راست دستي يا چپ دست؟
گروه خونيت چيه؟
من درخواست بن شدن دادم . به نظرت كي بن ميشم؟
Printable View
راست دستي يا چپ دست؟
گروه خونيت چيه؟
Behroooz
----------------------------
راست دستي يا چپ دست؟
راست دست (احتمالا" خنگیم! چون میگن چپ دستا خیلی باهوشن! :31:)
گروه خونيت چيه؟
+ O
شرمنده،نفهمیدم چی گفتی (خب نفهمی!)
درخواست بن شدن خودتو دادی یا منو؟ چرا؟ :18:
راستش چون دلیل درخواستت رو نمی دونم،جواب دقیق نمی تونم بدم!
راستی بابت اون تاپیک امام رضا یه عذرخواهی بهت بدهکار شدم،شرمنده،فکر نمی کردم این جوری بشه:41:
سلام کورش جان.
در سلامتی کامل به سر میبری ؟ هو ؟
اگه سوالام تکراریه بخشش از بزرگان است
1. تا حالا دعوا کردی؟ کتک خوردی یا زدی ؟
2. Kurosh Nobody یعنی کورش هیچکسی نیست یا هیچکسی مثل کورش نیست ؟
3. نظرت در مورد سوالاتی که می پرسن نظرت در مورد فلان چیز یا فلان کس چیه ، چیه؟
4. اگه به جای میثم یا سینا یا علی ، ادمین سایت بودی چیکار میکردی ؟
5. اگه به جای مافیا و بابک بودی از اختیاراتت چه استفاده ای میکری ؟
6. اگه جای بهروز یا سعید رونالدو یا یکی از اعضای تیم هدایت صندلی داغ بودی چه کارایی میکردی؟
نظرت در مورد مطلب زیر چیه:
موفق باشینقل قول:
چرا همهي ما به دانشگاه آزاد عشق مي ورزيم؟
الف. چون اگر دانشگاه آزاد نبود ما بيسواد مانده و در نتيجه معتاد ميشديم.
ب. چون اگر دانشگاه آزاد نبود پدران ما ثروتمند شده و از ياد خدا غافل ميشدند.
ج. چون اگر دانشگاه آزاد نبود مردم از داشتن الگوي موفق مديريت محروم شده و جامعه دچار بحران مديريت ميشد.
د. چون اگر دانشگاه آزاد نبود مقدار زيادي از وسايل آرايشي و لباسهاي کوتاه و ...
1-هر روز که میایی چن تا پ خ داری؟
2-معمولا در مورد چی هستن؟
3-چند تا زبون بلدی؟
4-از ناظم مدرسه تون متنفری؟
5-اسمش چیه؟
6-ناظمو گفتم اینشتین!
7-اولین موسیقی ای که شنیدی و یادته چی بود؟
8-اخرین تکی که گرفتی تو چه درسی بود؟(غریبه اینجا نیست بگو! همه سال دوم دبیرستان تک داشتن!)
9-یه خاطره از همین سال تحصیلی بگو
10-به کسی باج می دی؟
11-رقص بلدی؟
12-تو از تاریکی میترسی یا تاریکی از تو؟
1+12-منو شناختی؟
همین دیگه خدافظ!
نه بابا صاحب تاپیک کجا بود.....نقل قول:
------------------------
پست شماره 1 اپديت شد .
به به،چه عجب صاب مجلس اومد! کجایی رونالدو!؟
این کار خود بهروزه (پسورد سعید را گرفته هرچند وقت یه بار پست اول را اپدیت میکنه)
سلام به رفیق عزیز و شفیق، کوروش خان؛ خوبی آقا؟...
سوالات بنده ی حقیر:
چگونگی آشنایی با P30 (دقیق و کامل)؟
اگر جواب با سوال بالا مشترک نیست، چگونگی آشنایی با انجمن موسیقی؟
ساز می زنی؟ اگه آره، چی؟ اگه نه، کدومو دوست داری؟
موسیقی هنر چندمه؟
هنر موسیقی در یک جمله؟
سبک مورد علاقه؟ اگه سبکی هم نیستی جواب سوال قبل رو چی میدی؟
حرفه ی مورد علاقه؟
سرگرمی غالب؟
روحیه؟
عامل ترس؟
بستر ساز اکثریت قریب به اتفاق حس خشنودی یحتمل ناراحتی گویا هم در صورت وجود عذاب وجدان؟
(خارج از پی سی در دنیای واقعی) دوست داری جای کس دیگه ای باشی، اگه آره کی؟ دوست داری کسی جای تو باشه، اگه آره کی؟
CRC چیه؟ (در مبحث کامپیوتر)
با توجه به سوال قبل CRC خودت رو چی می دونی؟
نظرت راجع به Pipe Organ؟
نظرت راجع به مرگ؟
دوست داری موقعش کی باشه؟
دوست داشتی زمان مرگت رو میدونستی؟ اگر نه و اتفاقا میدونستی چیکار می کردی؟
فعلا همینا...
:40::40::40::40::40:
A_M_IT2005
---------------------------
سلام کورش جان.
سلام عزیزم
در سلامتی کامل به سر میبری ؟ هو ؟
در سلامتی که هستم خدا رو شکر...
اگه سوالام تکراریه بخشش از بزرگان است
کوچیکیم...
1. تا حالا دعوا کردی؟ کتک خوردی یا زدی ؟
نه،اهل دعوا نیستم،به هیچ وجه...ولی اگه دعوا کنم فکر نکنم به این راحتی ها ببازم:20:
2. Kurosh Nobody یعنی کورش هیچکسی نیست یا هیچکسی مثل کورش نیست ؟
تقریبا" همون اولی درسته...این رو هم بگم که (بر خلاف تصور خیلیا) این Nobody هیچ ربطی به اون خواننده ی رپ نداره...
3. نظرت در مورد سوالاتی که می پرسن نظرت در مورد فلان چیز یا فلان کس چیه ، چیه؟
خب تو آدما اگه در مورد آشنا باشه،یه کم سخته حقیقت رو گفتن،چون بالاخره ناراحت میشه و آدم تو رو دربایستی باید حقیقت رو پنهان کنه...ولی در مورد چیز! من هنوز مشکلی پیش نیومده برام،نباید اظهار نظر در موردشون زیاد سخت باشه،مگه در موارد استثنایی...
4. اگه به جای میثم یا سینا یا علی ، ادمین سایت بودی چیکار میکردی ؟
تا اینجایی که دیدم مدیریت بد نبوده...شاید اول قالب رو کل یوم! عوض می کردم (البته نمی دونم امکانش هست یا نه) آخه خیلی وقته کاربرا بهش عادت کردن،شاید یه کم تکراری شده باشه،یه سری زیر شاخه و انجمن هم کم داره که شاید اگه امکانش باشه اضافه کنم
5. اگه به جای مافیا و بابک بودی از اختیاراتت چه استفاده ای میکری ؟
من قبلا" هم به یه نفر گفتم اینو،مهران و بابک گل،خیلی سرشون شلوغه،باید به همه فروم ها سر بزنن،کار بقیه مدیرا رو بررسی کنن،مهران جان مدیر متفرقه هم هست و ....شاید اینا باعث شده که کمتر به انجمن موسیقی سر بزنن،والا عقده ای شدیم مدیر انجمنمون از این سبزا باشه:31: همشون نارنجین! آخه این جوری همه کارا رو حمید و رضا باید انجام بدن،البته اصلا" منظورم این نیست که مهران و بابک کم کاری می کنن،نه...اگه موردی لازم باشه،همکاران بهشون میگن و اونا میان یه سری می زنن،ولی خب تو انجمن های دیگه مدیراش می تونن کل وقتشون رو وقف انجمن خودشون بکنن،و این خیلی به نظم انجمن کمک می کنه،شاید من اگه جای این دو عزیز بودم،یه مدیر دیگه واسه این انجمن می آوردم...
6. اگه جای بهروز یا سعید رونالدو یا یکی از اعضای تیم هدایت صندلی داغ بودی چه کارایی میکردی؟
همه چیز این تاپیک تا حالا خوب بوده،شاید تنها ضعفش ملاک انتخاب افراد باشه،من فکر کنم سلیقه ای ور می دارن،شاید اگه یه اصولی واسه این انتخاب ها بوده باشه،دیگه به کسی مثه من (که تازه چهار ماهه اومدم پیسی) پیشنهاد ندن...من که خیلی خوشحالم اینجائم،ولی شاید واسه من زود بود...
در کل دم جفتشون گرم:11:
نظرت در مورد مطلب زیر چیه:
چرا همهي ما به دانشگاه آزاد عشق مي ورزيم؟
الف. چون اگر دانشگاه آزاد نبود ما بيسواد مانده و در نتيجه معتاد ميشديم.
100 درصد درسته،دانشگاه واسه خیلیا اون آرمان شهریه که خودشون و خونوادشون تصور کردن،اهمیتی هم نداره که آزاد باشه یا دولتی یا پیام نور،مهم دانشگاه رفتن و ... است
ب. چون اگر دانشگاه آزاد نبود پدران ما ثروتمند شده و از ياد خدا غافل ميشدند.
:31:اینو خوب اومدی خیلی باحال بود!:31:
ج. چون اگر دانشگاه آزاد نبود مردم از داشتن الگوي موفق مديريت محروم شده و جامعه دچار بحران مديريت ميشد.
این یکی که اصلا" شکی درش نیست،(بیشتر در موردش حرف نمی زنم چون هم خودم بن میشم هم تاپیک میره ترش!)
د. چون اگر دانشگاه آزاد نبود مقدار زيادي از وسايل آرايشي و لباسهاي کوتاه و ...
مرده ی این یه موردشم،می بینین با یه کار کوچولوی مسئولین (یعنی احداث داشنگاه آزاد) چند تا شغل ایجاد شد؟ اشتغال زایی به این میگن...
موفق باشی
چاکریم:11:
*Necromancer
---------------------------
هر روز که میایی چن تا پ خ داری؟
هی آقا..کی به ما پیغام خصوصی می زنه؟ :20:خودم به خودم پیغام می فرستم عقده ای نشم:31:
2-معمولا در مورد چی هستن؟
چند تایی که سالی یه بار میاد یا درخواستشون رو با پ خ میدن ،یا اونو تاکید می کننبعضیا هم هر یه قرن یه بار یه پیغام تشکر می فرستن! دیگه چیزی نیست...آها راستی...یه بار هم شاهین جان (مدیر انجمن گرافیک) زحمت کشیدن و از پطرف همه مدیرا (اسم همشون رو نوشته بود!) به ما تولدمون رو تبریک گفت که اونم فکر کنم به همه میده!:31:
3-چند تا زبون بلدی؟
فارسی! همین یکی! ولی خب یه چیزایی هم از زبون این اجنبی ها از نوع آمریکاییش بلدیم:20:
4-از ناظم مدرسه تون متنفری؟
بدجور...حالم ازش به هم می خوره...یعنی من آخر سال یا حتی یه روز از عمرم مونده باشه،اینو می کشم! حالا دیه قتل زیاده،می گیرم به قصد کشت می زنمش،کمتر هم راه نداره...!
5-اسمش چیه؟
ناظمه؟ النصر و من الله و فتح القریب! نصراللهی!
6-ناظمو گفتم اینشتین!
ها؟:46: خوب منم فهمیدم ادیسون!
7-اولین موسیقی ای که شنیدی و یادته چی بود؟
راستش اصلا" نمی شه آدم اولین آهنگی رو که شنیده یادش بمونه! آخه شاید تو دو ماهگی مامانت واست چرا چیه گزاشته باشه! از کجا معلوم؟ مامانت هم که یادش نیست ازش بپرسی!
ولی شاید اولیش از داریوش عزیز بود،دلیل عشقم به داریوش هم شاید همین باشه...
8-اخرین تکی که گرفتی تو چه درسی بود؟(غریبه اینجا نیست بگو! همه سال دوم دبیرستان تک داشتن!)
آخریش ریاضی بود،راستش خیلی آسون بود برام،نمی دونم چی شد ییهو همه فرمول ها یادم رفت... تازه کلی بالا گرفتم! 3.5 از 10 ،این و عربی که قبلا" اشاره کردم،همون افتیه که قبلا" گفتم تو درسم پیدا کردم،
9-یه خاطره از همین سال تحصیلی بگو
حتما" باید با تخمه شکستن شروع بشه؟ :31:
امسالیه زیاد خنده دار نیست: سر صف،ناظممون (نصر اللهی نه،اون یکی که مال طبقه پایینه) گفتش 5 بار دعای امن یجیب بخونید،خودش شروع کرد و پنج بار که شد طبق قرار قبلی دعای فرج باید می خوند،گفتش: حالا دعای فرج،همه با هم: بسم الله الرحمن الرحیم...امن یجیب ...!
خیلی سوتی بدی داد بنده خدا...مدرسه ترکید از خنده،
ولی پارسال همش خاطره بود! مهم ترینش هم مال اواسط سال بود که تو کلاسمون نفتالین زدیم،بوش تو کل مدرسه پیچید،تا 3 هفته کل مدرسه،و تا 2 ماه کلاسمون تق و لق بود،من یکی رو کسی نفهمید،ولی دوستام همه با امضای تعهد خلاص شدن!:31: (شیطون بودم بابا!)
10-به کسی باج می دی؟
نه اصلا"،اگه طرف یه نفر باشه،هر چقدر هم که زورش زیاد باشه،عمرا" بهش باج بدم،اما فقط در یه حالت مجبور میشم،اونم وقتیه که طرف کلی دوست و رفیق قلدر داشته باشه،در اون حالت دیگه زورم نمی رسه، (البته الان نه،چون خودمون دار و دسته داریم!) البته باج ها هم چیز خاصی نیست،معمولا" چون بچه درسخون بودم،تقلب می خواستن،و چون بدم میومد از تقلب (فقط به دلیل اینکه آدم میره کلی درس می خونه و میاد جواب بده،اون وقت دیگران می خوان از معلوماتش سو استفاده کنن) بهشون نمی رسوندم،اونا هم متوسل به زور می شدن،البته این فقط مال اون موقع بود،الان خیلی عوض شدم! ولی هنوز هم فیزیک و شیمی و ریاضیم بیسته (اون ریاضیه استثنا بود!)
11-رقص بلدی؟
فکر کنم قبلا" گفتم،ولی: نه اصلا" حتی کوچک ترین حرکت،از این رقصای ایرانی هم دوست ندارم یاد بگیرم،شاید اگه بخوام یاد بگیرم (که البته خیلی دوست دارم) تکنو یاد می گیرم
12-تو از تاریکی میترسی یا تاریکی از تو؟
تو جای آشنا باشم،تاریکی از من! یعنی تو خونه و این جور جاها تاریکی که ترس نداره،ولی خب آدم تو بیابون و جنگل،نا خود آگاه یکم می ترسه
1+12-منو شناختی؟
هنوز نه!:31: بیا این هفته بشین جای من،باهات آشنا میشیم!
همین دیگه خدافظ!
قربونت:11:
بازم سلام :31:
چند تا سوال
1. دوست دختر داری ؟؟
2. gf یا گوجه فرنگی؟
3. اینجوری که گفتی بچه کوچیکه هستی و تابع جمع تا حالا چند دفعه این جمله رو شنیدی ؟؟؟ نظرت در این مورد چیه ؟؟؟
بچه چقدر حرف میزنی سرم رفت
4. Evanescence رو که میشناسی چند تا از آهنگهای معروفش رو نام ببر ( سوء استفاده از افکار :31: )
5. قیلون با چی دوست داری؟؟
طالب اذیتیم ولی نشد........
:11::11::11::11::11:
خب حالا تو ضایع نمی کردی دیگه! می زاشتی مخفی بمونه! تابلو کردی دیگه!:31:نقل قول:
+++++++++++++++++++
maxeemo
-------------------
سلام به رفیق عزیز و شفیق، کوروش خان؛ خوبی آقا؟...
چه عجب بابا،می زاشتی هفته دیگه میومدی؟ شیطون گزاشتی آخر هفته واسه چی؟ منظور داشتی؟ تو که می دونستی!:31:
سوالات بنده ی حقیر:
چگونگی آشنایی با P30 (دقیق و کامل)؟
2004 یا 2005 عضو شدم،به پیشنهاد برادرم،اون اینجا رو نشونم داد،همون طور که بهت گفتم قبلا"،چند وقت نیومدم،تا اوائل 2007،از اسم آیدی قبلی خوشم نیومد (اون موقع تو بحر سابقه و ... اینا نبودم!) یه آیدی دیگه ساختم و فعالیت کردم...بعدا" هم که فهمیدم سابقه دار باشیم بهتره،دیدم پسوردم رو گم کردم و ایمیلی که باهاش آیدی رو ساهتم هم یادم نیست! ایم شد که بی خیالش شدم!
اگر جواب با سوال بالا مشترک نیست، چگونگی آشنایی با انجمن موسیقی؟
دقیق یادم نیست،شاید درخواست داشتم،شاید هم به آرشیوم نگاه کردم،دیدم آهنگ کم ندارم،گفتم شاید بشه اینجا به ملت کمک کرد...
ساز می زنی؟ اگه آره، چی؟ اگه نه، کدومو دوست داری؟
خب شاید سازی که می زنم رو دوست نداشته باشم! سوالت کامل نیست!
نه عزیز،هم خودم گیتار دارم،هم برادرم،ولی تا حالا فرصت کلاس رفتن گیر نیوردم،امکانش بوده ولی نمی دون چرا نمیرم...ساز هم همون گیتار خشنگه (تو که فکر کنم بالابان و دودوک دوست داری؟!:31:) تو ستنی هم قانون ساز زیباییه
موسیقی هنر چندمه؟
می خواد چندمی باشه؟ معلومه که سرتر از همه هنرها موسیقیه!
هنر موسیقی در یک جمله؟
فکر کنم قبلا" ذکر شده: آنجا که زبان از سخن باز می ماند،موسیقی آغاز می شود
ولی خب تعبیر ادبی زیاد میشه گفت واسش! مثلا" :
موسيقي نبض جاري متعاليست در کالبد زندگي پر مشغله انساني !
موسيقي کليد سل ارامش است
موسيقي نت ارامش در پارتيتور هستي
سبک مورد علاقه؟ اگه سبکی هم نیستی جواب سوال قبل رو چی میدی؟
شاید پاپ،ولی اگه بخوام اون چیزی رو که دوست دارم دوست داشته باشم! رو بگم،New Age
حرفه ی مورد علاقه؟
تا حرفه چی معنی بشه؟ اگه شغل منظورته،یه بار گفتم: کاری که با کامپوتر ارتباط مستقیم داشته باشه
سرگرمی غالب؟
Just Internet،البته خب Pes هم زیاد بازی می کنم،ولی الان به خاطر درسا،کمش کردم (فقط دومی رو:13:)
روحیه؟
فعلا" یه کم استرس دارم،چون پدرم گفته کارنامت زیر 16 17 داشته باشه،سیستمت رو جمع می کنم! من هم که زندگیم به سیستمم و اینترنت بسته...
عامل ترس؟
عامل؟ شاید استرس خیلی به ترس آدم اضافه کنه
بستر ساز اکثریت قریب به اتفاق حس خشنودی یحتمل ناراحتی گویا هم در صورت وجود عذاب وجدان؟
ها؟:20: بابا زیر دیپلم صحبت کن! سر کاری نیست؟!
شاید معنیش این باشه:
هر اتفاق خوبی که واسه آدم میفته،اگه به بستر و بطنش دقت کنیم،ممکنه خیلی هم منشا درستی نداشته،
همین طور اینکه: اگه عذاب وجدانی وجود نداشته باشه،شاید انسان زیاد هم از لذت های زندگیش لذت نبره
(یه چیزی تو این مایه ها! سوادم بیشتر قد نمیده)
(خارج از پی سی در دنیای واقعی) دوست داری جای کس دیگه ای باشی، اگه آره کی؟ دوست داری کسی جای تو باشه، اگه آره کی؟
دوست دارم جای...برد پیت باشم :31:
کس دیگه مگه دیوانست بیاد جای من باشه؟ نه بابا! ما آرزوی بدبختی کسی رو نمی کنیم:31:
CRC چیه؟ (در مبحث کامپیوتر)
می خوای بگی کامپیوتر بلدم؟ :31: بابا،ما کوچیکتیم،ما یه قرون سواد نداریم،تو انیشتین!
مخفف Cyclyc redandancy check است، بر اساس یک الگوریتم ، کدی را تولید می کند که در ارسال اطلاعات کد رمز و نتیجه نهایی به مقصد ارسال می شود و باید در مقصد هم همین کار بر روی اطلاعات صورت گیرد .در صورت بروز خطا مبدا و مقصد نتیجه متفاوتی بدست خواهند آورد .
در ذخیره سازی فایلها هم کاربرد دارد .(به عنوان کد تشخیص خطا) البته خودم این کار رو امتحان نکردم،این رو از یه جایی خونده بودم
با توجه به سوال قبل CRC خودت رو چی می دونی؟
الان جوابی ندارم که بدم...شاید یه کم فکر کنم یه چیز یادم بیاد...
نظرت راجع به Pipe Organ؟
راستش رو بخوای تا حالا از این ساز ارگ لوله ای! :31: آهنگی نشنیدم !
نظرت راجع به مرگ؟
گفتم قبلا" : خدا مارو واسه یه مدت زمان کوتاهی از خودش دور می کنه،می فرسته به یه جای دیگه،خب بالاخره اون مدت سر می رسه دیگه،و به وسیله یکی از فرشته هاش،مارو بر می گردونه پیش خودش
البته این تعبیریه که خیلی دوتس دارم بهش اعتقاد داشته باشم،یعنی هر کسی اگه همچین تعبیری داشته باشه،دیگه از مرگ عزیزانش ناراجت نمیشه،ولی خب حیف یه کم سخته جا افتادنش واسم...
دوست داری موقعش کی باشه؟
نه وقتی باشه که آدم هنوز کلی می تونه زندگی کنه و خوش باشه و از زندگیش لذن ببره،و نه وقتی که دیگه آدم صدای ... خودش رو هم نمی تونه بشنوه
یه ادیب انگلیسی،در میانسالی،تفنگ رو گزاشت رو شقیقش و ماشه رو کشید و خودش رو کشتريالبعدا" تو وصیت نامش خوندن که:
"همه لذت های دنیا رو چشیده بودم،جز لذت مرگ رو"
دوست داشتی زمان مرگت رو میدونستی؟ اگر نه و اتفاقا میدونستی چیکار می کردی؟
بدم نمیاد! شاید این جوری تا اون موقع یه خونه واسه خودمون تو پنت هاوس بهشت می ساختیم!
فعلا همینا...
فعلا" نداریم،تموم شد دیگه!
avril
------------------
بازم سلام :31:
سلام سلام
چند تا سوال
1. دوست دختر داری ؟؟
من؟:13:اصلا" به من میاد؟:31: بچه به این خوبی! اصلا" کی با ما دوست میشه! آدم قحطه؟!
2. gf یا گوجه فرنگی؟
گوجه فرنگی :31:
3. اینجوری که گفتی بچه کوچیکه هستی و تابع جمع تا حالا چند دفعه این جمله رو شنیدی ؟؟؟ نظرت در این مورد چیه ؟؟؟
بچه چقدر حرف میزنی سرم رفت
خب وقتی بچه بودم (نیست الام خیلی بزرگ شدی!) چند باری!.کلا" حرف بدیه،رو نرو بچه میره و بزرگ که شد عقده میشه واسش و اونم به بچه هاش میگه! یعنی همه نوعبدرفتاری همین اثر رو داره؟
4. Evanescence رو که میشناسی چند تا از آهنگهای معروفش رو نام ببر ( سوء استفاده از افکار :31: )
سو استفاده گر! می خوای تستم کنی؟ :دی
My Imoortal
Bring Me to Life
Hello
Tourniquet
Forgive Me
Anywhere
5. قیلون با چی دوست داری؟؟
قلیون؟ ها؟! من که دودی نیستم؟!
طالب اذیتیم ولی نشد........
:31:
:11::11::11::11::11:
قربونت،بازم به ما سر بزن!
کوروش اومدم نبودی
وقتی من اومدم رفته بودی
بگو با کی رفته بودی
چرا بدون من رفته بودی
I LOVE You
كوروش جان تا حالا به ازدواج فكر كردي؟
دوست داري همسر ايندت چجوري باشه؟
ممنون
بهروز
سلام کورش عزیز و فعال:
دیر که نکردم؟ :46:
بله درست حدس زدی. بریم سر اصل مطلب: سوالات::31: (اگه تکراری بود شرمنده من نمیتونم همه صفحه ها را ببینم)
1- سبک اصلی مورد علاقه؟ (نگی همه چیزو دوست دارم که ...:31:)
2- نظرت درباره موسیقی اصیل ایرانی؟
3- به طبقه بندی موسیقی در دو نوع حلال و حرام اعتقاد داری؟ اگه نه چه نوع طبقه بندی ای برای ارزش گذاری داری؟
4- چرا دوست داری مجرد بمونی؟:31:(چیه؟ حرف گذاشتم تو دهنت؟:46:)
فعلا:11:
سلام بر همه.من بالاخره بعد از 3 هفته اومدم!
سلام کورش جان .خوبی؟اگه اجازه بدی می خواهم ازت سوال بپرسم؟از اونجا که دیر اومدم اگه سوالام از 10 تا بیشتر شد ببخش و بذار به حساب این مدت که نبودم!(هنوز سوال ننوشتم بدونم چندتاست!)؟چون وقت ندارم سوالای قبلیو بخونم اگه تکراری بود شرمنده ولی تونستی بازم جواب بده.ممنون.
سوالات:
1- منو میشناسی؟(فکر نکنم!) اگه آره بگو چطور منو شناختی؟
2- الان رو میز کامپیوترت چه وسایلی هست؟
3- فکر میکنی با همسر آیندت از چه راهی و در کجا و چه شهری آشنا میشید؟حالا بگو دوست داری در کجا و چه شهری آشنا بشی؟
4- تو چه درسی ضعیفی؟تو چه درسی قوی هستی؟از معلم چه درسی خوشت میاد؟از معلم چه درسی بدت میاد؟
5- اگر جزو ((چهار شگفت انگیز )) بودی دوست داشتی جای کدومشون باشی؟
6- شیرین ترین خاطرت؟تلخ ترین؟خنده دار ترین؟
7- مقایسه کن:(فقط یک مورد انتخاب شود)
استقلال یا پرسپولیس؟
میثم(ادمین) یا علی (ادمین)؟
پدرت یا مادرت؟
پسر عموت یا پسر عمه ات؟
ایرانسل یا ارتباطات سیار؟
آبی یا قرمز؟
علم یا دانش؟!
