نقل قول:
دوربين Canon Ixus 310 رو ديدي؟ دوربين بدي نيس بيشتر دربارش تحقيق كن من خودم اين دوربين رو دارم
نقل قول:
دوربين Canon Ixus 310 رو ديدي؟ دوربين بدي نيس بيشتر دربارش تحقيق كن من خودم اين دوربين رو دارم
سلام دوستان
خیلی فوری نیاز به یه دوربین دیجیتال زیر 200 تومن دارم و امروز عصر قصد خریدشو دارم
دو مدلی که مدنظرم هست canon a2200 و fuji jv260 هست که اختلاف قیمتشون کمه(حدودا 30 تومن) تو یکی از فروشگاه ها با هر دو عکس گرفتم و کیفیتشو تو کامپیوتر چک کردم که کیفیت عکس فوجی خیلی بهتر از کنون بود مخصوصا موقع زوم عالی بود واقعا و رنگ عکس فوجی هم طبیعیتر بنظر میرسید
خودم از اول canon مدنظرم بود چون کیفیت برام خیلی مهمه و نمیدونم کیفیت فوجی چطوره خوشحال میشم نظرتونو بدونم و خیلی عجله دارم چون باید امروز عصر یکیشو بخرم،مرسی
ممنون ار شمانقل قول:
این مدل به نظر خوب میاد ولی چند مشخصه که برای من مهم هستش رو نسبت به sx150 پاین تر هستش مثل زوم اپتيکال پایین و نداشتن فوکوس دستی و لی خوب صفحه نمایش با کیفیت تری داره و چند چیز دیگه .
در هر صورت دوستان دیگه خواهشا راهنمایی بیشتری کنن.
نقل قول:
درسته ولي به نظر من يكي از مهمترين تفاوتاش كيفيت فيلمبرداري 310 كه حتما ميدونيد Full HD هست در حاليكه SX150 كيفيتش HD هست كه خودم وقتي كه ميخاستم دوربين بخرم برام مهم بود كه فول اچ دي باشه و يكي از ملاكاي خريد دوربين برام بود
يه چيز ديگه به نظرم قيافه Ixus310 قشنگتر از SX150 هست:31:
خوب دیگه قیافه سلیقه ایولی خوب به طور 100 درصد این مدل رو هم مد نظر خواهم داشت تا بتونم بین این ها یکی که کیفیت عکس بالا و همچنین زوم خوبی داشته باشه انتخاب کنم .به نظرت مدل sx150 بجز فول اچدی نبودن (که ملاک اصلی بنده هم نیست ) چه مشکلی دیگه ای میتونه داشته باشه .نقل قول:
درضمن به نظر این مدل چطور هستش Canon PowerShot SX230 HS
SuperSt@r وLpix عزیز ممنون از هر دو شما بابتِ راهنماییتوننقل قول:
راستش این دوربین هایی که شما معرفی کردین canon sx 230 منم شنیدم دوربینِ خوبیه ، ولی فکر کنم از این بهتر هم هست ، این مدل یکم قدیمی شده ، حتی دکمه مستقیم برای پاک کردن تصاویر و فیلم ها رو هم نداره
علاوه به اینکه شکل ظاهریش هم دخترونه نیست و یکمی هم بزرگه
استاتید دیگه اگه در مورد دوربین های wx30 , hx7v سونی اطلاعات دارن لطف کنن ، منو راهنمایی کنن
راستش مشخصاتشونو تو اینترنت خوندم و خوشم اومده ولی کسی که باهاشون کار کرده باشه بهتر میتونه نظر بده، چون شنیدم سونی تو مدل های قبلش نویز تصاویرش زیاد بوده ، میخواستم نظرتون رو تو این مدل های جدید بدونم؟!!!
تشکـــــــر
با سلام
خیلی ممنون دوستان
و اینکه همونطور که فهمیدم حدود 50 هزار تومن دیروز سر خرید دوربین سرم کلاه رفته آخه امروز دوباره از یه مغازه دیگه تو پاساژ ایرانیان بود، فکر کنم بالاتر از پاساژ بزرگمهر قیمت گرفتم، گفت اگر خواستید 455 هزار تومن هم میتونم بدون لوازم خدمتتون بدم (خداییش الان فهمیدم بعد از بازار رضا(بازار کامپیوتر ) پاساژ بزرگمهر هم دست کمی از بازار رضا نداره تو دزدی و سر مردم کلاه گزاشتن نمیدونم چجوری این پول ها از گلوشون پایین میره ایشاالله که همش رو خرج دوا و دکتر کنن
با سلام
دوستان من این باطری ها رو گرفتم چجوری هستن ؟؟؟
به قیمت 28 تومن با گارانتی ایران رهجو هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر از این باطری ها استفاده نکنم برای یه مدت شارژشون خود بخود خالی میشه؟؟؟؟
راستی چند ساعت باید بزارم تو شارژ
فروشنده گفت بزن به شارژ تا اون چراغ زیر شارژر خاموش بشه
درسته ؟؟؟؟
اینم یه لینک از این باطری
[HTML][/HTML]کد:http://www.amazon.com/Sony-Cycle-Energy-Charger-Batteries/dp/B00012F7HS/ref=pd_cp_e_4
منم دوتا از اینها دارم البته بدون شارژرش اصلیش تا 6 ساعت شارز میکنم عالیه کارایی و بازدهیش برای من 2700 هست خیلی ازش راضیم از باطری و شارژر اولم زیاد راضی نیستم
دوربینم powershot sx150
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم بین این گزینه ها و یا احتمالا پیشنهاد بهتری بنده رو راهنمایی بفرمائید.
نیکون D3100 + لنز 18-105 بدنه با گارانتی نیکو نگرش 800 تومن هست
نیکون D5100 + لنزکیت 18-55 که با گارانتی نیکو نگرش 1120 تومن هست
کنن 600D + لنز 18-135 با گارانتی تهران کنن 1160 تومن هست .
البته اول با راهنمایی دوستان عزیز قصد داشتم نیکون D5100 و لنز 18-105 بردارم ولی با افزایش قیمت ها و محدودیت بودجه حداکثر 1200 میتونم هزینه کنم.
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
نقل قول:
در كل فك ميكنم Ixus 310 نسبت به SX150 بهتره بقيه دوستانم احتمالا اينو تاييد ميكنن در ضمن يكي ديگه از تفاوتاش اينه كه Ixus 310 داراي حسگرCMOS هست در حاليكه SX150 حسگرش CCD هست كه به نظرم اينم ميتونه خيلي مهم باشه اينم حتما ميدوني كه مانيتور Ixus 310 بزرگترره و لمسي هم هست
در مورد SX230 شك نكن از اون دو بهتره اگه اولش بودجتون رو بالاتر اعلام ميكرديد قطعا اينو بهتون معرفي ميكردمولي شما گفته بوديد تو رنج 300 تومن
سلام دوستان من میخام یه دوربینه بگیرم تاپیکا رو خوندم به سه تا مورد رسیدم:
Canon Ixus 310
Canon PowerShot SX220
Canon PowerShot SX230
اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتون هست رو هم بگین.حالا من به عنوان کاربر معمولی که حالا شاید هوس کنه یه چنتا عکس حرفه ای بندازه شما کدومو پیشنهاد میدین؟
من عادت دارم با کمترین پول بهترین نتیجه رو بگیرم.
حالا از این 3 تا کدوم واسه من بهتره که الکی بیشتر پول ندم که به کارمم بیاد.
یه سوال دیگه .بین دو مدل آخری فقط تفاوتشون جی پی اس هستش یا اینکه مشخصاتشونم با هم فرق دارن؟
نقل قول:
با سلام
چون محدودیت بودجه دارین و نمی تونین 5100 + 18-105 بگیرین به نظر من بهتره 600D رو با 18-135 بخرین ...
راستی از قیمت جدید 18-105 جعبه سفید یا طلایی کسی خبر داره ؟؟
والا نمی دونم که چرا فکر می کردم با 300 تومن میشه یه چیز درست حسابی گرفت .نقل قول:
الان اگه به نظرت پول رو تا 550 تومن برسونم یه چیز که ارزش رو داشته باشه میتونم گیر بیارم یا نه
نقل قول:
چرا ميشه يه دوربين نسبتا خوبم گير اورد اگه كمي بودجه رو بيشتر از 300 تومن بكني الان دوربين SX230 و Ixus 310 دوربيناي كامپكت خوبي هستن كه ميتوني بخري حالا بستگي به كارايي كه ميخاي ازش استفاده كني داره كه به نظرم اگه برا استفاده خونگي ميخاي همين دوتا دوربيني كه گفتم دوربيناي خوبي هستن حالا تو رنجاي بالاتر زياد وارد نيستم. تو اون رنج 550 دوستان دوربيناي بهتري ميتونن بهتون معرفي كنن
سلام،اینو حتما بخونیـــــــــد:5:
من دنبال خربد hx7v و wx30 بودم ، دوستان هم sx230 کنن رو معرفی کرده بودن
بلاخره یه سایت فوق العاده پیدا کردم که عکس و فیلم های اورجینال از صحنه های مختلف قرار داده و اینطوری کارِ همرو آسون کرده:46:
من خودم عکس های این دوربین هارو دانلود کردم و به کاملا مشخص بود که hx7v کیفیت فیلم و عکس فوق العاده بهتری داره و تصمیم گرفتم که همینو بخرم:20:
شما هم میتونید به این سایت سر بزنید و قسمت سمت چپ اسم دوربین مورد نظر رو سرچ کنید باقیشم که دیگه خودتون بلدین
اینم آدرس سایتفقط اگه قصد دانلود فیلم هاشو دارین چون فیلم ها شر شده از یو*تیوب هست باید از از وی**پ**ی ان استفاده کنید، البته واسه گرفتن عکس هاش نیازی به وی**پ**ی ان نیستکد:www.letsgodigital.org
امیدوارم و مطمئنم این سایت بکارتون میاد، منم یه دعا کنید:31:
نقل قول:
ممنون از شما دوستاننقل قول:
این سایت به نظر سایت جالبی میاد و میتونه تو انتخاب کمک زیادی بکنه .
من الان باتوجه به تمام جوانب توستم 6 مورد رو انتخاب کنیم که دیگر دوستان هم کمک کنن بتونم یکیشون رو انتخاب کنم
Canon PowerShot SX40 HS : به نظر عالی میاد بخصوص زومش .ولی مطمعن نیستم که با این قیمت ارزش رو داره یا نه
Canon PowerShot SX230 HS
Fujifilm FinePix F600EXR
Fujifilm FinePix HS20
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V : این مدلی هم که این دوستمون معرفی کرد به عالی میاد . ولی خوب حیف که زوم نسبتا کمی داره
در هر صورت منتظر راهنمایی بیشتر دوستان هستم .
ببخشید من باز هم سئوالمو تکرار میکنم.بین sx30وhx100کدوم بهتره از نظره کیفیت عکس.لطف کنین از این 2مدل یکیو بگید.من نمیتونمsx40بگیرم چون خیلی گرون میشه
داداش به نظر من زومِ hx7v کافیه ، چون من از یوتیوب فیلمشو دانلود کردم، تست زومشو،واقعا تعجب کردم اینقدر خوب و با کیفیتِ ، از دوربین دیجیتال کمپکت همچین انتظاری نداشتم:31:نیازِ منو که برطرف میکنه.میتونی سرچش کنی تو یوتیوب hx7v test+zoom یه همچین چیزی.همینطور فیلم دوربین های دیگه رو،از اون سایتی هم که گفتم استفاده کن، عکس دوربین هارو ببین،خیلی راحت میشه مقایسه کرد و تصمیم گرفت.من حتی عکس پایانومای سه بعدی hx7v رو از همون سایت دانلود کردم و دیدمنقل قول:
البته اساتید این فروم هم خیلی کمک کردن ، ولی شاید بعضی وقت ها تعصب رو یه مارک خاصی باشه یا از محصولات جدیدتر اطلاع نداشته باشن
راستی رو دوربین های دیگه ای که گفتی جز sx230 تحقیقی نکردم، hx7v رو با sx230 مقایسه کردم که متوجه شدم hx7v سرتره
اصلا اگه عکس hx7v رو با sx230 مقایسه کنی، مخصوصا به آسمون نگاه کنی ، نویز رو تو مدل Sx230 میشه به وضوح دید(البته وقتی رو عکس زوم کنی)خوب دیگه،شایدم یکی عکس هارو ببینه بگه sx230 ّبهتره،منکه تشخیصم این بود،ولی فکر کنم تو زمان خودش دوربینِ خوبی بوده،حالاکه بهتر از اونم هست تو همون رنج قیمت:46:راستی sx230 دکمه مستقیم حذف تصویر هم نداره،اینم یه ایرادِ دیگش
امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی،منکه شنبه hx7v رو میخرم
اره دوست عزیز یکی بدی های sx 230 نداشتن دکمه حذف هستش .نقل قول:
من که مشخصات hx7v رو بررسی می کنم واقعا که به نظر تو این رنج قیمت زیر 400 بهترین هستش
ولی من می خوام ببینم که آیا مثلا با حدود 600 تومن میشه که یکی که واقعا از این سرتر باشه پیدا کرد .و واقعا مثلا sx40 ارزش خرید رو داره یا نه
ولی شکن نکن اگه بخوام زیر 400 خرید کنم اولویت اولم همین سونی هستش
راستی گفتی اینو خریدی یا قضد خرید داری .اگه خرید ، کجا ، چند ، و چه گارنتی
اگه هم نخرید اگه قیمت بازارشو داری ممنون میشم .
سلام دوستان
این canon sx40چه تفاوتی با sx30 داره؟ انگار زیاد تفاوتی ندارند. هردو زوم 35X برابر دارند.
تفاوت های مهم sx 40 با sx30 استفاده از فناوری cmos توی حسگر ،قابلت فیلم برداری full hd توی sx 40 هستشنقل قول:
با سلام
عکاس آماتوری نیستم...یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام برای مصارف خونگی و مسافرتی و...
لرزشگیر واسم خیلی مهمه
فیلم برداری hd با 30 فریم مهمه..
لنز واید هم مهمه..
کیفیت عکس در شرایط نوری مختلف با کمترین نویز ممکن برام از همه چی مهمتره... حتما کامپکت باشه...
بودجه تا 300 یا 400
نقل قول:
سلام
حالا چرا HD باشه Full HD كه بهتره من سه تا دوربين SX230 و SX220 و Ixus 310 رو بهتون معرفي كنم كه هر سه از برند كانن هست بسته به بودجه تون و ويژگيهاشون ميتونيد انتخاب كنيد
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم .
شما نیکون D3100 رو معادل d1100 کنن میدونید یا بالاتره؟به نظر شما کیفیت عکس با لنز نیکون 18-135 بهتره یا نیکون 18-105؟
با سپاس فراوان
کامیاب و پاینده باشید
بله D3100 با d1100 یه رنج هستندنقل قول:
135-18 کنن با 105-18 نیکون فرق زیادی ندارند اما چون 135-18 محدوده بیشتری داره ارزش بیشتری داره
راسی 600D با 55-18 و 250-55 هم ترکیب بدی نیست
دوستان بین این دو تا مدل کدوم بهتره و واقعا ارزش خرید داره؟
کدوم عکساش با کیفیت تر هست؟کیفیت ساخت کدوم بهتره؟
خواهشا راهنمایی کنین.
Fujifilm FinePix F600EXR
Canon PowerShot SX230 HS
نقل قول:
بعضی موارد D3100 بهتره و بعضی موارد 1100D.ولی به طور کلیd3100 کمی بهتره
لنز 18-105 هم از 18-135 بهتره ...
ولی من به شدت اعتقاد پیدا کردم که d5100 از 600D بهتره(غیر از فیلمبرداری که برای من مهم نیست)نقل قول:
و قصد دارم 600D رو بدم بره و d5100 بگیرم
با 18-105 فوق العاده میشه
یکی از دوستام d5100 داشت. باهم مقایسه کردیم از ایزوی 800 به بالا نیکون بهتره
که خوب از سنسور بزرگترش انتظاری جز این نیست
در مجموع به نظرم d5100 بهتره
قیافش هم اس ال آر تره :دی
از حسن توجه دوستان کمال تشکرو دارم.یعنی واقعا یکی نمیاد یه راهنمایی بکنه!!!!!!!نقل قول:
صد درصد کنوننقل قول:
برای دیدن نمونه عکس یه سر به photographyblog.com و dpreview بندازید
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم دارم دونبال یه دوربین خوب میگرم تا الان تونستم انتخابم رو به دو تا مدل زیر برسونم ولی واقعا الان دیگه گیر کردم و نمی نتوم بیسن این دوتا به نتجیه برسم
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
Canon PowerShot SX230 HS
اگه دوست داشتی یه نگاه به مدل سونی بنداز به نظر میاد امکانات خوبی داشته باشه .
ولی خوب من که هنوز نتوستم انتخاب کنم .شما اگه به نتجه رسیدی ما رو هم بی خبر نزار .
دوست گلم منم دنبال بودمنقل قول:
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
اما چنتا سایت عکسای سمپلشو دیدم ازش خوشم نیومد رفتم دنبال این دوتا مدلی که گفتم یعنی فوجیتسو و کنون.
منم پیشنهاد میکنم فوجی رو یه بررسی کن بدک نیست.
اتفاقا فوجیستو مدل بسیار خوبی هستش ولی بزگترین مشکلی که داره نداتشن فوکس دستی هست که باعث شد از لیست من خارج بشه .نقل قول:
من عکس ها و فیلم sx 230 رو با hx9v مقایسه می کنم برتری رو به سونی میدم .ولی در کل آنچنان فرقی با هم ندارن .
بازم اگه بقیه دوستان کمک کنن ممنون میشیم .
دوست من به این لینک یه سر بزن.نقل قول:
کد:http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx230_hs_review/conclusion/
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
حالا بین مدل سونی و کنن مورد نظرت حدود 100 تومن اختلاف قیمت هستش.به این موضوع توجه کن.
بله خوب .چیزی هم که باعث شده من توی انتخاب hx9v این موضوع استش که آیا واقعا اختلاف این دو اینقدر هستش که ارزش 100 تومن بیشتر خرج کردن رو داشته باشه .نقل قول:
دوست عزیز لطفا این دوتا لینک رو نگاه کنن و نظرت رو درباره نمونه عکس های این دو بگو
sx230
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX230_HS/sample_images.shtml
hx9v
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Sony_Cyber-shot_DSC_HX9/sample_images.shtml
با عرض سلام
اینجا هم مقایسه ای جامعی انجام داده که sx 230 و h9v هم توش هست
دوستان ببینند و نظرشون رو بفرمایند.کد:http://www.dpreview.com/reviews/q311travelzoomgrouptest/page17.asp
ممنون
من رفتم یه مغازه گفتم HX7V چند؟ گفت به قیمت روز،قیمتِ روز هم ملاکش سایت دیجیکالا بود،گفت به همون قیمتِ سایت میدم،گارانتی هم سه ساله بود،نپرسیدم گارانتی کجاستنقل قول:
رفتم نمایندگی سونی،گفت قیمت جدید ندارم الان،نمیدونم چش بود،گفت فردا بیا،منم اصرار نکردم، به امید خدا فردا یکشنبه 20 آذر میرم HX7V رو بخرم، هر وقت خریدمش خبر میدمکه از کجا و چند خریدم و با چه گارانتی ای
نظر منم رو سونی بود اما از یه سمت قیمتش و از یه سمت این تاپیک باعث شد که منصرف بشم.نقل قول:
اگه اول تاپیک نگاه کنی میبینی که تویه بیشتر چیزا سونی سرتره اما وقتی دوستمون از نزدیک دید گفت این مدل سونی ارزش نداره و فقط کنون 230.منم با توجه به عکسایی که دیدم و رویو هایی که تو سایتا خوندم واقعا از این مدل کنون تعریف کردن.ولی بازم در نهایت تصمیم خودته اگه دلت پیش سونی هست بگیرش چون ممکنه کننو بگیری بعد پشیمون بشی که چرا سونی نگرفتی.
اینم لینک تاپیک:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518803
آقا چرا 100 تومن بالاتر میخوای بدینقل قول:
سونی HX7V رو نگاه کن
عکس و فیلمش و امکاناتش از SX230 بهتره، قیمتشم پایینتره
از این سایت نمونه عکساشون رو دانلود کن
www.letsgodigital.org
ببین،مقایسه کن
من فردا دارم HX7V رو میخرم،کلی گشتم و مقایسه کردم
موفق باشی