من که دیگه واقعا با دیدن این قاطی کردم و وسوسه شدم.
هنوز 8 گیگم مونده.میزنم 24 ساعته دانلود و میرم هر چه سریعتر اینو میگیرم.خیلییییییییی خفنه . . .
راستی : تو شیراز که میدن ؟؟؟
Printable View
من که دیگه واقعا با دیدن این قاطی کردم و وسوسه شدم.
هنوز 8 گیگم مونده.میزنم 24 ساعته دانلود و میرم هر چه سریعتر اینو میگیرم.خیلییییییییی خفنه . . .
راستی : تو شیراز که میدن ؟؟؟
اقایون اگه میشه این شماره ی قسمت فروش پارس انلاین رو بدید چون اونکه توی سایتش زده هر چی میزنی اشغاله....
راستی چند روز طول میکشه که وصل کنن...
7تا 10 روز کاری طول میکشهنقل قول:
:18:نقل قول:
اینجوری من تقریبا 15 روز نباید اینترنت داشته باشم چون 5 روزم طول میکشه لایزر خطم رو جمع کنه...
راستی میتونم اینکار رو بکنم مثلا الان زنگ بزنم لایزر بگم خطم رو بردارن بعد همزمان به
پارس زنگ بزنم بگم که برام وصل کنن؟
اینجوری میشه؟
امروز زنگ بزن لایزر بگو خطو جمع کنن 2روز بعد برو واسه درخواستنقل قول:
چون ممکنه پارس مدارک رو سریعتر بفرسته ولی چون خطت جمع اوری نشوده درخواستت برگشت بخوره از مخابرات
برای من دقیقا 16 روزه مدارکمو گرفتن و هنوز وصل نشده چندین بار پیگیر شدم فقط میگن جواب از مخابرات نیومده امروز زنگ زدم کلی حرف بارشون کردم بعد میگه تا 3روز دیگه وصل میشه.نقل قول:
به طور معمول از رانژه خارج کردن یک خط 1 تا 2 روز بیشتر طول نمیکشه ولی ممکنه شرکتی که شما ازش استفاده می کنید بخواد برای منصرف کردن شما این قضیه رو کش بده .نقل قول:
ممنون بچه ها به لایزر زنگ زدم گفتن 4 تا 5 روز طول میکشه که سرویستون قطع بشه...
حالا به نظرتون کی به پارس زنگ بزنم برا درخواست؟
یه خبر دیگه اینکه به پارس زنگ زدم گفت که ما سرویس نامحدود رو ارایه میدیم و انواع مختلف داره از لحاظ سرعت و قیمت....
یه سوالی که بی مربوط به موضوع هست ولی تو این چند روزه اینترنت که ندارم چیکار کنم؟
شما قبلا از کجا داشتی سرویس ؟ کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
برای من دقیقا 16 روزه مدارکمو گرفتن و هنوز وصل نشده چندین بار پیگیر شدم فقط میگن جواب از مخابرات نیومده امروز زنگ زدم کلی حرف بارشون کردم بعد میگه تا 3روز دیگه وصل میشه.
اره ولی لایزری که من میشناسم خیلی طولش میده...نقل قول:
به طور معمول از رانژه خارج کردن یک خط 1 تا 2 روز بیشتر طول نمیکشه ولی ممکنه شرکتی که شما ازش استفاده می کنید بخواد برای منصرف کردن شما این قضیه رو کش بده .
لایزر گفته بعد 5 روز قطع میکنه یعنی من دو روز دیگه درخواست بدم به پارس که زنگ زدم گفت خططتون باید ازاد بشه بعد درخواست بدید...نقل قول:
امروز زنگ بزن لایزر بگو خطو جمع کنن 2روز بعد برو واسه درخواست
چون ممکنه پارس مدارک رو سریعتر بفرسته ولی چون خطت جمع اوری نشوده درخواستت برگشت بخوره از مخابرات
من امروز با هزار بدبختی یدونه گرفتم
512 نامحدود
چندین بار گفتن این ها خیلی خرابه و بدتر از دایالاپه حالا دوست داری دایال ببر منم با پررویی گرفتم =)))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب چیز خفنی گرفتینقل قول:
اپ استریم و دان استریم رو چند بسته شده واست؟
ایول سرعتت خیلی خوبه خوش به حالت...نقل قول:
من امروز با هزار بدبختی یدونه گرفتم
512 نامحدود
چندین بار گفتن این ها خیلی خرابه و بدتر از دایالاپه حالا دوست داری دایال ببر منم با پررویی گرفتم =)))
من که باید مکافاتی بکشم...
