بازی psn بود مثل لیمبو .. که بچه ها گفتن -- شده و یک برنامه میخاست و حرکات ژانگولر تا اجرا بشود اون تابیک بود تا بست ی که زده بودید کجا هست بیدا نکردمش
Printable View
بازی psn بود مثل لیمبو .. که بچه ها گفتن -- شده و یک برنامه میخاست و حرکات ژانگولر تا اجرا بشود اون تابیک بود تا بست ی که زده بودید کجا هست بیدا نکردمش
داداش من ورژنای جدیدو همیشه میگیرم 25 مگ اینطوراس این 185 مگه:18::18:نقل قول:
چرا اینقدر زیاده؟
دوستان گرامی.
بهترین تنظیمات display برای کیفیت پایین چی هست؟از کابل سه رنگ استفاده میکنم:دی :دی
اگه HDMI بود یه چیزینقل قول:
من خودم با این فیش ها وصل کرده بودم ولی فکر نکنم بشه کاریش کرد اگه می تونی وصلش کن به مانیتور که خیلی بهتره اگه می خوای وصل کنی اینجا رو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من هم مثل همین VGa box استفاده میکنم ولی کیفیتم مثل عکس زیر نیست!منظورم اینه که مثلا تو فیفا 12 با زور میتونم نوشته ها رو بخونم.باید چه تنظیماتی رو درست کنم؟نقل قول:
البته برای من مشکی هست و یکم با این فرق داره.
این مشکلی که شما داشتی من با این فیش های سه رنگ داشتم قرمز و زرد و سفید که وصل می کردم به تلویزیوننقل قول:
بعد که با PS3 VGA وصل کردم به مانیتور دیگه این مشکلاتو نداشتم
شاید شما چون از این تبدیل استفاده می کنی اینجوریه ولی برای من مستقیم به VGA وصل میشه و دیگر تبدیلی در کار نیست
حالا اون قسمت مربوط به تصویر و بالا و پایین بکن ببین فرقی می کنه با نه
شما برو به قسمت Setting / Display / Video Out Put ببین روی کدومه ؟
رفیق من همه این چیزارو قبلا تست کردم و حتی از VGA BOX فول اچ دی استفاده کردم ولی عمرا کیفیت عالی نمیشه گرفت.نقل قول:
به نظرم یه مانیتور فول اچ دی با HDMI بگیر خلاص فقط 200 خرج داره :31:
Component D-terminalنقل قول:
قبلا روی کامپوزیت هم بود زیاد فرق نداشت.الان روی 480iهست و روی 480pکه میزنم صفحه سیاه میشه و باید 30ثانیه وایسم و بعدش درست میشه.
خب اگه این طوریه فکر نکنم بتونی کاری بکنیشنقل قول:
ولی من با همین PS3 VGA راضیم مانیتورت چیه ؟
اگه بخوای کیفیت عالی بگیری همون طور که امین جان گفتند یه مانیتور Full Hd بگیر حالشو ببر :31:
مانیتورم ال جی صفحه تخت هست.همینایی که توی بیشتر جا ها هست.یکم توقعم از کیفیت بیشتر بود.نقل قول:
مدلش چیه ؟نقل قول:
LG Smart flat T710BHنقل قول:
فکر کنم اگه LCD بود مشکلی نداشتی حالا باز اون تنضیماتو ور برو شاید بهتر شهنقل قول:
سلام دوست عزیز
اینارو هرچی بهش ور بری بازم به هیج جایی نمی رسی جز عصاب خوردکنی چیزی برات نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که برو یه چیزی بخر که فیش HDMI بخوره اگه بتونی فیشتم از مارک SONY بگیری که دیگه یه تصوی باور نکردنی بهت می ده که خودت حال می کنی :20::10::18:
سلام به همگی......
خبری از ه-ک جدید نشد ؟ ( cfw )
بابا PS4 هم اومد هنوز کلید ه-ک نخورده ؟ یعنی بزنیم تو کار اورجینال ؟
دوستان یه سوالی داشتم ...این بازی uncharted 3 و بتلفیلد جدیده (اسمش نمیدونم چیه حالا چیه؟ ) و fifa 12 رو دونه ای چند
می فروشن ؟ کپیشو میگما برای 3.55 ؟ اگر جایی آدرس دارید تو تهران بدید ممنون میشم ....
آخه از بس بازی جدید نیومده گرون میدن نامردا ...
نه خبری نشدنقل قول:
Bf3
من U3 و BF3 رو 15 و Fifa12 رو 8
توپخونه
+
3تا شو بخوای با هم بخری بهت پایین تر هم میدن
بچه ها دیگه حرفی نزاشتن بمونهنقل قول:
بنظرم حیفه از گرافیک hd این کنسول ها استفاده نکنیم وگرنه میشه همون کنسول های قبلی ps2 ....
led lcd بگیری کابل هم سونی بگیر عالیه
دستت درد نکنه ...ولی یه زمانی 3 تا 2.5 می گرفتیم ....نقل قول:
ببخشید کسی خبر نداره ps4 کی رونمایی میشه یا اینکه اصلا رونمایی شده ؟؟؟
از کنسولای دیگه چی wii و xbox این شرکتا مثل اینکه خوب دارن سود میکنن کنسول جدید نمی
خوان بدن تو بازار ؟؟؟
در E3 معلوم میشه
نقل قول:
ببخشید ..فکر کنم
تاریخ برگزاری E3 2012 نیز 5تا 7 ژوئن 2012 در لوس آنجلس و سالن Convention Center برگزار میشه ...
