دوستان شانس ما رو سرویس 1 ماهه حذف شده و تعرفه ها خیلی گران شده اند ... 1 ماهه 512 شده 24 هزار و با مالیات 27 هزار و 2 مگ نامحدود از 80 شده 126 هزار و 128 شده 15 هزار و با مالیات 17 هزار وووووووووووو ای خدا ...............:n13:
Printable View
دوستان شانس ما رو سرویس 1 ماهه حذف شده و تعرفه ها خیلی گران شده اند ... 1 ماهه 512 شده 24 هزار و با مالیات 27 هزار و 2 مگ نامحدود از 80 شده 126 هزار و 128 شده 15 هزار و با مالیات 17 هزار وووووووووووو ای خدا ...............:n13:
حالا واسه من همه جا نماز آب می کشید ؟؟؟
کسی از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده نمی کنه با وایمکس ؟؟؟ جون مادرتون بگید از چی استفاده می کنید ؟ خصوصی نامشو بگید من با 128 می رفتم با نرم افزار مختلف ولی با 512 همه بسته شده اند کمک .......................
با .... ه ا ت ا س پ ا ت ش ی ل د hotspot shield و کریو :)نقل قول:
جشنواره تابستان ۹۳ وایمکس ۸ تیر تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۳
وایمکس ایرانسل، تجربه ای منحصر به فرد برای دوستداران اینترنت!
وایمکس ایرانسل، اینترنت پر سرعت را با کیفیتی مطلوب در اختیار شما قرار می دهد. برای استفاده از این سرویس، می توانید تنها از طریق یک مودم وایمکس و با استفاده از رایانه، نوت بوک، تبلت و یا گوشی های هوشمند خود، به اینترنت دسترسی داشته باشید.
لطفا توجه کنید که برای استفاده از این سرویس، نیازی به خط تلفن ثابت و یا سیم کارت های ایرانسل ندارید.
با این سرویس منحصر به فرد، همیشه و در هر مکان تحت پوشش شبکه وایمکس می توانید به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید.
در حال حاضر، خدمات اینترنت از طریق وایمکس ایرانسل در شهر های هفت استان به شرح زیر ارائه میگردد:
- آذربایجان شرقی: تبریز، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی اطلس
- اصفهان: اصفهان، خمینی شهر، خوراسگان، نجف آباد، شاهین شهر، محمود آباد، کاشان، بهارستان
- البرز: کرج، فردیس، شهر جدید هشتگرد
- تهران: تهران، شهر قدس، شهریار، قرچک، اسلامشهر، ورامین، شورآباد، شهرری، لواسان، اندیشه
- خراسان رضوی: مشهد، شهرک صنعتی طوس، سبزوار
- خوزستان: اهواز، دزفول، اندیمشک، آبادان و خرمشهر
- فارس: شیراز، شهرک گلستان
ساعات خوش وایمکس ایرانسل (از ۱ الی ۷ بامداد)
پیشنهادی جذاب برای کاربران اعتباری وایمکس!
تابستان امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۱ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد بود. لطفا توجه داشته باشید که کاربران طرح های مصرف آزاد امکان استفاده از این پیشنهاد تشویقی را ندارند.
مودم های متنوع ،مناسب برای نیازهای گوناگون
مودم همراه وایمکس ایرانسل
کلیه قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده است
مودم همراه وایمکس ایرانسل با قابلیت های زیر، افقی جدید را در زمینه استفاده از خدمات وایمکس به روی شما عزیزان گشوده است:
- حمل و نقل آسان
- شارژ توسط آداپتور و USB
- سیگنال دهی قوی
- بدون نیاز به آنتن تقویت کننده
- اتصال همزمان چند دستگاه (نوت بوک، گوشی های تلفن همراه، تبلت و غیره) به اینترنت از طریق فناوری Wi-Fi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیه قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
قابل ذکر است که مودم همراه با دیگر طرحهای تعرفه وایمکس به مبلغ ۲٫۹۹۹٫۰۰۰ ریال نیز قابل خریداری است که در آن صورت، کاربر هزینه طرح تعرفه را به صورت مجزا پرداخت خواهد نمود.
ثبت نام سرویس و روش های پرداخت کاربران جدید
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
- روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» در صفحه اصلی پورتال وایمکس کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید، یا
- به یکی از مراکز خدمات و یا فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که مشخصات آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید.
روش های پرداخت برای کاربران جدید سرویس وایمکس (پرداخت هزینه ثبت نام)
۱- پرداخت اینترنتی با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب
برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها» به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی » مراجعه کنید.
۲- خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها» به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.
۳- مراجعه حضور ی به شعب بانک
برای پرداخت حضوری باید با در دست داشتن «شناسه پرداخت »که طی مراحل ثبت نام به شما ارسال می گردد به یکی از بانک های زیر مراجعه نمایید: بانک ملت به شماره حساب ۰۹۶/ ۴۴۴۴۴ و یا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
تنوع تعرفهها برای همه سلیقهها
تعرفههای تابستان ۹۳ برای کاربران وایمکس به تفکیک استان:
دوره سرعت
(کیلوبیت بر ثانیه) حجم ترافیک کل دوره
(گیگابایت)قیمت
(ریال)ماهانه
۱۲۸۵ ۲۲۰,۰۰۰ ۱۲۸ نامحدود ۴۴۰,۰۰۰ ۲۵۶ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ ۵۱۲ نامحدود ۶۰۰,۰۰۰*سالانه ۱۲۸۳۶ ۱,۴۹۰,۰۰۰ ۲۵۶۳۶ ۱,۸۴۰,۰۰۰ ۵۱۲ ۴۸ ۲,۶۰۰,۰۰۰
* این طرح تنها در استان تهران ارائه میشود.
توجه:
- کلیه مبالغ مذکور، بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
- ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.
- پیش از اتمام دوره ۳، ۶ یا ۱۲ ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینهها امکانپذیر نمیباشد.
- پهنای باند کلیه طرحهای تعرفه در جداول فوق، به استثنای طرح ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه ویژه با ضریب اشتراک ۱به ۸ ارائه میگردد.
- هزینه نصب و راه اندازی مودم معادل ۰۰۰‚۸۰ ریال است.
- کاربران تعرفههای بلندمدت ۳، ۶ و ۱۲ ماهه میتوانند ترافیک اختصاص داده شده را به میزان در نظر گرفته شده برای هر ماه استفاده کنند و یا همه آن را تا هر زمان که مایلند به صورت یکجا استفاده کرده و برای مابقی دوره، بسته افزایشی خریداری نمایند.
- ضروری است کاربران جدید علاوه بر انتخاب یکی از تعرفههای وایمکس ایرانسل، بنا بر نیاز خود، یکی از مودمهای متنوع موجود را نیز انتخاب نمایند.
یک گیگابایت ترافیک رایگان برای هر کاربر (ویژه مودم های اشتراکی)
امـکان به اشتـراک گـذاری یک مـودم بین کاربران متعدد، سـرویسـی اسـتثنایی و منحصر به فرد است که ایرانسل در اختیار کاربران وایمکس خـود قرار می دهد. شما مشترکین فعلی وایمکس ایرانسل، در بازه زمانی ۸ تیر تا پایان شهریور ۹۳ با افزودن هر کاربر جدید بر روی مودم خود، از ۱ گیگا بایت ترافیک رایگان (با اعتبار ۳۰ روز) برخوردار خواهید شد. همچنین شما مشترکین جدیدی که در بازه زمانی فوق، نسبت به ثبت نام و دریافت خدمات وایمکس از طریق مودم اشتراکی اقدام کنید می توانید از طرح های تعرفه ویژه به شرح زیر استفاده نمایید:
پهنای باند حجم
(گیگابایت)قیمت
(ریال)۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه ۲ ۱۰۰,۰۰۰ ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه ۱۲۰,۰۰۰ ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ۱۵۰,۰۰۰ ۱ مگابیت بر ثانیه ۱۸۰,۰۰۰ ۲ مگابیت بر ثانیه ۲۰۰,۰۰۰
تمامی قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شدهاند.
توجه:
- هر کاربر حداکثر میتواند مودم خود را با ۱۰ نفر به اشتراک بگذارد.
- تمام تعرفههای فوق ماهانه هستند.
استفاده رایگان از ۲۲ سایت اینترنتی مذهبی ویژه ماه مبارک رمضان
در ماه مبارک رمضان، شما مشترکین وایمکس ایرانسل می توانید از خدمات ۲۲ سایت اینترنتی مذهبی به صورت رایگان و بدون کسر اعتبار از حساب وایمکس تان، برخوردار شوید.
• برای اطلاع از نشانی اینترنتی این سایت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بسته افزایشی ۱ گیگا بایتی ماهانه به ازای هر ماه حساب کاربری فعال
در صورتی که حساب کاربری شما مشترکین اعتباری وایمکس ایرانسل در طول ٣ ماه تابستان فعال باشد، در طول جشنواره پاییز ۹۳، هر ماه یک بسته ۱ گیگابایتی هدیه دریافت خواهید کرد.
توجه: این طرح ویژه مشترکین فعال ماهانه با طرح های تعرفه پایه و پیشرفته است.
بسته افزایشی
زمانی که میزان مصرف شما بیش از میزان حجم ترافیک قابل دسترس در طرح تعرفه انتخابی باشد، یا زمانی که احتمال می دهید که ممکن است نیاز به حجم بیشتری داشته باشید، می توانید میزان مصرف خود را با استفاده از بسته افزایشی اضافه نمایید. در جدول زیر می توانید فهرست بسته های افزایشی برای کاربران اعتباری و دائمی را مشاهده کنید:
کلیه مبالغ مذکور، بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
حجم ترافیک مدت اعتبار (روز) قیمت (ریال)٣٠٠ مگابایت ١٠ ٢۵٠٠٠ ۵٠٠ مگابایت ١٠ ۴٠٠٠٠ ١ گیگا بایت ٣٠ ٨٠٠٠٠ ٢ گیگا بایت ٣٠ ١۵٠٠٠٠ ٣ گیگا بایت ٣٠ ٢٠٠٠٠٠ ۵ گیگا بایت ٣٠ ٣٢٠٠٠٠ ١٠ گیگا بایت ٣٠ ۶٠٠٠٠٠
تنوع تعرفهها برای همه سلیقهها
تعرفههای تابستان ۹۳ برای کاربران وایمکس به تفکیک استان:
دوره سرعت
(گیگابایت)قیمت
(ریال)
دوره سرعت
(گیگابایت)قیمت
(ریال)ماهانه ۱۲۸ ۵ *۲۲۰,۰۰۰ ۱۲۸نامحدود ۲۷۰,۰۰۰ ۲۵۶ نامحدود۳۲۰,۰۰۰ ۵۱۲ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ ۱۰۲۴ ۳ ۲۵۰,۰۰۰ ۲۰۴۸ ۳ ۲۷۰,۰۰۰۳ ماهه ۱۰۲۴ ۹۶۵۰,۰۰۰ ۲۰۴۸ ۹۷۲۰,۰۰۰ ۶ ماهه ۱۰۲۴ ۱۵ ۹۹۰,۰۰۰ ۲۰۴۸ ۱۵ ۱,۱۰۰,۰۰۰سالانه ۱۰۲۴ ۲۴ ۱,۵۵۰,۰۰۰ ۲۰۴۸ ۲۴۱,۷۲۰,۰۰۰ مصرف آزاد ۱۲۸ بر اساس پرداخت ۸۹ ریال به ازای هر مگابایت ۲۵۶ بر اساس پرداخت ۸۹ ریال به ازای هر مگابایت
دوره سرعت
(گیگابایت)قیمت
(ریال)ماهانه
۱۲۸۵ ۲۲۰,۰۰۰ ۱۲۸ نامحدود ۴۴۰,۰۰۰ ۲۵۶ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ ۵۱۲ نامحدود ۶۰۰,۰۰۰*سالانه ۱۲۸۳۶ ۱,۴۹۰,۰۰۰ ۲۵۶۳۶ ۱,۸۴۰,۰۰۰ ۵۱۲ ۴۸ ۲,۶۰۰,۰۰۰
* این طرح تنها در استان تهران ارائه میشود.