پول یا ثروت؟!
8- دوست داری به کدوم کشور سفر کنی؟
9- زیباترین جمله ای که شنیدی؟
10- یک عکس خنده دار؟
masoud37
---------------
کوروش اومدم نبودی
وقتی من اومدم رفته بودی
بگو با کی رفته بودی
چرا بدون من رفته بودی
به خدا رفته بودم سقاخونه دعا کنم :31:
I LOVE You
هوی! من پسرم ها! اشتباه گرفتی گلم! خطرناک صحبت می کنی؟!
Behroooz
--------------------
كوروش جان تا حالا به ازدواج فكر كردي؟
نه زیاد،یکی دو سال پیش به علت برخی مسائل اون موقع یه چیزایی به مغزم خطور می کرد،ولی الان نه،هرگز،مگه مغز ... خوردم که با این وضع اقتصدای و اجتماعی و فرهنگی جامعه برم زیر بار مسئولیت؟
دوست داري همسر ايندت چجوري باشه؟
الان باید خصوصیات ظاهریش رو بگم؟!:31:
کلا" نباید توقع بالایی داشته باشه و (بر خلاف ما جنس نر) وفا داشته باشه!
ممنون
قزربوت داداش
بهروز
کورش جان چی شد که کاربره فعال شدی؟!
سلام.خوبی کورش جون؟
اهل فلسفه هستی؟اگه اره از کدوم فیلسوف خوشت میاد؟
چرا مخفی میایی توی انجمن؟
فرق ما با دیونه ها؟!
منو دیدی توی انجمن؟اگه اره کجا؟
راستی خیلی دوست دارم لپ آواتورت رو بگیرم بکشم!از کجا میتونم گیرش بیارم؟!
و به قول نایت مور:
فعلا...
من باید شفاف سازی کنم خوب......نقل قول:
خب حالا تو ضایع نمی کردی دیگه! می زاشتی مخفی بمونه! تابلو کردی دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sise
-----------------
سلام کورش عزیز و فعال:
سلام به روی ماهت...
دیر که نکردم؟ :46:
معلومه که دیر کردی:5:
بله درست حدس زدی. بریم سر اصل مطلب: سوالات::31: (اگه تکراری بود شرمنده من نمیتونم همه صفحه ها را ببینم)
باشه،بپرس...
1- سبک اصلی مورد علاقه؟ (نگی همه چیزو دوست دارم که ...:31:)
خب...پاپ!
2- نظرت درباره موسیقی اصیل ایرانی؟
خب موسیقی ملیمونه،مطمئنا" همه باید احترامش رو داشته باشن،سال ها قدمت داره و ...:13:
3- به طبقه بندی موسیقی در دو نوع حلال و حرام اعتقاد داری؟ اگه نه چه نوع طبقه بندی ای برای ارزش گذاری داری؟
به هیچ وجه،قبلا" چند جا یه چیزایی نوشتم،ولی خیلی کار مسخره ایه،میگن تحریک کنندس،آخه کجای اون آهنگا تحریک کنندس؟ حالا تحریک کننده هاشو خود ملت شعور دارن،می فهمین،واسه خودشون حرام می دونن و گوش نمیدن،ولی نه دیگه هر آهنگی...
4- چرا دوست داری مجرد بمونی؟:31:(چیه؟ حرف گذاشتم تو دهنت؟:46:)
نه بابا،خودم الان تو جواب بهروز گفتم،به دلایل متعدد اجتماعی و اقتصادی و مسئولیت و ...
مجردی بهتره! (ولی اگه همه پسرا و مردا بخوان این جوری عمل کنن که تا چند سال دیگه تعداد دختران دم بخت بیست سی برابر پسرا میشه!)
فعلا:11:
قربونت:11:
bahdar
----------------------
سلام بر همه.من بالاخره بعد از 3 هفته اومدم!
خوش اومدی...
سلام کورش جان .خوبی؟اگه اجازه بدی می خواهم ازت سوال بپرسم؟از اونجا که دیر اومدم اگه سوالام از 10 تا بیشتر شد ببخش و بذار به حساب این مدت که نبودم!(هنوز سوال ننوشتم بدونم چندتاست!)؟چون وقت ندارم سوالای قبلیو بخونم اگه تکراری بود شرمنده ولی تونستی بازم جواب بده.ممنون.
سلام عزیزم،بد نیستم،سوالاتت 10 تا شد دقیقا" (تقلب کردم:31:)
سوالات:
1- منو میشناسی؟(فکر نکنم!) اگه آره بگو چطور منو شناختی؟
نه،چرا من اینجا همه رو باید بشناسم؟ بابا،والا من 6 ماهه اومدم...:20:
چند جا دیدم هی اسمتو اشتباهی می گفتن بهادر! تو هم اصلاح می کردی! چیز دیگه ای یادم نمیاد ازت متاسفانه!
2- الان رو میز کامپیوترت چه وسایلی هست؟
روش؟ اسپیکر،مانیتور،موس،گوشی،ت لفن،ادکلن!،ساعت،آدامس!،کاس ه انار!
دقیقش رو گفتم،شرمنده یه کم بازار شامه!:31:
3- فکر میکنی با همسر آیندت از چه راهی و در کجا و چه شهری آشنا میشید؟حالا بگو دوست داری در کجا و چه شهری آشنا بشی؟
راه نداره!،تو دانشگاه!:31: ، تهران!
همون خوبه!
4- تو چه درسی ضعیفی؟تو چه درسی قوی هستی؟از معلم چه درسی خوشت میاد؟از معلم چه درسی بدت میاد؟
عربی،فیزیک
مغلم فیزیک،معلم زبان فارسی (یه الاغ ترک رو گزاشتن واسه درس شیرینی مثل زبان فارسی،من پارسال عاشق این درس بودم،امسال متنفر شدم،همین قضیه واسه فیزیک اتفاق افتاد،پارسال بدم میومد از فیزیک،امسال به خاطر دبیر فوق العاده ای که داریم،عاشق فیزیک شدم!)
5- اگر جزو ((چهار شگفت انگیز )) بودی دوست داشتی جای کدومشون باشی؟
همونی که کش میاد بهتر از همس،ولی من جای اینا دوس نداشتم باشم،دوست داشتم جای شگفت انگیزان بودم (انیمیشنش رو که دیدی؟)بین اونا هم دش عشق منه! معلم رو صندلیش رو چک می کنه بچه ها چیزی نزاشته باشن زیرش،تو فاصله بعد از چک کردن و نشستن،دش از ته کلاس به صورت جت و بدون اینکه کسی بفهمه،میاد زیرش پونس میزاره:27:
6- شیرین ترین خاطرت؟تلخ ترین؟خنده دار ترین؟
تموم شدن دوره ی آموزشگاهی زبانم،خیلی شیرین بود...
تلخ؟...شاید بعدا" اتفاق بیفته: جمع شدن کامپیوترم،ولی خب قبلا" هم زیاد پیش اومده،سه چهار بار مادر بورد و پاور و فن سوزوندم و سه چهار روز از سیستمم دور بودم!
7- مقایسه کن:(فقط یک مورد انتخاب شود)
استقلال یا پرسپولیس؟
پرسپولیس:40::40::40:
میثم(ادمین) یا علی (ادمین)؟
میثم
پدرت یا مادرت؟
نمیشه انتخاب کرد که...ولی خب،از سر اجبار،شاید پدر...
پسر عموت یا پسر عمه ات؟
پسر عمه ندارم،از پسر عموم هم حالم به هم می خوره،ولی خب چون اون یکی رو ندارم،مجبورم انتخاب کنم!
ایرانسل یا ارتباطات سیار؟
ایرانسل! :31: خداییش من خیلیا رو دیدم که خط 09121 دارن،اونو می زارن جیبشون،یه ایرانسل می گیرن استفاده می کنن...
آبی یا قرمز؟
قرمز (به فونتم نگاه نکن،این .واسه اینه که قرمز چشم رو اذیت می کنه تو نوشتار)
علم یا دانش؟!
چه فرقی فوکولن؟
ولی مطمئنا" دانش! چون کلمش فارسیه بهتره!
پول یا ثروت؟!
پول،طبق دلیل قبلی
8- دوست داری به کدوم کشور سفر کنی؟
شاید هیچ کشوری،چون پیشرفت اونا رو می بینم و به گذشته و حال خودمون نگاه می کنم (و اینکه ما تمدن رو درست کردیم و الان...:41:) و افسوس می خورم
از این لحاظ همه کشورها بهتر از ایرانن،و خوب همشون باید دیدنی باشن،ولی شاید به ترتیب اینا باشن:
آمریکا...کانادا...ایتالیا...ف انسه...انگلیس...آلمان...اسپان یا و ...
9- زیباترین جمله ای که شنیدی؟
وای،الان هیچی یادم نمیاد...شاید:
Life Is A Gradually Death
10- یک عکس خنده دار؟
بفرما:خیلی زیاد دارم،این دو سه تا رو داشته باشین:
قربونتکد:http://i18.tinypic.com/6nsc045.jpg
کد:http://i3.tinypic.com/8giahd3.jpg
کد:http://i12.tinypic.com/8giahd3.jpg
معمولا" واسه فعال شدن چی کار می کنن؟ :31:نقل قول:
فعالیت! من هم 4-5 ماهی تو تالار موسیقی درخواست جواب دادم،مدیران لطف کردن،این پلاک رو دادن بهمون!
majid-ar
----------------------
سلام.خوبی کورش جون؟
مرسی،بد نیستم
اهل فلسفه هستی؟اگه اره از کدوم فیلسوف خوشت میاد؟
نه زیاد...ولی نظریات فروید خیلی جالبن!
چرا مخفی میایی توی انجمن؟
من؟ من؟ کی؟ من کلا" دو روز آف میومدم که اونم دلیلش رو گفتم،وگرنه من همیشه آنم،چرا حرف میزاری تو دهنم؟!
فرق ما با دیونه ها؟!
همه ما دیوونه هایی هستیم تو لباس عاقلا،در حالی که از دیوونه ها روانی تریم...خودمون خبر نداریم:31:
برای اطلاعات بیشتر به دیوونه جون مراجعه کنید!
منو دیدی توی انجمن؟اگه اره کجا؟
نه خداییش،کجایی تو؟ پیدات نیست؟ پارسال دوست امسال هیچی؟!
راستی خیلی دوست دارم لپ آواتورت رو بگیرم بکشم!از کجا میتونم گیرش بیارم؟!
هوی! لپ بچه منو می خوای بکشی؟ این گیر نمیاد! کمیابه! فقط مال خودمه! تازه اینجا دنیای مجازیه! می تونی یه بوس براش بفرستی! می رسونم بهش!
و به قول نایت مور:
فعلا...
فعلنی وجود نداره! 8 امشب صندلی رو میدم به یه بدبخت دیگه!
دوست عزيز تا ساعت 7 شب كارت رو تموم كن . تا ساعت 8 نفر جديد معرفي بشه .
ممنون
بهروز
باشه بهروز جان،پس دوستان دیگه از ساعت 5 به بعد سوال نفرمایید،من هدیه هامو بزارم!
سلام علیکم
قبل از اینکه از رو منبر (صندلی) بلند شی، ما جوونا رو یه نصحیتی کن!
:31:باشه دخترم! :31:نقل قول:
از گورخري پرسيدم: تو سفيدي راه راه سياه داري ، يا اينكه سياهي راه راه سفيد داري؟
گورخر به جاي جواب دادن پرسيد: تو خوبي فقط عادتهاي بد داري، يا اينكه بدي و چند تا عادت خوب داري؟ ساكتي بعضي وقتها شلوغ ميكني، يا شيطوني بعضي وقتها ساكت ميشي؟ ذاتا خوشحالي بعضي روزها ناراحتي، يا ذاتا افسرده اي بعضي روزها خوشحالي؟ لباسهات تميزن فقط پيرهنت كثيفه، يا كثيفن و شلوارت تميزه؟ و گورخر پرسيد و پرسيد و پرسيد ، و پرسيد و پرسيد و بعد رفت .
ديگه هيچ وقت از گورخرها درباره ي راه راهاشون چيزي نپرس!
دوستان وقت كورش عزيز تمام شده . اجازه بديد ايشان هديشون رو بزارن .
ممنون .
بهروز
خب،شرمنده دیگه بچه ها،یه هفته وقت تاپیک رو گرفتم،امیدوارم تونسته باشین تحملم کنین.
یه چیزایی واستون می زارم به عنوان کادو!
آهنگ !
