و چهارفصله بسيار اروم و دوست داشتني پخش و ماندگاريش متوسط هست و من فكر ميكنم براي دوستداران انجه دمون ل سكرت صورتي جيوانچي و باربري دبيت و ورساچه برايت كريستال يك گزينه خوب محسوب ميشه
كد لونا از آرماني رايحه اي كه منو غافلگير كرد! در ابتدا صرفا مركبات و حس ترنج مانندي داشت كه به تلخي ميزد كمي به مرور وانيلي تر و شيرينتر شد مثل حسي كه عطر شاليمار cologne به من ميداد تركيب وانيل با مركبات در كنار چوب يك بوي جالبي شبيه چوب خيس نم گرفته رو ايجاد ميكنه...اگر دنبال يك رايحه متفاوت خنك زنونه هستيد قطعا اين عطر عاليه. ماندگاريش واقعا خوبه و پخشش نه چندان زياد
اپيوم بلك از ايو سن لورن راستش يك رايحه ي دارويي مانند داشت و خيلي مشابهت به عطراي مردونه! همين باعث شد خيلي بهش علاقه نداشته باشم در حدي كه سعي نكردم خيلي خوب بررسيش كنم. خيلي معمولي بود خيلي! عليرغم اينكه قهوه داشت و من مشتاق به قهوه در يك عطر زنونه بودم...
ولوت اركيد در ابتدا حسي شبيه شربت داشت منظورم مخلوط اب و شكري هست كه وقته پختن مربا تهيه ميشه...دقيقا اون حس! ولي بعد از 10 دقيقه خيلي متفاوتر و كاملا گلي شد تركيبي از گل اركيده و چيزي شبيه رز البته نه به سبك گلاب! شيرين بود و گلي . من از تام فورد انتظار پخش بيشتري داشتم اما نه خيلي فاصله داره با بلك اركيد. رايحش رو از بلك اركيد بهتر و زنونه تر ميدونم اما پخش جالبي نداره...
لاو اين وايت از كريد اينقدر از ميشل اوباما و عطرش گفتن ما هم گفتيم ببينيم چه هست :دي يك عطر خنك و شيرين و واقعا مطبوع پخش و ماندگاري هردو مطلوب كاملا خنك و 3 فصل (جز زمستون) رايحه غالب گل مگنوليا اون اواسطش كمي رايحه برنج نارس هم حس ميشه. كاملا شيرين و گلي
در مجموع ارماني كد لونا---لاو اين وايت---دارسي رو از لحاظ رايحه پسنديدم
در مجموع لاو اين وايت ارزش خريد بسيار خوبي داره
قطعا از رايحه گرم خوشتون ميادنقل قول:
عطر ادويه اي (لانويت) احتمالا پسند ميكنيد
با رايحه گرم و تند (سيلور سنت) مشكل نداريد
اگر منظورتون از لاليك همون لاليك مشكي معروف هست پس با رايحه چرم و چوب هم خوبيد
گرلن رو نميدونم كدوم مدل منظورتونه...
در مجموع توسكان لدر حس خاص و غني از چرم و اسپايسي و گرمي هست كه من فكر ميكنم باهاش مشكلي نخواهيد داشت...
سلام دوستان
میشه خیلی سریع بگید این ادکلن کلوین کلاین ایفوریا اینستنس که دی جی کالا با تخفیف گذاشته بوش چطوریه؟ی
کی توصیفش کنه ممنون میشم البته سریعتر.
سلامنقل قول:
دوست گرامی در رده بویایی گرم و تلخ قرار داره اگر بخوای در یک جمله توصیفش کنی:
بو بسیار خوب - ماندگاری و پخش بو بسیار ضعیف:n02:
الان کنجکاو شدم رفتم یه نگاه انداختم به عطر های دیجی
کلا برای من که بعضی وقت ها یه سری به بازار میزنم قیمت ها بالا بود چند تا مثال:
ورساچه اروس
بازار 130
دی جی کالا 199
212MEN
بازار 155
دیجی
210
دانهیل قهوه ای
بازار
85
دیجی 119
:n04::n04::n04::n04:
شما کدوم بازار رفتی این قیمت ها میدن !!!؟ قیمت ها خیلی مشکوکن ! مطمئنی اصل بودن !؟نقل قول:
برای مثال خودم ورساچه ایروس رو مغازه قیمت کردم 170-180 بوده
چون اصله ادم با خیال راحت میخرهنقل قول:
سلام منظورتون كدوم بازاره كوچه مروي منظورتونه يا اسم مغازه رو هم به ما بگيد ما هم دعا كنيم شما رو و در ضمن اصل هستن اجناسش ممنون وموفق باشيدنقل قول:
بنده از این تیریپ قیمتهای عطر و ادکلن سر درنمیارم ، خیلی عجیب و گیج کننده ست
چند وقت پیش با یکی از آشناهای دور که تو تهران مغازه داره صحبت میکردم ، میگه دیور فارنهایت میدم اصل 750 تومن
اگه فقط این اصله چطور پس اونهایی که 300 تومن هستن چین؟ اونهایی که 300 تومنی رو خریدن و راضین الکی راضی هستن؟
فراگامو اف بلک اصل رو 350 قیمت داده بود. من خودم 140 خریدم و کاملاً راضیم ...
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام خدمت همگی
جاهایی که من رفتم پاساژموثقی،پاساژ صدف،کویتی ها،منصور اینا همه شون تو خود بازار بزرگ هستن
کویتی ها که خیلی معروفه دیگه
اونجا هم یه جا نباید قیمت گرفت بعضی وقت ها همینطوری یه چیزی میپرونن ولی اگه آدم رو چند بار دیده باشن
گوشی دست شون میاد که تو بازار میای ومیری قیمت پرت وپلا کمتر میدن
ولی اصل برای خرید تو بازار اینه هیچ وقت از اولین جایی که قیمت کردید خرید نکنید
در مورد اصل بودن یا نبودن
اگه منظور اینه که درجه 2 و اینطور چیزها نباشه من خودم تابحال فقط یه جا طرف بهم گفته اینا کپی تقویبت شده هستش
گفتم یعنی چی گفتش یعتی تو دوبی اسانس بیشتر و قوی تر بهش میزنن قیمت ها هم دور بر 60 الی 70 بود
ولی اگه منظور اینه فیک باشه کلا اونا زمین تا آسمون با اصلی ها فرق دارن بعد اون فروشنده که تو بازار هستش
یا فیک کار میکنه یا ارجینال و هیچوقت دو تا رو با هم نداره
حالا باز یه سری عقیده دارن که طرح اصل هایی تو بازار هست که تشخیص اون سخته و به اسم اصل فروش میره
ممکنه این مساله درست باشه ولی آیادیجی یا سایر فروشگاه های اینترنتی منبع و سورس تهیه عطرشون کجاست
وقتی به عنوان مثال برند شنل بهیچوجه شرکتی وارد نمیشه و نمایندگی نداره از کجا میشه فهمید
الان تو خود بازار برند های خیلی پیش پا افتاده مثل اجمل کار هاشون به دو صورت شرکتی و غیر شرکتی هست
که در یه پست دیگه مفصل خدمت تون میگم ولی کلا اون جنسی که شرکتیه تو خود بازار هم شرکتیه
سلام
بچه ها من میخوام همیشه بدنم خوش عطر باشه قبلا" بادی اسپلاش axe استفاده می کردم خیلی راضی بودم و خوش عطر و خنک بود که تموم شد .الان هم از ضد عرق رکسونا استفاده میکنم برای جلوگیری از تعریق و بوی بد بدن عالیه ولی از عرش زیاد خوشم نمیاد
ادکلن نمیزنم میخوام یه چیز مثل دئودورانت بخرم که بعد از حموم کل بدنمو اسپری کنم و تا شب بدنم خوش عطر باشه و جلوی عرق و بوی بد بدن رو هم بگیره شما چه محصولی پیشنهاد می کنید ؟؟؟؟