درست میگم؟
June 5-7, 2012 ............
June 5-7, 2012 ............
بست منفرد anger بود که بازی psn خبر داده بود که -- شده از سایتی که گفته بود لیمبو فقط دانلود کردم بقیه یا ویلتره یا لینک باک شده و غیر مستقیم اگه کسی بقیه بازی ها مثا سونیک و .. که باحال باشه داره اگه امکان داره مستقیم ابلود کنه یا لینک بده که همه استفاده کنیم سرچ کردم بیدا نشد. این لیمبو گرافیک که نداره چشم ادم رنگ از دست میده وقتی بازی کنیم معمای شاخی نداره نمیدونم چرا نمره بالا گرفته در کل بدک نبود
این سایت بازی angery bird ps3 گذاشته برای کنسول ساخته شده؟ حجم بازی 16 مگ هست
خواهش می کنم :11:نقل قول:
دیگه بالاخره بازی جدیده بعدشم دیگه دلار :31:
دوستان خودم تست کردم بگیرید :31:نقل قول:
لینکی که بالا گذاشتم بازی angery bird مثله اینکه برای psp بود تونستند روی ps3 اجرا کنند
شاهین جان تست کرده بس حله کار میکنه . بازی باحالی بود روی ایفون روی کنسول نمیدونم
روی کنسول کیفیتش افتضاحه! تست کردم که میگم. همون رو کامپیوتر بازی کنید بهتره.
دیگه 16 مگ این حرفا رو نداره
سلام دوستان
من قبلا بازی کرده بودم کیفیتش که ردیف بود فقط تنها عیبش کوچیک بودن صفحه ی آن است .:10:
نمیدونم شما کدوم بازی کردید اونی که تو روزه یا اونی که تو شبه ولی کیفیت هردوش بدک نیست خوبه .:31::21:
از کجا گرفتی داداش؟:18:نقل قول:
من Bf رو که 5 گرفتم U3 رو 8 و Fifa 12 رو هم 5 تومن دلت بسوزه:31:
آقا قضیه این مولتی من جدیده چیه میگن بازیهای Psp هم اجرا میکنه . راسته؟:31:
شماها چرا اینقدر بالای بازی ها پول میدین؟ والا ما که تو شهرستون خودمون بالا U3 و BF3 دونه ای 2.500 تا 3 تومن میدیم. معمولا بازی ها همون دوتومن تا 2.500 هست.نقل قول:
سلام دادا
مجبوریم من که همین قیمتا می ریزم ولی بعضی وقتا آدم برا عشقش مجبور خرج کنه برا مثال من برا بازی کردن خدای جنگ ps3 خریدم :18::10:
نقل قول:اون موقع که همه دنبال این بازی ها بودن من گرفتم تموم کردمنقل قول:
الان معلومه دیگه این قیمت ها نیست البته الان بستگی به دلار و سکه داره :31:
دیگه این 2تومن 3تومن که دیگه پرید اونا برای بازی های قدیمی بود
من برای MK خریدم :31: ولی اگه Un بازی می کردم حتما برای این می خریدم U3 :40:نقل قول:
سلام دوستان.قیمت دسته پلی 3 در حد معمولی چقدره؟
با این مشخصات چی؟
مال ps3 خودش بوده
رنگ مشکی
2 سال کارکرد
کاملا سالم
قیمتش رو گفته 36 تومان.به نظرتون گرون نگفته؟
معلومه که زیاد گقته 2 سال کار کرده چه خبرهنقل قول:
ممنون.گفتم زیاده تازه ناراحتم شد!!! نمیدونی قیمت کارکرده حدودا تا چقدر خوبه؟نقل قول:
اگه کاملا سالم باشه و مشکلی نداشته باشه 30درصد باید از قیمت فعلی آکبند اش کم کنی تا قیمتش بشه.البته با وضع فعلی بازار و... ارزش داره از5تا10تومن هم بالاتر بدینقل قول:
همون طور هم که ساجد جان هم گفتن نسبت به دلار و سکه :31:نقل قول:
به نظر من چون برای خود PS3 است و سالم طبق حرف خودت تا 15 می ارزه بگیری
چطوری شاهین جان؟
بازی the last of us -- نشده نه؟ فکر کنم باحال باشه مثل اینکه دسامبر ریلیز شده یک ماه بیشتر شده یکم
مرسی عزیزنقل قول:
نه فکر نکنم ه ک شده باشه فعلا فکر نکنم این ه ک بشه جون بازی های بهتری هستند که تو نوبت اند :31: