اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بده؟برای استخدام مگه گیر نمیدن؟
Printable View
اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بده؟برای استخدام مگه گیر نمیدن؟
با عرض سلامنقل قول:
در کل کسانی که چنین ببیماری هایی دارن براشون جایی در خدمت وجود نداره... مگر این که فقط بخوان 21 ماه از عمر بنده خدا رو به فنا بدن
اما باز هم به احتمال خیلی زیاد دکتر نظام وظیفه درست گفته و این دوستتون معاف میشه
دوستان جوری نوشتن که انگار میخوان برن و یا رفتن آلکاتراس، من خودم کوچکترین استرسی ندارم، فقط موندم این ساعت خوابم رو چه جور تنظیم کنم.
کاملا موافقم، من خودم از فردای عاشورا برنامه خوابم رو عوض میکنم.نقل قول:
دوست من برا این مشکلش معافیت گرفت. اونجور که من از خودش شنیدم انواع مختلفی داره، شما باید ببینید علی الخصوص در تیر اندازی و یا ورزش ها و... مشکل ساز میشه یا نه.نقل قول:
سلامنقل قول:
طبق قانونی که خودشون وضع کردن (البته اگر تبصره و مبصره و پارتی بازی توش نباشه!!!!) کسانی که از معافیت پزشکی استفاده میکنن نمیتونن در ادارات رسمی دولتی و یا دستگاه های نظامی به کار گیری شوند.
در کل برای استخدام اولویت برای کسانی هست که کارت پایان خدمت دارند و بعد معافیت کفالت
داداش ادم باید امادگی برخورد با هر شرایطی رو داشته باشهنقل قول:
پ.ن:والا اموزشی ما در حد گوانتانامو بود نه الکاتراس
send from my open source device
خب لباس و این چیزا رو کی دادن؟ ینی رفتی نظام وظیفه از همونجا باید بری پادگان؟:(نقل قول:
شما رفتی؟؟؟؟نقل قول:
دوستان جوری نوشتن که انگار میخوان برن و یا رفتن آلکاتراس، من خودم کوچکترین استرسی ندارم، فقط موندم این ساعت خوابم رو چه جور تنظیم کنم.
اگر نرفتی لطفا در مورد مسئله ای که اطلاع نداری اظهار نظر نکن... به امید خدا رفتی آموزشی به خصوص اگر دیپلم و زیر دیپلم باشی میبینی چند نفز همون موقع قصد فرار به سرشون میزنه
زمانی که ساعت 2 نصف شب بیدارتون کردن و الکی تنبیهتون کردن دوست دارید از شدت زوری که بهتون وارد شده بزنید طرف رو نابود کنید ولی حتی یه اشاره هم نمیتونید بهش کنید...
لباس رو فکر کنم روز سوم بود که به ما دادن... از همون موقع هم بدبختی های غلت خوردن و سینه خیز و ... شروع شد:( (قبلش فقط بشین پاشو بود :دی)نقل قول:
خب آره باید بعد از اینکه رفتی نظام وظیفه بری پادگان ... البته اگر اعزامت نوزدهم باشه میتونی راحت 22 اون ماه بری که معطل نشی :دی
نه من 1/10 اعزامم. تف:(
من اعزامم یک دی هست
یک دی جمعه هست پس میفته واسه شنبه درسته ؟
الان برم پلیس +10 مشخصه کجا افتادم ؟
تسهیلات ویژه برای سربازان متاهل
خبرگزاری مهر: جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح آخرین تغییرات مرخصی سربازان را تشریح کرد.سردار موسی کمالی با اشاره به تغییرات مرخصی سربازان اظهار داشت: مرخصی سربازان متاهل 10 روز در سال بیشتر از مرخصی سربازان مجرد است. مدت مرخصی در مناطق بد آب و هوای درجه 2 شش روز، درجه 3 هشت روز و درجه 4 ده روز اضافه میشود . ضمن اینکه 30 روز مرخصی نیز در اختیار فرماندهان و مسئولان است که به مقتضای ابراز لیاقت و شایستگی به جز ایام تعطیلات به سربازان داده میشود.
وی در خصوص قوانین جدید مدت مرخصی سربازان گفت: برابر مقررات قبلی مدت مرخصی کارکنان وظیفه در مناطق عادی 30 روز در سال و در مناطق بد آب و هوا 45 روز در سال بود که در این مقررات تفاوتی میان مرخصی افرادی که در مناطق بد آب و هوای درجه یک تاچهار خدمت میکردند، وجود نداشت.
به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح کسانی که در محل سکونت خود اشتغال داشتند و بعد از ساعات اداری به منزل می رفتند با کسانی که صدها کیلومتر دور از محل سکونت خود خدمت می کردند وجود نداشت بنابراین به منظور عادلانه تر شدن مرخصی تغییراتی در مقررات صورت گرفت.
براین اساس مرخصی کارکنان وظیفه مستقر در مناطق جنگی،امنیتی و عملیاتی هر 45 روز 10 روز،مرخصی یگان های پدافندی و انتظامی مناطق مهم هر 30 روز هفت روز مرخصی در مناطق عادی هر سال 12 روز که به ازای هر 100 کیلومتر یک روز اضافه می شود.
کمالی اضافه کرد: برای مسافت 300 تا 600 کیلومتر یک روز و بیش از 600 کیلومتر دو روز و حداکثر سه بار در سال مرخصی اضافه می شود. مقررات اعلام شده برای مرخصی سربازان از مهرماه امسال قابل اجرا است و مرخصی کارکنان وظیفه به ازای خدمتی که قبلا انجام داده اند برابر مقررات قبلی محاسبه می شود
....مرخصی در مناطق عادی به ازای هر سال ۱۲ روز است.
ماهی یک روز؟؟؟
عدالت؟؟؟
حدود 1 سال هست که همه ی مسائل سربازی به ترتیب داره سخت تر میشه ، خیلی جالبه منت هم سر ما میذارن .
اول مدت سربازی رو زیاد کردن ، بعد کسری های تحصیلی رو حذف کردن ، بعد یه سری کسری های دیگه و معافیت ها رو محدود کردن ، الانم که مرخصی رو کم کردن .
توی تمام اخباری هم که اعلام میشه میگن ما میخوایم عدالت برقرار بشه و سربازی روز به روز داره آسون میشه .
من فکر میکنم تا چند سال دیگه سربازی از زمان رضا خان هم سخت تر بشه .
متاسفانه یا خوشبختانه هیچ فرقی بین معافیت کفالت و کارت پایان خدمت برای استخدام نیست. کسی که عمرش رو در خدمت صرف کرده و کلی بی خوابی کشیده و سرما و گرما چشیده و حرف شنیده و تحقیر شده و اضاف خورده و پاچه خاری کرده و دوری از خونه رو کشیده و از جیب و عمرش هزینه کرده با کسی که همین الان رفته معافیت کفالت و کلا غیر پزشکی گرفته و از همه نظر به نفعش شده ، تفاوتی نداره.....نقل قول:
اینو راست میگی اصلا فرقی ندارن. 1 دی اونم تو اردبیل (با سرما)چه کنیم!!!نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه هیچ فرقی بین معافیت کفالت و کارت پایان خدمت برای استخدام نیست. کسی که عمرش رو در خدمت صرف کرده و کلی بی خوابی کشیده و سرما و گرما چشیده و حرف شنیده و تحقیر شده و اضاف خورده و پاچه خاری کرده و دوری از خونه رو کشیده و از جیب و عمرش هزینه کرده با کسی که همین الان رفته معافیت کفالت و کلا غیر پزشکی گرفته و از همه نظر به نفعش شده ، تفاوتی نداره.....
همین دوستمون که پستش رو نقل قول کردی اعزامی دی 89 هست اون هم عجب شیر!!نقل قول:
میبینی که سالمه :دی
پس سخت نگیر
همه گفتن، ما هم گفتیم و میگیم، شما هم بگو: "چون می گذرد غمی نیست!" اینم یادت باشه که تنها تو یه نفر نیستی که اونجایی، 120 نفر دیگه هم مثل تو اونجا خدمت میکنن. اینم بدون که کسانی که دیپلم یا زیر دیپلم هستن تو اون سرما و برف باید دو ساعت یه لنگه پا نگهبانی مثلا یه توپ یا تیربارو بدن! البته بگذره که خیلیاشون پتو میبرنو یه چرتی میزنن!نقل قول:
اما از همه سربازا هر جا که هستن یه درخواست دارم. به هیچ وجه الکی به سربازی زور نگید و کسیو اذیت نکنین. کادری جماعت که مطمئن باشین فقط به فکر خودشه (البته آدم دلسوز هم پیدا میشه) و بی نهایت قدر نشناسن! سربازه که باید هوای سربازو داشته باشه. همین دیروز یه دژبان کلی الکی بمن گیر داد آخر هم بهش گفتم داداش تو سربازی منم سربازم، چرا الکی گیر میدی. خدمتو سرباز برای سرباز سخت میکنه. حالا موندم که واسه یارو 5 روز غیر قابل بخشش تو سیستم ثبت کنم یا نه! آخه طرف بدجور عقده ای بود. بماند که 7-8 ماه هم مورد داشت!
موفق باشید.
بچه ها انقدر از یک دی بد نگین
قبول دارم سخت خواهد گذشت،ولی ما که تنها نیستیم،همونطور که دوستان میگن 120 نفر دیگه هم ما رو همراهی میکنن
بیست و خرده ای سال زنده موندیم,این 2 ماه هم زنده میمونیم
آخ آخ ، هنوز سرماش تو تنمه! ولی بدجور بدنمون رو نسبت به سرما مقاوم کرد....نقل قول:
درسته که سرمای هوای اون منطقه مخصوصا توی زمستون وحشتناک سرد میشه و من میتونم تا صبح از سختی هایی که اونجا کشیدم براتون روضه بخونم ولی خوبی های خیلی زیادی هم داره این سرما که به نظر من که البته آدم گرمایی ای هستم خیلی خیلی بهتر از اعزام شدن به آموزشی در فصل گرماست.
اول اینکه شما توی آموزشی شاید هقته ای یه بار بتونی بری حموم ، خوب اگه هوا گرم باشه از بوی بد خودت و بقیه سرباز ها و عرق سوز شدن های پی در پی ، راحت هستی.
دوم اینکه ، توی ورزش و سایر فعالیت های بدنی ات ، مدام تشنه ات نمیشه و مخصوصا توی آموزشی که شاید 3ساعت به ساعت اجازه رفتن به دستشویی و آبخوری رو ندن.
سوم اینکه ، از شر پشه توی اسایشگاه و شستن مدام جوراب و لباس زیر هم راحت میشی.
چهارم اینکه ، از آفتاب سوزان تابستون هم در امانی. مخصوصا اینکه مجبور هستی کل روز رو بیرون و در فضای باز تمرین رژه و ... کنی.
پنجم اینکه ، زمانیکه دارین میرین اردوگاه یا میدون تیر که معمولا چند باری هم باید مسافت های چند ده کیلومتری با کلی بار و بندیل رو پیاده طی کنید و مشکلات بالا رو هم مضاعف شد، ولی زمان پیاده روی چنان گرمای دلچسبی بهت دست میده که بعد مسافت رو اصلا احساس نمیکنید.
ششم اینکه اردوگاه که بدترین شرایط زندگی ات هست و در ماههای دیگه حتی همین پاییز باید یه هفته برید و توی بیابون زندگی کنید رو فقط یه صبح تا شب میرید و برمیگردید و دیگه شب اونجا اتراق نمیکنید.(به خاطر سرما)
هفتم اینکه گاهی هم میدون تیرهاتون یا مراسم صبحگاه و رژه و.... به خاطر برف و بارون لغو میشه که خععععععلی دلچسبه!!!
این رو فراموش نکن که سرما رو میشه با پوشیدن چند تا لباس گرم بیشتر دفع کرد ولی گرما رو با هیچ چیزی نمیشه تحمل کرد.نه اینکه فکر کنی چون الان از اون سرما نجات پیدا کردم دارم این حرف رو میزنم. خدا شاهده سر پست اسلحه خونه توی سرمای زیر 27 درجه زیر صفر داشتم به نگهبان بغل دستی ام میگفتم این سرما خیلی بهتر از گرمای تابستون هست.
