دوستان قضیه 20 درصد رایگان روزانه چیه؟
Printable View
دوستان قضیه 20 درصد رایگان روزانه چیه؟
من که 6 مگ هستم و سرعت دانلودم از سرورهای داخلی 600 تا 700 کیلوبایت و سرعت دانلودم از سرورهای خارجی و غیر مستقیم 200 تا 250.اما از ساعت 5 صبح سرعت اونا هم به 600 تا 700 میرسه.دوستانی هم که 12 مگ دارند ظاهرا سرعت شبانشون 2 برار من هستش :n13::n04::n02::n16:نقل قول:
512 مرکز انقلاب حدود یک ماه شبی هفتصد مگنقل قول:
البته قبلش شبی 3 گیگ بودم مثل شما
20 درصد هم خبر ندارم ولی یکی میگفت اگه تو ساعات خاصی مصرفی کنی 20 درصد مصرفش برمیگرده
منم تا سه شب پیش سه گیگ میگرفتم اما الان افتضاح شده ،سرعت حداکثر 45نقل قول:
سلام به دوستان
سرعت اینجا تو ماه رمضون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عالی زودتر خطتت تخلیه کن بیا صبا:n10:نقل قول:
تا چند روز پیش خوب بود، اما الان افتضاح !!!!!
نقل قول:
تا چند روز پیش خوب بود، اما الان افتضاح !!!!!
اینو :n10: خوب اومدی. :n08:نقل قول:
امروز از صبانت سرویس گرفتم روی یک خط دیگه خونمون
الان با این سرویس تا سرعت 520 سرعت دارم واسه دانلود،میتونم بیشتر هم بگیرم با سرعت بالاتر؟
الان 6مگ گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره جواب میده زنگش بزن بگو ببندت رو 6 مگنقل قول:
باشه میگم بزارن واسم :n01:
دوستان سرعت شبانه صبانت چطوره؟؟؟ میشه شبی 2 تا 3 گیگ دانلود کرد؟
سلام دوستان
می خوام از صبانت سرویس بگیرم ولی قبلش چندتا سوال داشتم
سرعت شبانش چجوریه ؟
سرعت شبانه سرویس های مختلفش با هم فرق داره یا تمام سرویس هاش تو سرعت شبانه یک نوع سرعت دارن ؟... مثلا سرعت شبانه 1 مگ با 6 مگ خیلی فرق داره ؟
تو دانلود شبانه محدودیت حجمی وجود داره ؟.. یعنی بعد از 10 گیگ سرعتش کم می شه ؟
تو طرح نامحدود 128 بعد از تموم شدن 10 گیگ سرعت دانلود چقدر می شه ؟
طرحی که نوشته 6 مگ واقعاً روی 6 مگ بستن ؟....... یکی از دوستام 128 داره که روی 3.5 گیگ بستن
ممنون
نقل قول:
128 نامحدود بعد 10 گیگ سرعت میشه دقیق 16 کیلوبایت بر ثانیه
پس محدودیت شبانه دارهنقل قول:
تمام طرحاش محدودیت 10 گیگ شبانه دارن یا بقیه طرح هاش حجمشون بیشتر هست ؟
سرعتهای بالاتر محدودیت کمتر و سرعت شبانه بیشتری دارند.نقل قول:
احتمالا بتونی 6 مگ هم بگیری فقط چند درصد احتمال داره یک کم نویز اذیتت کنه.در هر صورت بگو واسه تست ببندت روی 6 مگنقل قول:
اگر طرح 6 مگ یک ماهه که 3 گیگ دانلود داره رو بگیرم سرعت شبانه روی چقدره ؟ و شبانه تا چقدر محدودیت نداره ؟نقل قول:
یا طرح 2 مگ سرعت شبانش روی چقدر هست و تا چقدر محدودیت نداره ؟
اگر تو سایت خودش مثل نامحدود مقدار دانلود شبانه رو می نوشت خیلی خوب می شد
راستی اینی که نوشته تا 6 مگ یعنی روی چقدر بسته شده ؟ :n13:
تا چند شب پیش سرعت برای من خوب بود، اما الان افتضاح!نقل قول:
نامحدود128 بعد از 10 گیگ سرعتت میشه بین 12 تا 16 کیلوبایت!
سلامنقل قول:
این محدودیت که دوستمون فرمودن ربطی به شبانه نداره و برای سرویس های نامحدود ...
سرویس های نامحدود اصلا شبانه ندارن ....
128 نامحدود 10 گیگ
256 نامحدود 20 گیگ
512 نامحدود 40 گیگ
بعد از مصرف این مقدار سرعتتون واقعی میشه (حدودا 10 برابر کمتر)
من 6 مگ دارم.(البته یکساله)اغلب شبا سرعت دانلودم از سرورهای داخلی مثل سافت نود و هشت 600 تا 700 و از سرورهای خارجی 200 تا 250 .بعضی سایتا هم هستن حد وسط این دو تا هستند یعنی 300 تا 400.و اغلب از ساعت 5 صبح اکثرشون حتی سرور خارجیا سرعتشون میشه 600 تا 700 . اما الان چند روزی است که شب درمیون سرعتا افتضاح میشه و نصف این اندازه هایی که گفتم میشه.دوستانی که 12 مگ دارند ظاهرا شبانه سرعت سرورهای داخلیشون تا 1 و 1.2 مگ هم به راحتی میره.اونو دیگه دقیقشو باید از خودشون بپرسی.6 مگ رو روی 6144 میبندند.من چون کم شبانه دانلود میکنم فکر کنم هنوز محدود نشدم.البته نماینده صبانت که کلا منکر قضیه محدود شدن شد اما ... خودشونن. :n02:نقل قول:
ممنون. توضیح خوبی دادیننقل قول:
پس با این حساب سرعت شبانش خیلی خوبه..... نصف این اندازه که باز هم عالیه :n19:( تو مخابرات به زور به این سرعت می رسه :n09: )
فقط محدودیتی تو دانلود شبانه ندارین ؟...... یعنی بعد از یه مقدار معین سرعت کم نمی شه ؟..... تو سایتش برای دانلود شبانه هم نوشته مقدار منصفانه
آخ آخ...... الان دوباره اون پست رو نگاه کردم که دیدم نوشته نامحدود :n28:....... حواسم نبودنقل قول:
من فقط برای شبانش می خوام..... می ترسم منم یکدونه از اون 1000 نفر باشم :n30:
من الان 12 مگ دارم ..الان 3 ساله از صبانت سرویس دارم تا الان شبانه 5 ترابایت دانلود کردم یارو بهم زنگ زد گفت رکورد زدی 10 گیگابایت بهم اظافه کردند!! اصلا محدودیتی ندارم ..سرعت روزانه 1,4 و شبانه هم 1 الی 900 هست ...سرور خارجی با داخلی 200 تا تفاوت داره ولی خوب دانلود از تورنت و فایل های سنگین رو لیچ میکنم ...در کل فعلا بهترینه!!! از کاوش رایانه گرفتم
سلام دوستان
کسی از قم هست که صبانت داشته باشه خواستم ببینم شبانه 12 مگ سرعتش روی چند هست
شانس من بعد 5 سال با دلخوری از صبانت رفتم وایمکس ایرانسل و 512 ماهی 29 هزار تومان می گیرم و سرعت دانلودم روزانه 50 و شبانه 5 تا 10 هست ولی صبانت 2 مگ داشتم سرعتم 600 بود و شبانه 200 الان دیدم توی سایت زدن 12 مگابایت 23 هزار تومان باورم نشد 12 مگ 23 هزار و من 512 وایمکس میگیرم 29 هزار اونم همش قطعی داره و سرعتش افتضاحه ......... خط تلفنم هم مشکل داره ای خدا ..............:n21:نقل قول:
سلام دوستان
کسی تاحالا پیش اومده براش که برای چند دقیقه فقط سایت های داخلی باز بشه؟ دیشب با اینترنت داشتم فوتبال نگاه می کردم بعد زدم گوگل خواستم یک چیزی سرچ کنم نشد سایتهای دیگه هم باز نمی شد بعد سایت دانشگاه رو زدم با سرعت زیاد باز شد پخش زنده هم چون سرورش توی ایران بود پخش می شد خیلی خوب 10 دقیقه اینجوری بود بعدش درست شد و گوگل و بقیه سایت ها باز شدن
اقا ببخشید هزینه این سرور اختصاصی که گرفتی و اینترنت 12 مگ در ماه چقد هست؟نقل قول:
47500 پیاده شدم
12 مگ یک ماهه 10 گیگ
4 روز دیگه میفعاله
ببینیم چطوره وضع سرعت :n29:
سلام من سرور اختصاصی که دارم برای کاری به جز دانلود استفاده می کنم ماهی 350000 تومان هست باهاش دانلود هم می کنم ولی شما اگر سرور مجازی بخواید توی ایران تا ماهی 50000 تومان هم گیرتون میاد برای اینترنت هم ماه اول چون تستی گرفتم با 10 گیگ دانلود ماهی 46 تومان شد که البته 10 گیگ هم کم اومد و باز مجبور شدم شارژ کنمنقل قول:
من با ی کوچولو پارتی ک در بخش ریاست adsl کل مشهد داریم:n02:ایشون ی مهندس هستند ک خیلی کمک کردند و از فامیلای دورند!اقایی اومد و چک کرد !گفت باید کابل بکشیم علاوه بر اون پورت شاید مشکل داره (پورت رو گفت صبانت سر باز میزنه ولی این مهندس :n24:گفت چشم اونم ب صبانت گوشزد میکنم:n08: خلاصه ک پورت درست بشه ی سیم هم بکشیم ب مودم بعد 3 4 ساعتی کار داره ک کلیه خطوط رو چک کنه:n26:نویز هم چون فعلا درست بود گفت میرم مشکل پیدا کرد زنگ بزنید میام بررسی میکنم ! احتمالا 2 3 ساعت دیگه نویز شروع میشه:n29:تا ببینیم چی میشه!
Downstream Upstream SNR Margin :22.6 12.5 db Line Attenuation :58.0 27.8 db Data Rate :2048 461 kbps Max Rate :6156 24580 kbps CRC :2 1
من خیلی امیدوارم کار شما راه بیفته چون خداییش نویزی که داری ستمه در حقت.ایشالله که 12 مگ رو هم بزنی تو گوشش وقتی نویزت برطرف شد.راستی از تو باکس مخابرات تو کوچه تست کردی مستقیم به مودمت وصل کنی ببینی نویزت چقدر میشه؟نقل قول:
تبریک میگم.واقعا همونطور که گفتم داشتن سرویس 12 مگ سعادت میخواهد که با وجود خطوط بی کیفیت تلفن کشور ما و تجهیزات قدیمی سرویس دهنده ها نصیب هر کسی نمیشه.شما هم به خاطر فاصله خیلی کمی که با مرکز مخابرات داشتی این سعادت نصیبت شده.ایشالله که نهایت استفاده رو ازش بکنی و هر شب ترا بایت ترابایت دانلود شبانه بکنی مثل اون دوستمون اینقدر دانلود شبانه بکنی که خود صبانت کفش ببره بیاد بهت جایزه 10 گیگ حجم اضافه بده.بگه ای والله.تو که مارو از رو بردی.آخه اینا خودشونم فکر کنم نویز و پارازیت شبا میزنن تو خطهای تلفننقل قول:
1 ساعته فعال شده ولی هوز رو 1 مگه
زنگیدم پشتیبانی میگه فردا وقت اداری زنگ بزن ببینن مشکل چیه و وظع خطت چطوره !!!!:4:
شایدم تا شب درست شد :n27:
یه عکس از صفحه مودمت و نویزت بزارنقل قول:
دوستان آپلود سرویسهای 8 مگ و 10 مگ روی چند بسته میشه؟
up stream منظورم هست. روی یک مگ میبندن یا باز برای 8 مگ و 12 مگ upstream ارسال روی 512 هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیفهمم چرا ربطش میده به نویز!:n13:
پهنای باند اصلا زیاد نشده
تنظیمات مثل قبل ه
شما مگه قبلش نگفتی واسه تست هم که شده حداقل 3 یا 4 ساعتی بزارنت روی 12 مگ تا ببینی نویزت چند میشه که بعد اینجوری علاف نشی و واست بهونه نیارن؟نقل قول:
مشکل از اوناست!!! خطت خیلی خوبه !!!