اگر پهنای باند شرکت آسیاتک زیاد بشه بین شرکت خیلی خوبی می تونه باشهنقل قول:
Printable View
اگر پهنای باند شرکت آسیاتک زیاد بشه بین شرکت خیلی خوبی می تونه باشهنقل قول:
اینم پینگ از گوگلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ از اروپا هم که تو امضام هست!
1024 نامحدود چه سرعت دانلودی میده ؟
میانگین 110 120 میده؟
نقل قول:
عالیه جون مب ده dota2 بازی کنی
راستی کدوم isp? سرعت چند؟
کدوم یکیش؟ برنز یا نقره یا طلانقل قول:
نقل قول:فکر کنم ایشون از مخابرات دارننقل قول:
منم از مخابرات دارم و از پینگش راضی هستم
برنز ...همون که هدیه سرعت بالا نداره ...نقل قول:
سرعت باز کردن جیمیل و یاهو ایمیل کند شده دوباره(نه خیلی زیاد)
آره مخابراته به نظرم مخابرات بهترینه درسته ی سری اشکالات دارهنسبت به بقیه ولی بازم بهترینه از نظرم چوننقل قول:
1- تقریبا دولتیه و بیشترین پهنای باندو در اختیار خودش داره
2- محدودیت هایی که سایر آی اس پی ها دارن رو این یا نداره یا برای بعضیا هست! و اگرم باشه خیلی سریع تر از بقیه شرکت ها رفع میشه ون دولتیه
3-زیر ساخت و .... هم جز زیر شاخه های مخابرات هستن! پس این یعنی نفوذ بیشتراگرم کمبود پهنای باندی باشه سریع جبران میشه!
3+2-:n02:بهالبته فک نکنین این خصوصیه یا ... همش چرته فقط اسما شدن خصوصی وگرنه همون دولتین!
4-همراه اولم جز مخابراته!:n02:
کلا به نظرم مخابرات بهتره! البته فک نکنین دارم تبلیغ میکنم واقعیاتو گفتم یک تکته هم مد نظر داشته باشین مخابرات تو بعضی شهر ها مثل قم خوب نیست و تو بعضی شهر ها خوبه !پس انتخابتون بستگی به شهرتون داره مثلا تو مازندران عالیه!!!!!!!!!!!!!:n01:
ولی از پینگ من استفاده ای نمیکنم مثل بازی اینا راستشو بخاین نه حالشو دارم نه وقتشوو نه حوصلشو:n02:
سلامنقل قول:
شما چه سرویسی گرفتی؟
سرعت دانلود شبانتون چنده؟
طرح بعثت سرعت روزو شبمم 130 کیلوعه!نقل قول:
البته این طرح دیگه حذف شدده و اعتبار زمانیمم تا شنبه است ولی خیلی سرح خوبی بود
شبا از 12-7 صبح دان مفته :n02:
ماهی 5 گیگم داشت!
یادش گرامی:n02::n14::n14::n14:
کوفتت شه:n02:نقل قول:
یعنی چقدر در حق ما قمیا ظلم میکنن!
تعرفه قم رو ببین چه طرح بعثت قشنگی داره::n09:
عجب ما میگفتیم مخابرات اینجاذ دزده نگو مخابرات قم شاه دزده چه خبره قیمتا اینا چیه اخه اه اهنقل قول:
درکتون میکنم شدیدا!
به نظرم 1000 تا آسیا تک شرف داره بر این مخابرات اونجا!
تا آخر این ماه باید صبر کرد و امیدی به بهبود وضعیت نیست ! ، هر isp هم یک مشکل داره الان. یکی پینگ بالاست سرعت کمه. یکی سرعت کمه پینگ بالاست. البته تو این روز ها اکثر isp ها این مشکلات رو با هم دارن ! ، مخصوصا برای کسانیکه از سرویس های سرعت بالا استفاده میکنن این مشکلات خیلی مشهوده.
