[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات قزوین 9 مگ و ساپورت نمی کنه،چون بیشتر تجهیزاتش zte هستش :n09:می گما قزوین چقدر کاربر اینترنت کم داره،حتی یک تاپیک فعال هم تو p30world ندارن:n08:نقل قول:
نقل قول:
نه روزبه خودم از مرکز مخابراتی پرسیدم تا 10 مگ پهنای باند داره یعنی تا 10 مگ میتونه باز بزاره شرکتی که ازش نت میگیری ....................:n16:
قزوین جون مرکزتون 20 مگ هم پهنای باند داره اما تجهیزات مرکزتون به خاطر zte بودن بیشتر از 8 مگ نمی کشه :n09:این جا رو نگاه کن حداکثر سرعتت مشخص شده که 8 مگ هستش:n10:نقل قول:
حالا واسه های وب من و مخابرات مازندران و نگاه کن که تا بالای 20 مگ می کشه :n19:
های وب:آپلود 2.5 مگ و داشته باش:n10:
مخابرات مازندران:
اخه قبلا خطمو که از مخابرات داشتم رو 12 مگ گذاشته بودن ولی از اکانتینگ محدود کرده بودند یعنی بالاتر از 8 مگ نمیکشه پس چرا قبلا گذاشته بودند رو 12 مگ .حالا ببین مشخصات خطم خوبه یا نه و میتونه 9 مگ رو بکشه یا نه :n16:نقل قول:
کشیدن که 9 و باید بکشه اما تجهیزات zte مرکز نمی زاره :n26:نقل قول:
حالا فردا وصل میشه براتون تست میزارم که ببینم بالای 8 مگ میده یا نه :n16:نقل قول:
256 نامحدود ماهی 15 تمن .... جون میده واسه دانلود ... خدا رو شکر اکثر سرورا رو آوردن وطنی :n02:
اینم سرعت دانلود تک لینک.... کلا سرعت زیر 290 نمیومد با منیجر ...
اگه مطمئن میشدم که اینترانت فن آوا تو همه شهر ها فعال شده منم مخابرات رو تبدیل میکردم به فن آوا:n02:نقل قول:
یک مگ مخابرات - نامحدود
سرور داخلی :
سرور اجنبی :
:n03::n03:
2 مگ حجمی مخابرات .از وقتی که زیرساخت فروش پهنای باند به مخابرات رو قطع کرده سرعت من هم توپ شده .فقط ای کاش داون استریم رو کمی بالاتر میبستن تا حقی از من ضایع نشه.:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین سرعتی با سرور داخلی به چه دردت میخوره ؟نقل قول:
من شبانم از سرور های داخلی 1مگ بر ثانیه میگیره ولی سرور خارجی 100 تا !
ولی آخرش هیچی دانلود نمیکنم . :n19::n08:
10 15 سایت خیلی خوب پیدا کردم که روو سرور داخلی انیمیشن و فیلم و برنامه خیلی خوب گذاشتن ... باز بهتره از اینکه جفتش محدود باشه روو سرعت واقعی ... الان خیلی از شرکتا هم داخلی و هم خارجی رو محدود میکنن روو سرعت واقعی ... :n02:نقل قول:
خب با ماهی 15 تمن اونم نامحدود چه توقعی میره خارجی هم بشه 300 ... اون وقت ماهی 300 400 تمن سر کیسه رو شل کنی :n08:
آره ... بستگی به شهر داره ... الان این اسما فن آوا هست ولی کلا پهای باند رو از شرکت سپنتا میگیره ... فکر کنم فقط شیراز اینجوریه ... بقیه دوستان اگه اطلاعی دارن در این رابطه بگن ... من خودم کلا به خاطر قیمت ارزونش رفتم و اطلاع نداشتم اینترانش فعاله ... قیمتای نامحدودش توو مایه های مخابراته ...نقل قول:
بی صبرانه منتظر تست قزوین جون هستیم :n19:
اینم تست آخرم تو این تاپیک
از فردا دیگه نمیام نت حالا شایدم اومدم:n01:
512 - نامحدود - مخابرات :n04:
سرعت خیلی بالا 6گیگ کمتر از 7 دقیقه دانلود+ویدئو
سرور خارجی هم همینطوره؟نقل قول:
صددرصد :n08:نقل قول:
مخابرات قم - سرور آنکارا
بلغارستان - فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت: برای اولین بار با فرانکفورت پینگ زیر 100 گرفتم:n10:
آقا من با یه روش خیلی ساده با اینترنت نامحدودم دارم هر ساعتی که میخوام دانلود میکنم و با اینترنت محدودم هم زمان باهاش وبگردی میکنم بدون کاهش سرعت ... با دو تا کارت شبکه و 2 تا مودم ... local area 1 که اینترنت نامحدود 256 بهش وصل فعال و لینک دانلود رو بهش میدم و استارت ... شروع به دانلود میکنه ... بعد local area 2 رو فعال که هنگام فعال شدن local area1 همچنان فعال هست و دانلود ادامه داره و من وبگردیمو از local area 2 ادامه میدم ... هر وقت به لینک دانلود رسیدم local area 2 رو غیر فعال .. استارت دانلود رو میزنم و دوباره local area 2 رو فعال و به وبگردی ادامه میدم :n02:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما دلتون خوش می کنید باور کنید همین مگر نه سرور داخلی چیزی نیست همه اینها دانلود می کنی اصلا نگه کنی حالت به هم می خوره تاپیک های مثل شاتل بببنید شبانه رایگان از سرور داخلی 20 گیگ می تونن بزنن ولی نمی زنن چون چیزی نیست .
سرعت دانلود سرور داخلی من( نامحدود 24 ساعته ) :
اینها هم که الان سرعت داخلی بردن بالا دنبال باز برخورد شما هستن ببنن چی می گید فردا ببینن همه راضی هستن اینترنت از ایران محو می شه
دقیقا درست میگید.نقل قول:
من یک مگ دارم اگه تست سرعت از داخل بذارم فوق العاده ست!
پینگ 26 که عالیه!!!!! :n03:
اما تست خارج افتضاحه
2020 هم میگه ملاک ما تست از داخل هست نه خارج!!!!!!
ولی داخل چیزی نداره که بدرد من بخوره.
مثلا من میخوام ویدئو ببینم ولی از آپارات نه!
یا میخوام بازی آنلاین کنم ولی سرور خارجی
یک مگ من به همین خاطر 2 زار نمیارزه
من که نمیخوام کل سرورهای داخلی رو هارد کپی کنم تکلیفم چیه؟
آیا یک مگ برای من اینه؟
اینترنت 120 کیلو بیت و اینترنت ملی یک مگ؟!!!
قابل توجه کل حسین:n02::
امروز مخابراتم وصل شد.خطم فعلا 3مگ بسته شده:n22:
عجب پینگی داره:n02:
پینگ واشنگتن:n04::
نقل قول:
این سرویس رو از مخابرات گرفتین؟!
میشه توصیح بدین؟
خانگی هست یا تجاری؟!
به به اغا مهدی :n02:به سلامتی مبارکهنقل قول:
نامحدوده؟:n02::n02:
فایل هایی که روی سورای وطنی هیچ وقت به پای سرورای خاجی نمیرسه ... سایت های داخلی هیچ وقت به پای سرورای خاجی مثل یوتیوب و تورنت نمیرسن .... اما هستن سایت هایی که فایل خوب روو سرور وطنی بزارن .... مثل دانلود ها و سافت گذر ... من که تا الان 10 12 تا انیمیشن واقعا خوب از دانلود ها گرفتم ... الان سایت هایی هستن که فایل لیچ میکنن روو سرور داخلی.... این کارو خیلی راحت میکنه ... شما میتونی فایل های تورنت روو لیچ کنی روو سرور داخلی بعد راحت دانلود کنی .. حتی فایل های یوتیوب ... :n16:نقل قول:
منم قبلا گفتم انتظار ندارم با نامحدود ماهی 15 تمن سرور خاجی هم 300 کیلو دانلود کنم ...
میارکه داش مهدی ... خیلی عالیه ... چرخش واست بچرخه ..نقل قول:
اره از مخابراته.نقل قول:
سرویس ویژه دانشجویی هست.
3ماهه 9گیگ 20 تومن(بدون شبانه)
مرسی امیر جان.نقل قول:
نه بابا نامحدود کجا بود...اینجا همین سرویس محدودش شبانش روی 30 محدود شده:n02:
ولی کیفیت مخابرات قم خیلی خوبه....
مبارکت باشه داداشنقل قول:
یه سوال دارم:
شما با این 3 گیگ و این سرعت نجومی چیکار میخوای بکنی؟
یعنی چیکار میتونی بکنی؟
اون 3 گیگ مثل برق و باد تموم میشه
راستش منم دل دل می کنم محدود بگیرم چون شنیدم کیفیتش بهتره.
واسه این میپرسم.
ممنون....نقل قول:
من این سرویسو برای وبگردی گرفتم....
رو اون یکی خطم از های وب سرویس دارم که از شبانش استفاده میکنم/
با این قیمتی که مخابرات ما داره برام به صرفه تره..