برنامه ویرایش بازیکن در بیکام لیگ را میخاستم
Printable View
برنامه ویرایش بازیکن در بیکام لیگ را میخاستم
سلام
من یه ترینری میخوام که قدرت بازیکن تو bal بیشتر زیاد شه. تو 2009 همچین چیزی بود اما 2010 ندیدم
سلام ...
چطوری می تونم انلاین بازی کنم ؟
قسمت انلاین رو انتخاب می کنم ولی ترای اگین می ده .
ممنون میشم راهمایی کنید
:31: بله جیگر . برای بازی آنلاین شما باید این محصول رو به صورت اورجینال خریداری کرده باشید یا اینکه key بازی اورجینال باشه که حداقل 20 تومن آب میخوره و به این راحتیا تو ایران گیر نمیاد . هیچ پچی رو هم برای آنلاین ندیدم ( یعنی شاید باشه ) ولی شما که DSL داری می تونی همیشه خودتو آپدیت نگه داری و ادیت های جدید رو دانلود کنی .نقل قول:
چرا تو becom a legendوقتی بازی میکنم بازیکنام یه جوری انگار منگن ،خنگن خوب توپ نمیگیرن خوب پاس نمیدن من نیستم خوب بازی میکنن...من اینجوری احساس میکنم یا واقعا اینجوریه؟
راستش آره. ماله منم همینجوریه .هر کی که توپو میگیره واسه خودش کله رو میندازه و مثل . . . میره که اخرشم توپو لو میده. منم لج میکنم بهشون پاس نمیدم و تک روی میکنم. فک کنم هیچ راهی وجود نداشته باشه و این مشکل از بازیه .نقل قول:
سپاسگذارم.
فقط روی regular ، یکم قدرت بازیکنای حریف و خودی یکی هستنقل قول:
من 2 سال روی regular بازی کردم ، وقتی به اورال 77 78 رسید ، رفتم روی تاپ پلیر ، ولی همه کاره تیم خودم هستم ، هم دفاع میکنم ، هم حمله:21: ، همه عنوانا رو هم بردم
بازیکنای دیگه ، دروازه خالی رو میزنن تو اوت!
خیلی جالبه که teamwork من الان 95 هست ، در حالی که به ندرت به بازیکنای دیگه پاس میدم!:27:
راستی این رنکینگ تیمای ملیش جالبه ، با ایران رفتیم توی جام جهانی چهارم شدیم ، تازه توی رنکینگ به رتبه 47 صعود کردیم!:31:
کماکان احتیاج به این برنامه دارم . با تشکر از همه شما کاربران و دوستان گرامینقل قول:
نقل قول:اگه مشکل شما درخواست توپه که میتونید با دکمه L2 این کار رو در مود بال انجام بدین.نقل قول:
اگه منظورتون چیز دیگست, من متوجه نشدم
پاس که میدن ، ولی هم توی دفاع و هم توی حمله ، کلیت تیم ضعیفهنقل قول:
مدافعا مثل ماست ، مهاجما عین بز!:31:
مجبوری هم دفاع کنی ، هم حمله:19:
یه برنامه هست ولی چینی هست. از Pro Evo Editing Studio استفاده کننقل قول:
سلام ، خسته نباشید، خیلی جستجو کردم ولی اونی که می خوام پیدا نشد ....
چطوری می تونیم کفشهای جدید به pes2010 اضافه کنیم ( پسوند فایلهای کفشها bin هست ) بدون اینکه کفشهای اورجینال بازی حذف بشن
من kitserver ورژن 9.2.0 و بازی pes2010 ورژن 1.3.0.0 دارم ... اینجا 50 تا کفش اضافه کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع عکس :
http://pes-patch.blogspot.com/2010/03/sonnie-big-patch-v51-update.html
در ضمن خیلی از کفشهای این patch بیشر رنگشون خیلی کارتونی هست، پس بهتره که کفش ها رو دستی و انتخابی ( بدون patch ) ولی طوری اضافه کنیم که کفش های اورجینال بازی حذف نشه ... لطفا راهنمایی کنید ...
2تا سوال بازی من یکم تیکه میشه مشکل سخت افزاری هم ندارم دلیلش چیه
2- در آپدیت جدیدش ترکیب تیمها و بازیکنها براساس جام جهانی تغییر کرده؟
مانیتور روی 75 هرتز باشه اگه مانیتورت این هرتز رو ساپورت نمی کنه فایل Setting رو اجرا کن و گزینه Wait for Vsync رو فعال کننقل قول:
بله مثلا... ولی کامل و درست نیست. در کل آپدیتی هست که ترکیب تیم ها ملی تغییر پیدا کرده
سلام دوستان. کسی میدونه ادیت های پرچم های تیم ها چه شماره هایی هستند ؟؟
من پچ جام جهانی رو گرفتم. اما پچ قبلیم پرچماش قشنگ تر بودن. حالا می خوام اون پر چام ها رو بزارم. اما نمیدونم کدوم فایل ها مال پرچم تیم هاست . کسی میتونه کمکم کنه ؟؟
ممنون
راستی دوستان عزیز اینم لینک های مستقیم پچ جام جهانی :
دیدم خیلی از دوستان لینک مستقیم اپدیت 1.1 پچ جام جهانی رو میخوان. من واسه خودم مستقیم کردم. گفتم برای دوستان هم بزارم.
خدمت شما .
اینم لینک های اصلی که ازشون مستقیم کردمکد:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خود پچ جام جهانی:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ضربه آزادها رو چطوری باید گل کرد؟
نقل قول:
بله من با آپدیت خود بازی که به سرور وصل میشه تونستم آپدیت تیمهای ملی و بازیکنان جدید که به تیم ملی دعوت شدند رو گرفتم .
آقا سوال در حد تیم ملی خردسالان! :31:
1- من بازیم معمولیه چجوری باس پیشرفت کنم ( با کام بازی کردن؟ خوندن حرکات منو؟ یا ترینینگ؟ )
2- آموزش ریختن پچ (واسه ویندوز سون) تو کدوم پسته؟
3- و نیز این کدایی که تیمها رو باز میکنه ؟
ممنون :46:
من الان 3 سال هست با رئال مادرید دارم بازی میکنم و هر فصل جام لیگ اسپانیا و چمپیونز لیگ و جام حذفی و فکر کنم یک جام دیگه هم باشه میبرم و بهترین تیم حال حاضر اروپا هستم. توی این چند سال هر چه به جرارد و فردیناند و تری هرچه پیشنهاد میدم قبول نمیکنه. چرا.
الان میشه پول بینهایت تو مستر لیگ گیرم بیاد و چطوری باید استفاده کرد. ممنون.
آخرین فایل برای نقل و اتقالات و ادیت بازیکنان را میخواستم و اینکه چطور به بازی اضافه کنم یا تغییر بدم. با تشکر از شما دوستان گرامی
با تشکر از پست مفید و ارزشمند شمانقل قول:
براحتی دانلود کردم و استفاده کردم اما تمامی منو ها به یک زبان دیگه شده چطور میتونم به زبان انگلیسی برگردونم
دوست عزیز من ویندوز 7 نصب دارم هیچ مشکلی هم نداره خیلی هم بازی روان است من نمیدونم چرا بعضینقل قول:
دوستان بدون هیچ اطلاعاتی درباره ویندوز حرف میزنند خوب شما برید XP SP4 هم بزنید برای خودتون ضمنا هم
بازی هم امده که xp not support زده باشه (Just Cause 2)
من become legend بازی میکنم اخر فصل که جام جهانی میشه من تو تیم پرتقالم مرحله دوم میخورم به نیجریه میرم تو دکمه بازی و که میزنم میرم تو بزای حاشیه ورزشگاه نشون میده بازی نمیاد هر کارکردم در برم نشد مثلا بازی قبلی کارت قرمز گرفتم این بازی بازی نکنم ولی بازم باید برم واسه چیکارکنم؟
نقل قول:
والا واسه من اصلا همچین مشکلی نداشت. شما نباید قبلش هیچ کیت سرور و چپی داشته باشی.
بازی رو نصب کنید. بعد پچ 1.03 کنامی رو نصب کنید.
بعد اون 16 پارتی رو نصب کنید . و بعد به پچ 1.1 که دو لینک گذاشتم ارتقا بدید.
مثل تراکتور کار میکنه.
ویندوز من 7-64 بیتی هست.
از روز اولم نه مشکل صدا بوده نه تیک و نه هیچ چیز دیگه . تا اخر هم گرافیک بالای مثل بولدوزر کار میکنه .
این پچ جام جهانی هم که ترکونده :18:
کسی از دوستان نمیدونه کار Master League Transfer 1.2 چیه؟
من الان 3 سال هست با رئال مادرید دارم بازی میکنم و هر فصل جام لیگ اسپانیا و چمپیونز لیگ و جام حذفی و فکر کنم یک جام دیگه هم باشه میبرم و بهترین تیم حال حاضر اروپا هستم. توی این چند سال هر چه به جرارد و فردیناند و تری هرچه پیشنهاد میدم قبول نمیکنه. چرا.
الان میشه پول بینهایت تو مستر لیگ گیرم بیاد و چطوری باید استفاده کرد. ممنون.
سلام دوست عزيزنقل قول:
از فكر خريد اين سه تا بازيكن بيا بيرون اگه قسمت پيشرفت فيزيكي بازيكنات روشن هست
چون اينها بيشترين افت رو دارن
مسترليگ ترنسفر قانوني براي خريدش نداره
من تا الان كه جام 2015-2016 هستم خيلي بازيكن ردو بدل كردم
اما يادمه دفعه پيش كه اين بازي رو نصب كردم تا سال 2014 بازيكنه مطرحي رو نتونستم بخرم
اما اين بار با تعجب كامل وقتي توي دسته دوم ليگ بودم بوفون رو خريد كردم:18:
به نظر من بازيكنايي كه ميخواي بخري يه چند بار تو ليست ادد كن و دوباره ريموو
هر دو ماه هم يه بار پيشنهاد بده
اول هم سعي كن بازيكناي با ارزش كمتر خريد فروش كني
همچنين بازيكناي اضافيرو بفروش بره تا ترنسفرت بالا باشه
موفق باشي
بهتره ترينر پول هم از پست 900 دانلود و اجرا كني تا پول كم نياري
چون خرج بازيكناي مدل بالا زياده
موفق باشي:11:
سلامنقل قول:
ضربه ازاد دو تا مرجله داره
ضربه هاي زير 26 متر رو اينتور كه ميگم برو تو تمرين بازي انجام بده تا لمش دستت بياد
زير 26 متر:شدت ضربرو تا نصف پر كن/فلش پايين رو به همرا ه دكمه ي پاس كه ضربدر باشه با دسته نگه دار
بالاي 26 تا 31 متر حدودا:ضربه شوت رو از نصف كمي بيشتر پر كن/فلشيرو نگه ندار/دكمه ي پاس فرار يا مثلث رو نگه دار
براي كات دادن توپ هم يك جهت رو نگه دار كه ميخواي به اون سمت كات بگيره
اگه ضربه رو خط 18 داشتي اينروش رو امتحان كن
توپ رو مماس با تيرك نشون كن
فلش پايين رو نگه دار و يك ضربه كوچيك و ضعيف بزن به دكمه ي سانتر يا دايره
اينجوري از زير پاي ديوار دفاعي رد ميشه و امكان گل شدن داره
تمرين كن تا كامل مسلط شي
راستي يه بازيكن هم پيدا كن كه ضربه آزاد زن باشه نه هر بازيكني
بهترين راه حل واسه پيشرفتت مستر ليگ بازي كردن هست اونم بصورت تاپ پلير هستنقل قول:
آموزش ريخت پچ توي صفحه ي 900 پست 9000
كدي نيست
يه اپشن فايل كه بچه ها گذاشتم توي همون پست هست دانلود كن وبريز
همچنين آپديت هم همونجا هست
واسه پيشرفت سعي كن اول دفاع كردنو ياد بگيري
دوستان من این بازیو خیلی وقته بازی میکنم اما دیگه خسته شدم --شنیدم میشه بازیکن خرید و هی پیشرفت کردو ....
میشه کامل بگید کجا باید برم آیا آموزشی اهنمایی نیست چون من تو این کارا خیلی خنگم نمیفهمم این چیزا بیشتر مخم تو جاهای دیگه میکشه --ممنون میشم یکی بم بگه باید دقیقا کجا برمو چی کار کنم ؟
بهترین پچی که من برای PES 2010 و 2009 دیدم SMoKe Patch که ورژن جام جهانیش 10 جولای میاد...!
بوندس لیگا رو کامل داره , استقلال و پرسپولیس و الاهلی و ... با کیت درست و لاین اپ دقیق تازه 110 تیم ملی ام داره.
به هر PES Fan توصیه میکنم حداقل یکبار امتحانش کنه...
نقل قول:
از قسمت مستر لیگ میتونی این کارارو کنی :
فکر نکنم دیگه انقدر خنگ باشی که ندونی که چه جوری ادامه بدی :46:
بازیو از کدوم شرکت بخرم که پچ روش نصب شه؟
کدوم پچ؟نقل قول:
اگه پچ جام جهانی رو میگی من این سایتو بهت پیشنهاد میکنم دو سه بار خرید کردم کیفیت محصولاتشون واقعا خوبه:15:
[HTML]www.maniyasoft.com[/HTML]
نقل قول:
اتفاقا میدونستم باید برم توی مستر لیگ--اینجا چندتا گزینه و آپشن داره تو کدوم برم؟
درود
دوستان 2 پرسش !
من الان پچ pesedit.com patch 3.4 رو نصب کردم.
می خوام become a legend رو دوباره آغاز کنم ، کسی از دوستان فیس پک از تیم ملی ایران نداره ؟
و اگر ندارید می خوام ملیت آلمانی انتخاب کنم اما وقتی این کارو انجام می دم بازیکنان قدیمی یعنی گرد مولر ، اورات ، بکن بائور
و... میان تو تیم ، چکار کنم تا اینا به تیم دعوت نشن ؟ اگر قدرتشون رو کم کنم جواب می ده ؟
با سپاس
یه تاپیک بزینیم pes بهتره یا fifa?
سلام بچه ها من تو قسمت champions league يه آهنگ شنيدم که خوشم اومد ميشه يکی اسم آهنگ هايي که تو قسمت CL هست رو بزاره تا من بگردم DL کنم؟
اقا اگه میشه بهترین پچه بازی برای درس شدن لیگها اسم تیما و... میخام با توضیح
سلام.نقل قول:
اگه بازی دستکاری شده نمیخوای من پچ آرمین عزیز رو پیشتهاد میکنم که با توضیحات وتعلقات کامل در پست 9000,صفحه 900 میتونی ببینی و دانلود کنی.
البته هر کسی یه نظری داره,پچهای دیگه هم هست,من پچ 300 400 مگابایتی(smpatch) هم دانلود کردم اما به نظرم این پچ ارمین از همه بهتره.بازم نظر خود شماست که چه جور بازی بخوای.
موفق باشید.
من تونستم برم توی مسترلیگ و بازی کنمو پول بگیرم حالا هم یه کم پول دارم--حالا چه جوری بازی کن بگخرم؟بازی کن از هر جا و کشور و تیمی میتونم بخرم ؟
اگه رو حالت بروفشنال یا top player یا آماتور بازی کنی پول بابت هر برد فرق میکنه ؟
نه فرق نمی کنه
درآمد از راه اسپانسرها و یا بردن جوایز رقابت ها بدست میاد که همیشه ثابته
در مورد خرید بازیکن هم روی بازیکن مورد نظر رفتن و گزینه دومی رو انتخاب می کنی بعد از چند هفته بسته به سطح توانایی وکیلت از طرف باشگاه مورد نظر پیام میاد که میخوان بازیکنشون رو بفروشن یا نه درست مثل دنیای واقعی که اگه مایل باشن و خود بازیکنم قبول کنه روی قیمت انتقال و حقوق و مزایای بازیکن توافق می کنید و در آخر بازیکن رو می خری
نقل قول:
میشه بگید دقیقا کجا باید برم که بتونم بازیکن رو بخرم من لیسته بازیکنا رو ندیدم که بخوام رو بازیکن برمو .....
و سواله دوم اینکه نمیشه اول هر بازی هی ترکیب تیم رو عوض نکرد و یه ترکیب گذاشت با یه بازیکن های خاصی در جاهای خاص و در تمامی بازی ها این تکیب حفظ بشه ؟