داریوش - شام مهتاب
تو اون شام مهتاب کنارم نشستی
عجب شاخه گل وار به پایم شکستی
قلم زد نگاهت به نقش آفرینی
که صورتگری را نبود این چنینی
پریزاد عشقو مه آسا کشیدی
خدا را به شور تماشا کشیدی
تو دونسته بودی، چه خوش باورم من
شکفتی و گفتی، از عشق پرپرم من
تا گفتم کی هستی، تو گفتی یه بی تاب
تا گفتم دلت کو، تو گفتی که دریاب
قسم خوردی بر ماه ، که عاشقترینی
تو یک جمع عاشق ، تو صادقترینی
همون لحظه ابری رخ ماهو آشفت
به خود گفتم ای وای مبادا دروغ گفت
گذشت روزگاری از اون لحظه ناب
که معراج دل بود به درگاه مهتاب
در اون درگه عشق چه محتاج نشستم
تو هر شام مهتاب به پایت شکستم
تو از این شکستن خبرداری یا نه
هنوز شور عشقو به سر داری یا نه
تو دونسته بودی، چه خوش باورم من
شکفتی و گفتی، از عشق پرپرم من
تا گفتم کی هستی، تو گفتی یه بی تاب
تا گفتم دلت کو، تو گفتی که دریاب
قسم خوردی بر ماه ، که عاشقترینی
تو یک جمع عاشق ، تو صادقترینی
همون لحظه ابری رخ ماهو آشفت
به خود گفتم ای وای مبادا دروغ گفت
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
کد:http://www.persiansquare.com/Music/Dariush/Gole%20Bita/Dariush%20-%20Gole%20Bita%20-%2001%20-%20Shaame%20Mahtaab.mp3
+++++++++++++++++++++++++++++++
پند (این سری جدیه !)
تاس رو مي اندازي و يكي يكي خانه ها را به جلو حركت مي كني دل تو دلت نيست كه نكنه خانه اي رو كه مي ايستي نيش مار باشه و مجبور بشي در امتداد مار سقوط كني . اولش مي خوره تو ذوقت اما همينكه به پله برسي نيش مار يادت مي ره توي هيچ صفحه بازي دم مار به خانه اول برنمي گرده .كافيه چند بار بازي كني اونوقت مهارت ريختن تاس رو ياد مي گيري تا وقتي مهارت ريختن تاس رو ياد نگيري بايد هميشه منتظر مار باشي و معلوم نيست درازاي مار تو رو چند تا خونه به پايين بر گردونه . اما بازي همين جا متوقف نمي شه تو دوباره تاس مي ريزي و شايد اين بار روي پله بايستي انقدر اين بازي تكرار مي شه تا به خانه برسي ، به خوشبختي ! شايد ديرتر از حريفت به خونه برسي اما هيچ وقت بازنده نيستي مگر اينكه بخواي بازي رو نصفه رها كني اگر قبول نكني تاس بريزي براي هميشه باختي .دوست خوبم حالا به زندگي نگاه كن ! يه صفحه است ، صفحه بازي مار و پله ، چرا تو زندگي فراموش مي كني ممكمنه تو خونه اي بايستي كه نيش مار تو رو به عقب بر گردونه چرا تو زندگي هميشه منتظره پله اي؟ و با يك بار نيش خوردن چرا باز تاس نمي ريزي؟ اگرحريف زودتر از تو به خانه رسيد و صفحه بازي تو را براي هميشه ترك كرد تو باز هم فرصت ريختن تاس را داري.
سخن
نيچه فيلسوف آلماني مي گويد: انسان موجود عجيبي است! اگر به او بگوييد در آسمان خدا, يکصد ميليارد و نهصد و نود و نه ستاره وجود دارد بي چون و چرا مي پذيرد. اما اگر در پارکي ببيند روي نيمکتي نوشته اند: رنگي نشويد, فورا انگشت خود را به نيمکت مي کشد تا مطمئن شود
ترانه
هنوز ميشه تو چشات خیلی چیزا رو تازه کرد
میشه با گرگر دستای تو خیلی کارا کرد
میشه تو چشمای تو گم شد و مرد
میشه دریا رو به بغض تو سپرد
میشه با چشم تو رنگا رو شناخت
میشه بهترین ترانه ها رو ساخت
نگو دیره
من از این فاصله ها بد جوری گریم میگیره
نگو دیره
من از این بی خودی ها بد جوری گریم میگیره
آره گریم میگیره آره گریم میگیره
میشه هر قصیده رو با چشم تو اندازه کرد
میشه تو چشمای تو قدیمی ها رو تازه کرد
همه کاشی کاریا خرابه ها
همه ماشین دودی ها مثنوی ها
میشه فریاد زد و رفت تا ته درد
میشه دریا شدو از خشکی گذشت
نگو دیره
من از این فاصله ها بد جوری گریم میگیره
نگو دیره
من از این بی خودی ها بد جوری گریم میگیره
آره گریم میگیره آره گریم میگیره
آره گریم میگیره
ستار - نگو دیره
عکس : (نتونستم یه دونه بزارم!)
کد:http://i12.tinypic.com/6jb6ooo.jpg
کد:http://i4.tinypic.com/8antt2o.jpg
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشین...
قربونتون برم...
به قول رضا: خداحافظ همین حالا!
خوب به سلامتي صندلي نشيني كورش نوبادي هم تمام شد
حالا نوبت ديانا خانم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سوال
از سوسك بيزاري؟
از خرگوش چطور؟
اشپزي بلدي؟
همسر ايده ال كيه؟ چطوريه؟
مغروري ؟
ممنون
بهروز
منم چند سوال دارم
1- به نظرت این قانون درصندلی داغ که نوبتی یکی مرد یکی خانوم میاین روی صندلی درسته؟
2- بهتر نبود به صورت معروف بودن بیان روی صندلی؟
3- چی شد که شما شدی صندلی نشین؟
منم این سوالارو دارم.....:دینقل قول:
چند سوال
از سوسك بيزاري؟
از خرگوش چطور؟
اشپزي بلدي؟
مغروري ؟
به دیانا! چه طوری؟ صندلیت هنوز زیاد داغ نشده که؟
اسم؟
سن؟
محل زندگی؟
وضعیت تحصیلی؟ (رشته،ترم و ...)
دوست پسر داری؟!
چند نفرین تو خانواده؟ چند تا خواهر برادر داری؟ چندمی ای؟ اذیتت می کنن؟
بازم یادم اومد می پرسم
سلام اول از بهروز عزیز به خاطر لطفی که بهم داشتن تشکر میکنم ! امیدوارم این هفته از زیباترین صفحات دفتر خاطرات زندگیم باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سوال
بفرمایین من در خدمتم
از سوسك بيزاري؟
بیزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟ متنفرم .... چندشم میشه ... هر چی حس بده اون لحظه بهم دست میده وقتی میبینمش ! !
از خرگوش چطور؟
عاشقشم ، وقتی کوچیک بودم یکی داشتم
آشپزی بلدی ؟
هی کمی تا اندکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، انواع اقسام تخم مرغ از قبیل نمیرو ، پخته ، عسلی ، سفت ، شل ، تازشم املت هم بلدم!
به اون صورت رو این مساله فکر نکردم نمیتونم بگم یه همسر مناسب کیه و چه خصوصیاتی داره ، نظرمو کلی میگم ! به نظرم دیدگاهمون باید نسبت به هر دو طرف باشه , باید ببینیم تو یه زندگی مشترک دو نفر با هم ایده آل به نظر میان یا نه ، درک دو جانبه تو یه رابطه به خصوص یه عمر زندگی خیلی مهمه ، احترام، علاقه ، عشق بین طرفین ، فرهنگشون ، خانواده هاشون همه باید با هم جور در بیاد !
خود طرف : روشنفکر، دست و دلباز، مهربون، خوشگل شجاع؛ شیک( من چه میدونم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ؟) !
مغروري ؟
دوست ندارم به چیزایی که دارم یا ندارم مغرور بشم ! ولی کلا آره یه نموره مغرورم !
ممنون
خواهش میکنم ! !
منم چند سوال دارم
_بفرما من هم چند تا جواب دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
- به نظرت این قانون درصندلی داغ که نوبتی یکی مرد یکی خانوم میاین روی صندلی درسته؟
_درست بودنش که درسته ، چون دیگه حالت یکنواخت نداره ، ببینین صد در صد روحیات یه دختر با یه پسر متفاوته ، حداقل تو جوابایی که میدن یه تنوعی ایجاد میشه و این به نظر من میتونه بهتر باشه !
بهتر نبود به صورت معروف بودن بیان روی صندلی؟
_آره خب خیلی بهتر بود ، مثلا خود من کجام معروفه ؟؟؟ نمیدونم اینجا چی کار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟! کسای دیگه حقشونه که اینجا بشینن !
چی شد که شما شدی صندلی نشین؟
هیچی نشد بهروز جان برام پ . خ زد نیست منم از خدا خواسته نبودم قبول کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
منم همون جوابا رو دارم :دی :دینقل قول:
به دیانا! چه طوری؟ صندلیت هنوز زیاد داغ نشده که؟
به کورش جون ، به لطف شما خوبم ! صندلی هم نه فعلا به خاطر هوای سرد شمال زیاد داغ نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
اسم ؟
زهرا
سن ؟
18
محل زندگی؟
خطه ی سرسبز شمال (میبینی چقدر خودمونو تحویل میگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ) استان گیلان !
وضعیت تحصیلی؟ (رشته،ترم و... )
_پیش دانشگاهی هستم ، رشته ریاضی فیزیک و دارم برا کنکور میخونم !
دوست پسر داری؟
نه بابا دوست پسرم کجا بود ! دخترشو به زور پیدا میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
!
چند نفرین تو خانواده؟ چند تا خواهر برادر داری؟ چندمی ای؟ اذیتت می کنن؟
خواهر برادر ندارم ، یکی یه دونه ام ! نه بابا چه اذیتی ، همه رو من اذیت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
بازم یادم اومد می پرسم
ممنون از لطفت منتظرم !
سلام زهرا جون,
خوب و خوش و سلامتی؟ در واقع به بیان بهتر:خوبی؟ خوشی؟ در سلامتی کامل به سر میبری هو؟
اولا 4تا چیز رو تبریک میگم, ستاره ی جدید! عنوان "پروفشنال" , صندلی نشینی و همچنین آواتر زیبات!
خوب حالا بریم سر اصل مطلب! :دی
1- چرا عکس همایون شجریان رو به عنوان امضا انتخاب کردی؟ مثل من عاشق صداشی یا از قیافه ی معصومش خوشت میاد یا چیزه دیگه؟
2- خدا رو چه رنگی میبینی؟ فکر میکنی خدا با چه دیدی به مخلوقاتش نگاه میکنه؟
3- به عشق اعتقاد داری؟ عشق چه رنگیه؟ تا حالا عاشق شدی؟
4- انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا شعر و ادب رو؟ فعالیت در کدوم رو بیشتر ترجیه میدی؟
5- نام (نه نام کاربری!!!) پنج تا از بهترین و نزدیک ترین دوستاتو به ترتیب بنویس لطفا!
6- محبوب ترین تاپیک های انجمن که خودت به شخصه میپسندی! چندتا نام ببر لطفا...
7- برنامه ی خاصی واسه مطالعه ی کنکور داری؟ روزی چند ساعت و چه درسایی؟
8- سبز یا آبی؟ اگه سبز , فیروزه ای یا فسفری؟ اگه آبی, لاجوردی یا نیلی؟
10- تا چه حد به اینترنت, کامپیوتر و در کل فعالیت های نرم افزاری آشنایی داری؟ نرم افزار مورد علاقت؟
11- اهل گیم هم هستی؟ بازی مورد علاقت چیه؟
12- چرا دکتر سریعتی رو اینقدر دوست داری؟ آیا اون پوچ گرا بود یا به درک والاتری از معرفت و جهان هستی پی برد؟
13- تاریخ تولد با جزئیات کامل شمناسنامه ای! (محل صدور, شماره شناسنامه....)
14- خدا راس مثلث هستی است! و همه ی اضلاع و قاعده ی تحدشعاع اون یعنی ما از اون سرچشمه میگیریم! پس این نقطه چگونه به وجود اومده؟
15- ریاضی یا فیزیک؟ کدوم شیرین تره!؟
16- چه گلی رو دوست داری؟ چه عطری؟ چه رنگی؟ چه موسیقی؟ چه فیلمی (ایرانی-خارجی) ؟ کدوم بازیگر؟ و سایر علاقه هات مثل غذای مورد علاقه و ....
(ببینم درساتو خوب خوندی! :دی)
17- چند غلط املایی داره؟ " یکی مخاتبه ی شیخ امام کرده است و یکی شیخ زکی و یکی شیخ زاهد و یکی شیخ الهرمین و مانند این و این همه الغاب است؛ نه اسم! "
18- برای محاسبه ی عرض یه رودخونه بدون داشتن هیچ گونه وسیله ای چطور باید اقدام کنیم؟
19- کامل کن لطفا (آسونه! ماله شریعتی خودمونه!) : کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت,...
20- نقطه ضعفت چیه؟
21- تکه کلام داری؟ اگه آره چیه؟
22- میگن کله یا جای مو هستش یا جای مغز! موافقی؟
23- عروسک که داری؟ اسمش چیه؟ چرا این اسمو واسش انتخاب کردی؟
24- در یک جمله ی کوتاه هر کدوم رو توضیح بده یا احساست رو بیان کن:
-رز سفید
-مهتاب طلایی
-بارون!
-همدم تنهایی!
-شب یلدا
-یخ
-آتش
-مرد!
25- کدوم کشور رو بیشتر میپسندی از لحاظ زیبایی, فرهنگ و غیره؟ دوست داری کجا زندگی کنی؟
26- چند کیلویی؟ قدت چقدره؟ احساس میکنی متناسبی؟
27- تو عدد 27 طبق معمول زحمت رو کم میکنم! بقیش بمونه برای بعد...بهتره برم تا تیم هدایت صندلی داغ با لگد بیرونم نکرده...
ممنون که وقت میزاری و جواب میدی, شاد و موفق باشی...
قربانت: واحد