دوستان ایرانسل توهین بزرگی به مردم تهران و البرز و خوزستان کرده و تعرفه های غیر باور کردنی ارایه داده .... همه دسته جمعی شکایت کنیم .....
خوزستان فقط نا محدود هست و 1 و 2 مگ نیست .......
ولی باقی استان ها قیمت ها پایین و ماهیانه وجود دارد ........
خیلی گرونش کرده نامرد
تازه سرویس ماهیانه رو هم حذف کردن
از بس سرویسشون خوبه تازه گرونشم کرده
برای اصفهان هم سرویس ماهیانه نیست
توی پنل من فقط 3 ماه به بالا هست
زنگ زدم میگه همینه که هست
دوستان لطفآ بگید باید به کجا شکایت کنیم ؟؟؟ تنظیم و مقررات رادیویی ؟؟؟ کسی میدونه سامانه شکایات کجاست ؟؟؟ من دیگه نمی گیرم بااین تعرفه ها مودم رو می فروشم میرم مبین نت .........
سامانه ثبت شکایت همه با هم شکایت کنیم ................
دوره سرعت
(گیگابایت)قیمت
(ریال)ماهانه
۱۲۸۵ ۲۲۰,۰۰۰ ۱۲۸ نامحدود ۴۴۰,۰۰۰ ۲۵۶ نامحدود ۴۸۰,۰۰۰ ۵۱۲ نامحدود ۶۰۰,۰۰۰
ایرانسل که کلا" تعرفه هاش همه جا یکسانه !
بلهنقل قول:
هرگز ایرانسل نخرید تعرفه ها خیلی گران شده و فقط توی خوزستان دیگه 128 و 256 و 512 و فقط نا محدود داده می شود و هزینه ها ماهیانه بالای 60 هزاره و تهران و البرز فقط تا سرعت 512 یکساله داده میشه و
باقی استان ها فقط 1 و 2 مگابایت داده میشه .......... نخرید بدبخت میشید و سرعت شبانه و روزانه افتضاحه .........
بعنی الان استانای دیگه نامحدود نداره؟نقل قول:
با سلام ماهیانه 512 رو یک گیگ اضافه کرده و شده 27 هزار تومان من این ماه فکر کنم 23 تومن و خورده ای دادم.در ضمن من هم 512 دارم و از فیلتر شکن ultra surf و freegate استفاده می کنم .یک ماه بیشتر هم هست که از این فیلتر شکن ها استفاده می کنم مشکلی هم ندارند در گوگل جستجو کنید براحتی در درسترس هستند . البته اگه از ultrasurf استفاده کنید بهتر است.ایرانسل اومده بسته افزایشی یک گیگ رو هشت هزار تومن کرده در صورتی که توی adsl با هفت هزار و دویست تومن ادم می تونه دوگیگ بگیره تازه با 100 هزار تومن ادم می تونه یک مودم adsl بگیره که وای فای هم داشته باشه تا ایرانسل داره گوش بری می کنه .توی adsl سرعت بیشتر از سرعت خودت به ادم می ده تا ایرانسل شب و روز سرعت یکی هست.تعرفه ها ش هم که بسیار بالا است.رفتم adsl ثبت نام کردم سرعت دو مگابیت 44 هزار تومان در صورتی که ایرانسل همین سرعتو می ده 66 هزار تومان مودم وای فای هم که دویست هزار تومن. چون خطم فیبر نوری هست می گن دو ماه طول می کشه تا adsl وصل بشه وقتی وصل شد از ایرانسل می رم. اینم برای ایرانسل :n22:
قراره ما هم از اینجایی که هستیم جابه جا بشیم، ان شالله یک ماه دیگه منم میرم ADSL میگیرم از شر وایمکس راحت میشم با این تعرفه هاش.نقل قول:
سلام.. خواهشا به سوال من پاسخ بدید.