خوشحالم که فقط خودم یک دی نیستم بازم هستن بچه ها :دی آقا بعد اموزشی میایم همینجا در مورد سرماش مینویسیم اگه زنده موندیم :دی :sq_21:
اگه تاخير بندازيم ميشه براي امريه اقدام كرد؟
بله مشکلی نیستنقل قول:
سربازی منم بالاخره تموم شد ..
سال قبل همین موقع تو یکی از آخرین نقطه های ایران در نقشه یعنی کنارک بودم ..
انصافا هیچی نداشتیم اما واقعا میگند انسان با همه چی کنار میاد راست گفتند .. کمبود آب .. نبود استحمام .. نبود شهریت .. فرهنگ کاملا بیگانه بلوچ ها نسبت به ما همه و همه رو گذروندم ..
رزمایش 13 روزه ولایت 90 تو منطقه سه دریایی هیچ وقت از خاطرم یادم نمیره.
بهرحال بچه ها وقتی میرید خدمت یاد بگیرید که صبور باشید و یاد بگیرید که باید برای نظام خدمت کنید چه بخواید و چه نخواید همینه که هست . پس اگر کارت رو درست انجام بدی و حرف نخوری بهتر از اینه که زرنگ بازی در بیاری و خدمتتو برات زهرمار کنند
یه خاطره بگم براتون بخندید :
زمان رزمایش ولایت 90 هر روز تو منطقه آژیر قرمز میزدند باید ماسک میزدی میرفتی بیرون تو پناهگاه .روز پنجم رزمایش بود یکی از استوارا اعصابش خورد بود گفت خفه شدم هر نیم ساعت اینا آژیر میزنند ما هم ماسک به صورت تو این گرما آواره میشیم بیاین دیگه ماسک نزنیم .. آقا ما هم خر این یارو شدیم.. آژِیر زرد رو زدند و بعدش قرمز و ما پریدیم بیرون بدون ماسک :sq_2: سه تا هلیکوپتر با یه فانتوم به عنوان دشمن وارد منطقه شدند و از بالای سرما رفت و امد کردند .. یکی از این هلیکوپترها انگار فهمیده بود ما ماسک نزدیم 5 بار با ارتفاع خیلی پایین از روی محوطه ای که ما بودیم رد شد .. ما هم خودمونو زدیم به کوچه علی چپ .. آقا چشتون روز بد نبینه بار شیشم اومد بالا سرمون یهو دیدیم یه ماده آبی رنگی داره با سرعت به سمت پایین میاد .. یهو این استوارمون داد زد بدبخت شدیم گاز اشک اور زد .. :31: تا اومدیم فرار کنیم دیگه دیر شده بود و اشک اور بیچارمون کرد .. :sq_2:
از اون روز به بعد این استوارمون هر روز ماسکشو پیش خودش نگه میداشتو زودتر از همه میزد به صورت ..:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط dg1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من پست ها قبلی شما رو خوندم اصلا نگرفتم چی شد ؟!
شما گویا دفترچه رو پست کردی افتادی صفر یک برج 8 تا اینجا درست بعدش مگه الان برج هشت نیست اینجا چیکار میکنی :sq_6:
بعدش گفتین تا تاریخ 1.2.93 میتونید نرید سربازی ؟!؟؟ بر چه اساسی ؟
الان شما که دفترچه ارسال کردی تاریخ اعزامت افتاده چندم ؟؟
سلام کسی نیس این قانون تعجیل ته و توش رو دراورده باشه ممنوننقل قول:
[[/QUOTE]
سلامنقل قول:
من اعزامی 8.1بودم7.12رفتم پلیس+10 دیدم کدم اومده بود الان ک فک نکنم زوده
کاملا تایید میشه !نقل قول:
من اعزامی 1 تیر بودم تو اوج گرمای تابستون ! اولین مرخصی که اومدم خونه از بس صورتم سوخته بود بابام نگاه اول نشناخت منو !
دوستان من یک دی اعزام میشم
قبلا دیسک کمر و مشکل در رفتگی مکرر کتف(هر دو کتف) داشتم ولی شکر خدا موقع ارسال دفترچه مشکلی نداشتم و اینکه نمیخواستم برم دنبال معافی پزشکی،ولی الان 2 3 روزه که باز اوضای کمر و کتفهام خیلی خراب شده.
میخواستم بدونم الان که یه ماه مونده به اعزام میتونم برم دنبال معافی؟یا باید بعد اموزشی اقدام کنم؟
الان از پلیس+10 میام با تمدیدم موافقت نشد خیلی عصبیم ...
راهی هست اعتراض کنم ؟؟
نظام وظیفه ی استان برم نمیشه کاری کرد ؟
میخواستم برج 12 شهر خودم پذیرش بگیرم به نظرتون اقدام کنم واسه تغییر وضعیت واسه معافی پزشکی ( فرو رفتگی قفسه سینه ) اگه معاف نشدم زمان دارم برگه سبز رو بگیرم واسه پذیرش سپاه ؟؟
برو نظام وظیفه شهرتون بگو اقا جان من مشکل شخصی دارم نگی میخوام برای پذیرش سپاه!! چند تا هم خودت بزار روشنقل قول:
برای معافیت اگه اقدام کنی تاریخ اعزامت ممکنه تغییر کنه اما اگه معاف ار رزم هم نشدی سه ماه اضاف میخوری
موردم معاف از رزم رو داره طبق چیزی که توی لیست معافیت ها خوندم ولی نمیدونم اونجا هیچی حساب کتاب نداره ..نقل قول:
با این اوصاف فکر کنم راهی برام نمیمونه ..
الان با وجود اقدامی که کردم واسه تمدید برم چی بگم ؟؟ آخه علت تمدید رو شرکت توی ازمون سراسری ارشد نوشته بودم
خوب داداش من معلومه که برای شرکت در کنکور تمدید نمیکنند شما باید بگی مشکل خانوادگی دارم تو این مملکت با راستگویی به هیچ جا نمیرسینقل قول:
به این نتیجه رسیدم برم تغییر وضعیت بدم برای معافیت پزشکینقل قول:
میدونم سوال تکراریه ولی الان من جوابشو نمیدونم اگه معاف از رزم بشم توی کارتم قید میشه ؟؟
اگه اقدام کنم واسه معافیت کمترین چیزی که عایدم میشه اینه که توی زمستون دهنم صاف نمیشه .
سلام
بچه ها این راسته که قراره ارتش 5شنبه ها تعطیل شه؟
در ضمن مرخصی ها بخش نامه ش رسید از اول برج 7 ماهی یک روز قبلش ماهی 2.5 روز
سلام به دوستان
میخواستم بدونم شاغل بودنِ پدر در گرفتن کفالت تاثیر داره ؟ شغلِ ازاد.
ممنون
بله به دلیل کمبود بودجه قراره 5 شنبه ها تعطیل بشه ، برید حالشو ببرید !نقل قول:
ماشالله یک دی:31:
منم هستم ها
بلی قید میشه به عنوان مثال براتون مینویسن معافیت ماده 33 بند جنقل قول:
بخصوص الان هم که کارتا الکترونیکی شده همه چیز رو قید میکنن
با این حال من حاضرم همین الان کارت معافیت پزشکی بهم بدن برای بعدش هم هیچ مشکلی ندارم راحت درستش میکنم.
میگن خدمت شبانه روزی هستا ... امروز نرسیده به در دژبانی بودم که بیام خونه مسئولمون اومد گفت بیا بالا که کار داریم شدید :(
اون موقع اگر به مسلسل میبستنم ازم خون در نمی اومد!! خیـــلـی زور داشت ...
خیلی ها میگن چون میگذزد نیست غمی .... تا بگذرد نیست کمی
درسته خوب و بد میگذره ولی خداوکیلی به چه قیمتی؟؟؟....
خیر دوست عزیز دز کارت معاف از رزمی قید نمیشه و هیچ فرقی با کارت عادی ندارهنقل قول:
نقل قول:کدومش شد ؟؟؟ دو تا پیشکسوت اختلاف نظر دارن :-Dنقل قول:
ای کاش تمدید میشد این همه بدبختی نمیکشیدم ..
الان تو کارت نمیزنه معاف از رزم منتها تو اطلاعات شما هست و اگر شرکتی چیزی از ناجا استعلام بگیره در اون استعلام قید میشه که شما معاف از رزم بودید.