آسیا گفت نویز خط بالاست یک سیم از دم در. بکشین تا مودم
منم همین کارو کردم
ولی پینگ تغییری نکرد
به نطر شما مشکل باز از منه؟؟
نقل قول:
مخابرات دانلود شبانه داره؟؟؟
اگه 1مگ نامحدود بگیرم پینگم بهتر میشه؟
خودم ماه قبل این سرویس رو داشتم از 90 تا با IDM بیشتر نمیده . بیشتر مواقع بین 80 تا 90 میچرخه . ولی با همین سرعت ماه قبل من 100 گیگ دانلود داشتم:n02: البته خیلی به کنتور آسیاتک اعتمادی نیست:n23:نقل قول:
اصلا نیستنقل قول:
من دیشب و پریشب حدود4گیگ دانلود کردم
تو گزارش مصرف زده 6000مگ دانلود شده1300مگ ازم کم شده :n15:
مخابرات سرویس هاش رو به صورت محدود و نامحدود میدهنقل قول:
شبانه هم از 2 تا 7 باید باشه فکر کنم
به نظر من نامحدودم خوبه
این نویز خط ما هم بالاست به پشتیبانی که زنگ زدم گفت مشکل ازسیم کشی تونه زیر بار هم نمیره که مشکل از اینور نیست یه 2 بار خط خود به خود از رانژه خارج شد بعداز اون این وضعیت پیش اومد
این وضعیت الان
البته صبح ها وضع بهتره و snr روی 19-20 میرسه ولی شبها خیلی ناجور میشه
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 13.2 19.8 Attenuation (dB) 43.5 23.3 Output Power (dBm) 19.4 12.2 Attainable Rate (Kbps) 4300 1030 Rate (Kbps) 4093 783
کسی پیشنهادی چیزی برای رفع مشکل (البته به غیر از عوض کردن سیم کشی خونه) داره ؟؟
سلامنقل قول:
از دم در بررسی کن توی تمام ساعات روز
ببین اونجا هم همین قدر متغیر هستش؟
اگر مشکلی دم در نبود که پس بایستی مشکل سیم کشی داخلی رو حل کنی
ضمن اینکه اگر قطع نمیشه خطت اونقدر مهم نیست snr
اما اگر تمام بررسی ها رو انجام دادی و به نتیجه نرسیدی باید خطت رو روی 3 مگ ببندن که قطع نشی اقلا.
موفق باشید
مودمت و لپ تاپ را ببر ورودی ساختمان و مودم را وصل کن به خط تلفن که از بیرون میاد ببین snr بیشتر نمیشه اگه خیلی بیشتر بشه مشکل از سیم کشی داخل خونتون هست اگه نه مشکل از طرف شما نیست و باید از طریق 117 و مخابرا پیگیری کنینقل قول:
زنگ بزن بگو داون استریم خطت را کم کن شاید وضعیتت بهتر بشه الان روی 4 مگ هست
جالبه وقتی سرعت کم میشه کلی دانلود میخوایم بکنم قبلا که سرعت خوب بود چند تا چیز الکی دانلود میکردم که فقط یه چیزی گرفته باشم:n02:
فعلا که هیچ تغییری نکرده و همون طور که دوستان گفتند تا اخر خردادم احتمالا تغییری نمیکنه فقط امیدوارم کاربران به این قضیه عادت نکنند که اونها همینو میخواند و بعد اگه عادی شد برا کاربرا اونها هم همین رویه رو ادامه میدند:n23:
اگر میخواید سرعت قبل به شکل قبل بر گرده دست از شکایت کردن برندارید:n24:
امکان بررسی از دم در نیستنقل قول:
جعبه تقسیم که توی کوچه ست مودم رو نمیتونم ببرم اونجا . یه سیم مستقیم از جعبه تقسیم اومده به سمت خونه که جاییش قطع نشده که بتونم مودممرو بزارم سرراهش
قطعی که ندارم فقط اگه مودم رو خاموش کنم یکمی طول میکشه تا چراغ رانژه روشن بشه و کانکت بشم
توی تمام خروجی های خط تلفن هم یه اسپلیتر نصب کردم که جلوی نویزرو بگیره ولی تاثیری نداشت
راه دیگه ای نیست به نظرتون؟
میترسیم زنگ بزنم به مخابرات دست به چیزی بزنن دوباره خطم از رانژه خارج شه . یکی 2 روز طول میکشه که از طرف شرکت کارشناسشو بفرسته که واسم درستش کنن . ولی اگه یکی میومد خط را چک میکرد بدک نبود که ببینم نویز از کجاستنقل قول:
رو همین 4 مگابیت باشه ممکنه دوباره سرعت شبانه درست شه :n02:
سلام مجددنقل قول:
از سر سیمی که در واقع مخابرات تحویل شما داده باید چک کنید
جعبه تقسیم تو کوچه که نباید دست برد توش خطرناکه حسن :n02:
شما به ازای هر گوشی تلفن یه دونه اسپلیتر نیاز داری
برای تست هم میتونی گوشی تلفن رو از پریز دربیاری به همراه اسپیلتر هاش( البته یادت نره صبح وصلش کنی که :n24: )
ببینی شب ها بازم میزان snr خطتت پایین میاد یا نه
شما مشکلت چیه؟نقل قول:
مطمئن هستی که مشکلت از نویزه؟
سلامنقل قول:
والا هرچی نگاه کردم این سیمی که اومده توی حیاط خونه جاییش قطع نشده بعدش هم که رفته توی یکی از لوله های خرطومی معلوم نیست کجا میره
فردا میرم یه نگاه میندازم ببینم چیزی سر در میارم ازش :n02:
ممنون
والا مشکلی ندارمنقل قول:
بعضی وقتها دیسکانت میشم که نمیدونم نویز باعث میشه یا کلا اینجوریه
بعضی وقتها خیلی کم البته کانکت نمیشه که یکم صبر کنم خودش درست میشه
پینگمم بالاست نمیدونم ربطی به سیمکشی داره یا نه . حدود 400 هه
سرعتمم خوبه مشکلی نیست شبانش که محدود شده صبح ها هم که 350 کیلو میگیره
باید بررسی کردنقل قول:
وقتی دیسکانکت می شید لینک می ره؟
در مورد لینک هم از دوستان و آشنایان سوال کنید ببینید اون ها هم همین مشکل رو دارن
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 15.9 8.9 Attenuation (dB): 26.5 14.6 Output Power (dBm): 12.5 18.4 Attainable Rate (Kbps): 10384 869 Rate (Kbps): 4093 782 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 61 13 B (number of bytes in Mux Data Frame): 24 13 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes): 5 6 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.1939 9.0566 L (number of bits in PMD Data Frame): 1692 212 D (interleaver depth): 384 8 Delay (msec): 18 18
بچه های وضعیت خط ما چطوره ؟
راستی من قبلا" با 512 با حداکثر پهنای باندم یعنی 4 مگ دانلود می کردم که الان محدود شده و دور ور 250 280 می چرخه می خواستم شما هم اینجوری شدید یا نه ؟
یه چیز دیگه من قبلا" حدود 1 ماه پیش دانلود موازی می کردم ولی الان که می خوام انجام بدم دیگه نمیشه اینم برا شما پیش اومده یا نه
عزیز کجا و چه جوری شکایت کنیم؟؟ توضیح میدی . با تشکرنقل قول:
اینم سرعت شب جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل بگن 1 مگ فروختیم نه 2 مگ:n28:
کم اتفاق میوفته که لینک بره اگه اینطور هم بشه یکی دو دقیقه طول میکشه تا برگردهنقل قول:
همش فکر میکنم نویز از طرف من نیست . 2 باری که خود به خود خط از رانژه خارج شد کارشناسشون رو که فرستادن مخابرات نویزخط زیاد شد قبلش هیچ مشکلی نداشتم من . نمیدونم چی رو دستکاری کردن:n13:
من دو روز پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتم کیفیت خطم رو چک کنه، گفت چهاره واسه شما و یک چهارم حد معمول.
الان راه حل چیه ؟
الان مال من اینجوریه
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 19.9 19.8 Attenuation (dB) 44.5 27.1 Output Power (dBm) 19.6 11.8 Attainable Rate (Kbps) 6640 1203 Rate (Kbps) 4093 783
مودم رو که یه چند دقیقه خاموش میکنم اینجوری میشه
ممکنه به خاطر داغ کردن مودم باشه :n02: کسی تا حالا روی مودم فن گزاشته ؟
سرعت لود صفحات هم بیشتر میشه :n13:
اینم چندتا تست
//
:n04:
:n04::n04:
واقعا اسیاتک عجب دزدیه!!
من ساعت 7:58 مودمو ریست کردم و کامپیوتر برنامه ریزی شده بود سر ساعت 8 خاموش بشه
حالا من ساعت 8:51 کامپیوترو روشم کردم رفتم سایت ریپپورت دیدم 6مگ حجم کم کرده!!در صورتی که فقط مودم روشن بوده:n24:
این وضعیتو چندین شبه که دارم!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برنامه اینو میگه:
این نشون میده که شما تو اون 50 دقیقه کانکت بودی ! شاید سیستم خاموش نشده بوده !!نقل قول:
مشکلی نداره!نقل قول:
آسیا تک از مخابرات بهتره ؟