دوست عزیز شما اول باید مطمئن بشی که اشکال از مودمت هستنقل قول:
چون ممکنه که کارت شبکه وایرلست مشکل داشته باشه
شما باید با یه لپ تاپ به مودمت کانکت بشی و ببینی در این حالت هم مشکل داری یا نه ؟
Printable View
دوست عزیز شما اول باید مطمئن بشی که اشکال از مودمت هستنقل قول:
چون ممکنه که کارت شبکه وایرلست مشکل داشته باشه
شما باید با یه لپ تاپ به مودمت کانکت بشی و ببینی در این حالت هم مشکل داری یا نه ؟
بعد از اینکه مودمت رو کانفیگ کردی چراغ internet روشن میشه ؟نقل قول:
بله روشن ميشه اما ارتباطم به اينترنت وصل نميشهنقل قول:
بعد از اینکه مودمت رو کانفیگ کردی چراغ internet روشن میشه ؟
شما یه تماس با isp بگیر ببین که از اونجا مشکلی نداری ؟
اخه وقتي با كانكشن وصل ميشم(با يو اس پي در حالت بريج) مشكلي ندارم..ولي ديگه مجبورم مشكلمو با پشتيباني مطرح كنمنقل قول:
شما یه تماس با isp بگیر ببین که از اونجا مشکلی نداری ؟
سلام
ببخشید من یه اسپلیتر خریدم
ولی باز هم تلفن کمی خش خش داره و وقتی کسی تلفنو روشن میکنه برای 10 ثانیه Send & Receive قطع میشه
این طبیعیه ؟
من احتمال میدم همون قضییه MAC address باشهنقل قول:
شما حتما با ISP تماس بگیر
خیرنقل قول:
طبیعی نیست. اسپلیتر تو بازار جنس خوب و بد داره. 1500 تومنی داره 6000 تومنی هم داره. به نظرم تو تنظیمات مودم هم برو ببین مقادیر SNR Margin و Line Attenuation وضعیتشون چطوریه.
دوست عزیزنقل قول:
با موبال هم وصل میشم همین مشکل هست .
خب اگه مطمئنی مشکل از مودمت که باید عوضش کنی ( اگه گارانتی داره بده تعمیرش کنن )
با قیمت 40 تا 45 تومن دومدل هست dlink 2640u و tplink 8901
و با 70 تا 75 تومن هم میتونی tplink 8961 بگیری
بعضی مواقع اینترنتم قطع میشه ، وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم میبینم وصل میشه!!
مودم d-link 2640
مشکل از مودم هست؟
من واسه بازی آنلاین اینترنت گرفتم
اولش شاتل داشتم ولی پینگش بعد از مدتی خراب شد الان از آسیا تک سرویس دارم که از لحاظ پینگ خیلی خوبه (تو Garena تقریبا تمام پینگا دو رقمیه !)
حالا یه مشکل دیگم هست (البته شاتلم داشتم این مشکل بود ) اونم اینه که اینترنت خود بخود یهو قطع میشه :18: یعنی چراغ اینترنت مودم خاموش میشه و چراغ تلفن هم چشمک زن میشه یه دیقه بعد دوباره خودش وصل میشه . تو بازی آنلاین این یعنی DP شدن و اعصابخوردی :4:
تنظیمات مودم یکمی ور رفتم دیدم مثل اینکه نویزم داغونه . ممکنه مشکل از نویز باشه ؟
مودم Zyxel p660RU-T1 v2
noise margin upstream: 8 db
output power downstream: 17 db
attenuation upstream: 25 db
noise margin downstream: 16 db
output power upstream: 12 db
attenuation downstream: 31 db
تلفنم رو خط ندارم ، خط مستقیم به مودم وصله و مودمم PPPoE به کامپیوتر ،
برای بر طرف کردن نویز چی کار کنم ؟ یعنی چه چیزایی باعث میشن نویزم بره بالا
دوستان یه مشکل دیگه !
من میخوام مودم رو توی PC کانفینگ کنم ( الان با لپ تاپ وصل میشم ) اما متاسفانه کارت شبکه ام مشکل داره .
میخوام یه کارت شبکه بگیرم البته اکسترنال باشه بهتره .
شما چه کارتی رو پیشهاد میکنید ؟
مودمم TP-Link W8901G . مرسی پیشاپیش ...
اگه گوشی بیسیم داری ، اون نویز رو زیاد میکنه .نقل قول:
اگه پریز تلفنت ضد برقه ، عوضش کن ( نباید ضد برق باشه .
حتما اسپیلیتر هم گذاشتی دیگه ؟ این کارها رو انجام بده ببین جواب میده یا نه .
گوشی بیسیم دارم ولی رو این خط نیست رو خط تافن دیگست حدود 10 متری هم از مودمم فاصله داره آیا تاثیری داره ؟نقل قول:
دوشاخه ضد برقم ندارم . اسپلیتر هم گذاشتم (البته چون تلفن ندارم فرقی داره بذارم یا نه ؟ )
یه نکته ای که به نظر رسید اینه که سیم تلفن از کنار سیم برق و جعبه تقسیم رد شده این میتونه تاثیر زیادی داشته باشه ؟
خط دیگه تاثیر نداره روی این خطت که به ADSL وصله . اسپیلیتر هم که میگی داری .نقل قول:
اون بخش آخر هم ربطی به خط تلفن نداره . اگه نویزت خیلی زیاده ، زنگ بزن به شرکت . شاید باید تنظیماتش رو عوض کنی . یه بارم این مشکل برای یکی از دوستام پیش اومده بود که با آپدیت مودم حل شد .
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
ممنون میشم راهنمایی کنید .نقل قول:
بعضی مواقع اینترنتم قطع میشه ، وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم میبینم وصل میشه!!
مودم d-link 2640
مشکل از مودم هست؟
2.من الان pppoeرو كانفيگ كردم براي اينكه پاكش كنم فقط از advanced setupحذفش كنم بعد ازquick setupكانفيگ bridge رو انجام بدم و يك كانكشن واسهbridge بسازم؟درسته؟نقل قول:
سلام
مودم TP Link TD-8811 داریم
میخوام ریستارتش کنم
میشه تنظیماتش رو بهم بگین!؟
ممنون:11:
درستهنقل قول:
و اگه برای اتصال تو این حالت مشکل داشتی و error برای یوزر و پسورد بهت داد بیا تا بهت بگم مشکل چیه
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
اگه میخوای ریست کنی که باید با یه سوزن 10 ثانیه دکمه رسیت رو نگه دارینقل قول:
و برای کانفیگ مجدد مودم هم که آموزشش اول همین تاپیک هست
پست اول رو دیدم
لینکی که دادن تمام فایلهاش ارور Not Found میده و نمیتونم دانلودشون کنم!
سلام من يه سوال ديگه در مورد فايروال مودم دارم(مودم من asus 602) است
فايروال رو من فعال نكردم..بهتره فعالش كنم يا نه؟
اگه کارت شبکه میخوای یه کارت معمولی هم کارت رو راه میندازه که قیمتش حدود 5 الی 7 تومنهنقل قول:
اگه بخوای وایرلسش رو بگیری که نسبت به تعداد آنتن هایی که دارن و پهنای باند قیمت هاشون متفاوته که از 25 تومن شروع میشه و به بالا
برای کارت شبکه اکسترنال هم من تا حالا باهاشون کار نکردم
ولی فکر میکنم به خاطر محدویت سرعت usb از نظر سرعت محدودیت داشته باشن و برای کار شبکه مناسب نباشن
البته اگه برای اتصال به مودم و استفاده اینترنت باشه مشکلی نداره
اینم یه مدل که با سرچ پیدا کردم :
کد:http://www.parscloob.com/28465-کارت-شبکه-اکسترنال-مخصوص-لپ-تاپ/
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنند.
من ای دی اس پارس انلاین دارم و مودم TP LINK-8817 دارم.طبقه بالا هم دقیقا از پارس انلاین ای دی اس ال گرفتن.
من رمز داخل مودم برام تعریف شده اس و البته خودم بعضی مواقع تنظیماتش رو دستکاری کردم.
مشکل اصلی اینه که چند روز هستش با اینکه مودم رو خاموش میکنم و لپتاپ هم خاموش هستش باز که میرم ترافیک و ساعات انلاین بودن رو تو سایت پارس انلاین چک میکنم میبینم اون مواقع که من مودم رو خاموش کردم دانلود داشتم و اینترنت استفاده شده.
حالا میخواستم بدونم احتمالا چه اتفاقی داره میفته؟
و باید چیکار کنم؟
زنگ زدم به پارس انلاین گفتن مودم رو بیار پسورد رو عوض کنیم ولی خب خودم میتونم پسورد مودم رو عوض کنم و اینکار رو امروز انجام دادم.
میخوام بدونم اگه احیانا کسی از اینترنت من استفاده کرده باشه ایا به اطلاعت سیستم دسترسی داشته و راه جلوگیری از استفاده دوباره فرد مورد نظر چی هستش؟
ایا مودم تنظیمات امنیتی داره که بشه امنیتش رو بالاتر برد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی مهشاد . خیلی لطف کردی . نه وایرلس نمیخوام .نقل قول:
یه چیزی باشه که بشه مودم رو روش کانفینگ کرد فقط .
مرسی باز .
در مورد سوال اولت :نقل قول:
برای بعضی از کاربرای پارس آفلاین اتفاق افناده که حجمشون دزیده شده ! نمونش برادر دوست خودم !
اونم دقیقاً 6 گیگش رو از دست داد . وقتیم با شرکت تماس گرفت ، گفتن سیستمت -- شده بوده !!! اما بعید بوده . چون توی 8 ساعت 6 گیگ اونم با سرعت 256 بعید به نظر میرسه .
توی تنظیمات مودم میتونی پس رو عوض کنی و باید برای شبکه وایرلست پسوورد بذاری .
اما بعضیام اعتقاد دارن که :
1. پارس آفلاینه نه آنلاین !
2. حجم دزدی توی چند مورد پیش اومده .
من مودم رو کاملا ریست فکتوری کردم حالا اینترنت قطع شده و کانکشن هم نصب کردم با پسورد و یوزر وصل نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خب اگه مودم رو ریست کرده باشی باید از اول کانفیگش کنینقل قول:
اینکار رو کردی ؟
مودم tp-link td-8817 هستش الان وارد تنظیمات میشم ولی نمیدونم دقیق باید چیکار کنمنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید
من یه مودم ASUS AM 604 دارم ( مودم + روتر .. )
تنظیمات رو ست کردم .. کردم .. لینک مودم آپ هستش ..
WAN Info
منتها نت ندارم از
ADSL رو که چک میکنم Status: No Defect زده .. رست کردم دوباره ست کردم . .ریستارت کردم سیستم رو اینور اونور نشد !! چه کنم ؟نقل قول:
Statistics -- ADSL
.
Status:No Defect
سلام به همه دوستان
از اين مودمها كدومشون بهتر هستن.لطفا راهنماييم كنيد.
Asus AM602
TP-Link TD-8811
Huawei MT882
به نظر بنده Asus AM602 از بقیه بهترهنقل قول:
مارو دریابیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما الان دقیقا مشکلت چیه ؟
با توجه به این عکسها من که مشکلی نمیبینم
کیفیت خط شما فوق العاده عالیه
عزیز .. STATUS ADSL اصلا کانکت نیست .. .. چه جوری مشکلی نیست ؟!!!نقل قول:
من نت ندارم الان !
اگه کانکت نیستی پس اطلاعات اون جدول رو داره از کجا میگیره ؟!
چراغ adsl و internet شما روشنه ؟
با سلامنقل قول:
از لحاظ جون دار بودن به نظرم مورد دوم خوب باشه
موفق باشيد.
سلام به همه دوستان
من براي بار اوله كه مي خام adsl بگيرم.برا همين موندم كه كدوم يكي از اون مودمهايي كه اسمشونو نوشتم رو بگيرم.
يه كم گشتم ديدم اون 3 مدل ظاهرا از همه بهتر هستن. خاستم نظر شما دوستان رو كه پر تجربه تر هستين بپرسم.
مودمي مي خام كه يك بار براي هميشه پاش پول بدم و ازش استفاده كنم.دوست ندارم مودم معمولي بخرم و بعد از
چند سال دوباره عوضش كنم.به قول انگليسي ها: من آنقدر ثروتمند نيستم كه جنس ارزان بخرم.
وايرلس و 4 پورت به دردم نميخوره.تك پورت باشه كافيه.اگه از قيمتها هم اطلاع دارين لطف كنيد بنويسيد.
ممنون از همه دوستان
Asus AM602
TP-Link TD 8811
Huawei MT882
با سلامنقل قول:
اگه واقعا يه مودم مادام العمري ميخوايد پس بهتون من Linksys رو هم پيشنهاد ميكنم
ميتونيد در موردش تحقيق كنيد
موفق باشيد.
خب عزیز وقتی نت ندارم . .میتونم که روی وب مودم برم که!!!!!!!!!!!!!!!!!! این یکی از اون سئوالا بود !!نقل قول:
بله چراغ لینک و ACT روشنه .. ارتباط من برقراره..مشکل بین ارتباط مودم و کامپیوتر من هستش ..