من به ناچار مجبور شدم وایمکس یو اس بی دوستم رو قرض بگیرم که دو ماهی میشه روش تعرفه نیست. ولی یوزر نیم و پسوورد که میزنم برنامه در حالت connecting میمونه. انتن هم چهل درصد هست.
حتی روی حالت بدون یوزر و پسپوورد هم همینطوریه.کسی میدونه باسد چی کار کنم؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان، یورز نیم همون شماره ایه ک با 0941 شروع میشه؟ پسورد شناسه پرداخته؟ لطفا راهنمایی کنید!!!
اگه میخوای وارد حسابت بشی 0941 و پسوردو وارد کن .... وقتی وارد حساب کاربریت شدی قسمت اطلاعات حساب شناسه پرداختو زده ( پسورد شناسه پرداخت نیست )نقل قول:
سلام چک کن ببین قسمت network and sharing center --> local area connection ای پی وارد نکرده باشی اتوماتیک باشه :)نقل قول:
مشکل اینه مودم رو از دوستم گرفتم، دوستمم اطلاعاتشو یادش نیست!!! زنگ زده پشتیبانی، اطلاعاتو خواسته، یوزرنیم و شناسه پرداختو بهش دادن! Forgot password اونجا هست؟
نه تعرفه ها یکسان نیست عزیز خوزستان گران ترین تعرفه ها رو داره مثلآ 128 نا محدود همه استان ها 27 ولی توی اهواز و خوزستان 44 تومانهنقل قول:
نقل قول:
شانس من adsl داشتم سرعت دانلود 600 و 2 مگابایت ولی در حال حاظر ختمون مشکل داره و غیر قابل حل و مجبورآ اومده ایرانسل و الان ماه دومم قیمت ها بیش از حد بالا رفته و حتی چند روزه سیم کارت ایرانسل دارم شارژ می کنم شارژ خود بخود بی پیامک و تماس صفر میشه و شک داشتم 1 هفته هست و امروز صبح 1000 شارژ کردم و ساعت 11 شد 870 و ساعت 1 شد 560 و ساعت 4 عصر شد 260 ووو دیگه فردا میرم همراه اول ایرانسل گند زده و من میرم اینترنت مبین نت و خوزستان فقط زده 128 و 256 و 512 نامحدود هست همین ......
سلام عزیز مودم یو اس بی خیلی آنتن دهی ضعیفی داره نسبت به وای فاینقل قول:
بله یوزر نیم همون شناسه 094 هست و پسورد هم که فروشنده به شما باید داده باشه ...........نقل قول:
نقل قول:ممنون از دوستان مشکلم حل شد.. الان با مودم یو اس بی 70 درصد آنتن دارم و راضیم.. بهتر از بدون نت بودنه..نقل قول:
فقط من الان سرویس 512 پایه دارم شبانه رایگان دارم؟؟
بعد یک سوال دیگه، من الان یو اس بی هست مودمم، نمیشه روی روتر بی سیم که از قبل دارم شیرش کنم؟
پایه چیه دقیقا؟
دوستان، مشکل منم حل شد، الان اگه بخوام یه شناسه جدید ثبتنام کنم، مراحل چیه؟ به پنل دوستم دسترسی دارم اما از اونجایی ک 60 تومن بستانکاره، و تعرفه پیشفرضش 1 مگ نامحدوده نمیتونم استفاده کنم! ممنون اگه راهنمایی کنید
با uc نمیشه ویرایش کرد!
مودم منم usb هست، چند % انتن لازمه؟ تو سرعت های مختلف فرقی داره؟
بله شبانه رایگانه از 1 تا 7... اگه لپ تاپ داری برنامه connectify اینترنتو از طریق wifi شیر میکنه با pc هم باید همینجوری باشه...
پایه : wimax.irancell.ir قسمت تعرفه ها مشخص کردن . اینکه بدهی داره نمیدونم بتونین حساب جدید ثبت نام کنین با همون مودم یا نه زنگ بزنین 707 ...نقل قول:
من مودمم bm632w از تنظیمات مودم 192.168.1.1 قسمت rssi -80 سرعتم فوله ( عدد منفی بزرگتر بهتر ) ...نقل قول:
سلام دوستان،ابرانسل پینگش چطوره؟
بدهی نداره! 60 تومن بستانکاره!
لطفا مراحل ساخت حساب جدید و تایید مک رو اعلام کنید.
و سوال دیگه اینکه 50% انتن کافیه؟ یا اینکه این درصد رو 128 جواب میده ولی رو 2 مگ نه؟
بعضی وقتا بعضیا میگن تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست... ما شاکی میشیم:n15:
ولی من خودم به این موضوع خیلی رسیدم...
حدود 3 سال پیش تو جشنواره دانشجویی وایمکس خریدم. اون موقع تعرفه 3گیگ با سرعت 2مگ که من گرفتم حدودا 18 19 تومن بود با ضریب اشتراک 1 به 8 ... الان بعداز 3 ســــــــــــــــاااااااا ااال هنوز ضریب اشتراکش همون 1 به 8ه ولی سرعت این تعرفه 29 هزارو خورده ای شده.
بماند تو این 3 سال چه مشکلاتی از نظر سرعتو ...... داشتیم:n28:
چندروز پیش واسه من مسیج اومد که : " اگه تو 3 ماه تابستون حساب وایمکستون فعال باشه، تو پاییز هرماه 1گیگ حجم رایگان هدیه میگیرین."
جالب اینجاست که از اوایل سال جاری تا حالا قیمت تعرفه ها یه چیزی حولو حوش 4 تومن زیاد شده، ینی از تقریبا 25 تومن شد همین 29و خورده ی که گفتم.
یه ضرب المثل هست که میگه: فلانی جایی که آب باشه خوابش نمیبره ... جایی که آب نباشه خوابش نمیبره... " یه چیزی تو همین مایه ها... دقیقا مصداق الان ایرانسله. اومدن پول این 1گیگ حجم رایگانو همین الان از ما میگیرن بعد اسمشو میذارن هدیه. فکر کردن که ما ...:n13:
شاید بعضیا ندونن که وایمکس تو کشورای دیگه با چه سرعتو قیمتو .... ارائه میشه. از جمله خود من که تازه فهمیدم...
همین ایطرف خودمون بالای هند تو ی کشور ... به اسم نِپال از سرعت 256 تا 20Mb ارائه میدن اونم با چه قیمتی؟ قیمتاش تقریبا یکیه مثلا ماهانه 12 گیگ حجم میدن حولو حوش 70 تومنِ خودمون. ایرانسل هم این حجمو یه ماهه میده 66 تومن... ولی ولی اینجارو داشته باشین ایرانسل بیشتر از 2مگ سرعت نداره که تازه همیشه 2مگ سرعتو نداریم ولی اونجا از سرعت 1مگ به بالارو ( تا 20 مگ) میدن 70 تومن.
هم شما هم من هم اون ... که سرویس های اینترنتو ارائه میده خوب میدونیم که خیلی کمتر از این پولایی که میدیم صرف خرید پهنای باندی میشه که میندازن به ما. بقیشو هاپولی میکنن.
اینم لینکه سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خودتونم یه نگاه بندازین...
یجا دیگه ... استرالیا یه نفر تو یه فروم پرسیده بود وایمکس بگیرم یا adsl2+ ، جوابارو نگاه میکردم اشک روی گونه هام سرازیر میشد... یه نفرشون گفته بود: " من تو بدترین حالت سرعت دانلودم 5mb و سرعت آپلودم 0.8mb و تو بهترین حالت دانلودم 11mb و آپلودم 1mb هست... فاصله تا آنتن هم 1.6km هست ... " .
اینم لینکه این سایت. جون من کامل نگاه کنین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون .... چی بگم؟ چی بگیم؟ :n30:
اوایل بهار بود من دیدم فروردین داره تموم میشه و اینا هنوز جشنواره بهاره نذاشتن. زنگ زدم گفتم " مگه نمیخواین جشنواره بهاره بذارین؟ " یارو گفت " معلوم نیست. حتما که نباید بذاریم. بستگی به سیاست های شرکت داره" ...
نمیدونم این مسئولین ایرانسل خودشونو .... ینی نمیفهمن که با همین جشنواره ها به زور کاربراشونو پابند کردن؟؟؟ حداقل من یکی که اینجوریم. اگه ساعات رایگان وایمکس نبود ( آخه افت سرعت آنچنانی نداره ... مگر تو شرایط خاصی. حتی من بعضی شبا4گیگو خورده ای هم
از 1 تا 7 صبح دانلود کردم...) سریع میرفتم adsl میگرفتم. داییم سرعت 512 از یه شرکت adsl گرفته بود داشت با 300 تا دانلود میکرد:n04:!!!!
یکی دو روز پیش 30 هزارتومان پرداخت کردم موجودی قبلی هم یه 200 تومن ( نه 200 هزار تومنا ) داشتم. امروز رفتم تو پروفایلم دیدم موجودی زده 28055 تومن. به نظر شما ای هزارو خورده ایو تو راه داد کرایه یا یه فقیرو دید دادش به اون ؟؟؟:n13:
خلاصه چی بگیم؟؟ زنگم که میزنیم اون مثلا اپراتور یه جوری صحبت میکنه که انگاز ما از پشت کوه زنگ میزنیم و خودشون علامه دهر هستن تا یجورایی دست به سر کنن؟؟؟ حالا به نظر شما تو این مملکت دست ما به جایی بند هست یانه؟؟؟ اگه دست شما بنده که به ما هم بگین چجوری تا ما هم.........
این ایرانسل مارو چی فرض کرده؟؟ 29 هزار بابت 5 گیگ باید بدیم تو این یه سالم 2 هزار اضافه کرده بود. باید اول به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید و اعتراض کنید بعد تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم
دوستان! لطفا جواب بدیننقل قول:
آقایون من دیروز عصر زنگ زدم پرسیدم " دلیل اینکه قیمتارو اینقدر افزایش دادین چیه؟" گفتن " دست ما نیست به خاطر خدمات ارزش افزوده و از این چیزا مجبوریم اضاف کنیم" . پرسیدم " الان 3 ساله که هیچ تغییری تو پهنای باندو وضعیت تعرفه ها... ایجاد نشده و فقط قیمتو اضاف کردین. نمیخواین کاری کنین؟ " یارو گفت: " دست ما نیست که بخوایم تغییری ایجاد کنیم. اگه سازمان تنظیم مقررات اجازه بده ... " خلاصه کلا همشو ربط داد به این سازمان تنظیم مقررات :n29:
به نظرتون چرتوپرت نگفته؟؟؟ احساس میکنم میخواست یجورایی دست به سرم کنه...:n13: واقعا دست خودشون نیست و این سازمانه باید تغییرات ایجاد کنه؟؟؟
این دوستمون که گفته باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنیم بعد بریم تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم، چجوریه؟ چی ایمیل کنیم؟ چجوری شکایت کنیم؟؟؟ یه توضیح کلی بدین تا من شیرفهم شم...:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، 29 تومنی که میگیره واسه 3 گیگه. اگه 5 گیگ بود که غصه ای نداشتیم....:n28:
اون تیکه ای که نوشته بودم وایمکس ایرانسل افت سرعت آنچنانی نداره... کامل پسش میگیرم. الان که 1:30 صبحه، میانگین سرعت دانلود من از 50 کیلوبایت کمتره درصورتی که ت 50 دقیقه پیش ینی 12:40 سرعت 180 به بالا بود. سرعت منم مثلا 2 مگ هست... قبلا اینجوری نبودا. یه 2 ، 3 ماهیه که ایجور شده!!!!!
یه سوال! تعرفه مصرف آزاد رو چطور فعال کنم؟؟؟/؟
قسمت تعرفه، اینترنت 128 پایه رو انتخاب کردم، 14 تومن فاکتور زد...
زنگ بزنین 707 زودتر جواب میگیریننقل قول:
نقل قول:
برای من که خیلی بد شده :(