آخه يكي نيست با اين الاغ بگه تو اون زمين مگه ميشد زميني بازي كرد؟نقل قول:
احمدزاده: استقلال فقط از توپهاي هوايي استفاده كرد
آخه يكي نيست با اين الاغ بگه تو اون زمين مگه ميشد زميني بازي كرد؟نقل قول:
احمدزاده: استقلال فقط از توپهاي هوايي استفاده كرد
گل گفتی....نقل قول:
آخه يكي نيست با اين الاغ بگه تو اون زمين مگه ميشد زميني بازي كرد؟
استقلال نمى خواهد ماجراى دیکارمو تکرار شود
سابقه خارجى ها، روشن و شفاف بیان مى شود
در حالى که مسئولان و سرمربى پرسپولیس تا پیش از این مدعى کارنامه بسیار خوب «دیکارمو» در برزیل مى شدند، برنامه نود دوشنبه شب ثابت کرد که این بازیکن در لیگ دسته سوم کشور خودش توپ مى زده و داستان به ثمررساندن ۱۷ گل نیز تا حد بسیار زیادى اغراق آمیز بوده است. این ماجرا براى پرسپولیس دردسرساز شده اما در عین حال باعث هوشیارى صاحب منصبان استقلال گشته تا چنین کلاهى برسرشان نرود!براساس شنیده هاى ما استقلالى ها به هیچ عنوان نمى خواهند ماجراى دیکارمو براى آنها هم تکرار شود روى همین اصل مقرر شد تا چنانچه یک بازیکن خارجى به جمع آبى پوشان اضافه شد، سوابق وى بدون هیچ کم و کاستى و به صورت کاملاً روشن بیان شود تا از آن به عنوان ابزارى براى تقابل با تیم و مدیریت باشگاه استفاده نشود
دست استقلال باز است
استقلال همچنان به دنبال جذب یکى، دو مهره جدید است و براى نیل به این هدف به تکاپوى وسیعى هم دست زده تا بتواند نیاز خود را از بازارهاى خارجى تامین کند. از سوى دیگر ماجراى جبارى هم مزید بر علت شده تا امیر قلعه نویى با انگیزه بیشترى مسأله خرید مهره هاى خارجى را دنبال کند. طبق خبرهاى دریافتى، مدیریت باشگاه نیز مشکلى با این امر نداشته و دست قلعه نویى را کاملاً باز گذاشته است تا هر بازیکن که مورد تاییدش بود را بهجمع آبى پوشان اضافه کند. ظاهراً استقلالى ها بودجه اى را به این امر اختصاص داده اند و قرار شده به محض فراهم شدن شرایط براى جذب بازیکن (یا بازیکنان) مورد نظر قلعه نویى، این پول صرف آنها شود تا این نفرات در اختیار سرمربى استقلال قرار گرفته و مهیاى حضور در لیگ حرفه اى شوند.
براي حضور در جلسه كميته اجرايي ليگ قهرمانان
"واعظي آشتياني" فهرست استقلال را به فدراسيون ارايه كرد
باشگاه استقلال تهران فهرست اسامي و فرم حضور در جلسه كميته اجرايي ليگ قهرمانان آسيا را به فدراسيون فوتبال تحويل داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پي ارسال نامه كنفدراسيون فوتبال آسيا جهت اعلام درخواست حضور در جلسه كميته اجرايي ليگ قهرمانان و فرصت اعلام شده از سوي سازمان ليگ برتر تا تاريخ 18 آبان ماه براي ارايه اين درخواست، اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تهران فرم حضور در اين جلسه و مدارك لازم را روز پنجشنبه به فدراسيون فوتبال ارايه كرد.
با توجه به تجربه تلخ حذف از ليگ قهرمانان آسيا و همچنين برخي مشكلات پيش آمده در راه سفر واعظي آشتياني به مالزي براي حضور در نشست مديران باشگاههاي Afc، اين بار باشگاه استقلال تهران نخستين باشگاهي بود كه فهرست خود را به فدراسيون فوتبال ارايه داد.
اين نشست در كشور ژاپن برگزار ميشود.
براي شركت در اجلاس مديران تيم هاي آسيايي
مدارك واعظ آشتياني به كوالالامپور ارسال شد
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال مدارك مديرعامل اين تيم براي شركت در اجلاس مديران عامل تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا را به اي اف سي ارسال كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فرم و مدارك براي حضور در اجلاس مديران عامل باشگاه هايي كه در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند توسط باشگاه استقلال تكميل شد و پنج شنبه صبح تحويل فدراسيون فوتبال و كنفدراسيون آسيا داده شد.
اين مدارك مربوط به اجلاس مديران تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا است كه آذر ماه سال جاري در ژاپن برگزار مي شود.
در اين اجلاس قرار است برنامه هاي جديد بازي ها براي مديران تشريح شود.
مدارك استقلال براي حضور امير واعظ آشتياني توسط روابط بين الملل باشگاه تنظيم و ارسال شد.
همچنين فرم ديگري كه مربوط به مشخصات كامل مدير عامل و مسئولان روابط بين الملل و روابط عمومي بود توسط كميته روابط عمومي تكميل و به فدارسيون فوتبال ارسال شد.
انتهاي پيام/
براي كمك به كاپيتان سابق فوتسال
استقلال بازي خيرخواهانه برگزار مي كند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال جمعه هفته آينده در يك بازي خيرخواهانه به مصاف تيمي كرجي مي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال با نظر امير قلعه نويي و قولي كه باشگاه استقلال به كرجي ها داده بودند، جمعه هفته آينده در اين شهرستان يك بازي خيرخواهانه برگزار مي كند.
عوايد اين ديدار به بابك معصومي كاپيتان سابق تيم ملي فوتسال كه با بيماري سرطان روبرو است، داده مي شود.
باشگاه استقلال در حال مقدمات برگزاري اين بازي در كرج است.
با وجود تساوي مقابل استقلال تهران
ملواني ها پاداش پيروزي دريافت مي كنند
خبرگزاري فارس: بنا به نظر سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي بازيكنان اين تيم بابت تساوي مقابل استقلال پاداش پيروزي دريافت مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد احمدزاده به دليل بازي خوب شاگردانش مقابل استقلال تهران و رضايت از عملكرد آنها وعده پرداخت پاداش پيروزي را به شاگردانش داد.
وي پس از بازي در رختكن به شاگردان خود اعلام كرد مبلغ 300 هزار تومان به آنها پرداخت خواهد شد.
هواداران اين تيم نيز با رضايت از عملكرد بازيكنان، دقايقي پس از اتمام بازي نيز در ورزشگاه مانده و به تشويق تيم شهر خود پرداختند.
ببین استقلال امسال چه بلایی بر سر تیمها لیگ اورده که حتی به تساوی جلوی تیم ما هم به چشم برد نگاه می کنند!نقل قول:
استقلال امسال تيم خوبي رو بسته خدا رو شكر.
:8:
خداوكيلي قلعه نويي خيلي بيسته.:40:
تا الان که ذوب اهن 1-0 عقب هست و فولاد هم همین الان گل تساوی را به پیکان زد:8:
اگر اشتباه نکنم استقلال در 9 بازی دیگر در خانه میزبان هست و 11 بازی در خارج از خانه خواهد بود(البته بازی سایپا و پرسپولیس در ازادی هست و به شکلی میزبان هستیم!)
استقلال اگه 9 بازی داخلیش را پیروز بشه و در بدترین شرایط تمام بازیهای خارج از خونش را مساوی کنه در پایان فصل با 63امتیاز می تونه قهرمان بشه!
فصل پیش پرسپولیس با 59 امتیاز قهرمان شد.
امسال استقلال به احتمال 99.999999% قهرمان هست.:8:
بازي هاي اين هفته هم تموم شد ، جدول نتايج ساير بازي ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا جدول لیگ رو با بازیهای امروز بزارید.
تنها 3 امتیاز با صدر فاصله داریم.
ذوب آهن بازیش رو برد..
خدارو شکر که پیکان مساوی کرد. الآن تا صدر جدول فقط 3 امتیاز فاصله داریم..
بازی بعدمون با فولاد تو تهرانه. به سختی بازی با ملوان نیست..
اگه واقعاً استقلال باشیم، اون بازی رو هم میتونیم ببریم..
خوب شد پیکان مساوی کرد و حیف شد ذوب اهن برد.
بازی اخرمون در نیم فصل با پیام هست دیگه؟
بازیه بعدی با کی داریم؟
جمعه، 1 آذرنقل قول:
استقلال - فولاد، ساعت 15:00، ورزشگاه آزادی
چون تعداد شرکت کنندگان و کسایی که امتیاز گرفتن زیاد شده، ترجیح دادم که این اسامی رو تو یه فایل htm بذارم..
میتونین با رفتن به آدرس زیر، این اسامی رو ببینید..
اگه امتیاز کسی هم مشکل داشت، بگید تا امتیازش رو اصلاح کنم..کد:http://civil-engineer.persiangig.com/images/League%20Table/Pish%20bini.htm
جدول لیگ تا پایان هفته چهاردهم
منبع : ایران اسپرت
پنج شنبه 16 / 08 / 87
نگرش بازیکنان تغییر کرده است
بازی دشواری پیش روداریم اماحتما به دنبال 3امتیاز دیدار هستیم.
مسابقه با ملوان انزلی بسیاردشواراست.درهرصورت درلیگ برترنمی توان
بازی ها را بایکدیگر مقایسه کردوهربازی شرایط مخصوص به خود را دارد.
من به احمدزاده تبریک می گویم که تیم خوبی ساخته وتوانسته است
باوجود بازیکنان جوان و کمترین هزینه،تیم ملوان بسیار آماده کند.یکی از
نکات متفاوت این بازی شرایط آب و هوایی انزلی است که می تواند در
بازی تاثیر گذار باشد.
باتوجه به بازی های اخیرونتایج خوب ملوان انزلی و همچنین روند بسیار
خوبی که در بازی ها استقلال شکل گرفته وپیروزی های ادامه دارمان
تصورمی کنم این بازی بسیار تماشایی باشد.البته گروه آنالیز ما نقاط
ضعف وقوت ملوان را بررسی کرده است و امیدوارم باتوجه به همین نقاط
ضعف سه امتیاز بازی رابه دست آوریم.
همانطورکه در طول هفته اشاره کردم ساختار دفاعی تیم ما بسیار خوب
شده و امیدوارم همانطور که این ساختار دفاعی دربازی مقابل ذوب آهن
کمترین اشتباه راداشت برابر ملوان نیزهمین گونه عمل کند.
درتمرین روز سه شنبه متوجه شدم نگرش بازیکنان استقلال تغییر کرده
است وآنها دیگر به خوبی درک می کنند دریک تیم پرافتخار آسیایی بازی
می کنند وقدر پیراهن این تیم را می دانند.
این نگرش به ما کمک می کند تابتوانیم تیم را برای موفقیت درآسیا آماده
کنیم.ازهم اکنون نیزفکر خودمان را متوجه بازی هایمان در اسیا کرده ایم.
می خواهیم نگرش و سطح تیم را به حدی برسانیم که در لیگ قهرمانان
آسیا نیزموفق باشیم.
این می تواند کلید موفقیت ما در آینده باشد.
خيلي خوبه كه بازي روزه جمعه است !!!نقل قول:
اين يعني انفجار ! اگه استقلال هميشه باشند تو روز جمعه با كلي تماشاگر بايد فولاد رو بتركونند :10:
نتیجه های امروز هم زیاد بد نبود..
استقلال 1 ابان با فولاد بازی داره اگه بتونه فولاد رو ببره با صدر جدولی ها هم امتیاز میشه..........................
استقلال 3 - 1 فولاد اهواز
جا میرزاپور خالی هست!نقل قول:
اين يعني انفجار ! اگه استقلال هميشه باشند تو روز جمعه با كلي تماشاگر بايد فولاد رو بتركونند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه گلهای قشنگی 3 سال پیش خورد...
بازیهای بعد پیکان و ذوب با کی هستن؟
پیکان که با پرسپولیس بازی داره
ذوب اهن هم با برق شیراز بازی داره
شروع پیشبینه بازیه استقلال فولاد.
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط Nasser_ZRE
استقلال 4 فولاد 0
بازی های استقلال تا پایان نیم فصل
جمعه، 1 آذر
استقلال - فولاد، ساعت 15:00، ورزشگاه آزادی
سایپا - استقلال
استقلال - پیام
بازی های پیکان تا پایان نیم فصل
شنبه، 2 آذر
پیکان - پرسپولیس
پاس - پیکان
پیکان - مس
بازی های ذوب آهن تا پایان نیم فصل
سه شنبه، 5 آذر
ذوب آهن - برق
ملوان - ذوب آهن
ذوب آهن - فولاد
توضیح : تیمی که نامش اول اومده، میزبان محسوب میشه !
جمعه 87/9/1
استقلال تهران - فولاد خوزستان، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی
آخرین بازی :
ملوان 2 - 2 استقلال
فولاد 2 - 2 پیکان
تا الآن 1 نفر بازی [استقلال تهران - فولاد خوزستان] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 11922 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 11912 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3152015&postcount=11922
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3151930&postcount=11912
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 هفته فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
خوب شد پيکان مساوي کرد .
اينطوري صدرجدول فقط يک امتياز ميره بالا ...و مي تونيم با يک برد در صورتيکه پيکان و ذوب ببازن بيايم صدر جدول .
آره خيلي جالبه هانقل قول:
ملوان تو زمين خودش مساوي کرده بعد دارن پادش ميدن . اونم تازه با بد بختي تونست مساوي کنه
ايول حرف خوبي زدي
1 آذر اگه فولاد رو ببريم ، فرداش پرسپوليس با پيکان بازي ميکنه در اينصورت موقتاً طرفدار پرسپوليس بايد بشيم تا پيکانو بزنه . مساوي هم کنه بد نيست .
البته اينطوري يه خرده منت سرمون ميره . نظرتون چيه ؟
جانواریو:در استقلال مشكل مالی ندارمخبرگزاری فوتبال ایران - شایعات زیادی در خصوص اختلاف جانواریو با باشگاه استقلال مطرح شده و گفته می شود كه مشكلات مالی باعث ناراحتی او شده ولی جانواریو این مسائل را تكذیب میكند.
جانواریو در گفتوگو با خبرگزاری فوتبال ایران، با اشاره به این موضوع میگوید: «مسائلی كه در مورد اختلاف من با مسئولان باشگاه عنوان شده به هیچ عنوان صحت ندارد. در حال حاضر هیچ مشكلی در استقلال ندارم، مبلغ قراردادم را هم دریافت كردهام و مشكل تهیه خانه هم حل شد ولی نمیدانم چرا بعضیها بدون داشتن اطلاعات كافی چنین مسائلی را عنوان كردند.»
دوست ندارم به تیم ملی تحمیل شومتهران- خبرگزاری كار ایران
سیاوش اكبر پور: اسقلال با غرور به مصاف ملوان رفت
در روز بد استقلال هم می توانستیم ملوان را ببریم
گل بچه گانه ایی خوردیم
مهاجم شیرازی استقلال تهران گفت : تیمی مثل استقلال كه داعیه قهرمانی دارد نباید به جایگاه و نام تیم های مقابل خود نگاه كند و در هر مسابقه باید برای پیروزی به میدان برود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاوش اكبر پور با بیان مطلب فوق در گفتگو با ایلنا گفت : در برابر ملوان به لحاظ فنی آن تیم همیشگی نبودیم و اگر می خواهیم به عنوان قهرمانی برسیم نباید هیچ تفاوتی بین تیم های مقابل قائل شویم و در هر مسابقه باید با هدف پیروزی به میدان برویم.
وی گفت : متاسفانه در برابر ملوان بازیكنان ما دچار غرور بودند و فكر می كردند كه براحتی می توان ملوان را شكست داد و خود را قبل از بازی پیروز میدان می دانستند حال آنكه دیدیم كه تا دقیقه 92 آنها پیروز میدان بودند و ما با گلی كه در وقت اضافه بدست آوردیم از یك شكست حتمی گریختیم.
وی گفت : بازی كردن با تیم هایی مثل ملوان ، مقاومت شیراز،فولاد و ...سایر تیم های شهرستانی سخت تر از بازی با پرسپولیس است و فكر می كنم كه همه كارشناسان به این مهم اذعان دارند كه ملوان بدجوری در بازی روز گذشته ما را اذیت كرد و یكی از بازیهای دشوار استقلال بود.
اكبرپورگفت : با این وجود فكر می كنم در روز بد استقلال هم می توانستیم ملوان را شكست بدهیم و اگر داور آن پنالتی را نمی گرفت كار برای ملوان به این راحتی ها رقم نمی خورد.اعلام این پنالتی كه پنالتی هم نبود روند مسابقه را تغییر داد و بعد از آن هم ما یك گل بچه گانه خوردیم ولی در مجموع خدا را شكر كه بازنده بازی نبودیم.
وی گفت : بازهم جای شكرش باقی است كه بازنده این بازی دشوار نبودیم چرا كه بازیكنان استقلال نباید به باخت عادت كنند در غیر این صورت كار برای ما دشوار خواهد شد.
اكبر پور گفت : قبل از بازی با خودم عهد كرده بودم كه در این بازی گل بزنم و خدا را شكر گه گل زدم و سعی می كنم در بازیهای آینده هم این روند را ادامه دهم .
وی در باره احتمال دعوت شدنش به تیم ملی گفت :پوشیدن پیراهن تیم ملی برای هر بازیكنی یك افتخار است ولی من با تكیه بر این گلی كه به ملوان زدم توقع ندارم كه به تیم ملی دعوت شوم حتی اگر یكصد گل هم بزنم باز چنین توقعی ندارم چرا كه مربیگری تیم ملی یك كار سلیقه ای است و این مربی تیم ملی است كه بر اساس تفكراتش بازیكنان را به تیم ملی دعوت می كند، با این وجود اگر هم دعوت شوم با افتخار پیراهن تیم ملی را خواهم پوشید.
وی گفت : دوست ندارم به تیم ملی تحمیل شوم و آنقدر خوب بازی می كنم تا علی دایی بر اساس شاسیتگی هایی كه دارم مرا به تیم ملی دعوت كند.هرچند كه من برای حضور در تیم ملی به ایران آمدم اما آنقدر مهاجم خوب و آماده در حال حاضر در فوتبال ما هست كه انتخاب را برای آقای دایی دشوار كرده است.
پایان پیام
منیعی: تا اشتباهی نباشد گلی به ثمر نمی رسدتهران- خبرگزاری كار ایران
هافبك استقلال در گفتگو با ایلنا:
به خاطر آن اشتباه تعویض نشدم
تعویض من تاكتیكی بود
میثم منیعی گفت : در لحظاتی از مسابقه فوتبال اتفاقاتی می افتد كه انتظار آن را ندارید اما همه باید قبول كنیم كه اشتباهات جزئی لاینفك از بازی فوتبال است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبك چپ پای تیم استقلال تهران با بیان مطلب فوق به ایلنا گفت: در فوتبال تا اشتباهی صورت نگیرد گلی به ثمر نمی رسد و من هم در آن لحظه كه گل دوم ملوان به ثمر رسید در حالیكه می خواستم توپ را كنترل كنم از زیرپایم در رفت و مهاجم ملوان هم به خوبی از این اشتباه من استفاده كرد و گل دوم تیمش را به ثمر رساند ولی تلاش می كنم تا در مسابقات آینده این اشتباهات را تكرار نكنم.
میثم منیعی گفت : ما در برابر ملوان بازی بسیار خوبی را ارائه كردیم و فكر می كنم قبل از آن اشتباه یكی ازبازی های خوب خودم را در این بازی ارائه كردم و اگر از موقعیتها به خوبی استفاده می كردیم می توانستیم برنده میدان باشیم.
وی گفت : ما در حقیقت در برابر ملوان با دو تیم مبارزه می كردیم یكی تیم ملوان و دیگری فضای ورزشگاه و زمین چمن لغزنده تختی بندر انزلی، به خصوص هواداران ملوان كه روز بسیار بدی را برای استقلال رقم زدند و با این وجود گرفتن یك امتیاز از ملوان فكر نمی كنم خیلی ناخوشایند باشد.
منیعی در باره تعویضش در این بازی پس از آن اشتباه كه منجر به گل دوم ملوان شد گفت: برخلاف ادعای بعضی ها تعویض من تاكتیكی بود و هیچ ارتباطی به آن اشتباه نداشت، با این وجود برای من مهم نیست كه دیگران چه نظری در این باره دارند و مهم برای من رضایت كادر فنی است.
هافبك چپ پای استقلال گفت : هدف استقلال در این رقابتها كسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است و مطمئن باشید با توانائی هایی كه تیم استقلال دارد ما می توانیم قهرمان لیگ برتر شویم.
وی در پایان گفت : هر زمان از سوی مربیان به بازی گرفته شده ام تمام تلاشم را به خرج داده ام تا بهترین باشم و در حال حاضر هم منتظر اعلام اسامی تیم ملی هستم تا اگر شایسته حضور در تیم ملی بودم و دعوت شدم شایستگی هایم را با پیراهن تیم ملی نشان دهم و اگر هم دعوت نشدم تلاشم را خواهم كرد تا در اردوهای بعدی به عضویت تیم ملی در آیم.
تیم فوتبال استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر در بندر انزلی در برابر ملوان روز گذشته تن به تساوی دو بر دو داد.
پایان پیام
شکوری در گفتگو با مهر:مرتکب خطای پنالتی نشدم/ انتظار بیشتری از ملوان داشتیم
مدافع تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد که مدافع تیم ملوان برای گرفتن پنالتی زرنگی کرد و مسعود مرادی را به اشتباه انداخته است.هادی شکوری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: اطمینان دارم که خطای پنالتی نکردم. جلوتر از مهاجم ملوان صاحب توپ بودم و ابتکار عمل با من بود با این شرایط دلیلی نداشت که مرتکب خطای پنالتی شوم. من بدون اینکه بازیکن ملوان را ببینم برای زدن توپ پایم را بلند کردم که متاسفانه به او برخورد کرد. مهاجم ملوان نیز با زرنگی خود را به زمین انداخت و داور را وادار به اشتباه کرد.
وی در خصوص دیدار تیمش با ملوان بندرانزلی که در پایان با نتیجه تساوی 2 بر2 به اتمام رسید، گفت: همانطور که پیش بینی می کردیم، یک بازی سخت و فیزیکی را در انزلی پشت سرگذاشتیم. البته ما از تیم ملوان انتظاری بیش از این داشتیم و فکر می کردیم با انگیزه و میل تهاجمی بیشتر بازی می کند. اما این تیم برخلاف تصور ما فقط دفاع می کرد و دل به ضد حملات بسته بود. شاید اگر داور برای این تیم پنالتی نمی گرفت، شاگردان احمدزاده در طول مسابقه به مشکل بر می خوردند.
مدافع تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه آبی پوشان در بازی مقابل ملوان چهره هجومی و برتری نسبت به میزبان خود داشته اند، افزود: بازی در انزلی شرایط خاص خود را دارد. زمین چمن ورزشگاه تختی، جو حاکم بر این ورزشگاه و .. کار را برای هر تیمی در انزلی دشوار می کند. با این وجود در بازی روز پنجشنبه تیم ما بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت با اینکه در دقایق پایانی به گل رسیدیم اما شایستگی رسیدن به پیروزی را داشتیم.
شکوری با ابراز نگرانی از اینکه تعطیلی مسابقات لیگ برتر روی روند مثبت تیم استقلال تاثیر منفی بگذارد، افزود: تیم ما در هفتههای گذشته خیلی خوب کار کرده و فراز و نشیب کمی داشته است، با این شرایط احتمال دارد وقفه دو هفتهای در بازیهای لیگ تیم استقلال را دچار مشکل کند و روند روبه رشد ما را متوقف سازد.
وی با اشاره به حضور ثابت خود در ترکیب تیم فوتبال استقلال طی هفتههای اخیر گفت: در این مدت سعی کردم بدون کار اضافی فقط خواستههای مربیان را در زمین پیاده کنم. خوشبختانه از بعد دربی تا به امروز هم بازیکن ثابت تیم بودهام. برای من مهمتر از حضور در ترکیب اصلی تیم، جلب رضایت مربیان و تداوم روند روبه رشدی است که در پیش گرفتهام.
مدافع تیم فوتبال استقلال از تمایل خود برای بازی در تیم ملی گفت و افزود: خیلی دوست دارم دوباره برای تیم ملی بازی کنم. حضور مستمر من در ترکیب استقلال طی هفت هفته اخیر و بازیهای خوبم برای این تیم شاید بتواند نظر مثبت مربیان تیم ملی را جلب کند. با توجه به سابقه و تجربه من در تیم ملی و نیز سابقه بازی در کشورهای عربی شاید بتوانم در شرایط فعلی کمک حال تیم کشورم باشم.
تاریخ انتشار، تهران: ۱۴:۲۳
نقل قول:
بدون این چیزا هم قهرمانیم :31:
من عاشق این بازی هستم :دی ...نقل قول:
ملوان - ذوب آهن
100% تاييد ميشه .نقل قول: