بنزما خرید جدید رئال مادرید
مهاجم فرانسوی،چهارمین خرید کهکشانی ها در تابستان امسال خواهد بود. فلورنتینو پرس با پرداخت 35 میلیون یورو، بنزما را خریداری خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: طبق خبر منتشره در روزنامه مارکا، توافقات نهایی میان سران باشگاه های رئال مادرید و المپیک ---- بر سر انتقال کریم بنزما حاصل شده و در ساعات آینده رسما اعلام خواهد شد. بدین ترتیب فلورنتینو پرس ستاره جدیدی را به ترکیب کهکشانی ها اضافه کرده است و بنزمای فرانسوی چهارمین خرید تابستانی تیم مادریدی لقب خواهد گرفت.
این در حالی است که کهکشانی ها دیشب کاکا را به عنوان اولین خریدشان معرفی کردند و در روزهای آتی می بایست منتظر معرفی رائول آلبیول و کریستیانو رونالدو، دو خرید دیگر تیم مادریدی باشیم. بدین ترتیب کریم بنزما با قراردادی 35 میلیون یورویی المپیک ---- را ترک خواهد کرد و به برنابئو خواهد پیوست و بدین ترتیب می بایست پرونده انتقال داوید ویا به تیم مادریدی را بسته دانست.
كاكا: ميدانم از من چه ميخواهيد
یوفا: بازيكن برزيلي تازه وارد رئال مادريد گفت: ميدانم از من چه ميخواهيد و پاسخ مثبتي به انتظار شما خواهم داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش یوفا: با وجود اينكه باشگاه رئال مادريد مراسم معارفه عمومي كاكا را به روز پنجشنبه موكول كرده، روز گذشته بيش از 50 هزار تماشاگر با خريد بليت 100 يورويي و پس از دو ساعت انتظار پشت درهاي برنابئو وارد ورزشگاه شده تا كاكا از نزديك ترين فاصله ممكن تماشا كنند.
كاكا در مراسم ويژه اي كه بيشتر شبيه به مانور قدرت پرس بود برابر ميهمانان ويژه فلورنتينو پرس گفت: در عمرم چين مراسم باشكوهي را تجربه نكرده بودم و از رئيس باشگاه به خاطر اين همه توجه و لطف متشكرم. اگر مراسم امروز براي برخي ميهمانان خاص بوده نمي دانم در مراسم معارفه خود بايد چه كنم.
كاكا كه به شدت تحت تاثير محيط برنابئو قرار گرفته بود گفت: با سانتياگو برنابئو غريبه نيستم اما هرگز به عنوان بازيكن رئال مادريد وارد اين ورزشگاه نشده بودم تا بفهمم فوتبال حرفه اي، چه معني مي دهد.
وي ادامه داد: هواداران رئال مادريد از من توقع بالايي دارند و من به آنها حق مي دهم. با تمام وجود تلاش مي كنم در خدمت رئال مادريد باشم و اين جا را خانه خود مي دانم.
هواداراني كه بليت مراسم روز پنجشنبه را با قيمت بالا خريداري كرده اند از اينكه رئال مادريد 50 هزار تماشاگر را به برنابئو راه داده عصباني هستند.