خوب شد به حرفشون گوش نکردی این isp ها فکر کردن زرنگن میخوان مارو گول بزنن هیچی حالیشون نیست...
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
راستی بچه ها خیلی لطف کردید جواب دادید به این سوالا مهم جواب بدید خیلی ممنون میشم...
نقل قول:
ممنون بچه ها به لایزر زنگ زدم گفتن 4 تا 5 روز طول میکشه که سرویستون قطع بشه...
حالا به نظرتون کی به پارس زنگ بزنم برا درخواست؟
یه خبر دیگه اینکه به پارس زنگ زدم گفت که ما سرویس نامحدود رو ارایه میدیم و انواع مختلف داره از لحاظ سرعت و قیمت....
یه سوالی که بی مربوط به موضوع هست ولی تو این چند روزه اینترنت که ندارم چیکار کنم؟
شما قبلا از کجا داشتی سرویس ؟ کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
برای من دقیقا 16 روزه مدارکمو گرفتن و هنوز وصل نشده چندین بار پیگیر شدم فقط میگن جواب از مخابرات نیومده امروز زنگ زدم کلی حرف بارشون کردم بعد میگه تا 3روز دیگه وصل میشه.
اره ولی لایزری که من میشناسم خیلی طولش میده...نقل قول:
به طور معمول از رانژه خارج کردن یک خط 1 تا 2 روز بیشتر طول نمیکشه ولی ممکنه شرکتی که شما ازش استفاده می کنید بخواد برای منصرف کردن شما این قضیه رو کش بده .
لایزر گفته بعد 5 روز قطع میکنه یعنی من دو روز دیگه درخواست بدم به پارس که زنگ زدم گفت خططتون باید ازاد بشه بعد درخواست بدید...نقل قول:
امروز زنگ بزن لایزر بگو خطو جمع کنن 2روز بعد برو واسه درخواست
الان دوباره زنگ زدم میگه شما توی منطقه ی هجرت هستید فعلا توی اونجا فروش رو قطع کردیم...
خیلی ضد حال خوردم...
یوزر پس رو قبلا عوض کردم یادم نیست الان نمیتوم برم تو صفحه مدیریت مودم... :41:نقل قول:
به نظرتون اینکارو نکرده که منو منصرف کنه؟نقل قول:
الان دوباره زنگ زدم میگه شما توی منطقه ی هجرت هستید فعلا توی اونجا فروش رو قطع کردیم...
خیلی ضد حال خوردم...
یه بار دیگه زنگ زدم دوباره خودش برداشت بنظرتون چیکار میتونم بکنم؟
سلام
سرعت دانلود سرویسهای نامحدود CRA-512 و CRA-256 پارس آنلاین چند هست؟ارزش گرفتن داره؟page خوب باز می کنه؟
بگو سلام،فلان منطقه رو چی؟ اگه گفت نه بدون الکی گفته :31: اگه گفت اره بگو هجرت چی؟ :27:نقل قول:
تو شیراز نامحدود میدن؟
مبارکه داداش :11:نقل قول:
ایشالا که حال کنی باهاش
میگم چرا آپلودت اینطوریه؟:31:
آپلودت از مو نازکتره :31:نقل قول:
آره میدن:11:نقل قول:
با سلام
دوستان گرامی بالاخره امروز تماس گرفتم اول نمایندگی پارس پیچوند منو وصل کرد تهران بعدش تهران تماس که گرفتم گفت این سرویس ها ارایه میشه اما باید نمایندگی شهرتون بهتون بده فعلا خرید آنلاین نداریم
بعد تماس گرفتم نمایندگی گفت فعلا توی استان خوزستان گفتن تا ماه آینده ارایه این سرویسها منتفیه
جونه من حال می کنید سیستمو
از بچه های اهواز کسی تماس گرفته ببینه به اونا چی گفتن ؟؟؟
دوست من pouria_br شما هم یه تماس بگیر ببین به شما چه جواب می دهند
هر کس تماس گرفت از هر شهری نتیجه رو اعلام کنه
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من خواسته بپیچونه شما رو رنگ بزن تهران بگو مگه اهواز جز سراسر کشور نیست! که این حرف رو به شما زدننقل قول:
فعلا خوبهنقل قول:
اگه همینطور بمونه خیلی خوبه ولی اگه خراب نشه خوبه
سرعت دانلودت در حالت توپ روی چنده؟:31:نقل قول:
بگو یخورده دلمون آب شه :31:
طی تماسی که با تهران داشتم بهم گفتن خود نمایندگی اهواز باید سرویس را براتون فعال کنه بهش گفتم اهواز گفته تهران باید فعال کنه ما دسترسی نداریم .بعد تماس گرفتم اهواز تا امد بگه باید با تهران تماس بگیرید بهش گفتم همین الان تهران بهم گفت خود نمایندگی باید فعال کنه بعد گفت:الان هیچ جای ایران خدمات نمیده بهش گفتم بابا الان تبریز خراسان دارن خدمات میدن گفت بذار خودم با تهران تماس بگیرم ببینم چی میکن شمارمو گرفت که بهم خبر بده.بعد نیم ساعت تماس گرفت گفت تو خوزستان اصفهان وکوهکلیه و بویر احمد امکان ارائه نت نامحدود نیست:grrr::grrr::grrr:گفته تا 3 هفته دیگه شاید ارائه بشه در ضمن گفت در استان فارس فقط در شیراز ارائه میشه .واقعا بدبخترین و محرومترین در ایران استان خوزستانه.:13:.دوستان خوزستانی و اصفهانی لطفا شما هم با تهران تماس بگیرید و نتیجه را اینجا بگید:11: .راستی بعد تمام حرفاش بهم گفت البته من به شما توصیه نمیکنم این سرویس را بگیرید بهش گفتم لازم نیست شما به من توصیه کنید همین که پارس دزد نتونه دیگه ازم حجم بدزده خودش خیلیه
قبلا هم در بهترین حالت اپلودم 0.08 بودنقل قول:
شایدم از سروره حالا متعاقبا اعلام میکنم :31:
ممنوننقل قول:
متعاقبا... :31:
دوست عزیزم hamed2007 حق با شماست اما چیکار می شه کرد همیشه یه بهانه هست واسه راه نیمدن
مخصوصا شهری جز تهران . آخه تنها اونجاست که همیشه همه بدنبال یه موضوع با جدیت می رند اینجا خیلی به دفتر پارس زنگ بزنند 10 نفر . معلومه یارو تو 2 سوت می پیچونه . اما وقتی یه جایی مثل تهران 500 یا 600 نفر زنگ بزنن مجبور میشه یه جواب قانع کننده بده
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
دوست عزیزم جناب dvdv2010
دقیقا همین مشکل واسه منم پیش اومد
گفت تماس می گیرم با تهران بهتون اطلاع می دم . بعد از 30 دقیقه تماس گرفت گفت که خوزستان از ماه آینده وصل می شه
و به من گفت نامحدود زیاد سرویس جالبی نیست منم بهش گفتم زمانی که تو آتاری داشتی من کامپیوتر داشتم با نت .
هیچی نگفت . مشکل اینجاست که اگه یک نفر که وارده این حرفو بزنه آدم دلش نمی سوزه همشون دخی سر خیابونین واسم می شن منشی و استیو جابز !
احساس میکنم سرعتم کم شده کی بود کی بود:31:
من میگم شرکت به این بزرگی یه نظارتی داره روی نمایندگی ها ودفاترش وقتی اهواز اینجوری میکنه شما خودت باید با تلفن یا ایمیل یه اعتراضی به تهران بکنیدنقل قول:
اقا کسی لینک سالم با زیر نویس این فیلم The Twilight Saga Eclipse 2010 رو داره ممنون میشم:31:
دوست عزیز مطمئنم دارن دروغ میگن میدونی همون تماس اولی که باهاشون گرفتم گفتن شاید هفته آینده یا دو هفته دیگه ارائه بشه اما تماس سوم که قرار بود با تهران تماس بگیره نتیجه را بگه گفت 3هفته دیگه شاید ارائه بشه فککنم اصلا با تهران تماس نگرفته و از خودش در اورده:grrr::grrr:نقل قول:
نقل قول:
منم تماس داشتم باهاشون ، میگه تا زمانی که تو یوزرهاتون ثبت نشده نمی تونیم این سرویس رو به شما ارائه بدیم...
رو 2 مگ بستننقل قول:
الان تا 240 سرعت دارم
الان لایزر یه سری سرویس جدید زده توی سایتش 256 15 تومن بعد الان زنگ زدم این پدر سوخته هم مثل پارس انلاین میگه
که کیفیت سرویسا پایینه و یک به دهه منم بهش گفتم برام مهم نیست شما صورت حساب اینو برا مبزارین روی سایت...
بعد گفت یه لحظه گوشی خدمتتون..
بعد رفت نمیدونم با کی صحبت کرد هماهنگی کرد ...
بعد که اومد گفت فعلا چون تازه این سرویسا روی سایت قرار گرفته با مالی هماهنگ نیست و نمیتونیم روی سایت بزاریم
گفت که فردا یا پس فردا تماس بگیرید این بچه سوسول دیگه میخواد منو بپیچونه...
حالا من یه بار دیگه زنگ میزنم به یه اپراتور دیگه ببینم چی میگه...
پس فرقی با 128 نداره چون تا 230 میره:13:نقل قول:
اینا هنوز کامل راه نیفتاده فکر کنم که 128 و 512 هر دو تا 2 مگ میرننقل قول:
4 روز دیگه شیر فلکه رو میبندن :41:
دقیقا همینه. شما جز یوسرهای اولیه هستی ^^ و این سرویس های نامحدود هنز شلوغ نشدن ! باید عین سرویس های دیگر یک خرده مثلا 1 ماه تا 2 ماه صبر کنید اون موقع میشه راجع به کیفیت مثلا 2 مگ نامحدود نظر داد.
البته یک نکته ای رو یک دوست عزیز بهش اشاره کرد که منم تایید میکنم . اینکه میگن شرینگ 1 به 10 هست معنیش این نیست سرعت 2 مگ مثلا میاد رو 25 KB/s !! نرم افزارهای مدیریت پهنای باند زمانیکه که مثلا یک سرویس 2 مگی میاد شلوغ میشه میاد پهنای باند مازاد شبکه رو به اون اختصاص میدن تا کیفیت یکهو زمین نخوره !!! اگر اینطوری نباشه که 24 مردم شکایت میکنن و ظرف 2 روز همه مشتریها میپرن !! بالغ به 90% سرویس دهنده ها نامحدود میدن با همین شرینگ 1 به 8 یا 1 به 10 !
من خودم وایمکس 1 مگ ایرانسل دارم که 1 به 8 شر هست و تفاوت انچنانی نداره با 1 به 10 ولی خدا شاهده من 99%روز سرعتم زیر 115kB/s نمیاد در حالیکه 1به 8 شرم !!!!
یادش به خیر IPW داتک هم داشتم 512 که با اینکه پینگش همیشه خدا بد بود و صفحه دیر باز میشد و1 به 10هم شر بود ولی دانلود زیر 50 نمیومد !! نرم افزارهای مدیریت هوشمند پهنای باند که این ISP ها استفاده میکنن دائم پهنای باند استفاده نشده رو بین گروه های پر مصرف تقسیم میکنن تا کیفیت شبکه از یک حدی پایینتر نیاد !! اون گروهی که استفاده نمیکنن پهنای باند اختصاص یافته به اونا در اختیار بقیه قرار میگیره و خودتون هم میدونید همیشه خدا 100% یوسرها در حال استفاده نیستن !!
-----------------------------
ISP ها از وجود پهنای باند اضافی و استفاده نشده که سودی نمی برن و به جاش میان از پهنای باند اضافی برای بالانس کردن ترافیک شبکه استفاده میکنن. همینه میبینی یکهو یک ISP پهنای باند کم میاده همه چیز به هم میریزه !! ISP حداکثر 80-70% پهنای باند خودشو رو باید شر کنه و اون 20% اضافی همیشه باید خالی باشه تا نقش بالانس کننده ترافیک رو داشته باشه !!
سلام میدن به این شماره زنگ بزن 6288712نقل قول:
سلامنقل قول:
نمایندگی شیراز حرف بی ربط میزنه:سرعتش مثل دیال آپه و....آخرش شماره تهران داد،تهران میگه به نمایندگی شهرتون برید.
میخوام خودمو بگیرم خفه کنم آخه من از نمایندگی مرکزی تهران ثبت نام کردم خونمون هم جنوب تهران حوصله این راه و ندارم
زنگی هم که میگن ارئه نمیدیم :41: